|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
| Pokaż wyniki sondy: czy robisz zakupy w ciucholandach? | |||
tak - uwielbiam, to wręcz nałóg
|
|
1 269 | 40,87% |
| tak ale rzadko |
|
1 172 | 37,75% |
| nie bo nie |
|
426 | 13,72% |
| to obrzydliwe nosic cos po kims |
|
238 | 7,67% |
| Głosujący: 3105. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#14161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lumpeksy Ciucholandy
Vanilla cafe będziesz któreś sprzedawać na allegro?
Sweeney znikła mi twoja aukcja stara i nie mam twojego nicka z allegro możesz wysłać mi na PW będę bardzo wdzięczna ![]() Ja muszę od TŻ wziąć aparat bo się obłowiłam ostatnio
|
#14162 |
|
Wtajemniczenie
|
śliweńko jeszcze się nimi nacieszę, bo wszystkie są w moim rozmiarze
|
|
|
|
#14163 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda
a są u Ciebie jakieś wogóle baleriny bo ja marzę o nich a nie ma u mnie nigdzie potrzebowałabym rozmiar 39
|
#14164 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#14165 |
|
Zakorzenienie
|
To jakby były balerinki 39 rozmiar wyglądające na nie śmigane to jestem chętna na nie, nie chcę takich zniszczonych bo szybko mogą się rozlecieć
|
#14166 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłam 2 rzeczy - obie za 6 zł. ale teraz to sweterka czarno - białego mam wątpliwości.
|
|
|
|
#14167 |
|
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1160735201
![]() Ja kupiłam bluzeczkę, która strasznie mi się spodobała, niestety nie wiem po co, bo jest za duża, buuuu. |
|
|
|
#14168 |
|
Rozeznanie
|
midori sliczna ta bluzeczka
moje wtorkowe(?) zakupy - dzis nie bylo natomiast za duzo super rzeczy ![]() 1. sliwkowo-rozowa "narzutka" secret , niestety chyba bardziej "lozkowa"niz wyjsciowa ![]() 2. szare przecierane sztruksy new look 3. bluzeczka w paski on target |
|
|
|
#14169 |
|
Rozeznanie
|
4. mała rzociagliwa i blyszczaca bluzeczka tuba no name ;]
5. bezrekawnik zielony flash 6. czarna przewiewna bluzeczka - bez metki |
|
|
|
#14170 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#14171 |
|
Zadomowienie
|
Vanila Bardzo ładne buty
Gratuluję![]() Ja dziś z okazji mego święta wcześniej urwałam się z pracy i miałam chwilę żeby pobiegać ![]() Oto co nabyłam ![]() 1. klapki gumowe GAp'a za całe 3,50 zł - mają obłędny kolor, taki fiołek, nie wiem czemu, ale kojarzą mi się z landrynkami, są lekko prześwitujace - przezroczyste.. na zdjęciu wszystko zjadła lampa, będą na basen ![]() 2. nie wiem co to za firma, ale są nowe, super wygodne, skórzane ogólnie bardzo w moim stylu, cena 9,50 zł - nie wiem po co mi teraz klapki, ale one są takie fajne w naturze są czarne dzięki nadprzyrodzonym mocom aparatu wyszły na znoszone ![]() 3. "Sweter cuś", firma FUCK czy jak tam; zapłaciłam 8 zł. Ja takie dziwadła lubie ( otworzyli u nas nowy ciuchlad i poszłam na zwiady, miał być mega super hiper... no i niestety wszystko pięknie, bardzo fajne rzeczy, ale tak zjechane, że bałam się ze w jakiś spodniach trafie na jakieś gó...o )4. Sukienka też z tego FUCK'a czy jak mu tam, no i w sklepie byłam nią zachwycona, super materiał( moim zdaniem) świetnie leży, ale pomały tracę przekonanie do tych wzorów, ja lubie klasycznie, jeszcze moja mama zobaczyła i stwierdziła, że mocno "babcią" jedzie.. Co o niej sądzicie?? Próbowałam zrobić zdjęcie na sobie, ale to wyjątkowo trudne ![]() Ogólnie jakość zdjęć i kolorystyka nie zaciekawa, ponieważ już jest półmrok. Zapraszam do komentowania i oglądania
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
|
|
#14172 |
|
Zadomowienie
|
i ta "maryjna" sukienka... i co o niej myślicie
edit: cena 16 zł - sukienki
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
|
|
#14173 |
|
Zadomowienie
|
[quote=_Ya;2888181]i ta "maryjna" sukienka... i co o niej myślicie
Sukienka intrygujaca, na pierwszy rzut oka nie spodobała mi się ,ale na zdjęciach'na Tobie' wygląda ślicznie |
|
|
|
#14174 |
|
Raczkowanie
|
Chodze po lumpeksach od niedawna.Niektórzy piszą, że rzeczy z tamtąd są ohydne i wogóle beznadziejne a mi sie wydaje, że trzeba po prostu umieć szukać
mnie po takich zakupach zawsze rece bolą ale jest warto. niekiedy mozna tam znaleźć super rzeczy. i nie odstrasza mnie to, że ktoś to nosił przede mna. upiorę i wszystko bedzie ok - to taka moja krótka refleksja na ten temat a twoje ubrania _Ya są całkiem fajne, tylko że ja wole zwykłe bluzeczki i dżinsy
|
#14175 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#14176 |
|
Wtajemniczenie
|
Ya miałam podobne odczucia co do tej sukienki co SarahMoon. Ale niepotrzebnie, bo wyglądasz w niej bardzo ładnie
Mam podobny heheDzięki za komplementa. |
|
|
|
#14177 |
|
Rozeznanie
|
Ya ta maryjna sukienka pierwsza klasa, bardzo ladnie w niej wygladasz
|
|
|
|
#14178 |
|
Raczkowanie
|
Mi sie sukieneczka podoba
|
|
|
|
#14179 |
|
Zakorzenienie
|
Twoja bluzeczka w paski jest prawie taka sama jak moja (biało-czarna) wklejona pare stron wcześniej. Czy u Ciebie również tak "dziwnie" leży pod paszkami? Jest rozszerzna ku górze i jakoś nie mogę się przełamać i nie wiem czy nie jest na mnie za duża.
|
|
#14180 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam własnie nadzieję, ze jest więcej pracy niż w sezonie wakacyjnym, chociaz mi się marzy praca w banku, lub cos podobnego, a z tym moze być ciężko... Ciuchow swoich nie bede brała duzo, chociaz po roku to i tak bede musiała wracać tirem
|
|
|
|
|
#14181 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyneccki, poradźcie - chodziłybyście w tym sweterku - zebrze? (dodam że mam :P trzydziestkę na karku)
|
|
|
|
#14182 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14183 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki dziękuję za komentarze
Zostawie ją narazie. Zastanawiam się czy będzie odpowiednia na studniówkę do gimnazjum, bo uczniwie napewno mnie zaproszą, a ja niestety posiadam tylko kiecki z odkrytymi ramionami, a tam mieszka tatoo. Motylka będe szczera do bólu...bardzo mi się nie podoba ten sweter. Nie wiem, może to wina zdjęcia, ale wyszedł fatalnie. Jeżeli to by zależalo ode mnei to bym go oddała. edit: Motylka ja tez już mam bardzo blisko do 30 ale chyba o tym zapomniałam patrzac na moje niektóre wybryki
|
|
|
|
#14184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#14185 |
|
żona
|
|
|
|
|
#14186 |
|
Rozeznanie
|
suzana, na mnie ta bluzeczka lezy tak . chyba caly jej urok jest w tym ze jest wlasnie rozszerzana ku gorze
|
|
|
|
#14187 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za opinie
|
|
|
|
#14188 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#14189 |
|
Zadomowienie
|
To ja wklejam łupy z ostatniego tygodnia. przepraszam za kiepskie fotki,ale mam zepsuty obiektyw w aparacie
1 bezrękawnik w stylu Abercrombie,ale firma jakaś nieznana, jest świetnej jakości , tylko niestety za mały 2 bolerko ala kurteczka Limited Collection za mała 3 sweterek H&M za mały 4 moja super hiper wypasiona cinkciarska saszetka zapinana w pasie, ze skóry 5 long bluzeczka w paski , zakochałam się w niej ,ale co z tego , jest za mała 6 fajnie skrojona czarna bluzeczka, też za mała Nie wiem co mi odbiło ,żeby kupować za małe rzeczy, w sklepie jakoś nie chce mi się mierzyć, a potem wracam do domu i się frustruję część pewnie i tak oddam ,albo wrzucę na allegro,ale najpierw chociaż nacieszę oko
|
|
|
|
#14190 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

a są u Ciebie jakieś wogóle baleriny 

wcześniej urwałam się z pracy i miałam chwilę żeby pobiegać ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

leże...