|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
Pokaż wyniki sondy: Czy masz jakieś doświadczenia z cellulitem? | |||
Tak, wciąż borykam się z tym problemem... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
820 | 91,72% |
Tak, kiedyś miałam cellulit, teraz już nie! ![]() |
31 | 3,47% |
Nie, na szczęście nigdy pomarańczowej skórki nie posiadałam ![]() |
35 | 3,91% |
A co to jest cellulit? |
8 | 0,89% |
Głosujący: 894. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Cellulit a kawa??
Cytat:
![]() ![]() Znalazłam coś takiego. http://e-kobiety.pl/content/view/2404/44/ Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1172 |
Raczkowanie
|
Tez spróbuje bez soli, bo musze przyznac ze troszke szczypie skóra.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1173 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1174 | |
Raczkowanie
|
Dot.: który to stopień cellulitu?
Cytat:
biedrona1 masz coś takiego?http://www.allegro.pl/item300246277_...rancja_fv.html bo ja sie nad czymś takim zastanawiam, jesli to taki sam czy podobny, to pochwal się czy są jakieś rezultaty <prosi>
![]() |
![]() |
#1175 |
BAN stały
|
Dot.: który to stopień cellulitu?
ktoras z was pisala o roll-u chyba l'oreala. ze sie zawijala i na 40 min do lozka
dziala to to?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
Przyczajenie
|
![]()
Mam pytanko !!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1177 |
Zadomowienie
|
Dot.: WALKA Z CELLULITEM (przylaczcie sie!)
cerisecerise co do rollu (miałam garniera) to średnio pomaga. Ujędrnia. Zużyłam kiedyś tylko jedo opakowanie, może za mało i dlatego nie zauważyłam redukcji.
Natala22 co do zabiegów to było tu już sporo poruszanych tematów co do usuwania cellulitu w salonach kosmetycznych. Np mezoterapia bezigłowa. Dziewczyny też poruszały kwestię sauny oraz wszelkich przyrządów do masowania a także był temat o pasach masujących. Zabiegi są dosyć drogie w salonach :/ Przejrzyj wątek, fajna lekturka i wiele ciekawych rad. A przy okazji chciałam spytać gdzie można kupić prawdziwe olejki eteryczne? Myślicie że w aptece? bo te tanie, za około 4zł to raczej nie są takie prawdziwy.. A chciałam dodać olejek geraniowy i cyprysowy do jakiegoś naturalnego balsamu aby się tym smarować (czytałam że olejek geraniowy i cyprysowy likwiduje cellulit.) Do kapieli też można używac. Ale raz dodałam sobie do wanny olejek cynamonowy i wyszłam z wody w plamach ![]() ![]() http://www.aroma.pl/dzial,Seria+prze...ulite,358.html i jeszcze taka stronka ![]() pokonamy go ![]()
..it's gonna be a fine night to night.. it's gonna be a fine day tomorrow.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ![]() Edytowane przez cZaRnA_KiCiA Czas edycji: 2008-01-28 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
Raczkowanie
|
mam małe pytanko licze ze mi pomozecie
![]() od soboty zaczełam stosowac eveline serum antycellulitowy i mam pytanie do tych z Was które moze go uzyały. podoba mi sie ten kosmetyk ale nie moge zniesc tej chodzacej miety, jakos tak dziwnie paralizuje mi ciało, no i nie ukrywam ze zima by raczej sie ciepełko przydało. znacie moze kosmetyk o podobnym działaniu nie dajacym chłodzacego efektu?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
Zadomowienie
|
hej,
przypadkiem trafiłam na to forum,a ze tez mam lekki problem z cellulitem wypisze swoje sposoby ![]() -Cwicze na siłowni 4 razy w tygodniu(20minut bieznia,20 minut rower,kilka serii cwiczen z ciezarem na nogi i pupe,brzuszki),1 w tygodniu basen. -peeling raz w tygodniu.PRZESTRZEGAM przed czestym robieniem peelingu z kawy i mocnymi masazami rekawica.Bardzo łatwo wtedy o popekane naczynka.W masazu chodzi o pobudzenie krazenia nic nie powinno szczypac bolec!!!.Dobre efekty daje masaz uciskowy -codziennie kremy antycell-po zadnym kremie nie ma super efektu,probowałam wiele ,wyzsza czy nizsza połka wszytsko jedno ![]() -zabieg cynamonowy-mam kolezanke kosmetyczke ktora zamawia mi produkty profesjonalne,sama potrafie je wykonac ![]() -codziennie conajmniej 1,5 l płynow(herbatki zielone i woda niegazowana) -ze slodyczami ostatnio sie rozpedzilam -nie pije napoi gazowanych itd,staram sie uwazac na to co jem,ale powinnam sie bardziej postarac ![]() -masaze rekawica gumowa kiedys robilam codziennie ale przez nawał pracy jakos to mi wyszło z nawyku,poza tym pekło mi kilka naczynek krwionoscnych,teraz masuje sporadycznie -jej l-karnityne w tabletkach -jak mi sie przypomnie heheh.Chociaz mam zamiar kupic CLA ktory działa podobno lepiej.Polecam zakupic CLA np w sklepie dla kulturystow,w tych bedzie najwiecej CLA w CLA ![]() mam zamiar robic zabiegi guam ,bo ponoc sa najskuteczniejsze.Jednak bedzie to guam freddo dla skory z naczynkami ktory nie działa rozgrzewajaco. mimo wszytskich wysiłkow przy scisnieciu skory wdac grudki ![]() mam tez chec na tabletki cellasene,mimo ze nie wierze w takie cuda slyszałam bardzo dobre opinie.Są drogie,noi ale moze kiedys ![]() a ze to forum Fitness ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1180 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
najlepszy jest ponoc guam,ale nie spodziewaj sie cudow ![]() Tylko Dieta+duzo ruchu+ogrom wyrzeczen ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1181 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
olejek cynamonowy to najwiekszy syf ![]()
![]() |
![]() |
#1182 |
Zadomowienie
|
myślę, że trafiłam na nędzny olejek, był tani. Ale pewnie te drogie, prawdziwe esenscje olejków są skuteczne i nie podrażniają. W końcu zaczerpnięte z natury
![]() Wczoraj kupiłam sobie rękawicę sisalową i serum eveline ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1183 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny stosowałam kiedys peeling kawowy. Efekt był ok, ale mam bardzo cienką skóre i kruche naczynia krwionosne, które niestety pekaja pod wpływem peelingu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że masaże i zdrowa, zbilansowana dieta z małą ilością złych węglowodanów i śmieciowego jedzenia
![]()
![]() |
#1185 |
Zadomowienie
|
http://www.cellulit.pl/
![]() znalazłam tam spodenki antycellulitowe ![]() ![]() ale tanie nie są ![]()
![]() |
#1186 |
Zadomowienie
|
Czasami wątpie że można wygrać z pomarańczową skórką
![]()
![]() |
![]() |
#1187 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, myslicie, ze codziennie wcieranie kremu i masaz tym smiesznym przyrzadem z wypustkami po 15min. na kazdna noge pomoze? Oczywiscie dodac jeszcze cwiczenia na uda i pupe co drugi dzien i w miare zdrowe odzywianie sie. Pomoze? Mam na to 4 mies. Uda sie? Kiedy zobacze pierwze efekty? Za mna juz 10dni. Cos jeszcze polecanie skutecznego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Przyczajenie
|
Mnie się udało, chociaż potrwało to około pół roku. Zaczęłam codziennie biegać, mnie nie pomagały statyczne ćwiczenia, pilates itp. Zmieniłam dietę, masaże szorstką rekawicą, żadnych kosmetyków.
![]() |
#1189 | |
BAN stały
|
Cytat:
potem znowu przybralam na cellulicie wiec od paru dni...witajcie trampki, biegamy, juz, jazda! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
Raczkowanie
|
Przed chwilą zrobiłam sobie piling kawowy z cynamonem - ciało po nim jest takie delikatne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1191 |
Zakorzenienie
|
kiedys juz w tym watku bylam, ale wtedy bez systematycznosci i bez efektow.
Teraz postanowilam zaczac walke na powaznie. Oceniam, ze mam 2 stopien, ale nie znam sie na tym, wiec moge sie mylic. W kazdym razie dla mnie to bez wiekszego znaczenia. Wazne jest dla mnie, zeby efekty byly widoczne. A co robie w tym kierunku? Wzielam sie za cwiczenia 8 minute buns. Wykonywalam je dopiero 2 razy bo czytalam, ze lepiej wykonywac je co 2 dzien, zeby miesnie sie zregenerowaly. Ponadto smaruje roznymi kremami - aktualnie pozostalosci Nivea Goodbye Cellulite i balsam 4 Pory Roku. Jak sie skoncza to zamierzam kupic serum Eveline. Ponadto masaz ostra gabka pod prysznicem. Z fusami narazie jakos nie mam ochoty sie babrac... Stosowala ktoras z Was te cwiczenia? pomogly zredukowac cellulit? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1192 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1193 |
Wtajemniczenie
|
Cześć " Walczące z cellulitem"
![]() ![]() Od ok miesiąca chodzę na masaże antycellulitowe. Bardzo miłe ale na efekty podobno trzeba zaczekać, do tego również planuję zakup rękawicy do masażu i cóż... zobaczymy co z tego wyjdzie. Kremy i żele tak rozreklamowane niewiele pomogą. Skóra może trochę się po nich wygładzi, ale nie oczekujcie cudów od samych kremów skórka pomarańczowa nie zniknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1194 |
Rozeznanie
|
Również zaczynam zacietą walkę z celulitem!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1195 |
Rozeznanie
|
Ja również . Schudnąć nie chcę ale nie podoba mi sie to jak nóżki wyglądają (z tylu, od wew. strony i posladki troche ble
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1197 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez zaczynam walke.
Musze tez wyszczupilc uda. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1198 |
BAN stały
|
powiem wam ze trenuje od dwoch tyg dove zel i lotion i naprawde zmiekczyl i wygladzil mi skore
mama mi teraz przywiozla aa zel z kawa i ananasem i juz widze po dwoch dniach uzywania ze jest lepszy niz dove. nie bede chudsza ale moze skora bedzie bardziej napieta? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Raczkowanie
|
......................... ..............
Edytowane przez bezja Czas edycji: 2011-04-27 o 04:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Zadomowienie
|
bezja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.