![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Madness Chopard
Tak, ja kupiłam edt. No i z opisów wnioskuję, że różni się ona znacząco od edp. Woda toaletowa jest bardzo wytrawna, musująca, kojarzę ją z szampanem, martini, na początku jest też czerwone wino. Niestety na mnie nie czuć słodyczy, a tak czekałam na Homykową gumę Donald
![]() Noszę rzadko, bo przez tę wytrawność zapach wydaje mi się bardzo zobowiązujący. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Gdzie w Poz mozna powąchać???????
Tak mnie zachęciłyście, ze rozpocznę poszukiwania!!! Czy jakaś miła osóbka udostepniłaby mi 3 kropelki???? ![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Czy Madness jest jeszcze w ogole sprzedawane? Ja nigdzie nie widzialam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
podaje na allegro oferty ![]()
![]() |
![]() |
#65 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.pedet.pl/Chopard+Madness+...0527,1,i2.html
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Dzieki za linki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie ma już tych perfum w pedecie. ![]() Z Choparda mają za to fajną promocję na Wish, tak offtopując. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Jestem szczęśliwą posiadaczką Madness właśnie z www.pedet.pl za fenomenalną cenę- zamawiałam w piątek, wczoraj już ich na stronie nie było. Były też na www.perfumy-perfumeria.pl, ale także rozeszły się w ciągu tygodnia. Widziałam je jeszcze na www.tagomago.pl, z tym, że cena jest już bardziej "standardowa"
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
a ja sie nie zalapalam
![]() ![]() pozostaje mi tylko polowac na probke by moc go poznac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=homyk;3539371]Nie znam Madness w wersji edt
![]() ![]() Posiadam w swojej kolekcji Madness Natural Black - jest to również edt - jednak to zupełnie inna bajka niż klasyczne szaleństwo ![]() Witam, może ktoś wie czy rózni się Madness od Madness Natural Black? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Guerlain Lover
|
Na pedecie jest znowu promocja na Madness
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
2006-03-17, 12:36 - wtedy założyłam ten wątek dopytując się o Madness.
Mamy październik 2010- minęły prawie 4 lata! - i właśnie zakochałam się w Madness na amen. Śmiem twierdzić, że po grób. Znacie pewnie to uczucie, kiedy nagle w mózgu przeskakuje zapadka i jakiś zapach staje się jednym z TYCH, już wszystko wiadomo. Zupełnie jak z facetami. No to właśnie ja i Madness taki moment miałyśmy przedwczoraj. Psiknęłam nim tylko testowo w powietrze, sprawdzając czy atomizer działa. I poszło. Kilka słów o samym zapachu: dla mnie to głównie wiśnie i śliwki. Może jeżyny. Nalewka!(ale nie taka jak Miss Dior - za słodka, za owocowa) Nalewka z kropelką cytryny, goździkami. Rozgrzana, gorąca. Zapach wybitnie "syropowy". Pod tym względem przypomina mi Mauboussin i Delices Cartiera -zapachy które ożywają na skórze i genialnie komponują się z polską jesienią. Ciepłe, otulające grubym kocem ciężkich nut a jakimś cudem nieprzytłaczające. Wcześniej testowałam Madness w lecie i na wiosnę. Nie polecam. Wychodzi z niego killer bez litości, ma za duży ogon. Teraz jest idealny, wystarczy aplikacja rano i czuję go przez cały dzień, a otoczenie nie umiera. Bardzo się cieszę, dawno już żaden zapach mnie tak nie odurzył ![]() Edytowane przez kama kama Czas edycji: 2010-10-06 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Kamo, dzieki za odkopanie watku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Ropuszko, mam dziś taki dobry humor...co powiesz na próbkę Madness w spontanicznym prezencie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie kupiłam na perfumeria.pl w super cenie
![]() Trochę w ciemno, bo próbkę już dawno zużyłam, ale pamiętałam że mi się podobały. Teraz już nie za bardzo, myślałam że będzie więcej tej róży... ![]()
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
właśnie zamawiam próbkę, bardzom ciekawa, jak to pachnie. można go dostać w całkiem atrakcyjnych cenach w różnych miejscach w sieci, więc tak sobie myślę, że trzeba przetestować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plułam sobie w twarz, bo po tym jak kupiłam sobie 30-tkę, dosłownie na drugi dzień pojawiły się właśnie w ofercie perfumerii 50-tki za tę samą cenę ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
no dobra, nie jestem fanką. to jest jakiś koszmar. to śmierdzi. kojarzy mi się ze smrodami typu stara paloma picasso i inne takie, stare śmierdziuchy.
zupełnie nie moja bajka. ale potwierdzam- czuć martini. tylko dla mnie jest oni przygniecione mydłem. mydło, mydło, mydło i stara szafa. szkoda, co zrobić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.