|
|
#1921 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 575
|
Dot.: Czarnow³ose;)
Melduje siê kolejna czarnow³osa
tyle ¿e farbowana farbujê szamponem koloryzuj±cym moje naturalne w³osy to ciemny br±z. Nie wiem czy kiedy¶ powrócê do br±zu bo czarny podoba mi siê najbardziej |
|
|
|
|
#1922 | ||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 482
|
Cytat:
wygl±da³±by¶ za blado , poza tym masz za delikatn± urode do czarnych i ten kolor móg³by Cie przyt³aczaæ . [ przynajmniej po zdjeciach tak mi siê wydaje;P] Cytat:
Nie ma tragedi , ale w porównaniu czarny- br±z to br±z wygrywa .
|
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 536
|
wiem
po prostu musialam sprobowac :Pteraz tak w sumie pomyslalam, czy nie potraktowac wlosow farba Brillance, ta do ciemnych wlosow, jakims brazem... Edytowane przez P-o-n-y Czas edycji: 2009-01-24 o 23:19 |
|
|
|
|
#1924 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 126
|
|
|
|
|
|
#1925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 570
|
Poniewa¿ zakocha³am siê w tej fioletowej czerni kupi³am dzisiaj sobie farbkê na odrosty z palette ciemny br±z i garnier 100% kolor ciemny fiolet. Fiolet mam zamiar na³o¿yæ za pó³tora tygodnia bo mam wa¿n± imprezê i tak bardzo chcia³abym ¿eby mi wyszed³ ten wymarzony efekt...
|
|
|
|
|
#1927 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1930 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 798
|
Cytat:
Chocia¿ na pocz±tku radzi³abym Ci u¿yæ np. ciemnego br±zu Castinga - na pocz±tku wychodzi czarny, ale jednak znacznie ³atwiej spiera siê na odcieñ br±zowy. Bêdziesz mia³a wtedy takie wyj¶cie awaryjne na wypadek, gdyby nie spodoba³a Ci siê ta czerñ Ewentualnie np szamponu koloryzuj±cego do ok 25 myæ firmy Marion ("Aksamitna czerñ"),tylko nie próbuj palette! Co do opinii niektórych wiza¿anek, ¿ê wygl±da³aby¶ zbyt blado i czerñ przyt³oczy³by Toj± bu¼kê, to bierz je pod uwagê, jednak nie uzale¿niaj od nich swojej ostatecznej decyzji. Czasem ciê¿ko przewidzieæ jak bêdzie wygl±da³ efekt koñcowy By³ taki przypadek dziewczyny na tym forum, która z czerni chcia³a przej¶æ na blond i wszyscy jej to odradzali, a ona jednak zaryzykowa³a i wiêkszo¶æ z nas by³a naprawdê pod wra¿eniem, bo w blondzie wygl±da³a super - ta zmiana wysz³a jej zdecydowanie na korzy¶æ A np ja mam bardzo jasn± cerê i farbujê na czarno i my¶lê, ¿e nie jest ¼le Czerñ mo¿e w takim zestawieniu daæ ciekawy efekt
|
|
|
#1931 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 97
|
Zauwa¿y³am ¿e wiele osób twierdzi ¿e ciemny br±z wychodzi na pocz±tku czarny...Ja farbowa³am ciemnym br±zem castinga i nie wyszed³ czarny ale g³êboki br±z taki sam jak na opakowaniu
Dlatego teraz zakupi³am hebanow± czerñ i pójdzie w ruch tu¿ przed walentynkami![]()
|
|
|
|
|
#1932 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 244
|
Hej Dziewczyny niewiem czy mnie pamietacie ,ale zdecydowalam sie wkoncu na czarne wloski i chcialabym zebyscie ocenily ,niestety nie mam narazie lepszego zdjecia
No i oczywiscie mma nadzieje ze moge smialo dolaczyc do czarnulek
Edytowane przez isKraMc Czas edycji: 2009-01-27 o 11:24 |
|
|
|
|
#1933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: ahh ¶wietny ten kolorek... ale w ¿adnym sklepie go jak na razie u siebie nie widzia³am
Edytowane przez diamentowa Czas edycji: 2009-01-27 o 12:49 |
|
|
|
|
|
#1934 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
slicznie ci i w tym i w tym kolorku
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1936 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1937 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 285
|
Ja w³asnie nastepnym razem jak pójdê do fryzjera, to zrobie sobie farbê gorzk± czekoladê z dodatkiem czerni. To wyjdzie wtedy taki ciemny br±z czy co¶ w tym stylu
![]() Zreszt± od czego s± podk³ady, ¿eby np. nie wygl±daæ zbyt blado ![]() Bo ten kolor co mam,taki mahoniowy z dodatkiem czekolady szybko sie wyp³ukuje, bo mia³am blond w³osy i to dlatego. Tylko jak dbac o ciemne w³osy, ¿eby byly takie "leiste"? g³adkie i b³yszcz±ce? ![]() Bo czêsto robia sie takie sianowate zauwa¿y³am;p Dobrze,¿e zrobi³am siê na ciemno bo w blond wygl±da³am na 16 lat;p a mam 19, tak¿e lepiej sie czuje w ciemnym
|
|
|
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niezast±piony no i od czasu do czasu prostownica
|
|
|
|
|
|
#1939 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny
Kochane jestescie.Co do zmiany kolorow ,wlasnie sie do tego przekonuje ,zauwazylam ze pasuja mi calkiem inne kolorki niz kiedy mialam jasne wloski . Np teraz strasznie podobam sie sobie w zieleni ,turkusie w bardzo nasyconych odcieniach...do czerwnieni chyba ciezko mi sie bedzie przekonac ale zobaczymy :PWlosy mam zdrowe ale cieniutkie i wbrew temu co widac na zdjeciu(lepszego nie posiadam puki co) to stalo sie ich jakby wiecej po zmienie koloru na ciemny. Nie potrafie sie tylko przekonac do intensywniejszej pomadki ,jakos sie dziwnie czuje wyrazistymi ustami ...ale mysle ze z czasem sie przelamie :P Ja osobiscie uzywam serum na koncowki z avonu, jedwab jak kolezanka wyzej napisala jest niezastapiony przy czarnych wlosach czego nie uzywalam przy blondzie bo wlosy wydawaly mi sie wiecznie tluste . Pozatym raz na jakis czas Wax ,olej rycynowy lub nafta to dobrze wplywa na wloski.Coolasana wiesz ja niewiem czym mi fryzjerka farbowala tak szczerze ale kolor mi wyszedl poprostu swietny ,i tez mialam rozjasniane wlosy. Poprosilam ja jedynie zeby kolor byl czarnyale bron boze nie granatowy i wyszedl mi taki intensywny azjatycki ciemny braz , wyglada jak czern ale jak pada swiatlo to przebija troche brazem ,jestem strasznie zadowolona z tego koloru ,ale nie mam pojecia jakiej farby uzyc zeby go niezabardzo zmienic a jedynie pofarbowac odrosty...Moze ktoras z was moze jakis fajny kolorek polecic ?? Musze ez przyznac ze w tej czerni czuje sie duzo bardziej pewna siebie i taka kobieca juz nie nastolatka tylko kobieta :P Pozdrawiam was serdecznie !!! |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
ja rowniez polecam jedwab !
|
|
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 384
|
Cytat:
pamietam Twoje fotki w blond, nie pasowaly Ci tak jak ciemne, jestes Zima i powinnas sie trzymac "swoich" barw gratuluje metamorfozy |
|
|
|
|
|
#1942 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wlasnie moze bys mi podpowiedziala jaki mam typ urody i jak ja podkreslic ?? Dziekuje milo mi slyszec ze ta zmiana jest korzystna ![]() Chodzi o to ze wam sie ta czern podoba i mowicie ze pasuje ale na metamorfozach to dziewczyny tak mie zjechaly ze masakra ,twierdza ze to wogole nie dla mnie noi teraz mam metlik w glowie. Prosze pomozcie Edytowane przez isKraMc Czas edycji: 2009-02-02 o 16:47 |
|
|
|
|
|
#1943 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie bardzo podoba³as siê w blondzie, ale w czerni równiez wygl±dasz fantastycznie. Po prostu kolor w³osów zupe³nie odmieni³ Twój wizerunek -wtedy by³a¶ tak± s³odk± dziewczyn±, a teraz jeste¶ taka drapie¿na kobietka Nic dziwnego, ¿e nowy wizerunek doda³ Ci pewno¶ci siebie - na tak± osobê w³a¶nie teraz wygl±dasz -kobieca i zdecydowana Je¶li bêdziesz mia³a jakie¶ nowe fotki, to zachêcam do podzielenia siê z nami ![]() Teraz mo¿e kilka s³ów o moich do¶wiadczeniach z Feri± L'Oreala Zafarbowa³am "granatow± czerni±" jaki¶ tydzieñ temu, ale z przykro¶ci± muszê przyznaæ, ¿e moje w³osy tak ¶rednio reaguj± na t± farbkê W³osy zaraz po farbowaniu by³y miêkkie i b³yszcz±ce, granatowy po³ysk, choæ bardzo delikatny, to jednak by³. Niestety ju¿ na drugi dzieñ po myciu w³osy zrobi³y siê znacznie bardziej matowe i pl±cz±ce siê. Granatowy po³ysk sie zmy³, jest teraz lekko widoczny tylko w sztucznym ¶wietle. Niestety tak pozosta³o do dzi¶ - w³oski s± lekko przesuszone i trochê siê pl±cz± - zanim zaczne je myæ szamponem, musze na³o¿yæ i wmasowac od¿ywkê. Farbka te¿ do¶æ szybko siê zmywa-kolor straci³ na intensywno¶ci i mam wra¿enie, ¿e miejscami mam ju¿ delikatne prze¶wity poprzedniego koloru. Wszystko oczywi¶cie zale¿y od w³osów, dlatego nie oceniam negatywnie tej farby. Moje w³osy np. zareagowa³y b.dobrze na Schwarzkopf Brillance, która uchodzi za znacznie mniej delikatn± farbê od ferii."upolowa³am" ostatnio w drogerii szampon koloryzuj±cy "Multi soft color" z Joanny. Kolor "aksamitna czerñ". To taka zwyk³a czerñ, bez granatu, ale nie wiem czy robi mi to ró¿nicê, skoro w wiêkszo¶ci granatowych czerni, jakie dot±d u¿ywa³am, granat by³ tylko w nazwie Czy która¶ z Was mo¿e farbowa³a ju¿ tym szamponem? Chcia³am siê zorientowaæ, czy nie ma on jakich¶ "ciep³ych" np. czerwonkawych refleksów, albo czy jest to typowa czerñ, a nie np.czerñ naturalna, czyli mocno ciemny br±z
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia mam nadzieje ze sie uda wszystko napisz o efekcie
|
|
|
|
#1945 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Farbowaæ bêdê dopiero za 2-3 tygodnie,ale na pewno po wszystkim powiadomiê o efektach
|
|
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja szukam kolejny raz farby dla siebie i chyba wybiorê ponownie Ferie farbowa³am przed ¶wiêtami i w³osy przyda³oby siê od¶wie¿yæ.
|
|
|
|
#1947 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja u¿ywam tego szamponu i jestem bardzo zadowolona
|
|
|
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
a jak jest z farbami?
|
|
|
#1949 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1950 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Strippi, ja równie¿ s³ysza³am, ¿e farby Multi Color Cream z Joanny s± dobre
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.

tyle ¿e farbowana
farbujê szamponem koloryzuj±cym moje naturalne w³osy to ciemny br±z. Nie wiem czy kiedy¶ powrócê do br±zu bo czarny podoba mi siê najbardziej

tak, avatar to ja, ale troche odpimpowane zdjecie :P