![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapraszam - wszystkiego po trochę :)
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
cheer,
przetestowałam Brit Gold i jednak nie zdecyduję się na wymianę ![]() zapach jest na pewno oryginalny, ale ja jestem na niego zbyt „niecierpliwa”: nuta głowy strasznie mnie irytuje, a i nuta serca to nie do końca to, co lubię ![]() akceptowalne akordy zaczynają brzmieć na mnie dopiero po paru dobrych godzinach od aplikacji zapachu, a ja tak długo na rozwinięcie się zapachu czekać nie lubię ![]() mam nadzieję, że wymienisz Brita na coś dla siebie interesującego ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
A ja?
![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Darlene...
Mam teraz zakręcony czas, a jeszcze jak mi wątek przeskoczył na następną stronę, to zapomniałam... ![]() Niestety nic nie znalazłam dla siebie ![]() Rzyrafko-preferowałabym większe wymiany, ale także nie znalazłam nic dla siebie.
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Ok
![]() ![]()
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Hej
![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Witaj!
Czy za Sunflowers chciałabyś YR Pur Desir de Mimosa 30 ml lub YR Monoi de Tahiti 125 ml. A może za ten zapach szukasz jakiejś kolorówki? Pielęgnacji takiej, jak szukasz nie mogę Ci zaoferować, ale mam kilka cieni (fiolety, szarości, szare brązy), puder prasowany Maybelline, maseczke nawilżającą Oriflame... Czy byłabyś czyms zainteresowana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weledy jest już trochę mniej, bo użyłam jeszcze kilka razy, natomiast nadal jest na tyle by to wymienić, i żebyś mogła jeszcze skorzystać. Mnie interesowałyby u Ciebie: Faberlic - Aktywna maseczka o działaniu przeciwzapalnym i złuszczającym (B6) (6 saszetek) Clinique rinse off foaming cleanser - 30 ml, nie używany Poza kramikiem mam jeszcze nieużywaną pomadkę ochronną Labello, Pearl&Shine - jak nazwa wskazuje, nie jest ona bezbarwna. Tutaj link: http://www.lipmedic.com/Merchant2/me...oduct_Count=15 Możemy jeszcze myśleć nad innymi ewentualnościami ![]() Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Jestem chętna na taką wymiankę
![]() ![]()
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Cienie możesz obejrzeć na zdjęciach tutaj http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189348 . Poza wątkiem mam jeszcze szarobrązowy Constance Carroll (był to duet, ale został tylko ten jeden kolor, drugi się wykruszył) z niewielkim ubytkiem i Maybelline też szarobrązoy, ale jaśniejszy i z błyszczącymi drobinkami, jednak bez pudełka, sam cień w metalowej "obudowie", niewiele używany.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że cienie już poszły...?
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
znajdziesz cos u mnei za balsam i gliss kury
![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
tak to są pełnowymiarowe produkty
![]() u Ciebie spodobało mi się jedynie Burberry Brit. masz cos jeszcze poza watkiem? -czarny eyeliner -dobrze kryjacy podklad -slodkie zapachy(czy brit jest słodki?pytam bo nigdy nie miałam tego zapachu) czekam na odp ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
nie z tuniczki zrezygnuje.
a na Burberry jestem chętna ![]()
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Gwoli formalności
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13701 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8928 Tylko mam nadzieję, że zauważyłaś, że Brit'a zostało tylko ok. 25 ml, to nie jest całe 100 ml... ![]() ![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
tak to są te rzeczy.
wiem widziałam-więc pytam masz coś poza wątkiem? może jakieś słodkie zapachy? szukam również różu,dobrze kryjacego podkładu,kosmetyków do włosów nadajacych objetosc ,szminek(b.jasny róż,pudrowy róż-bez drobinek) no i czekam na propozycje ![]()
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Aaa...
![]() ![]() A żadna z pomadek z mojego wątku Cię nie interesuje? Mam jeszcze poza wątkiem szampon do włosów blond (Platinum bis Champagnerblond) - John Frieda, Sheer Blonde, 250 ml, nowy, nieużywany.
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
jestem brunetką
![]() z wątku podobałaby mi się pomadka Diora-ale ma drobinki ![]() masz cos tam jeszcze ![]()
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
A to faktycznie szampon odpada. Fakt, ta pomadka ma drobinki. Sama nie wiem co by tu jeszcze zaproponować...A oprócz rzeczy, które wymieniłaś? Może biżuteria Cię interesuje? Widzę w Twoim wątku, że naszyjniki. Jakiego rodzaju?
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
szukam dłuuugich wisiorków.
cheer proponuje wymianke żel Lancome za Burberry Brit+cień Bell+pomadka Bobbi Brown(czy ona daje taki mocny kolor na ustach?) pasowałaby Ci taka wymianka?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.