|
|
#1861 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 133
|
Dot.: Czarnow³ose;)
nawet nie wicie jak bardzo chcialabym miec czarne wlosy, ale boje sie pofarbowac ze wzgedu na niszczenie wlosow, bo moje juz i tak troche przeszly.. ehhh najbardziej podoba mi sie hebanowa czern
![]() Jedyna moja nadzieja w tym ze moi rodzice oboje maja czarne wlosy, a wiem ze mama keidys miala takie jak ja [ braz, sama nie wiem jaki, niestety nie ciemny ] a potem same jej sciemnialy do czarnego przed swietami juz mialam zamiar sie pofarbowac ale szamponem 28 myc. zdecydowalam sie na joanne aksamitna czern. Ale nigdzie jej nie znalazlam wiec postanowilam ze zrobie sobie szamponetka, chociaz zobacze jak bede wygladac, ale znow napotkalam przeszkody ;p nie che szamponetki pallete bo boje sie ze moze sie nie zmyc i podobno niszczy wlosy. Wybralam wiec szamponetke joanny, poniewaz juz wczsniej robilam nia kawowy braz i wsztko bylo ok, kolr trzymal sie 2 tyg. i nie niszczy wlosow. Kupowalam zawsze te szamponetki w naturze, i teraz jak jestem zawsze zerkam czy nie ma tej czarnej, i moge tylko tyle powiedziec ze od pol roku jej tam nie widzialam, tzn. ostatnio w wakacje, i sama nie wiem czemu wtedy nie kupialm. Moze wy wiecie gdzie jeszcze mozna je znalezc?? Czy moze poinnam napisac gdzies maila w tej sprawei? Naprawde bardzo mi zalezy pozdr.
|
|
|
|
|
#1862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ladnie Ci wyszedl
|
|
|
|
#1863 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 461
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
aha no to jak najbardziej casting
|
|
|
#1865 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 126
|
A tak wlasnie wygladam zdecydowalam sie na czern z fioletem nie wyszlo
robilam feri± .Wiec chcialam cos z niebieskim i doczepilam sobie sztuczne wlasnie takie wiedzialam ze takiego kolorku nie uzyskam przez farbowanie a nie chcialam ich rozjasniac wiec sobie doczepilam
Edytowane przez kasikaaaa81 Czas edycji: 2009-01-04 o 11:54 Powód: literowka:) |
|
|
|
|
#1866 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 461
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1867 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 903
|
Moja fryzura sylwestrowa po paru godzinach tañca
|
|
#1868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
skopiowa³am sobie mam te¿ w³osy do pasa i szukam fryzurki ¶lubnej...do rozpuszczonych w³osów...ale ¿eby jako¶ by³y pasmami szczepione do upiêcia welonu....bo chcê od spodu podpi±æ
|
|
|
|
#1869 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1870 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 903
|
Cytat:
|
|
|
#1871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
muszê kupiæ zapas lakieru na wesele haha
|
|
|
|
#1872 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba ze bedzie pól metrowy A takie loki to super na prostownicy wychodza |
|
|
|
|
|
#1873 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 798
|
Jest tyle wiele piêknych, ¶lubnych fryzurek z rozpuszczonych w³osów, bêd±cych alternatyw± dla tradycyjnego koka
my¶lê, ¿e Strippi na pewno znajdzie co¶ dla siebie, co pozwoli jednocze¶nie wyeksponowaæ w³osy i welon ![]() Np takie co¶
|
|
#1874 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 798
|
...albo takie
|
|
#1875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcê welon od spodu mój welon jest 2 czê¶ciowy jeden 2,5 metra do ko¶cio³a, a pó¼niej za pupê na wesele Cytat:
dziêkujê s± ¶liczne ![]() bardzo nie chcê koka dlatego my¶la³am o rozpuszczonych..ale kilka fajnych upiêæ te¿ jest ³adnych ![]() po pó³nocy czyli po oczepinach chcê zostawiæ kwiat bia³y we w³osach
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1876 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 763
|
Dziewczyny, mam takie pytanie do was. Nigdy wcze¶niej nie farbowa³am w³osów na czarno, jedynie na ciemny br±z, wyszed³ prawie czarny. Teraz zamierzam ufarbowaæ w³osy Castingiem "Hebanowa czerñ" tylko zastanawiam siê jaki kolor bêdzie kiedy czerñ tak zacznie siê sp³ukiwaæ? Mia³a która¶ z was hebanow± czerñ? Bo wiem, ¿e br±zowy zastawia taki rudawy, ciep³y poblask na w³osach, ale jaki kolor zostawia czarny? Skoro to bêdzie tylko szampon koloryzuj±cy, czerñ ta szybko siê sp³ucze, a nie chcia³abym ¿eby siê okaza³o, ¿e mam nagle potem jaki¶ dziwny kolor na w³osach;P
|
|
|
|
|
#1877 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 137
|
mia³am hebanow± czerñ - kolor sp³ukiwa³ siê do ciemnego br±zu, czyli mojego naturalnego koloru, choæ wg zapewnieñ producenta nie powinien siê sp³ukiwaæ mi nawet farba siê sp³ukuje wiêc nie g³oszê prawdy uniwersalnej
|
|
|
|
|
#1878 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 763
|
Ciemny br±z by mnie zadowala³
Ba³am siê, ze bêdzie to jaki¶ dziwny szary lub niebieskawy kolor. A br±zowy jest zbli¿ony do mojego koloru w³osów, wiêc ok Dziêki za odpowied¼
|
|
|
|
|
#1879 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Robi³am tak niedawno kobiecie na ¶lub i super to wysz³o a Twoje czarne na bia³ym welonie poprostu beda przepiêkne
|
|
|
|
|
|
#1880 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 97
|
Pragnê do³±czyæ do Waszego klubu je¶li pozwolicie
![]() Oto moje przeboje z w³oskami..Wersja ja¶niejsza i ciemniejsza Osobi¶cie lepiej czujê siê w ciemnych w³oskach![]() madzia jasn.jpg madzia ciem.jpg z góry przepraszam za jako¶æ zdjêæ ..troszkê za du¿e wysz³y ale pierwszy raz wstawi³am swoje zdj tak¿e dopiero siê uczê
Edytowane przez Jasminka238 Czas edycji: 2009-01-14 o 16:37 |
|
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 536
|
tak, zdecydowanie lepiej Ci w ciemnych
|
|
|
|
|
#1882 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
a czy mozecie napisac jaka farba uzyskac ten boskii kolorek ?
|
|
|
|
|
#1883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja jeszcze musze poszukac w necie gotowych fryzur moze trafie na ta jedyna Cytat:
|
|
|
|
#1884 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#1885 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 97
|
Dziêkujê dziewczynki
Cieszê siê ¿e Wam siê podoba
|
|
|
|
|
#1886 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 133
|
|
|
|
|
|
#1887 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 413
|
Dot.: Czarnow³ose:)
Mo¿e to by³o juz pisane ale czy kolor Wam sie zmywa/plowieje latem pod wp³ywem s³onca ;> ??
|
|
|
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 633
|
Jeju dziewczyny muszê siê do was przy³±czyæ. Te¿ jestem czarnow³osa, ale farbowana
. I moja misja to d³ugie zdrowe czarniuchne kude³ki. Jako¶ ten etap na blond mi przeszed³ (nie chce mieæ z nim nic wspolnego!). Opalona zgrabna brunetka to jest to![]() Ja osobi¶cie u¿ywam farby garniera ciemny br±z (3), ale i tak s± czarne No i dopiero uczê siê o nie dbaæ![]() Ale bardzo mi siê podoba jak innym dziewczynom ten kolor co ma nicole. Fajniutki jest ![]() LadyPretensja mi siê tak nie dzieje |
|
|
|
|
#1889 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 413
|
|
|
|
|
|
#1890 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 38
|
Ja nigdy nie farbowalam farba, tylko kremem koloryzujacym, bo on nie zawiera amoniaku. Na poczatku farbowalam z Welli- bylo ok,kolor szybko nie blakl, z Garniera- cos okropnego, wlosy po kilku umyciach staly sie szorstkie, wyblakle, suche- poprostu beznadziejne, ostatnim razem pofarbowalam l'oreal casting- pierwszy raz piekla mnie skora, kolor zadna rewelacja,az tak bardzo sie nie blyszczal wiec tej farby nie polecam. Za to w 100% moge polecic SAFIRE ,rowniez Welli tylko cena jest dosc wysoka ok25-27zl, jednak czasem sa promocje na ok 20zl. Poza tym myje wlosy szamponem L'oreal i nakladam odzywke, (czerwone buteleczki - do pielegnacji wlosow farbowanych)
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.

robilam feri± .Wiec chcialam cos z niebieskim i doczepilam sobie sztuczne wlasnie takie
wiedzialam ze takiego kolorku nie uzyskam przez farbowanie a nie chcialam ich rozjasniac wiec sobie doczepilam

A takie loki to super na prostownicy wychodza