|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
Pokaż wyniki sondy: Czy masz jakieś doświadczenia z cellulitem? | |||
Tak, wciąż borykam się z tym problemem... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
820 | 91,72% |
Tak, kiedyś miałam cellulit, teraz już nie! ![]() |
31 | 3,47% |
Nie, na szczęście nigdy pomarańczowej skórki nie posiadałam ![]() |
35 | 3,91% |
A co to jest cellulit? |
8 | 0,89% |
Głosujący: 894. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: TAJEMNICZA MIKSTURA !!! ... POKONAJ CELLULIT
Boz witam
dziekuje za rady mi tez troszke sie ruszylo i powoli zaczyna byc widac malenka poprawe jesli chodzi o nogi. Jeszcze dluuuuuuuuuuuuuga droga przede mna ![]() Pozdrawiam
![]() |
#152 |
Przyczajenie
|
Hej!A ja swego czasu znalazlam taki przepis na zwalczenie cellulitu:
smarować skórę dwa razy dziennie przez 4 tygodnie mieszanką: oleju slonecznikowego- 4 lyzki, oleju z drzewa herbacianego- 3 krople, oleju pomaranczowego- 3 krople, oleju lawendowego- 1 kropla. Jeszcze nie probowalam, ale z jednego-chyba glupiego powodu- po prostu nie wiem gdzie te oleje kupic, no z wyjatkiem slonecznikowego(!!!). Moze w hipermarketach sa -kompletnie sie nie znam, ale moze ktoras z Was sie orientuje albo cos takiego stosowala? Pzdr ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
Wlasnie zastosowalam ten peeling kawowy... calkiem calkiem niezly.... Skora rzczywiscie gladziutka, chco zastanawiams ie czy moze to bardziej takie odczucie od dloni , ze ona taka gladka ... ale nie ... peeling SUPER ...
Robilam z niestety zelem pod prysznic, nie mialam nic innego dobrego, w szczegolnosci smietanki, a taka mnie chec naszla.... Mam tylko pytanie czy ktos zauwazyl ze mu sie rozstepy splycily i czy sa mniej widoczne tip tid... wogole wszytsko odnoscie rozstepow...bo to mnie interesuje ... ![]()
![]() |
#154 |
Wtajemniczenie
|
Do Dream!Olejki,które wymieniasz to olejki aromaterapeutyczne i można je kupić w sklepach z mydłami świata oraz czasem w supermarketach,np. u nas w Tesco na półkach z aptecznymi preparatami do pielęgnacji skóry są.Chyba,że znajdziesz sklep z aromaterapią.Powodzenia w szukaniu!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Raczkowanie
|
Wiecie co dziewczynki?
Moja skora sie naprawde zmienia. Wygladzaja mi sie nogi i normalnie mam ochote skakac do gory ![]() ![]() ![]()
![]() |
#156 |
Wtajemniczenie
|
![]()
czyli zestaw Lirene jest spoko?bo już sie nie mogę doczekać jak mi go przyślą....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Przyczajenie
|
Dzieki SandroBullock za odpowiedz, moze gdzies to znajde.
Ja tez probowalam peelingu kawowego ze smietanka i cukrem. No i rzeczywiscie skora jest po nim super! Moze przy czestszym stosowaniu beda jakies konkretne efekty. A nad tym Lirene tez sie zastanawiam, wiec Sandro napisz jakie wrazenia jak juz zaczniesz uzywac. A kupilas moze na Allegro?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Wtajemniczenie
|
Mi to go przyślą dopiero w lipcu.A dostanę cały zestaw pełnometrażowych produktów jako prezent do prenumeraty jednej gazetki.Więc na razie droga Dream musisz słuchac koleżanek,które polecaja Lirene.ja mam peeling Lirene i jestem zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Raczkowanie
|
Do Małpiszonek
![]() Bardzo bym prosiła o przepis na maski antycelulitisowe. Może byłaby to jakas odmiana po pilingu kawowym. jokami@o2.pl Z góry dziękuję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam
![]() Ja jestem bardzo zadowolona z zestawu Lirene. Pomijajac tylko fakt, ze niemilosiernie mnie drazni zapach serum na noc. Na dzien i peeling maja jakos przyjemniejsza nutke choc podobno to to samo. jednak moj nos zapachu serum nie trawi ![]() Ale za to jaka skora jest rewelacjna. No i najwazniejsze, ze widac efekty. Ale na to to pewnie sklada sie pare rzeczy na raz- czyli kosmetyki, masaze (od ktorych mam wielkie siniaki na nogach, ale niestety mam slabe naczynka ![]() ![]()
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dziewczyny, nie wiem czy zrobiłam odkrycie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
Dot.: Do wszystkich chcących pozbyć się celulitu i poduszeczek
Jennuś
a ktory kupiłas bo jes t ich kilka ![]() http://www.oriflame.com.pl/prod/sear...nkSearch.jhtml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
czy to chodzi o to?
http://www.oriflame.com.pl/prod/cata...=jwAccessories bo jak tak to kupuje ![]() Edytowane przez chmurka80 Czas edycji: 2005-06-06 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam taki przyrząd drewniany,nie z Oriflame,ale wiem że działa,bo koleżanka,która jest rehabilitantką-masażystką mówi,że rozbija tkankę tłuszczową.Ja się staram masować co drugi dzień,ale kilka minut i do tego drenaż i kilka ruchów podpatrzonych na profesjonalnych masażach.Ale ja to robię na sucho.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
Zastanawiałam sie nad kupnem tego bejeru ale zawsze odkładam to na następną kampanie. Natomiast wcierając krem wykonuje masaż używjąc własnych kostek tj. zaciskam dłonie w pięść i robie okrężne i zciągające ruchy, efekty też są a dodatkowo trchoche się namęcze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
BAN stały
|
![]()
a Czemu to jest takie drogie?? nie tylko ze male to jeszcze drogie, tylko czy napewno skuteczne??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
tak chmurka80 to właśnie o ten chodzi. Normalnie kupiłam za 20 zł bo w promocji,a le w normlanej cenie jest po 30 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Rozeznanie
|
A ja myślę, że nie jest to takie drogie, skoro mówicie, że działa. Więcej pewnie niejedna z nas wydała na kremy, a to się szybko zużywa i niekoniecznie działa. Będę musiała się za takim czymś rozejrzeć, a nie znacie może z innej firmy niż oriflame. Nie znam nikogo, kto by zajmował się dystrybucją kosmetyków z Oriflema, a chętnie bym sobie takie cudo zakupiła. Pozdrawiam
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
Agneska z tego co wiem to chyba można zamowić przez neta z Oriflame, a jak nie to możę spróbuj na allegro, albo idź do większej drogerii i tam myśle ze bez problemu dostaniesz Pozdro
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Raczkowanie
|
Ja uzywam drewnianego masazera,tez daje rewelacyjne efekty i podstawa rekawica sizalowa
![]() podaje wam link do masazera oriflame ![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53093906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Konto usunięte
|
rozne podobne masazery mozna kupic w drogeriach albo np w realu za 20 zl taki jak ten z linka z allegro. ja sie masuje pod prysznicem gabka syrena- chyba dosc popularna w pewnych kregach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Raczkowanie
|
Jak długo trzeba tym masażerem masować uda??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Raczkowanie
|
![]()
kochane kobietki czy w walce z cellulitem używałyście koncentrat Elancyl Galenica ? w aptece pani mgr mi go gorąco polecała jako skuteczny produkt ale cena mnie trochę wstrzymuje bo aż 120 zł , więc prosze o opinie i sugestie.Na KWC parę osób opisało go ale być może któraś z Was też używała a nie wpisała się na KWC.Z góry dziękuję .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: koncentrat Galenica skuteczny na cellulit?
poszukaj informacji na www.google.pl zakladka grupy dyskusyjne polskie a potem pl.rec.uroda
byla niedawno jedna opinia baaaaardzo pochwalna ![]() powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Raczkowanie
|
Dot.: koncentrat Galenica skuteczny na cellulit?
Ja używałam i powiem szczerze, że lepsze rezultaty są po serii z Lirene. W sumie chyba przetestowałam wszystkie te środki i juz mi się normalnie niefajnie robi na myśl ile kasy na to poszło. No, ale jak chcesz poprawić wygląd skóry to lepiej za tą cenę kup cały zestaw Lirene - albo chociaż serum na noc i żel na dzień i myślę, że będziesz zadowolona. oczywiście używanie łączy się z codziennymi masażami i gimnastyką. Wtedy efekty będą
pozdrawiam
![]() |
#176 |
Przyczajenie
|
czesc Agnesko.jestem konsultantką Oriflame,jeśli masz ochotę zakupić masażer,zapraszam.Agniesz ka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Raczkowanie
|
hehe ja też jestem w Oriflame.. i sama zakupiłam poprzednią wersje tego masażera wieki temu, ale ostatnio zaczęłam używać i powolutku widzę efekty... zwłaszcza tak jak jennuś mówi w połaczeniu z kremem ujędrniającym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Rozeznanie
|
Ta nowa wersja wygląda trochę inaczej, wypustki są mniejsze i ostrzejsze chyba? Czy ktoś ją wypróbował, może działa lepiej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
no ja własnie tez jestem ciekawa jak dziala ten nowy..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a macie jakies rady co do tego masowania? Jakie ruchy najlepiej wykonywac?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.