|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ilu kosmetyków używamy codziennie?
codzienne:
-pasta do zebow -zel do twarzy -tonik do twarzy -odzywka do paznokci -balsam ujedrniajacy -plyn do kapieli -krem do twarzy - podklad -puder -zel do higieny intymnej -perfumy co kilka dni: -szampon -odzywka -maseczka do twarzy -maseczka na wlosy -korektor -peeling do twarzy i ciala -pianka do golenia i pewnie o czyms zapomnialam. wyszlo 18
|
|
#122 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze jestem w szoku
))) U mnie to tylko mydło, pasta do zębów, dezodorant Nivea, tusz do rzęs i błyszczyk (ale te dwa ostatnie niecodziennie) I płyn do demakijażu Jak używam tuszu Błyszczyk zjadam w ciągu dnia albo TŻ zjada![]() ![]() No i w ciągu tygodnia szampon i jakiś żel pod prysznic Podkład miałam w życiu na twarzy może 2,3 razy A mam 22 lata Hihi![]() Chyba jestem jakaś dziwna:/ Ale co tam dobrze mi z tym Chyba jestem bardziej jak facet Nie czuję potrzeby smarowania się balsamami, kremami na celulit i jakimiś innymi dziwnymi rzeczami![]() ![]() Ale nie mam nic do osób, które to stosują Kurcze!Nawet jak mi pryszcz wyskoczy to czekam, aż sam zniknie Hehe Po co mi krem do biustu???Albo na celulit? Nigdy nie miałam nawet takich rzeczyw ręku Bo i po co? I tak się kiedys pomarszczę I zaznaczam, że sznuję opinię osób, które mamą odmienne zdanie To wyłącznie moja opinia i nie mam na celu obrażania kogokolwiek AMEN
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2007-08-11 o 23:48 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
codziennie obowiazkowo uzywam:
-mydlo -pasta do zebow -zel do twarzy -tonik do twarzy -zel pod prysznic -dezodorant -perfumy -krem do rak -blyszczyk/pomadka bezbarwna co kilka dni: -puder -szampon -odzywka -peeling -lakier do paznokci/zmywacz do paznokci -krem do ciala -krem do stop pewnie cos sie jeszcze znajdzie... |
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Heh to tak:
mydlo pasta do zebow zel do twarzy tonik krem matujacy puder puder w kamieniu korektor pomadka ochrona blyszczyk cien do oczu tusz do rzes balsam do ciala balsam do brzucha krem do rak szampon odzywka pianka lakier wosk czasem zel punktowy na wypryski maseczki 2 razy w tyg peling 2 razy w tyg krem do depilacji oliwka do ciala krem nawilzajacy na noc krem pod oczy chyba tyle
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
Codziennie:
- pasta do zębów - szampon - odżywka do włosów - żel pod prysznic - zel do higieny intymnej - jedwab - balsam do ciała - perfum - antyperspirant - krem do twarzy i to chyba na tyle ![]() (jak ja moglam o mydle zapomieć) Chyba nie tak dużo |
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
a więc :
pielegnacja: *Żel pod prysznic *Balsam *Krem do rąk *Krem do stóp *Pasta do zębów *Mydło *Żel do higieny intymnej *Szampon *Balsam do włosów *Antyperspirant *Żel do mycia twarzy *Tonik (chociaz ostatnio używam mleka )*Krem nawilżający *Pomadka ochronna *Mleczko do demakijażu *perfumy Kolorówka: *podkład *kredka *tusz tak więc, jezeli czegos nie pominelam to 19
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
No to tak:
Minimum jeśli nie mam czasu: 1. płyn pod prysznic 2. pasta do zębów ![]() 3. tonik do twarzy 4. krem nawilżający 5. perfumy, dezodorant lub mgiełka do ciała 6. mydło do rąk 7. szampon Jak mam więcej czasu to jeszcze: 8. maseczka peel-off oczyszczająca 9. balsam, oliwka lub masło do ciała po kąpieli 10. mydło siarkowe na plecki 11. maseczka pod oczy 12. krem pod oczy 13. krem do rąk 14. krem do stóp 15. pomadka ochronna Jeśli tego dnia akurat się maluję: 16. korektor 17. tusz do rzęs 18. szminka lub błyszczyk 19. cień do powiek 20. lakier do paznokci 21. mleczko do demakijażu 22. zmywacz ;] Chyba nie tak dużo, bo zwykle wystarcza mi tylko to, co na początku
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
ooooo sporo:
mydło, pasta do zębów, tonik do przemywania twarzy, krem z filtrem do twarzy, puder, cienie, balsam do ciała, żel pod prysznic, żel do higieny intymnej, błyszczyk do ust, krem do rąk, krem do stóp, woda toaletowa zazwyczaj słodkawa, antyperspirant, krem do biustu, krem antycelulitowy.
|
|
#129 |
|
BAN stały
|
a ja używam:
*PAsta do zebów *Tonik *Krem *Mysło *Perfumy *Dezodorant *Puder *Tusz do rzęs *Błyszczyk *Szampon |
|
|
|
|
#130 |
|
Rozeznanie
|
Rano :
- pasta do zębów - mydło - żel do mycia twarzy - tonik ogórkowy - krem nawilżający na dzień - antyperspirant Kiedy sie maluje : - tusz do rzęs - kredka do oczu - cień do oczu - podkład Loreal Perfect Match - korektor - puder matujący - troszeczke różu - błyszczyk nawilżający Kapiel: - żel do kąpieli z drobinkami masujacymi czy coś takiego - piling do ciała - balsam nawilżający - krem antycelulitowy tak na wszelki wypadek , lepiej zapobiegac niż potem leczyc Wieczorek : - mydło - żel do mycia twarzy - piling - tonik - 2 3 razy w tygodniu maseczka nawilżająca - mleczko do demakijażu oczu - krem nawilżający na noc - pasta do zębów - szampon - odzywka do włosów - jak mam jeszcze czas to krem do stóp i pięt zmiękczający i maseczka nawilzająca do rąk - lakier do paznokci Jeszcze przypomniała mi sie najważniejsza rzecz : perfumy
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
a ja tak:
pasta do zabkow mydelko fluid tusz do rzes kredka do oczu roz dezodorant perfumy mleczko do demakijazu plyn do kapieli czasami balsam do ciala :P i to chyba tyle
|
|
#132 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
od czasu do czasu: filtr, czasami coś do zmęczonych stóp, cienie, krem do rąk, krem do pyszczka (jeśli robię przerwę od brevoxylu) |
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
* żel, tonik, krem do twarzy
* pasta do zębów * dezpdorant * puder * tusz do rzęs * kredka do oczu * korektor * żel pod prysznic * szampon, odżywka do włosów * nivea * błyszczyk * perfumy narazie tyle, jak sobie przypomnę to dopisze ;p |
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Codziennie:
- mydło - żel pod prysznic/płyn do kąpieli - pasta do zębów - płyn do płukania jamy ustnej - płyn miceralny - krem na dzień - podkład - puder brązujący - puder rozświetlający - cienie do powiek - tusz do rzęs - transparentny tusz do rzęs - pomadka ochronna - błyszczyk do ust - antyprespirant - perfumki - żel do mycia twarzy - oliwka lub balsam do ciała - krem do rąk - oliwka do paznokci - krem do stóp - krem na noc + Raz na kilka dni: - peeling - maseczka nawilżająca - szampon - maska regeneracyjna do włosów i/lub odżywka - serum na końcówki - preparat chroniący przed ciepłem suszarki Wow sporo tego
Edytowane przez Angel@ Czas edycji: 2007-10-21 o 23:48 |
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
codziennie:
pasta do zebow plyn do plukania jamy ustnej mydlo krem do rak i paznokci lek na tradzik krem na blizny podklad korektor tusz cien szminka blyszczyk raz na kilka dni: szampon jakis balsam peeling maseczka sciagajaca benzacne odzywka do paznokci reszty nie pamietam,a jest tego ciutek;p |
|
|
|
|
#136 |
|
Wtajemniczenie
|
to i ja wyliczę
![]() 1. pasta do zębów 2. mydło dove 3. płyn do mycia twarzy 4. szampon 5. filtr 6. puder, czasem brązujący 7. korektor pod oczy 8. tusz do rzęs 9. coraz częściej cień do powiek 10. dezodorant oczywiście A wieczorem zaczyna się zabawa: 11. mleczko do demakijażu twarzy 12. płyn do demakijażu oczu 13. płyn do higieny intymnej (rano też, ale zapomniałam wpisać) 14. diroseal na policzki 15. effaclar k na nos 16. resztki lysanel active na czoło i brodę (niedługo będzie diacneal) 17. a pod oczy różnie: czasem diroseal ale częściej rokitoderm /czasem na całą twarz kładę tylko hydrożel olay/ 18. krem do stóp 19. krem do rąk 20. balsam do ciałaNo i jeszcze 21. czasem błyszczyk ale zazwyczaj pomadka ochronna 22. perfumy A nie każdego dnia: 23. odżywka do włosów 25. lakier do paznokci 26. maseczka z glinki 27. czasem maseczka na naczynka 28. czasem oliwka na skórki 29. jak nie zapomnę - odżywka na rzęsy No i to tyle, nie mam siły dłużej myśleć
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkiego na raz nie uzywam, ale dokladna lista poranno - wieczornej pielegnacji to:
*pasta do zebow *plyn do plukania jamy ustnej *zel/plyn do mycia twarzy *peeling *plyn do kapieli (ktory uzywam pod prysznic) *zel do higieny intymnej *krem do twarzy lub samoopalajacy, zalezy od dnia *tonik do twarzy, jak mam *krem pod oczy *maseczka z blota *maseczka z glinka *peeling do stop *husteczki do demakijazu *dezodorant roll on *perfuma *korektor *krem koloryzujacy *zel punktowy matujacy *puder, od swieta *tusz do rzes *balsam do ust lub blyszczyk, zalezy od humoru *cien do powiek, jak powyzej *spray Sulfur8 do moich corn rows *zel do wlosow Dark&Lovely, punktowo *lakier do paznokci
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
Codziennie:
pasta do zębów tonik mleczko do demakijazu krem matujący krem nivea krem pod oczy balsam (zalezy do nastroju najczesciej garnier lub jakis perfumowany, np. lacosta różowy )garnier 3w1 żel + peeling + maseczka szampon (teraz neril + wcieranie toniku z tej samej serii ()odzywka do wlosow serum na zniszczone końcówki avonu lub biosilk dezodorant Prawie codziennie, czyli makijaż: ![]() korektor podkład puder matujący kuleczki brazujące cienie czasami kredka tusz do rzes wosk do włosów lakier do włosów pomadka/błyszczyk puder rozświetlający perfumy oraz maseczki róznorakie wax lakiery do paznokci |
|
|
|
|
#139 |
|
Wtajemniczenie
|
Codziennie:
płyn do kąpieli, mydło pasta do zębów dezodorant żel do mycia twarzy tonik krem na dzień krem na noc szampon odżywka do włosów pianka do włosów podkład tusz do rzęs kredka perfumy
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Codziennie:
- szampon - żel do ciała - dezodorant - płyn do higieny intymnej - pasta do zębów - żel do mycia twarzy - krem do twarzy + pod oczy - perfumy - krem do rąk Pozostałe rzeczy jak odzywki do włosów, kolorówka czy płyn do demakijażu - to nie codziennie. Nie maluje się też codziennie, więc każdego dnia myje twarz tylko żelem. Balsamu nie lubię, używam, jak sobie przypomnę. Pod "codzienne" mogłabym też w zasadzie wcisnąć lakier do paznokci, bo ZAWSZE mam pomalowane pazury, chociaż maluję raz na parę dni.
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
jaki fajny wątek
![]() to ja może wpisze tylko te rzeczy, któych używam BEZWARUNKOWO codziennie: - pasta do zebów - dezodorant -mydło (rano) - żel pod prysznic (wieczorem) -żel do higieny intymnej - -tonik -krem do twarzy - płyn do demakijazu -krople do oczu -żel do mycia twarzy - krem do rak -krem do stóp - balsam do ciała ew. oliwka - perfumy - szampon i odzywka co 2 dni makijaz- nie robie w weekendy, ale wpisze - korektor -podkład -puder sypki -róż - rozświetlacz - cienie - kredka -tusz do rzes - pomadka i/lub błyszczyk rany, ale ze mnie pacykara....
|
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
oj nie wiem czy o wszystkim bede pamietac(codziennie):
-pasta do zebow -plyn do mycia twarzy -tonik -krem -zel pod prysznic -zel do higieny intymnej -balsam do ciala -perfumy -plyn do demakijzu -krem pod oczy -dezodorant -szampon -lakier do wlosow Kolorowka: -cienie -kredka do oczu -tusz do rzes -korektor -podklad -puder -perelki brazujace(badz rozswietlajace) -blyszczyk |
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Codziennie:
-pasta do zębów -żel do mycia twarzy -żel pod prysznic -płyn do higieny intymnej -szampon -pianka do włosów -tonik -krem do twarzy -balsam do ust -balsam do ciała -krem do rąk -chusteczki nawilżające do demakijażu -antyperspirant w kulce -perfumy Makijaż: -podkład -korektor -puder sypki -puder w kulkach rozświetlający -kredka -cień -tusz do rzęs -błyszczyk -puder w kamieniu do poprawek w ciągu dnia ![]()
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
mydło
żel pod prysznic szampon odżywka żel do twarzy krem do twarzy tonik mleczko krem tonujący tusz kredka puder błyszczyk wazelina krem do rąk dezodorant perfumy pasta do zębów
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
no to teraz ja=)
-żel do mycia twarzy -tonik -podkład -tusz -krem do twarzy -cienie do powiek -pasta do ząbków ![]() -płyn do higieny intymnej -perfumy oczywiscie ![]() -dezodorant -antyperspirant -balsam do ciała -krem do rąk -żel do mycia ciała -błyszczyk do ust -mydło -krem do stóp -lakier do paznokci pewnie o czymś zapomniałam |
|
|
|
|
#146 |
|
Przyczajenie
|
codziennie:
tonik płyn micelarny filtr krem nawilżający krem na noc podkład korektor puder tusz do rzęs szampon odżywka mydło balsam pomadka do ust krem do rąk krem do stóp błyszczyk |
|
|
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
żel do mycia twarzy
tonik filtr mydło pasta do zębów Effaclar K krem do rąk pomadka ochronna krem do stóp coś mało tego
|
|
|
|
|
#148 |
|
Konto usunięte
|
Codziennie...
-mydło -żel do mycia twarzy -krem do twarzy -tonik -pasta do zębów -podkład -korektor -puder -tusz do rzęs -czarna kredka -eye-liner -krem do rąk -Nivea do ust -antyperspirant -mleczko do demakijażu Rzadziej niż codziennie ![]() -balsam -szampon do włosów -odżywka do włosów -balsam brązujący -lakiery do paznokci -zmywacz -itp. ![]() Codziennie wyszło 15.
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
codziennie:
mydlo plyn do kapieli zel do mycia twarzy zel do higieny intymnej mleczko do demakijazu tonik do twarzy krem pasta do zebow antyperspirant balsam odzywka do paznokci perfumy korektor puder tusz cienie kredka pomadka ochronna blyszczyk pewnie zapomnialam o czyms
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
-dezodorant
-mgiełka do ciała - podkład - korektor - balsam do ciała - krem do twarzy - żel ujędrniający - mleczko do twarzy i inne typowe do mycia ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.

)

)
()