|
|
#1111 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czarnow³ose;)
Ogólnie ze wszystkich farb jakie u¿ywa³am (Palette, Garnier, L'oreal) to odrzuci³abym tylko Palette... Choæ trzyma sie d³ugo
|
|
|
#1112 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 28 697
|
Cytat:
teraz robiê co mogê, ¿eby doprowadziæ je do jakiego¶ wygl±du...Co do Garniera to raczej nie niszczy w³osów, ale mimo, ¿e to podobno trwa³a farba, bardzo szybko zmywa siê z w³osów - 2 tygodnie po farbowaniu odrosty mia³am prawie takie same jak przed, wiec nie wiem czy jest sens kupowaæ farbê, która zmywa siê tak szybko. Polecam Londê Color Naturals Nie mogê w tym momencie nic powiedziec na temat tego, jak szybko siê zmywa, bo ufarbowa³am dopiero kilka dni temu, ale w³oski wygl±daj± ¶licznie ![]() Cytat:
Mój naturalny kolor to ciemny blond, ale w ciemnych jest mi chyba lepiej, jedyn± osob±, która mówi mi, ¿e nie³adnie wygl±dam, jest moja mama, ale ona to w ogóle marudzi, ¿e ca³y czas ubieram siê tylko na czarno itd, wiêc siê nie przejmujê Poza tym takie ciemne w³osy pasuj± do tego jaka jestem, jak siê ubieram i jakiej muzyki s³ucham Kiedy¶ pewnie przez to farbowanie wy³ysiejê, ale to silniejsze ode mnie...Cytat:
![]() Zgadzam siê ![]() Cytat:
Ju¿ teraz w niektórym ¶wietle przy takich ciemnych ja mam wygl±dam jak ma³y trupik ale co tam, w takich czujê siê o wiele lepiej ni¿ w swoich naturalnych - ciemny blond. A poza tym one bardziej mi pasuja, bo mam dosyæ ciemn± oprawê oczu
Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2007-12-03 o 20:10 Powód: post pod postem! |
||||
|
|
|
|
#1113 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 10
|
witam jestem nowa ale tak¿e mam d³ugie ciemne w³osy ciemny br±z ,teraz bym chcia³a dodaæ do nich czerwony baleja¿- dorad¿cie, proszê ! proszê o fotki.
|
|
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 384
|
Finlora, prosze nie pisz posta pod postem
![]() widze, ze jestes nowa, zajrzyj prosze tutaj http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219266 |
|
|
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak bêdê mia³a chwilê to poczytam, nie bardzo lubiê to forum, ale nie mam okazji zagl±dac na nie codziennie lub nawet kilka razy dziennie jak niektórzy.Przeczyta³am i faktycznie, przepraszam, nie mia³am pojêcia, ¿e istnieje cos takiego jak wielo - cytowanie Mam nadziejê, ¿e zostanie mi to wybaczone.
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2007-12-04 o 18:38 Powód: Skleroza ;) |
|
|
|
|
|
#1116 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 10
|
kochani czy kto¶ mi pomo¿e w wyborze fryzurki, przejrza³a m balejaze ,które uda³o mi siê znale¿æ na stronkach ale nieprzypad³y mi do gustu proszê o fotki.
|
|
|
|
|
#1117 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 167
|
Simon233 wrzuæ zdjêcie aktualne i powiedz co chcesz uzyskaæ mniej wiêcej..a na pewno co¶ wszystkie doradzimy
|
|
#1118 |
|
Rozeznanie
|
Och..
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na roku wypatrzylam jedna dziewczyne z dlugimi prawie czarnymi wlosami, wygladala naprawde cudnie i zwracala uwage
ostatnio zrobila sobie blond pasemka na tej czerni wyglada to wg mnie koszmarnie, bo blond najczesniej zolknie, w polaczeniu z czernia-tragedia![]() dziewczyna mimo, ze ladna, wyglada teraz strasznie tandetnie i zbrzydla ![]() dlatego prosze was Czarnulki, nie robcie sobie takich pasemek lepiej juz sie calkiem odbarwic i chodzic z ruda glowa
|
|
|
|
|
#1120 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 903
|
Jak wszêdzie to wszêdzie
tu te¿ poka¿e moje hery )
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1122 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 903
|
A dziêkujê, dziêkujê
|
|
#1123 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny, ja zdecydowanie polecam L'oreal casting creme gloss
daja tam taka odzywke ( ten zapach jeszcze u mnie w miescie promocja - kupujac 3 castingi dostajesz tusz l'oreala a w³osy mieciutkie i pachnace ja mam teraz mahoñ jak penelope cruz, hahah : http://www.delikatna.com.pl/photo/pr...c687583648.jpg ale lepiej czulam sie w oberzynie, naprawde wiele osob mowilo ze ciekawy kolor, zamierzam do niego wrocic : http://www.delikatna.com.pl/photo/pr...48f53e631d.jpg ciemne w³osy po wsze czasy!
|
|
|
|
|
#1124 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 478
|
a trwa³a jest ta farba czy siê prêdko zmywa?? wlasnie przymierzam sie do farbowania...
|
|
#1125 |
|
Rozeznanie
|
ja te¿ siê ostatnio rozglada³am za czarnymi farbami... Chcia³abym znale¼æ co¶ pomiêdzy czerni± a br±zem. Niekoniecznie ciemny br±z..
|
|
|
#1126 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 760
|
serszi ja jestem tegp przyk³adam od wielu lat stosuje casting miêdzy innymi ze wzglêdu na t± niesamowita od¿ywkê
|
|
|
|
|
#1127 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1128 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 760
|
Niestety nie mozna jej kupiæ
|
|
|
|
|
#1129 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 610
|
.
Edytowane przez Mroofcia Czas edycji: 2009-01-29 o 23:38 |
|
|
|
|
#1130 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 083
|
Mroofcia bardzo ³adnie Ci w ciemnych w³oskach
|
|
#1131 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 610
|
.
Edytowane przez Mroofcia Czas edycji: 2009-01-29 o 23:37 |
|
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio farbowa³am sobie w³osy – hebanowy br±z z Londy, kolorek wyszed³ bardzo fajny, ale ju¿ po 2 myciach zauwa¿y³am, ¿e kolor na odrostach ró¿ni siê trochê od tego jaki jest na reszcie w³osów. Domy¶lam siê, ¿e to dlatego, ¿e odrosty mam koloru ciemny blond i na nich farba ³apie trochê inaczej ni¿ na reszcie, które by³y ju¿ wielokrotnie farbowane na ciemny br±z i z ka¿dym kolejnym farbowaniem wygl±daj± prawie jak czarne. To mi siê oczywi¶cie podoba, bo jak pisa³am wcze¶niej, nie mam odwagi ufarbowaæ siê na czarno, ale wkurza mnie ten kolor na odrostach. Znacie jak±¶ dobr± farbê, która mocno ³apie i nie zmywa siê zbyt szybko?? Czy moim jedynym wyj¶ciem, ¿eby nie by³o ró¿nicy miêdzy kolorem odrostów a reszt± w³osów, jest ufarbowanie ich na czarno?? Chyba, ¿e kolor na odrostach zawsze bêdzie mi wychodzi³ trochê ja¶niejszy??
A farbowa³ mo¿e kto¶ Wellatonem, kolor ciemny br±z? Szuka³am na KWC ale nie ma niestety recenzji tego nowego Wellatonu, znalaz³am jaki¶ ale by³ w innym opakowaniu i wydaje mi siê, ¿e to raczej nie jest ten, o który mi chodzi, chyba ¿e po prostu zmienili opakowanie. A swoj± drog± – zastanawiam siê jak d³ugo jeszcze moje w³osy wytrzymaj± takie farbowanie... Teraz farbujê je na ciemno, ale dosyæ d³ugo mia³am farbowane na blond, ja¶niejszy ni¿ mój naturalny, co te¿ je trochê zniszczy³o Ale co mogê poradziæ na to, ¿e w ciemnych w³osach czujê siê o wiele lepiej ni¿ w naturalnych
Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2007-12-10 o 20:26 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#1133 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 217
|
Znacie jak±¶ CZARN¡ SZAMPONETKÊ?
![]() nie moge za nic takiej znale¼æ, w³osy farbujê czarnym, ostatnio zaczê³y mi wypadaæ i chcia³am im daæ trochê wolnego, ale ju¿ zrobi³y siê odrosty i chce ten br±zik czym¶ zakryæ, a s±dze ¿e szamponetka mniej je zniszczy ni¿ farba... |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1134 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 895
|
Cytat:
polecam L'Oreal Casting |
|
|
|
|
|
#1135 |
|
Raczkowanie
|
Czy to czasami nie jest koloryzacja trwa³a? Chodzi mi o kolor zmywalny
acha i chodzi mi w³a¶nie o czarn± czerñ a nie granatow± czerñ..
|
|
|
|
|
#1136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jestem pewna, ale powinna byæ te¿ chyba z takiej firmy Marion. Cytat:
Nie jestem pewna, ale powinna byæ te¿ chyba z takiej firmy Marion. Kurcze, mia³am edytowaæ poprzedni± wiadomo¶æ a wysz³a mi druga taka sama
Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2007-12-11 o 19:04 |
||
|
|
|
|
#1137 |
|
Raczkowanie
|
Tylko nie palette
lepsza ju¿ chyba zwyk³a farba :O Marion.. nie wydaje mi siê, ¿eby mieli czerñ, ale zobaczê
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
jezeli chodzi o szamponetki to Marion ma tylko Czern Granatu. mialam kiedys i nie polecam. czerni tam wlasciwie nie bylo, tylko wstretne sliwkowo-wisniowe cos. moze na naturalnie ciemnych wlosach wyszloby inaczej, nie wiem...
|
|
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
Równiez nie polecam Palette, sama zniszczy³am sobie w³osy w³asnie Palette, ale nie szamponetkami tylko farb±. Co do Marion nie mam pojecia, te¿ nie u¿ywa³am, po prostu widzia³am gdzies w kiosku. W ogóle szamponetek ma³o chyba jest.
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-03-27 o 13:21 |
|
|
|
|
#1140 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 680
|
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.

teraz robiê co mogê, ¿eby doprowadziæ je do jakiego¶ wygl±du...
hehe
przypatrzcie sie kiedys tym zwierzatkom pod swiatlo
. Zawsze farbujê je na jaki¶ ciemny br±z i zawsze wychodz± jakie¶ takie czarniaste
wyglada to wg mnie koszmarnie, bo blond najczesniej zolknie, w polaczeniu z czernia-tragedia