![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: CLA Clarinol
witam. cellulit tak jakby sie wyrownuje mam nadzieje ze kiedys zniknie bo to moja zmora! KAROOLAAA u mnie troche na odwrot cwiczenia+dieta=spadek wagi a ja włsnie chciałabym zeby cm.leciałłłłłłłłłłłłłłłły !!! pozdrawiam
![]()
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
halo? co tu taka cisza? zadna juz nie stosuje clarinolu? ja jem go od czwartku-po 2 tabletki dziennie... na razie nie wiem czy orzynosi jakis efekt ale nie zamierzam sie poddac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
tez czekam na wsze efekty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Ja również mam ochote na zakup tego specyfiku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam. Mam do was ogromna prośbę abyście mi doradzily w sprawie clarinolu.
Biorę drugi dzień Clarinol cla 1000, do tego robie dziennie 50 brzuszkow, 30 pompek, 20 min jezdze na rowerze, nie jem slodyczy oraz białego pieczywa i nie słodzę herbaty. Po jakim czasie mogę spodziewac sie efektow? Proszę odpiszcie. ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Doradzcie mi proszę co mam jesc a czego nie i jakie cwiczenia jeszcze robic aby zrzucic boczki i miec plaski brzuszek jak najszybciej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Może zacznę wątek od nowa, dla szukających odpowiedzi na clarinol. Otóż wzięłam się ostro do pracy, po ciąży chciałam zgubić 10 kg. Z racji tego że po pół roku już nie karmiłam, zaczęłam zdrowo się odżywiać ćwiczyć i wogóle się ruszać. Jeździłam pół godziny dziennie na rowerku treningowym, następne pół na skakance potem brzuszki 100 razy dziennie, dodatkowo spacery z dzidzią godzinka dwie dziennie. Dieta moja wyglądała następująco rano śniadanko dwie kromki pieczywa pełnoziarnistego z wędlinką z indyka i białą rzepą lub pomidorkiem,drugie sniadanie activia ze śliwką lub naturalny jogurt i łyzeczka ziaren słonecznika, obiad gotowane mięsko zazwyczaj z kurczaka bądz rybka z warzywami podwieczorek kiwi lub inny niskokaloryczny owoc 2 szt, kolacja herbapol slim figura koktail. i trzy razy dziennie clarinol. Ponadto w między czasie na lepsze trawienie 3-4 sliwki suszone dziennie i podjadałam orzechy jak mi się czegoś chciało. Dzięki temu wysiłkowi w dwa miesiące schudłam 9 kg. W sumie zjadłam chyba dwa opakowania clarinol po 60 szt chyba, dokładnie nie pamiętam!!!Także ja polecam wystarczy samozaparcie dązenie do celu!!!Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!!!
Ja też zaczęłam stosować Clarinol Cla od piątku dodatkowo ćwiczę godzinkę jak na razie codziennie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
hej!! widze ze wątek ucichł!! zadna nie bierze clarinolu? ja biore wlasnie drugie opakowanie- co do odchudzania-efekt marny ale widze roznice jesli chodzi o cellulit- a to dla mnie tez wazne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
cześć,właśnie przeczytałam o Cla Clarinolu 1000(1-3 tabletek dziennie)
---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- napaliłam się jak szczerbaty na suchary i te Wasze opinie.....Kurde nigdy nie wspierałam się medycyną w walce z kilogramami,ale tym razem podkręciłam się bardzo.Na każdego działa coś innego.Mam nadzieję,że Clarinol przyspieszy utratę niechcianych kg. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
hej laseczki
![]() ![]()
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Hej!
Ja tez postanowiłam się wziąć za siebie z pomocą Clarinolu, w sumie dzięki pozytywnym opiniom na różnych forach. Próbowałam ostatnio wbić się w jeansy i okazało się, że są dziwnie ciasne...stanęłam na wadze i tragedia...6kilo więcej...nie wiem jak i kiedy a już z porzednią chciałam walczyć a więc mam 172cm wzrostu i ważę...66kilo;/ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy ktokolwiek czyta jeszcze ten wątek ale mam nadzieję, że kiedyś komuś mogą się przydać moje doświadczenia związane z Clarinolem tak jak mnie pomogły opinie innych kobiet więc do końca jego stosowania raz w tygodniu będę pisać jak sprawy wyglądają. A więc po tygodniu stosowania Clarinolu w połaczeniu z dietą schudłam 2 kilo;] a wiec jest juz 64
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.