|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Happy Spirit Magical Nights Chopard
Co powiecie na temat tej limitowanki?Ostatnio, pod wpływem chwili, nabyłam ją i powiem, że nie żałuję.Zapach jest słodki, wieczorowy, czyli dokładnie taki jak lubię.[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Leszcz/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Leszcz/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]Określany jest jako orientalno kwiatowy.Jest inny od pierwowzoru, który jest delikatny i świeży i w sumie też ładny, ale jednak niezbyt oryginalny. Nuty tego zapachu są również bardzo ciekawe: m.in.: Magnolia, waniliowa orchidea, malinowy sorbet, pralinki, karmel, czerwona pomarańcza,ambra [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Leszcz/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Happy Spirit Magical Nights Chopard
Nie miałam jeszcze okazji poznać, ale narobiłaś mi apetytu. Mam teraz wielką ochotę na zapachowe słodycze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
dostępne są na pewno w Douglasie, być może też na allegro ale nie wiem, bo nie sprawdzałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Piers do przodu
|
Te nuty powoduję, że moje ślinianki zaczynają pracować ze zdwojoną parą
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
zdecydowanie to zapach jadalny, także fankom takowych polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Właśnie dziś testowałam go w Sephorze. Na mnie jednak nie jest zbyt "jadalny". Owszem pięknie pachną w nim czerwone owoce (pewnie to ten malinowy sorbet) ale całość jest się zbyt kwiatowa. Ogólnie zrobił na mnie bardzo sympatyczne wrażenie, choć bardziej by mi pasował na lato niż na zimę i raczej dla wesołej dwudziestolatki niż dystyngowanej trzydziestki jak ja
![]() Edytowane przez Wildflower Czas edycji: 2008-11-16 o 20:27 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie testowalam. Dla mnie lepsza wersja klasycznego HS, jednak wciaz nie do zniesienia. Sztuczny, bardzo doslowny zapach, za bardzo owocowy i przypomina mi jakis plyn do mycia szb. Chemia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Chetnie bym przetestowala, ale... boje sie, ze je kupie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wiecie może gdzie mogę kupić tą wodę?? Szukałam w Sephorze,Douglasie i na allegro ale nie mają ;( Byłabym wdzięczna za porady.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
tu znalazłam;
![]() http://www.lumiere.pl/product_info.p...towana!!!.html auuuuuć .ale byla cena ![]() http://www.zona43.pl/index.php?main_...oducts_id=1128 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Wielkie Dzięki
![]() Tylko w tym drugim linku który wysłalaś jest info "Produkty tej marki były dostępne od 04.07 do 15.07.2009 Termin wysyłki 20 - 25 lipca" Więc zostaje mi tylko ten z tą duuużą ceną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
OK, dzięki dzieczyny
![]() Miłego Dnia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
,,auuuuuć .ale byla cena
![]() http://www.zona43.pl/index.php?main_...oducts_ id=1128 no tak, dlatego napisalam złośliwie ,,była" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
wracając do tematu- Happy spirit magical nights są w super-pharmie za 89.99 ...dzisiaj pójdę powąchać
![]()
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
w jakiej pojemności występowały te perfumy? bo narazie znalazłam tylko 30ml a chciałabym większą pojemność 75/100ml
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.