![]() |
#61 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Re: Oczęta - poradzcie.
a jak się opalasz?I jaki kolor ma opalenizna? Opisz ten dokładnie swoje tęczówki-kolor i czy mają jakąs obwódkę i plamki,a może są czyste?Rumienisz się-jeśli tak to na różówo czy raczej brzoskwinka? Odcień włosów-ciepły czy raczej chłodny,popielaty?
Napisałaś też ,że masz piegi-są złocisto-brązowe czy może szaro-beżowe? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Aga BJ napisał(a):
> a jak się opalasz?I jaki kolor ma opalenizna? Z opalaniem się nie mam raczej problemów, jednak przy pierwszej opaleniźnie skóra jest zaczerwieniona (taki bordo) potem robi się brązik. Opisz ten dokładnie swoje tęczówki-kolor i czy mają jakąs obwódkę i plamki,a może są czyste?Rumienisz się-jeśli tak to na różówo czy raczej brzoskwinka? Odcień włosów-ciepły czy raczej chłodny,popielaty? > Napisałaś też ,że masz piegi-są złocisto-brązowe czy może szaro-beżowe? Piegi raczej są brązowo-beżowe. Odcień włosów chłodny czarny, nie jest intensywny. A co do oczu to załanczam zdjęcie, tak chyba bedzie najlepiej. Jeśli chodzi o kolor cery na tym zdjęciu to nie oddaje koloru mojej prawdziwej nautralnej cery. Agusiu bardzo ci dziękuje za takie zainteresowanie moim postem ![]() ![]() A może jeszcze jakieś inne dziewczyny coś doradzą ? ![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
co, jak co, ale małe to one raczej nie są!
![]()
![]() |
#66 |
okrutnica jakaś... |
![]() ![]() ![]() Skoro łatwo się opalasz,to nie możesz być raczej Jesienią,ale te tęczówki wskazują na ciepły typ ![]() ![]() ja np.jestem Latem ,a po raz kolejny wyszło mi w tym teście ,ze Jesienią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny
![]() Ale moje oczy jednak nie są duże jakby sie mogło wydawać, dopiero po ich podkresleniu wydają sie większe i właśnie dlatego was prosze o makijaże, które potrafią oczka powiększyć ![]() Aga BJ napisał(a): A co wyszło Ci w tym teście na test kolorystyczny: http://www.makijaz.net/tt.html nie można na nim całkiem polegać,bo nie zastąpi on prawdziwej analizy kolorystycznej Wyszło mi żem zima ale sama pewna nie jestem tego tak do końca, bo chyba coś z jesieni też w sobie mam. Dziewczyny kochane czekam na makijaże, jeśli macie takie jak szukam to wklejajcie, napewno dodadzą mi inspiracji do działania ![]()
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Zeta Twoje oczy to sa boskie
![]() Ty podkreslasz je zalotka czy te rzesy sa z natury takie dluuuuuugie, az bez konca? Pozdrawiam
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Tinkerbell napisał(a):
> Zeta Twoje oczy to sa boskie ![]() > Ty podkreslasz je zalotka czy te rzesy sa z natury takie dluuuuuugie, az bez konca? Dziewczyny kochane jesteście ![]() ![]() Nie mam nawet zalotki, kiedyś raz próbowałam jej użyć ale nawet nie wiedziałam jak sie do tego zabrać więc skończyło sie na tym że i tak zrezygnowałam. Na tym zdjęciu rzesy mam pomalowane raz tuszem, jak maluje dwa razy tuszem to wtedy są grubsze ale bardziej sie sklejają. ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
okrutnica jakaś... |
Zeta-powklejam niedługo,ale na razie coś mój serwer szwankuje i nie mogę wkleić nawet jednego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
> Zeta-powklejam niedługo,ale na razie coś mój serwer szwankuje i nie mogę wkleić nawet jednego ![]() Agunia czekam z niecierpliwością na dalsze propozycje dla mnie ![]() Aga BJ napisał(a): mam nadzieję,ze jutro bez problemu załączę fotki dla Ciebie. > ![]() Fotki dla mnie ![]() ![]()
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
bardzo mi sie podobaja twoje oczeta i rzęsy naprawde ładne i tez mysle ze wcale nie sa takie małe hihi pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Ty faktycznie możesz być Zimką..moja siostra ma bardzo podobny kolor oczu do Twoich, a na profesjonalnej analizie właśnie zdiagnozowana została jako Zima
![]() Suuuper rzęski ![]()
![]() |
#76 |
okrutnica jakaś... |
kilka propozycji makijażu dla ciemnych oczu.
Jeśli chodzi o konkretne marki-poszukaj wśród Bourjois,IsaDory czy naszego Inglota ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkich serdecznie.
Pytanie jak w temacie, jak wizualnie przez makijaz moge powiekszyc oczy ktore moim jeszcze zdaniem sa blisko osadzone. Bardzo bede wdzieczna za odpowiedz gdyz czytam Was od jakiegos czasu i wiem, ze jest tu duzo ekspertow i wiele 'babek" siedziacych w temacie. Pozdarwiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
okrutnica jakaś... |
Dot.: Jak wizualnie powiekszyc oczy ?
powiększyć i odsunąć możesz przez nałożenie jasnego cienia na całą powiekę,zaś ciemnym modelując-> w załamaniu powieki i zewn.kąciku,następnie rozetrzeć do góry i na zewnątrz.Kreskę przy linii górnych rzęs wyciągnąć na zewnątrz ,unikać mocnego i wyrażnego akcentowania wewn.kącika oka (przy nosie).Zastosuj też białą (lub jakąkolwiek jasną kredkę) na wewn. stronie dolnej powieki,podkręć i wytuszuj rzęsy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
agus dzieki za wskazowki bardzo bo ja tez mam ten sam problem co kawunia
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
ja uzywam bialej kredki wewnatrz, a czarnej na zewnatrz (oczywiscie na dole :P) bo jak usiluje cos wymodzic cieniami, to mam wrazenie, ze wygladam jakby mi oczy podbili
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
okrutnica jakaś... |
czarna na dół przy małych oczach?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
okrutnica jakaś... |
![]()
każdy ma swoje metody
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Ja musze poeksperymentowac, bo oprocz tego ze mam male oczy to jeszcze opadajace powieki i zwykle wkurzam sie i rzucam wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Przyczajenie
|
Dzieki Aga za porady ale.......ja nie umie uzywac cieni, podobaja mi sie one u innych. Ach te piekne makijaze jakie Wy tutaj pokazujecie ale moja powieka jakas dziwna jest, cienie wygladaja jak gaga to powiedziala jakbym oczy miala podbite
![]() Ja tylko maskary uzywam i od WIELKIEGO swieta troskze cienia. Myslalam aby delikatne kreski na gornej powiece zrobic, co o tym myslicie ?? Ja chcialabym cos zmienic 'wydobyc" to moje oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
agus co to za ksiazka???
![]() |
#87 |
okrutnica jakaś... |
olkie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
ok thnx
![]()
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
moje oczy sa "najwieksze" gdy obrysuje je biala perlowa kredka Avonu: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=5940 robie gruba kreche na gornej i dolnej powiece, rzesy mocno tuszuje i rozczesuje. I nie narzekam
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
ja zawsze zarzucam bialy cien w wewnetrznym kaciku i ogolnie jakis jasny na cala powieke i tylko na jej zalamanie uzywam minimalnie ciemniejszego odcienia tego samego koloru. aha i na dolnej powiece tez jasny cien i ewentualnie cieniutka czarna kreseczka do polowy powieki (dolnej oczywiscie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.