|
|
#991 |
|
Organizatorka
|
Dot.: zakupy na Coastal Scents
|
|
|
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
Na all widziałam palete do konturowania za 115 zł.
|
|
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
masakra;d
ja sie ciagle waham czy nie zamowic w marcu tej drugiej neutralnej. bardzo mi sie w niej kolory podobaja. |
|
|
|
|
#994 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Czy któraś z Was zamierza w tym miesiącu składać zamówienie na Coastal Scents? Bardzo zainteresowały mnie te proszki ale nie mam wprawy w zamawianiu i nie mam wiem co i jak na tej stronie www ![]() EDIT: Konkretnie interesuje mnie Additives & Fillers: Sericite i Silica Powder Spheres albo generalnie zestawik Filler Sample Set 10 pcs Duże są opakowania od tego? Na długo to starcza? Edytowane przez WhiteInnocent Czas edycji: 2009-02-02 o 13:32 |
|
|
|
|
#995 |
|
Konto usunięte
|
ja będę zamawiała w tym miesiącu, ale kiedy dokładnie, jeszcze nie wiem
|
|
|
|
|
#996 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny jaki jest maksymalny czas oczekiwania na paczkę wysyłaną tą najtańszą przesyłką? Bo mi leci już 4 tydzień (mineło 16 dni roboczych) a ja dalej nic nie dostałam
i nie wiem czy mam się już zacząć niepokoić czy też paczka może tak długo idzie?. Jak zamawiałam z innych sklepów zagranicznych przesyłka dochodziła do mnie przeważnie w ciągu max 2 tygodni, a tutaj tyle czasu minęło i nic. Jeśli sprawdziłby się mój najgorszy scenariusz, to czy coastal scents zwraca koszty zamówienia w przypadku nie otrzymania paczki czy nie? Urzad Celny raczej nie ma mojej przesyłki bo mieści się w tych 22 euro (zamówienie łącznie z przesyłką wyniosło na 22.05 $).
|
|
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
poczekaj, teraz tak paczki wszystkim dochodza, pewnie maja poswiateczne urlopy;d
|
|
|
|
|
#998 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
Dziewczyny wiem ,ze nie tu a tym mowa ale szukałam i nie moge znaleźć gdzie jest wątek o wymiance minerałowej? |
|
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
na minerałkowym podforum?
|
|
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
kitty7 moze napisz do nich?
wizaż https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=596642 Profesjonalny Make-up | Nauka makijażu | Makijaż Ślubny | Analiza kolorystyczna 12 typów urody | Metamorfozy Edytowane przez gioseppe Czas edycji: 2009-02-02 o 21:32 |
|
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1003 |
|
Raczkowanie
|
najwyżej poczekam do tych 25 dni roboczych, a jak dalej nic nie będzie to napiszę do nich.
|
|
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
http://cgi.ebay.pl/NEW-26-Piece-Eye-...3286.m63.l1177
ale tanio! ![]() paleta rozy - 50 zl zwykla neutralna - niecale 80 i to wszystko z wysylka! a dla cathy: http://cgi.ebay.pl/10-empty-26mm-eye...3A1|240%3A1318 Edytowane przez sabbatha Czas edycji: 2009-02-03 o 21:54 |
|
|
|
|
#1005 |
|
Konto usunięte
|
nie nooo, Sabbatha zginiesz marnie za te kuszenie
neutralna mi się zaczęła podobać. jakby jeszcze miał/a gel linera białego to normalnie bym brała
Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2009-02-03 o 22:41 |
|
|
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
no ja next month zamowie na pewno te 26 kolorow. u tego uzytkownika to nawet nie ma co sie bawic we wspolne wysylki bo sie oplaca samemu nawet
i ma true black! i pansy! i wszystko ma;d
|
|
|
|
|
#1007 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
Same foremki mi nie potrzebne, bo nie miałabym ich do czego wpakować- ta moja pusta paleta bez foremek przeznaczona jest już na trójki NYX-owe, które do mnei lecą (chociaż jako iż leci do mnie 8 trójek, to i tak ich wszystkich nie poprzekładam tam Muszę chyba zakupić tą 28 pustą )ale dzięki
|
|
|
|
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
http://cgi.ebay.pl/28-pcs-Empty-Pale...3286.m63.l1177
tu masz ale nie wiem czy taniej niz gdzie indziej |
|
|
|
|
#1009 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
Bo mam tylko 12 NYX-ów do sprasowania, więc pewnie wezmę tą 15- tkę na starsmakeupheaven, gdzie kosztuje 8,95$ i tylko 4,95$ wysyłka ![]() Ale gdybym potrzebowała takiej dużej na prasowańce, to rzeczywiście,na ebayu by się bardziej opłacało
|
|
|
|
|
|
#1010 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
http://cgi.ebay.pl/NEW-6-Color-Conto...3A1|240%3A1318 to jest ta paleta do konturowania z CS? Wygląda inaczej
|
|
|
|
|
#1011 |
|
Organizatorka
|
Aga, to jest chyba ta sama paleta- obejrzałam sporo filimków z nią i wygląda jak ta.. Może to kwestia zdjęcia, że wydaje się być nieco inna
|
|
|
|
|
#1012 |
|
Konto usunięte
|
w najbliższym tygodniu będę składała zamówienie, chce się ktoś dołączyć?
Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2009-02-06 o 21:56 |
|
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1086027 5]w najbliższym tygodniu będę składała zamówienie, chce się ktoś dołączyć?
[/QUOTE]Ja dopiero ok. 28 lutego dostaje pieniądze więc to jeszcze sporo czasu. Sporo rzeczy jest na Allegro z Coastal-a, zamówiłam sobie pędzelki.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
|
#1014 |
|
Organizatorka
|
ha, a ja właśnie o Coastal Scents myślałam, bo natrafiłam na paletę, której tam jeszcze nie ma i zastanawiam się, kiedy się pojawi
![]() To ta paleta ( zdjęcie w załączniku)- z tej samej serii, co do konturowania... Podkłady i korektory - około 20$ Mnie raczej nie skusi ![]() oglądałam dzisiaj filmik, gdzie Kathy z CS maluje swoją siostrę uzywając kosmetyków i pędzelków z CS (można sobie na żywo zobaczyć co nieco). Chyba bym nie chciała być przez nią malowana ... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=k80hETUyeQI Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-02-06 o 22:12 |
|
|
|
|
#1015 |
|
Konto usunięte
|
na allegro to tak średnio te pędzelki się opłacają
![]() ja w każdym razie chcę mici, gel linera i pędzelki ![]() jakby ktoś był chętny do zamówienia to zapraszam na pw
|
|
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
szczerze? za taka cene to juz lepiej pedzle z sephory czy inglota. pedzle z coastala sa mniej wiecej dla mnie jakosci tych z allegro, moze ciut lepsze
![]() edit: Zapomniałam wam powiedzieć, że napisałam do tego sprzedawcy z ebay odnośnie kosztów wysyłki większej ilości przedmiotów. Jak mi odpisze dam znać - zapytałam na razie ile by kosztowała wysyłka palety neutralnej 26, 28 i konturowej
Edytowane przez sabbatha Czas edycji: 2009-02-07 o 23:10 |
|
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzcie na to.
Ciekawe kto za tyle licytuje
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
dajcie spokoj... masakra.
|
|
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Ok. dziewczyny (czyt. Cath & Sun) ja bym miała zamówienie dosłownie na 4$ ile musiałabym przeznaczyć na wysyłkę, bo jestem doszczętnie spłukana
|
|
|
|
#1020 |
|
Konto usunięte
|
podaj, co dokładnie chcesz zamówić, jak Cathy poda to wszystko dodam do koszyka i napiszę po ile wyjdzie na łebka
![]() ja się modlę, żeby tym razem PayPal nie odmówił współpracy, bo kredytową już mi tak łatwo zapłacić nie będzie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.

Zapraszam 
i nie wiem czy mam się już zacząć niepokoić czy też paczka może tak długo idzie?. Jak zamawiałam z innych sklepów zagranicznych przesyłka dochodziła do mnie przeważnie w ciągu max 2 tygodni, a tutaj tyle czasu minęło i nic.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)