|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
| Pokaż wyniki sondy: czy robisz zakupy w ciucholandach? | |||
tak - uwielbiam, to wręcz nałóg
|
|
1 269 | 40,87% |
| tak ale rzadko |
|
1 172 | 37,75% |
| nie bo nie |
|
426 | 13,72% |
| to obrzydliwe nosic cos po kims |
|
238 | 7,67% |
| Głosujący: 3105. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#19231 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lumpeksy Ciucholandy
Moje ostatnie zdobycze
![]() 1. Bluzeczka NEXT 2. Biała z aplikacja M&Co. (na ktos?) 3.Topik na szyjke Papaya (starsznie duzo rzeczy w lumpikach ostatnio znajduje tej firmy ) 4.Sweterek z duzym golfem Lady M (znane to?) 5.Koszula dla TŻ Ben Sherman niesety za mala ![]() 6.Kolejna koszula dla TŻ tez Ben Sherman tym razem dobra
|
|
|
|
#19232 |
|
Rozeznanie
|
cd
1. Pierre Cardin miala byc dla taty ale za ktortkie rekawy ;/2. Bluzeczka z mini rekawkami Dorothy Perkins 3. Koszula z żabotem ChiliPepper (zna ktos ta firme? bo ma miliard metek wiec pewnie jakas firmowa ;p) 4.Topik wiazany na szyjce nie pamietam firmy 5. Kopertowa FASHION ESSENTIALS 6. Przesłodka bluzeczka z ktorliczkami firmy NEW LOOK ale ma jeszcze metke MIFFY wiec pewnie jakas kolekcja czy cuś |
|
|
|
#19233 |
|
Zakorzenienie
|
heh ja najwięcej ciuszkow z lumpa mam z
atmosphere i z topshop . .
|
|
|
|
#19234 |
|
Rozeznanie
|
cd.
1. Biały sweterek z koronkowymi różyczkami 2. Bluzeczka LONSDALE 3.Koszula z żabotem bezfirmowa 4. Jeansy PAPAYA 5.Nowa z metkami NEXT'a 6.Słodziutka sukienusia wiazana pod biustem DOROTHY PERKINS |
|
|
|
#19235 |
|
Zadomowienie
|
Bloondyna polowało się na Wolskiej, co????
Tak się zastanawiałam dziś, czy dużo osób było mimo huraganu???? Muszę odwiedzić mój ulubiony lumpek, ale to dopiero za 2 tygodnie BTW bardzo ładne te różowe szpileczki (ja bym się zabiła na takich obcasach, ale co tam ) i ten sweterek z bufkami Jak udało Ci się złowić te buty?? wpadłaś tam jak huragan, czy co???
|
|
|
|
#19236 |
|
Zakorzenienie
|
ładne jeansy
u mnie jakos w lumpach nie ma fajnych . .a poszukuje ruurek
|
|
|
|
#19237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakos doszła do miejsca z butkami i je wyhaczyła . . duzo osob sie pytalo czy je odkłada .. nie wiem moze chciało zabrać mowila ze strasznie duzo luudu było . .ale jakos udalo jej sie te szpilezki kupic hehe . . musze az to zobaczyc jak sobie ludzie ubrania wyrywaja bo jeszcze ie wierze . .
|
|
|
|
|
#19238 |
|
Rozeznanie
|
cd.
1.Supełkowy żakiet MARKS & SPENCER 2.Sukieneczka NEW LOOK 3.Mustangi 4. Sliczna z aplikacja GEORGE |
|
|
|
#19239 |
|
Raczkowanie
|
whitebethswietny pasek czarno biały i bluzki w paseczki i jeansy
![]() a teraz co najwazniejsze nawiązując do butów:/!!!!! nafie powinnaś dostać za wszystkie zdobycze.rewelacyjne.te czerwone sliczne i te ostatnie czarne ![]() picolacoś niesamowitego buciki sa przesliczne ![]() bloondynate biale buciki oczarowały mnie ![]() ogolnie pozazdroscic
|
|
|
|
#19240 |
|
Rozeznanie
|
Moja ostatnia miłość - krawaty
1. St. Michael (czesto widuje to na ubrankach DOROTHY PERKINS, te firmy jakos wspolpracuja?) 2. BHS (zna ktos?) 3. Marks & Spencer 4.Bezfirmowy 5.St. Michael |
|
|
|
#19241 |
|
Rozeznanie
|
hej!! Dawno nic nie pokazywałam ale brak czasu
Wy jak zwykle same super szmatki wyszukujecie... Kilka rzeczy złowionych w lumpku ostatnio:złote buciki wziełam ale za duże leca na all kozaczki bezowe 40 kozaczki ciemny braz z futerkiem zastanawiam sie czy sobie zostawic.. i sukienka ze skory miss s... cos tam tez sie zastanawiam |
|
|
|
#19242 |
|
Zakorzenienie
|
Blondyna, świetne szpilki!!
A ja wytrrąbiłam od brata kase (na inny cel ale cel 'uciekl' wiec rezygnuje z niego) i ide jutro na lumpki przeglądać 'resztki'
|
|
#19243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tam sobie wyrywają ubrania, buty i zabierają ciuchy z koszyków Czasami jest wielka kłótnia i nawet interweniuje właściciel A największa kłótnia jest jak dwie osoby mają po 1 bucie z pary
|
|
|
|
|
#19244 |
|
Zadomowienie
|
Jak ja
|
#19245 |
|
Zadomowienie
|
nafie, gdzie ty w Poznaniu takie buty wynajdujesz
![]() Ja to jak na jakieś trafię to zazwyczaj strach je do ręki wziąć;( |
|
|
|
#19246 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze świetne ciuszki.... aż miło popatrzeć.. ja to kurcze nie mam na nic czasu
ale wtorek wolny to się pojdzie na buszowanie! niach niach niach ![]() moze jutro beda obiecane fotki!
|
#19247 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Co za zakupy Te butki rozowe emu to oryginalne ? Bardzo podobaja mi sie biale peep toe :love: Gdybys chciala wystawic na Allegro daj znać, ok ? ![]() Dziewczyny ! te zakupy wygladaja jak z normalnego sklepu a nie z lumpa, i to na wage Zazdroszcze ![]() Bedziesz moze mala zamiar pozbyc sie tegfo paska w pepitke (np. wystawic na Allegro?) Jak cos to daj znac Ładnie w niej wygladasz ![]() Sama bym taka chciala, ale ja pewnie bym scieła dół na prosto, wtedy byłaby genialna A najlepiej zeby nie ybła rozkloszowana , to juz w ogole Ale i tak jest fajna |
|
|
|
|
#19248 | |
|
Wtajemniczenie
|
madzia_g, iwona200, liana, hathayoga, beata77, abralm, Paulinaaa, dzindrzej, franiulka (mam nadzieje ze nikogo nie pominelam
śliczne dzięki rozmiary tych butkow sa dziwne i racze sie nie zgadzaja jak przeliczalam je (bo czesc jest z USA czesc z UK) ale ja nosze rozmiar 39,5 i w te czerwone musze sobie cos wepchnac w paluchy bo troszke mi zjezdzaja, te z tasiemka sa dobre, a te ostatnie to chyba tak na nasze 40,5. moze to glupie pytanie - ale sa jakies inne pomysly zeby buty pasowaly niz waciki??? co to sa te cale "zapietki"??? Flykee - ja ich nie kupilam w Poznaniu wlasnie !!! w Poznaniu nie mam szans na takie buciki, kupilam je w lumpku w podwarszawskim Sulejówku tutaj mieszka moj narzeczony i dlatego wybralam sie tym razem na zakupki tutaj bloondyna - Twoje butki tez sa po prostu... PIEKNE ! Cytat:
|
|
#19249 |
|
BAN stały
|
nafie
Zawsze mozesz napisac ze jestem pzrekonana na 90% ze to new look, poznajesz to po wkladce, ale napisow nie ma
|
|
|
|
#19250 |
|
Wtajemniczenie
|
w Krakowie otworzyli dzisiaj nowego lumpka LOGO, na dole są nowe rzeczy z outletu Vila, Mango, Sisters Point, a na górze są ciuchy. tyle że wszystko wycenione i nie ma butów
1. nowe gatki w kropki 2. czarny szalik pashmina 3. H&M futrzana czapa do oddania 4. H&M żakiet z fajną fakturą
|
#19251 |
|
Zakorzenienie
|
hehe omg
![]() moja siostra od razu peep toe wyczaiła ![]() a emu to są dokładnie takie same .. ale niestety nie ma metek czy cos . . i dzisiaj znowu czarne mukluki ![]() . .
|
|
|
|
#19252 |
|
Raczkowanie
|
cookiemonster a zdradzilabys gdzie ten nowy lumpek jest
?? Fajna czapeczka i szalik
|
|
#19253 |
|
Zadomowienie
|
nafie tak właśnie myślałam, że w Poznaniu trudno o fajne butki
![]() Chociaż ja upolowałam ostatnio sandałki fishbona na koturniku(bo ja taka malutka jestem i tylko na koturniku za 9 zł. Ale to odosobniony przypadek...
|
|
|
|
#19254 | |
|
Raczkowanie
|
Tak przeglądam zdjęcia tych Waszych ciuchów i niemal nie jestem w stanie uwierzyć, że kupiłyście je w second handach. Ja niestety nie znam żadnego, w którym byłyby ciuchy w tak dobrym stanie, firmowe i ciekawe.
Przejrzałam kilkadziesiąt stron tematu, ale ponad sześciuset niestety nie jestem w stanie. ;D Dlatego będę bardzo wdzięczna, jeśli ktoś mi napisze, czy zna może jakieś dobre lumpeksy w Rzeszowie? Cytat:
|
|
|
|
|
#19255 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#19256 |
|
Zakorzenienie
|
zauważyłam, że znajdujecie super peep toe lub czulenka a ja cos nie moge znalesc :/ kiedys kupilam fajne czuby ale ja chce peep toe oze ktoras ma ochote sprzedac takie butki rozm 40?
|
|
|
|
#19257 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli to ten sam to na alejach 20-go stycznia ;p
|
#19258 |
|
Zakorzenienie
|
a to moje mukluki hy
![]() kosztowaly 10 zł .. |
|
|
|
#19259 |
|
Zakorzenienie
|
i następne
. . .
|
|
|
|
#19260 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
wszystkie Wasze zdobycze są piekne i ciagle wynajduje jakies nowe szmatki,ale niestety nie mam aparatu... Cytat:
, ktore sie wkleja w butach wlasnie za piete, tylko troszke wyżej, wtedy buty nie beda wyskakiwac....mozesz sprobowac poszukac w sklepach z takimi akcesoriami jak fleczki do butow... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.

. .

ale jakos doszła do miejsca z butkami i je wyhaczyła . . duzo osob sie pytalo czy je odkłada .. nie wiem moze chciało zabrać 

. .można je wywijać albo nosić normalnie