|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 982
|
Dot.: Czarnow³ose;)
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;31327860]We wtorek jak by³am u fryzjera, podci±æ w³oski, by³y one takie sypkie,przelatuj±ce przez palce, b³yszcz±ce i piêkne.O takie w³asnie mi chodzi. Mo¿e kto¶ sie jeszcze wypowie
![]() Foto w za³±czniku(moje w³osiska)[/QUOTE] Piêkne w³osy! |
|
|
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 323
|
Hej
|
|
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 429
|
Hejo, wróci³am do Was
Znowu jestem czaaaarna! U¿y³am pianki ze Schwarzkopa Perfect Mousse "Czerñ" Jest super. Jednak nie ma to jak czerñ! Ten kolor pasuje mi najbardziej. I w³osy odrazu inne. A pianke polecam, pokry³a wszystko ³adnie i super pachnie!
|
|
#3184 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 754
|
Ja dzi¶ kupi³am sobie Casting Creme Gloss kolor Lukrecja. Jest to jaka¶ nowo¶æ
|
|
|
|
|
#3185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow, bardzo fajny kolorek
|
|
|
#3186 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 52
|
Odrosty i farba!
witam was kobietki zwracam sie do was z takim pytankiem otó¿ z natury ejstem cimn± blondynka i farbuje wlosy na czarny od jaki¶ 2 lat i szukam farby która nie bêdzie sie tak szybko sp³ukiwac bo stosowalam juz z joanny i garniera paleta i syossa do tej pory to syos jako tako sie sprawdzil ale moze znacie jakies dobre farby które pozwol± zachowac mi kolor na d³u¿ej?
---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- odpowie kto¶ ?
|
|
|
|
|
#3187 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 169
|
Dot.: Odrosty i farba!
naturalnie jestem ciemn± blondynk±, d³ugo farbowa³am siê na czarno i jako¶ kolor nigdy mi siê nie sp³ukiwa³, ewentualnie matowia³, moim zdaniem zalezy to od struktury w³osa (ale mogê siê myliæ), poza tym farbowane w³osy trzeba pielêgnowaæ nieco inaczej i na pewno gdzie¶ jest w±tek dla farbowanych wiêc polecam tam poszukaæ informacji
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 975
|
Polecam farby profesjonalne np.Wella Koleston
Kolor wychodzi ³adniejszy i d³u¿ej siê trzyma
|
|
#3189 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 52
|
hmm nie slyszalam o takiej a ile mniej wiêcej taka farba kosztuje?
|
|
|
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 446
|
Hej \te¿ polecam farby Wella, Schwarzkopf Igora, Kadus. Ogólnie profesionalne farby s± trwalsze i lepsze gatunkowo ni¿ drogeryjne. Ceny s± ró¿ne popatrz na allegro albo na internetowych hurtowniach fryzjerskich.
Co do wyp³ukiwania to w³a¶nie zale¿y od w³osa. Nie martw siê mi te¿ siê do¶æ szybko kolor wyp³ukuje tyle ¿e ja czerwieniami maluje
|
|
#3191 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 626
|
Cytat:
Skeptical Minds Na facebooku! video : http://www.youtube.com/watch?v=7vRgD...eature=mh_lolz Edytowane przez eternitymoment Czas edycji: 2012-03-30 o 21:01 |
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3193 |
|
Zadomowienie
|
farbowa³am i szczerze nic ciekawego poza tym ¿e w³oski s± bardzo g³adkie i miêkkie ,nadal mam prze¶wity br±zu wiêc pozostaje mi granatowa czerñ. Szczerze powiem ¿e farbowa³am sama i mo¿e nie dok³adnie na³o¿y³am farbê. Ale ta farba na pewno nie nadaje jakiego¶ b³ysku czarnym w³osom.
|
|
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
W³a¶nie ja mia³am rudo br±zowe, ale w³osy ju¿ wygl±da³y jak kupa i ja przy okazji te¿ wygl±da³am jak kupa wiêc wróci³am do starej, dobrej czerni, w której mam charakter
I w³a¶nie musia³am pofarbowaæ i poprosiæ o pomoc kole¿anke, ¿eby ¿adnych prze¶witów nie by³o, bo na pocz±tku zrobi³am kolor szamponetk± i zmy³a mi siê na zielone w³osy Wiêc farba by³a niezbêdna
|
|
#3195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3196 |
|
Zadomowienie
|
agata456 to t± czerñ mo¿esz spokojnie kupiæ bo jest naturalna.
|
|
|
|
|
#3197 |
|
Raczkowanie
|
Orientujecie sie czy w auchan w katowicach mozna dostac casting loreal odcien lukrecja? Bo wiem ze sa tam ale nie wszystkie odcienie...
|
|
|
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 670
|
ja znudzona zabaw± z rozja¶nianiem, br±zami itp wracam te¿ do ukochanej czerni
w³a¶nie siedzê z granatow± czerni± Castinga, nastêpnym razem mam zamiar wypróbowaæ t± nowo¶æ z Garniera-onyksowa czerñ bodaj¿e
|
|
|
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, mo¿e to moje g³upie wra¿enie, ale jak mia³am pasemka czy rudo¶ci to moje w³osy by³y zniszczone i bez ¿ycia, a kiedy mam czerñ wszystko gra... Czy to mozliwe, ¿e czarna farba po prostu mniej niszczy w³osy czy im bli¿ej naturalnego koloru to w³osy s± jakby "spokojniejsze" ?
|
|
#3200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
bo odrosty by³y rude,dalej jaki¶ rudy br±z i koñce ciemne.Obecnie mam prawie czarny ciemny br±z,ale szukam jakiejs naturalnej czerni,wiec mo¿e wybiorê ta Lukrecjê z Castinga 6 lat farbowa³am na granatow± wiêc teraz jako¶ mam chêæ na co¶ bardziej naturalnego![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- dziêkujê za odpowiedz
Edytowane przez agata456 Czas edycji: 2012-03-31 o 12:24 |
||
|
|
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 975
|
Mi nie wysusza
![]() ale wiadomo to jeszcze od oksy zale¿y- ja u¿ywam 3%, wiêc je¶li kto¶ sobie u¿ywa np.9 czy 12% to nic dziwnego ¿e wysusza trochê
|
|
#3202 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 626
|
Cytat:
, no nic moze moje wlosy nie lubia tej farby
|
|
|
#3203 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bylam w auchan zobaczyc czy jest lukrecja z castinga (chcialabym wyprobowac)ale niestety nie maja ;/ |
||
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 670
|
no to mnie zachêci³y¶cie
a szybko siê wyp³ukuje? Bo Casting mi wyszed³ super i w³oski te¿ s± fajne, ale wiem ¿e szybko mi siê wyp³uczê i bêdê je musia³a potraktowac farb± zw³aszcza ze po rozja¶nianiu ta czerñ to siê w ogóle s³abiutko trzyma |
|
|
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze Garnier by³ u mnie strasznie trwa³y ale ta seria color sensation to dla mnie masakra na pocz±tku piêkny intensywny kolor,a po kilku myciach mia³am ju¿ brzydk± sprana czerñ mo¿e u Ciebie bêdzie lepiej
Edytowane przez agata456 Czas edycji: 2012-04-01 o 19:46 |
|
|
|
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
Ale w³osy to jednak s± ró¿ne
Ja niby mam cienkie, ale najlepiej przyjumuje Palette i Wella. Po garnierze mia³am takie sianooo, ¿e nie mog³am w³osów do ³adu doprowadziæ, a potem wypada³y masowo. Tak samo Casting - suche siano, a kolor trzymal sie krótko, choæ nie zaprzeczam ³adny by³.
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ba³am siê nawet,¿e wy³ysieje w³osy lecia³y gar¶ciami. a tak w ogole nigdzie nie mogê znale¼æ tego Castinga w odcieniu Lukrecja...chyba muszê innej farby poszukaæ która da naturaln± w miarê trwa³± czerñ...
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3208 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 212
|
ja teraz zastanawiam sie nad bardzo intensywnym kolorem czerni, cos polecacie?? chodzi mi o bardzo g³êboka czern ale nie z granatowa poswiata.
|
|
#3210 | |
|
Kazar Lady
Wiadomo¶ci: 22 900
|
Cytat:
zobacz tu |
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.

21.06.2014r.

na pocz±tku piêkny intensywny kolor,a po kilku myciach mia³am ju¿ brzydk± sprana czerñ
mo¿e u Ciebie bêdzie lepiej