|
|
#61 | |
|
po prostu Em :)
|
Dot.: Jakie znacie zimowo-cynamonowe kosmetyki?
Cytat:
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
http://www.allegro.pl/item128760406_...x_smakow_.html
jest w zestawie z 2 innymi w bardzo korzystnej cenie mniam
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Wyciągam wątek z racji wyśledzenia i zakupienia żurawinowo-cynamonowego żelu pod prysznic i mleczka do ciała AA Oceanic. Są świetne
Martwi mnie tylko to, że to seria zimowa, limitowana No i Avonowa seria Celebrate Me z założenia szampańska jak dla mnie jest szarlotkowo-cynamonowa. Siostra ma żel i nie mogłam nie podkraść na spróbowanie Następny może i sama kupię ![]() Znacie jeszcze coś nowego, cynamonowego? |
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba ostatnio tylko ja tu zaglądam, ale trudno... Tak czy siak ostatnio zapomniałam dodać, że Oriflame me świąteczny scrub do ciała cynamonowo-pomarańczowy. Póki co wąchałam go tylko z tubki, ale może w końcu się skuszę, bo zapach miał zachęcający
|
|
|
|
|
#65 |
|
|
a nie wiesz jak jest z drobinkami ścierającymi?
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno go badałam i tylko na palcach, tak delikatnie, ale wiem, że drobinek miał dużo i były raczej drobne, tylko czy będzie z niego ostry zdzierak czy łagodny masażysta
tego nie wiem EDIT: Ostatnio mam sklerozę galopującą, więc nie będę już pisać nowego posta, tylko dopiszę tu. Widziałam dziś w GC zestaw upominkowy z tej firmy, co Fruttini, czyli Aldo cośtam, a może nawet i Fruttini to było EDIT II: ten zestaw to Aldo Valdini cynamonowo-jabłkowy
Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2006-12-15 o 18:32 |
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejna nowość i to całą seria z dodatkiem cynamonu i imbiru - Termiczne SPA Miraculum. Tu opisy http://www.inermis.pl/index.php?str=seria&ids=5027 Sama mam już krem do rąk i powoli czaję się na całą resztę
Jak to dobrze, że w mojej rodzinnej mieścinie te kosmetyki są tańsze Za krem do łapek dałam 8,85zł
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeżeli Cię to jeszcze interesuje to ja zapłaciłam 21,20 i kupiłam w zwykłej drogerii. Bardzo jestem zadowolona z tego masełka. Miałam też kupić krem do rąk ale muszę wykończyć te co mam, a wśród nich jest waniliowo cynamonowy z Oriflame. W tamtym roku zakupiłam 3 na zapas i został mi jeszcze jeden cały bo po jakimś czasie nie mogłam się już tym smarować. Teraz go odkopałam i znowu podoba mi się zapaszek.
Nowe mleczko do ciała z AA z cynamonem też zakupiłam i jestem zadowolona ale masełko z Miraculum wszystko bije. |
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak po za tym to też myślałam żeby sobie kupić AA na zapas bo latem pewnie tego nie dostaniemy skoro to zimowa pielęgnacja. |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
drobinki nie są duże, ale dobrze ścierają. w następnym katalogu ta seria jest wycofywana.
|
|
#75 | |
|
|
Cytat:
, cynamonu niestety nie wyczuwam. za to mydełko z tej serii to czysty cynamon
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Do cynamonowej listy mogę dopisać maseczkę odżywczą z wyciągiem cynamonu Efektima. Saszetka kosztuje 2,99zł, a teraz w Rossmannie jest w promocji za 1,99zł. Wczoraj ją wypróbowałam i mi się spodobała. Może efektem działania nie zwala z nóg, ale sprawdza się całkiem dobrze, nie jest tłusta, jak to tego typu maseczki potrafią, nie rozgrzewa (czego się obawiałam w trosce o moje naczynka), no i delikatnie pachnie cynamonem. Mniam
Dziś dokupiłam drugą saszetkę, choć tej pierwszej jeszcze całej nie zużyłam.
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyki cynamonowe
Witam cynamonowe maniaczki
Miracullum i AA sa na mojej liście must have oczekujące, bo zostałam uszczęśliwiona na święta 2 balsamami, a już sie cieszyłam, że zbliżam się do końca zużywania W każdym razie znalazłam na allegro cynamonowy błyszczyk http://www.allegro.pl/item154784038_...wy_mniam_.html |
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
a czy miracullum to tez seria limitowana? No i ile osztuje? Ja mam teraz taką ochote na cynamonowe kosmetyki
|
|
#79 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#82 |
|
|
Ziaja - Kolor zaprogramowany
Dla włosów rudych i brązowych szampon i odżywka w wersji cynamonowej ![]() http://www.ziaja.com/pl/?a=prod2&idC...d=7&idProd=257 http://www.ziaja.com/pl/?a=prod&idProd=258
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Smakowitość Lavera
:"ŻEL POD PRYSZNIC I DO KĄPIELIŚwiąteczna czekolada- na dobry nastrój w zimowe chłody. Wyciąg z kakao poprawia nastrój, nuty cynamonu i pomarańczy przypominają nam o zbliżających się świętach Bożego Narodzenia. Kofeina zawarta w kakao poprawia mikrocyrkulację w skórze nadając jej gładkości i sprężystości zaś delikatne kwasy owocowe zawarte w wyciągu ze skórek pomarańczy wygładzają i dodatkowo ujędrniają skórę. Boska woń cynamonu wpływa kojąco na duszę. Życzymy Wesołych Świąt. Składniki: wyciąg z kakao*, roślinna gliceryna, substancje myjące z kokosów i cukru, wyciąg z lasek cynamonu*, wyciąg ze skórek pomarańczy*, wyciąg z anyżu*, ksantan, mieszanka olejków eterycznych. PH 5,0-5,5, produkt wegański *składniki pochodzące z upraw ekologicznych Pojemność 150 ml" Cena obniżona z 27zł na 21.60zł ![]() Następny: "ŻEL POD PRYSZNIC I DO KĄPIELI Niebiańskie pieczone jabłko- smakowita poprawa nastroju Przepis na doskonałą świąteczną potrawę to jabłka, rodzynki i cynamon. Wszystko mieszamy z wyciągiem z liści orzechów laskowych, roślinną gliceryną, łagodnymi substancjami myjącymi na bazie cukru i kokosa. Idealny świąteczny żel pod prysznic gotowy. Witaminy i minerały zawarte w orzechach i rodzynkach odżywiają skórę, wyciąg z cynamonu działa łagodząco i rozjaśniająco na skórę. Wyciąg z jabłek pozwala osiągnąć harmonię duszy i ciała. Życzymy Wesołych Świąt. Składniki: wyciąg z jabłek*, roślinna gliceryna, substancje myjące z kokosów i cukru, wyciąg z lasek cynamonu*, wyciąg z liści orzechów laskowych*, wyciąg z rodzynek*, ksantan, mieszanka olejków eterycznych. PH 5,0-5,5, produkt wegański *składniki pochodzące z upraw ekologicznych " Cena tez obniżona jw ;D Edytowane przez truheart Czas edycji: 2007-01-19 o 13:34 Powód: drugi żel |
|
|
|
|
#84 |
|
BAN stały
|
Ja ostatnio jestem uzależniona od balsamy cynamonowego Badger
Ślicznie pachnie i nawilża można nim smarować usta albo szczególnie przesuszone partie ciała.
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
a czy ktoś wie,gdzie można kupić Badgera?
a najlepiej w Krakowie
|
|
|
|
|
#86 |
|
BAN stały
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

Następny może i sama kupię 
tego nie wiem