|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
| Pokaż wyniki sondy: czy robisz zakupy w ciucholandach? | |||
tak - uwielbiam, to wręcz nałóg
|
|
1 269 | 40,87% |
| tak ale rzadko |
|
1 172 | 37,75% |
| nie bo nie |
|
426 | 13,72% |
| to obrzydliwe nosic cos po kims |
|
238 | 7,67% |
| Głosujący: 3105. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#19591 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lumpeksy Ciucholandy
Cytat:
i bluzka w kropy
|
|
#19592 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaki ciucholand polecacie w Katowicach?
|
|
|
|
#19593 |
|
Raczkowanie
|
ja dzisiaj byłam na wolskiej
jakoś zdjeć poraża, ale mam nadzieję, że uda wam się coś dojrzeć. niestety nie widac jakie wszytsko jest ładne 1. krótkie jeansy papaya, rozmiar 10, 6 zł. nowiutkie. i mają trochę subtelniejszy kolor niż na zdjęciu. 2. bolerko czekoladowe, rozmiar 12, 3 zł. 3. bluzeczka z kokardą i dużym dekoltem, piękny szary kolor, niestety na zdjęciu się zesraczkował , 6 zł4. beżowa, z kółkiem, rozmiar 16 bodajże, ale dziwnie leży jak 10 , 5,5 zł5.sweterek motylek, 3 zł. 6. kozaczki skórzane brązowe, na żywo prezentują się dużo lepiej, a do rurek super, 6,5 zł w lumpku zostawiłam jeszcze śliczną torebkę w delikatne motylki ale niestety mi już pieniążków zabrakło jeszcze raz prosze o wybaczenie za jakość zdjęć i odnóża psa gdzieś w tle
|
|
#19594 |
|
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj troche poszalam z okazji owocnie ukonczonej sesji egzaminacyjnej
![]() 1.T-shirt New Look 2.Bolerko Monsoon 3.Golfik bawelniany z duzym golfem Dorothy Perkins ( z papierowa metka) 4.Bluzeczka Miss Selfridge (tez z papierowa metka) 5.Bluzeczka MNG 6.Pleciony pasek
|
#19595 |
|
Zadomowienie
|
Śliczności wklejacie, ech... a ja na odwyku, do końca stycznia mam szlaban na lumpki ;-)
Mam takie pytanko - widziałam że wklejałyście sporo ciuszków z dekoltem/łezką na plecach. Macie pomysł jak je nosić? Wyszperałam też swego czasu taką bluzkę, czerwoną - ale jakoś nie mam przekonania do paradowania z gołymi plecami. Jak myślicie, można je nakładać na inną koszulkę? Czy będzie to obciachowo wyglądało? |
|
|
|
#19596 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze kopertowa sukienka Atmosphere i spodnica Red Hering.Zdjecia troche kiepskie bo pstrykalm zaraz po przyjsciu a bylam strasznie zmarznieta.
|
#19597 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, może troche nie na temat, ale jest to związane na pewno z modą...znalazłam fajną stronkę z internetowym sklepem bucików.problem w tym ze jest to strona amerykańska i koszty wysyłki są nierzadko większe od ceny pojedynczej pary butów, w związku z tym szukam kogos, najlepiej z lublina albo okolic, kto chcialby zamowic sobie jakies butki, wtedy koszty wysyłki byłyby znacznie mniejsze, butki są rewelacyjne, z reszta same zobaczcie http://www.cutesyshoes.com/ - wszelkie peep toły i inne, które na allegro kosztują po 200 zł tu są za niecale 15 dolarów( niski kurs mamy teraz, więc wnioski nasuwają się same). Jakby ktoś był chętny, to piszcie na PW, żeby nie zaśmiecać wątku, przepraszam i pozdrawiam
|
|
|
|
#19598 |
|
Zakorzenienie
|
poszlam..
kupilam bluzeczke z cekinkami h&m.. leci na all bo to rozm 34 - 7zl long czarny ze zlota nitka..All Saints - 4zł kamiezelka z kubusiem puchatkiem dla siostrzenicy - 5.50zl bidon z Bellą..(postac z pieknej i bestii z bajki disneya) dla siostrzenicy - 2zł maskotka slonik ciagniesz za dlugi ogon a potem slonik drrrrgggaaa... - 0.50gr tych ostatnich trzech fotek nie zdarzylam zrobic bo juz zaniosla dziewczynkom
|
#19599 |
|
Zakorzenienie
|
|
#19600 |
|
Zakorzenienie
|
saswati ja podobna bluzke do tej szarej kupilam kiedys w GC za 120 zl ;p kurcze ale masz szczescie
|
|
|
|
#19601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dałam 2 zł :P
|
|
|
|
|
#19602 |
|
Zakorzenienie
|
A ja lece na mega wypad lumpkowy! ok 20-25 lumpków do obejścia! Hahha, mam nadzieje ze coś wynajdę ^^
|
|
#19603 |
|
Rozeznanie
|
A to moje dzisiejsze łupy
![]() 1/Bluza czarna z kapturem Zara - 2,50zl 2/Bluza long Vero Moda - 2,50 zl 3/Koszulka Diesel - 2 zl 4/Bokserka Hooch (?)- 6 zl 5/ --||-- 6/Bluzka żółta Tom Wolfe (?)- 3 zl |
|
|
|
#19604 |
|
Zakorzenienie
|
to moje dzisiejsze zakupy. marno
|
#19605 |
|
Zakorzenienie
|
fajne majtki
![]() ja jak bylam wczoraj w lumpku to widzialam mase boskich wrecz majtek ale jakos balam sie kupic... skonczyo sie na staniku i bluzce ;p kurcze chcialabym sie przekonac do kupowania majtek w lumpkach ale jakos nie umiem :/ a takie okazy wczoraj byly swietne..
|
|
|
|
#19606 | |
|
♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#19607 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#19608 |
|
Przyczajenie
|
W 'moim' lupie są spódnice z H&M, haha
Nie za często tam kupuje, ale czasami upoluję coś ciekawego, jak wyżej nadmieniona spódnica czy genialna glam bluzeczka. |
|
|
|
#19609 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#19610 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#19611 |
|
♥
|
agnieszka który jest lepszy ?
|
|
|
|
#19612 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#19613 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś, odwiedziłam z 20 lumpeksów... i kupiłam tylko dwie bluzeczki. Trzecia dostałam od kolezanki - bluzka kupiona w lumpeksie, okazała się za duża, a na mnie jest dobra ^^
1. niebieska ze słodką krową. Tak się do mnie uśmiechała... że musiałam ją wziąść, nie było innej opcji 2. różowa bluzeczka (chociaż to taki róż bardziej wpadający w fiolet, stonowany kolorek, nie widać tego na zdjęciach), z ogromnym dekoltem, więc trzeba będzie nosić pod nią jakąś zwykłą, wiązane z boku - firma KIT, rozmiar 14 - 5,50 złotych 3. bluzka, a raczej bluza, w pasy jasny i ciemny róż, długa, tak jakby tunika z grubszego materiału , długi rękaw, super jest. Firma NEXT, rozmiar 16 - 0 zł bo od kumpeli która kupiła ją w lumpie ![]() TO TYLE
|
|
#19614 |
|
Zakorzenienie
|
krowka to chyba muuuczala "wez mnie.."..slodka..
i bluzeczka od kolezanki tez fajna-lubie paski
|
#19615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#19616 |
|
Rozeznanie
|
moje ostatnie zakupy (dawno mnie tu już nie było, ale doktorat gorszy niż zając - ucieknie
):top w kwiaty french conection 4zł kamizelka z futerkiem parisian 20zł (leci na all) bluzka retro ze stójką divided 2zł złota torebka 7zł saszki 1zł płaszcz czarny ze stójką a-wear 7zł |
|
|
|
#19617 |
|
Rozeznanie
|
cd butki czarne graceland 11zł
czerwona bluzka retro 80gr czarna bluzka z szydełkową aplikacją stradivarius 5zł |
|
|
|
#19618 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#19619 |
|
Rozeznanie
|
dzieki lemonka, a propos, przewidziałaś mojego posta zanim go zamieściłam
|
|
|
|
#19620 |
|
Zakorzenienie
|
łahah.. faktycznie.. nie wiem jak to sie stalo bo probowalam dwa razy tego posta wyslac ale bledy mi wyskakiwaly to wogole wyszlam.. a tu zonk..wszedl i to z wyprzedzeniem..
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

) ale nadrobię bo już mam więcej luzu
Kilka dawniejszych, kilka wczorajszych

27 lipca 2013