|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
| Pokaż wyniki sondy: czy robisz zakupy w ciucholandach? | |||
tak - uwielbiam, to wręcz nałóg
|
|
1 269 | 40,87% |
| tak ale rzadko |
|
1 172 | 37,75% |
| nie bo nie |
|
426 | 13,72% |
| to obrzydliwe nosic cos po kims |
|
238 | 7,67% |
| Głosujący: 3105. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#25201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lumpeksy Ciucholandy
Liana jak bylam dzisiaj to wszyscy spokojnie szli po schodach
moze dlatego ze była pani wciązy i z dziećmi ale było bardzo spokojnie nikt się nie przepychał . . tylko jak widac dzisiaj była słaba dostawa
|
|
|
|
#25202 |
|
Raczkowanie
|
mautacumliquida; drugi z wyceną i ciuchami na wagę według mnie lepszy, warto tam przyjść na dostawę...
taaak. właśnie o ten mi chodziło. Orientujesz się może kiedy są dostawy? : ) |
|
|
|
#25203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za to w czwartek na Jana Sawy zawitałam i szok pozytywny Pochowalę się zakupami, ale teraz nie mam czasu na fotkowanie
|
|
|
|
|
#25204 |
|
Zakorzenienie
|
u was w lumpkach często sa nowe buty?
|
#25205 |
|
Zakorzenienie
|
Liana i w ogole jakoś się nie przepychają nie rzucaja tych ubrac wszędzie tak jak kiedys . .
połowa lezała na ziemi szkoda że nie doczekałam się dzisiaj zadnej dostawy . .donosili jakies spodnice i koszule tylko .. |
|
|
|
#25206 |
|
Zakorzenienie
|
tak
u mnie to już 3 para takich w ogole nie chodzonych . .
|
|
|
|
#25207 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#25208 |
|
Zakorzenienie
|
w nie macie wrazenia, ze ostatnio na Wolskiej jakos "biednie" sie zrobilo... tydzien temu praktycznie nie bylo zadnych koszulek/bluzek. duzo takich koszulowych, babcinych. a bawelnianych strasznie malo.
od dawna tak jest?
|
#25209 | ||
|
Rozeznanie
|
jakos 10 zl chyba.
dzisiaj ja mialam na sobie,nagle stwierdzilam ze ja kocham :P [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;4228543]Kolta kurtka i bluzka w grochy super, strój w kwiatki tez szkoda że ja nie mogę trafić na taki usztywniany [/quote]stroj w kwiatki na mnie za maly staniczek za maly,myslalam ze moze bedzie dobry ale niestety Cytat:
mam b.duzo takich samotnych gor od bikini podaj maila to jak bede miec chwilke to porobie zdjecia jesli chcesz dziekuje dziewczyny za uznanie :P ah w poniedzialek znowu na lowy wiec moze cos fajnego sie trafi tylko ostatnio ciagle nie ma bielizny staniczkow ani nic a fajne byly wczesniej teraz same kostiumy eh.. ale musze przyznac ze ladne sa,tylko czasem nie moje rozmiary Cytat:
fajne buciki i to za 10 zlale tez raz trafilam nowe balerinki atmosphere za 11 zl a tak to zawsze butki wiecej u mnie kosztuja jakie bossskie ostatnio koturny widzialam.ale taaaaaakie wysokie.rozmiar 38 takie biale w granatowe paseczki.marynarskie takie mi sie kojarzyly :P ale eh..stwiedzilam ze sie w nich zabije .... ale mysle o nich caly czas hehe
|
|
|
#25210 |
|
Rozeznanie
|
marcelqaaa - nie wiem kiedy są dostawy, ale będę w katowicach w czwartek, to sprawdzę, chyba, że planujesz najazd lumpkowy wczesniej
|
#25211 |
|
Raczkowanie
|
mutacumliquida - och, byłabym bardzo wdzięczna gdybys sprawdziła. ;P
|
|
|
|
#25212 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale generalnie masz rację, byłam 2 razy na dostawie pod rząd i marnie
|
|
|
|
|
#25213 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
super buty...jeden zakup ale jaki udany super.
|
|
|
#25214 |
|
Zakorzenienie
|
coś dzisiaj malo zakupow widze
. ja sie do lumpka wybieram 2 maja (na 2 dni przed maturą, a co . trzeba sie odstresować. bo bedzie dostawa ) ahhh. bloondyna: fajne buty
|
#25215 |
|
Zadomowienie
|
Do dziewczyn z Katowic[
Wiec bylam w piatek w Katowicach, znalazlam dwa ciucholandy, jeden od razu kolo dworca, wchodzilo sie po takich schodkach do gory, na krzesle siedzial taki dziwny pan, lumpeks podzielony na 2 czesci, w jednym kosze z ciuchami (same szmaty doslownie-pewnie trafilysmy z kumpela na koncowki ), a w drugim ciuchy na wieszakach na wycene(tu mozna bylo juz znalezc ciekawe rzeczy)...Drugi ciucholand to takze nie daleko dworca, wchodzilo sie do takiej bramy, obok sklep militarny ale w tym ciucholandzie to juz wogole mi sie nie podobalo. I teraz pytanie. Co polecicie? Jaki ciucholand? Tak mniej wiecej niedaleko dworca poniewaz na Kato sie nie znam jakos specjalnie No i w jakie dni sa tam dostawy? Z gory dziekuje i przepraszam za klopot...
|
|
|
|
#25216 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja moge polecic ciucholand kolo dworca Ten CL w bramie kolo sklepu militarnego to PORAŻKA Bylam tam ze 3 racy i wiecej tam nie wejde!!! ZAWSZE beznadzieja!!! Wiem od znajomych (sama tam jeszcze nie bylam), ze fajny CL tez jest w dawnym Domu Dziecka, koło Urzedu Stanu Cywilnego Ja osobiscie często chodze do CL na os. 1000-lecia na ul. Zawiszy Czarnego, koło sklepu Biedronka. Ciucholand duży, podzielony na dwie czesci: wycene i wage. Część z wycena duuuuużo wieksza od tej na wage. Jesli beda jeszcze jakies pytania - chetnie pomoge ![]()
|
|
|
|
|
#25217 |
|
Rozeznanie
|
odnosnie wolskiej..bylam kiedys rano przed 9 na nowej dostawie i faktycznie jest tak, ze zanim sie wejdzie na gore i przecisnie przez tlum to co fajniejsze jest wylapane i ludzie po 2 minutach juz maja cale kosze
a na jana sawy to kiedy sa dostawy? bo czasami jak zaszlam tam to nic ciekawego nie bylo ?
|
|
|
|
#25218 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiec ty mowisz o tym kolo dworca co ja mowilam?? Bo podobno jest gdzies tez jakis duzy ale narazie nie wiem gdzie, musze sie nastepnym razem dobrze rozejrzec... Ojjj zebym to ja wiedziala gdzie jest urzad stanu cywilnego no ale bede szeroko sie rozgladala
|
|
|
|
|
#25219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#25220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś słyszałam, jak jedna klientka przy kasie mówiła do sprzedawczyni na Wolskiej, ze fajnie jest tam pracować, właśnie dlatego, ze pewnie mogą sobie powybierać najlepsze ciuchy, a ona powiedziała, ze właśnie dużo ludzi tak myśli, ale to nieprawda, bo one nie mogą brać dla siebie ubrań.
|
|
#25221 |
|
Zakorzenienie
|
też mi się tak wydaje , że one nie mogą sobie tak wybierać i przepierać te najlepsze ubrania . .
bo w sumie co zostałoby dla nas ?? ![]() wiem że na jana sawy sobie wybieraja bo aż słychać jak buźkę drą i rozdzierają te worki i mówią : oo ja to biorę .. ![]() dziwnie ale . . |
|
|
|
#25222 |
|
Raczkowanie
|
Oto moje skromne zakupki
Podaję stronki, bo coś nie chce mi się ładować? 1. Sukienka, którą skróciłam na dłuższą bluzkę. Cena: 4,73 zł. http://img95.imageshack.us/img95/5298/zielup2.png 2. Błękitna spódnica w stylu hippi. Dosyć długa i baaardzo szeroka > co widać na zdjęciu < Cena: 9,60 zł http://img153.imageshack.us/img153/5...spdnicaop1.png Jutro mam wolne, więc od otwarcia lecę szperać. <jutro dostawa!> |
|
|
|
#25223 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba jesli zaplaca to moga sobie wziac, w koncu kasa z tego tez by byla...to tak samo jakby ta rzecz kupila jakas inna klientka, nie ? przynajmniej tak mi sie wydaje, ze to zadna roznica |
|
|
|
|
#25224 |
|
Raczkowanie
|
ty tez mówisz o tym pod schodki .. ? to jest chyba największy ?
|
|
|
|
#25225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#25226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no raczej nie to samo dla właściciela sklepu, gdyż wiadomo jesli takie sprzedawczynie brały by dla siebie, dla mam, sióstr, braci etc. co najlepsze rzeczy to na wieszakach zostawał by sam chłam przez co większość klientów by się "odbiła" od takiego sklepu i do niego nie chodziła... traktowała jak badziewny lumpex z przebraną odzieżą...a tak to wiadomo, chodzi dużo ludzi, zawsze to więcej towaru zejdzie niż tylko to co by sprzedawczynie wzięły:P
|
|
#25227 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie . . wątpie zeby one tam kupowały dla siebie ubrania . .
jak ja bym tam pracowała i brała co lepsze to watpie zeby zostało cos fajnego
|
|
|
|
#25228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie na osiedlu mieszka 1 dziewczyna z Wolskiej. Widziałam ja raz w autobusie po 18.00 z cała siata ciuchów i przyznam ze az żal sie zrobiło ze to nie ja. hehe myślę ze nie biorą tak dużo i szaleńczo jak my. Maja możliwość brania sobie konkretnych rzeczy które im w danej chwili sa potrzebne. Ja czesto kupuje na zapas, sezon wczesniej A po za tym mam wrazenie ze jest fajniejsza dostawa jak jest szef, bo jak go nie widze na sklepie to zawsze taka bida z nedza.
|
|
#25229 |
|
Rozeznanie
|
u mnie w miescie w lumpie z nietoperzem sprzedawczynie biorą dla siebie ubrania, w ogole chodza w takich ciuchach, ze szok, tylko pozazdrościć
|
|
|
|
#25230 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
czy mozecie mi poprzesylac na prv swoje nicki z allegro?? bardzo by mi sie przydaly
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

. .

[/quote]
fajne buciki i to za 10 zl

eco-friendly life style