Czarnow³ose;) - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2009-01-24, 18:59   #1921
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 575
Dot.: Czarnow³ose;)

Melduje siê kolejna czarnow³osa tyle ¿e farbowana farbujê szamponem koloryzuj±cym moje naturalne w³osy to ciemny br±z. Nie wiem czy kiedy¶ powrócê do br±zu bo czarny podoba mi siê najbardziej
Siuniaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-01-24, 20:17   #1922
Costynuuna
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 482

Cytat:
Napisane przez coolasana Poka¿ wiadomo¶æ
Chcia³abym siê przefarbowaæ na gorzk± czekoladê w po³±czeniu z czarnym.
Aktualnie mam gorzka czekolade z mahoniowym br±zem.
I s± takie wi¶niowe

By³o by mi dobrze w czarnych??
mi siê wydajê ¿e nie
wygl±da³±by¶ za blado , poza tym masz za delikatn± urode do czarnych i ten kolor móg³by Cie przyt³aczaæ .
[ przynajmniej po zdjeciach tak mi siê wydaje;P]

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Poka¿ wiadomo¶æ
no to pokaze Wam zdjecia w brazie i czerni tak, avatar to ja, ale troche odpimpowane zdjecie :P

prosze:
w br±zie wygl±dasz bardzo ³adnie, a w tych czarnych .. hm. no có¿ moim zdaniem niekorzystnie niestety .
Nie ma tragedi , ale w porównaniu czarny- br±z to br±z wygrywa .
Stary 2009-01-24, 20:56   #1923
P-o-n-y
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 536

wiem po prostu musialam sprobowac :P

teraz tak w sumie pomyslalam, czy nie potraktowac wlosow farba Brillance, ta do ciemnych wlosow, jakims brazem...

Edytowane przez P-o-n-y
Czas edycji: 2009-01-24 o 23:19
P-o-n-y jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-01-25, 10:44   #1924
kasikaaaa81
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 126

Cytat:
I s± takie wi¶niowe

nie raczej nie by³oby Ci ³adnie w czerni mo¿e jakis rudy??
kasikaaaa81 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-01-25, 11:17   #1925
strippi
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 460
GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Siuniaaa Poka¿ wiadomo¶æ
Melduje siê kolejna czarnow³osa tyle ¿e farbowana farbujê szamponem koloryzuj±cym moje naturalne w³osy to ciemny br±z. Nie wiem czy kiedy¶ powrócê do br±zu bo czarny podoba mi siê najbardziej
witaj z nami czarnulko
Stary 2009-01-26, 15:53   #1926
diamentowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 570

Poniewa¿ zakocha³am siê w tej fioletowej czerni kupi³am dzisiaj sobie farbkê na odrosty z palette ciemny br±z i garnier 100% kolor ciemny fiolet. Fiolet mam zamiar na³o¿yæ za pó³tora tygodnia bo mam wa¿n± imprezê i tak bardzo chcia³abym ¿eby mi wyszed³ ten wymarzony efekt...
diamentowa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-01-26, 16:18   #1927
kasikaaaa81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez diamentowa Poka¿ wiadomo¶æ
Poniewa¿ zakocha³am siê w tej fioletowej czerni kupi³am dzisiaj sobie farbkê na odrosty z palette ciemny br±z i garnier 100% kolor ciemny fiolet. Fiolet mam zamiar na³o¿yæ za pó³tora tygodnia bo mam wa¿n± imprezê i tak bardzo chcia³abym ¿eby mi wyszed³ ten wymarzony efekt...
Jak juz sobie na³o¿ysz to prosimy o zdjecie
Stary 2009-01-26, 16:38   #1928
diamentowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasikaaaa81 Poka¿ wiadomo¶æ
Jak juz sobie na³o¿ysz to prosimy o zdjecie
bêdzie, bêdzie
choæby nic nie by³o widaæ
Stary 2009-01-26, 19:41   #1929
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
powodzenia i czekamy na efekt
Stary 2009-01-27, 08:29   #1930
Lola20
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 798

Cytat:
I s± takie wi¶niowe

Czemu nie? Chocia¿ na pocz±tku radzi³abym Ci u¿yæ np. ciemnego br±zu Castinga - na pocz±tku wychodzi czarny, ale jednak znacznie ³atwiej spiera siê na odcieñ br±zowy. Bêdziesz mia³a wtedy takie wyj¶cie awaryjne na wypadek, gdyby nie spodoba³a Ci siê ta czerñ Ewentualnie np szamponu koloryzuj±cego do ok 25 myæ firmy Marion ("Aksamitna czerñ"),tylko nie próbuj palette!
Co do opinii niektórych wiza¿anek, ¿ê wygl±da³aby¶ zbyt blado i czerñ przyt³oczy³by Toj± bu¼kê, to bierz je pod uwagê, jednak nie uzale¿niaj od nich swojej ostatecznej decyzji. Czasem ciê¿ko przewidzieæ jak bêdzie wygl±da³ efekt koñcowy By³ taki przypadek dziewczyny na tym forum, która z czerni chcia³a przej¶æ na blond i wszyscy jej to odradzali, a ona jednak zaryzykowa³a i wiêkszo¶æ z nas by³a naprawdê pod wra¿eniem, bo w blondzie wygl±da³a super - ta zmiana wysz³a jej zdecydowanie na korzy¶æ A np ja mam bardzo jasn± cerê i farbujê na czarno i my¶lê, ¿e nie jest ¼le Czerñ mo¿e w takim zestawieniu daæ ciekawy efekt Zawsze mo¿na przed eksperymentaln± koloryzacj± pobawiæ siê trochê zmian± koloru w³osów w photoshopie, ale jednak na zdjêciu to nie to samo
Stary 2009-01-27, 11:04   #1931
Jasminka238
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 97

Zauwa¿y³am ¿e wiele osób twierdzi ¿e ciemny br±z wychodzi na pocz±tku czarny...Ja farbowa³am ciemnym br±zem castinga i nie wyszed³ czarny ale g³êboki br±z taki sam jak na opakowaniu Dlatego teraz zakupi³am hebanow± czerñ i pójdzie w ruch tu¿ przed walentynkami
Jasminka238 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-01-27, 11:10   #1932
isKraMc
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 244

Hej Dziewczyny niewiem czy mnie pamietacie ,ale zdecydowalam sie wkoncu na czarne wloski i chcialabym zebyscie ocenily ,niestety nie mam narazie lepszego zdjecia

No i oczywiscie mma nadzieje ze moge smialo dolaczyc do czarnulek
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg wizaz.jpg (62,1 KB, 135 za³adowañ)

Edytowane przez isKraMc
Czas edycji: 2009-01-27 o 11:24
isKraMc jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-01-27, 11:44   #1933
diamentowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isKraMc Poka¿ wiadomo¶æ
Hej Dziewczyny niewiem czy mnie pamietacie ,ale zdecydowalam sie wkoncu na czarne wloski i chcialabym zebyscie ocenily ,niestety nie mam narazie lepszego zdjecia

¶wietnie wygl±dasz!

EDIT: ahh ¶wietny ten kolorek... ale w ¿adnym sklepie go jak na razie u siebie nie widzia³am
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 63a8f9e307f0bf4473c24dd4db17cebd.jpg (16,4 KB, 74 za³adowañ)

Edytowane przez diamentowa
Czas edycji: 2009-01-27 o 12:49
Stary 2009-01-27, 14:45   #1934
Lola20
Rozeznanie

Cytat:

Wygl±dasz ¶licznie Chocia¿ mnie osobi¶cie troszkê bardziej podoba³o siê w blond.Wygl±da³a¶ w nim bardzo m³odziutko i Twoje oczy stanowi³y piêkny,wyra¼ny akcent na tle ca³ej twarzy. W blondzie tak¿e objêto¶æ w³osów wydaje siê optycznie wiêksza ni¿ w czerni. W czerni oczywi¶cie te¿ wygl±dasz super, wydaje mi siê, ¿e do nowego koloru w³osków powinna¶ teraz wypróbowaæ nowe kolory ubrañ i makija¿. Czerñ to zdecydowany kolor, który mo¿e znacznie odmieniæ nasz wizerunek, dlatego trzeba przygotowaæ siê na drobn± zmianê naszych dotychczasowych przyzwyczajeñ,bo nie zawsze to co pasowa³o nam kiedy¶, bêdzie teraz wygl±daæ równie korzystnie (i na odwrót oczywi¶cie). Je¶li lubisz pastele i do czerwieni Ciê nie przekonam, to polecam Ci biel, ecru, subtelne odcienie ró¿u, lila,brzoskwiniowy i morskie zielenie. Czarne ubrania mo¿na zestawiaæ z innymi kolorystycznymi akcentami, ¿eby ca³o¶æ nie prezentowa³a siê zbyt "smutno". Np. kolorowe korale, apaszki, bolerka etc. Twoje w³osy wygl±daj± na bardzo zadbane, piêknie b³yszcz±, wiêc same w sobie stanowi± ozdobê twarzy Co do makija¿u, to mo¿e pomy¶l o delikatnym podkre¶leniu ust? Czerñ czêsto wymaga bardziej zdecydowanego podkre¶lenia akcentów twarzy, ¿eby nie przyt³oczyæ delikatnej buzi,a wydobyæ jej walory.Oczy masz bardzo wyraziste, wiêc tego nie wymagaj±, ale usta mog³aby¶ np podkre¶liæ jakim¶ pastelowym b³yszczykiem czy pomadk±-np. w kolorze jasnego, z³ocistego koralu, pudrowego ró¿u etc? Oczywi¶cie, nie musisz od razu wymieniaæ ca³ej zawarto¶ci kosmetyczki - wystarczy jaki¶ uniwersalny, przydatny drobiazg. Na przyk³ad bardzo ³adny, naturalny i twarzowy chyba dla ka¿dego typu urody kolor ma pomadka Rimmel lasting finish w kolorze 070 "Airy Fairy". Oczywi¶cie zrobisz co uwa¿asz,bo to wszystko to tylko propozycje, bez których i tak przy Twoim typie urody spokojnie siê obejdzie
Stary 2009-01-27, 16:19   #1935
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

slicznie ci i w tym i w tym kolorku

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-27, 22:44   #1936
kasikaaaa81
Raczkowanie

Cytat:

£adnie wygl±dasz a i córeczka te¿ ¶liczna
Stary 2009-01-28, 16:16   #1937
coolasana
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 285

Ja w³asnie nastepnym razem jak pójdê do fryzjera, to zrobie sobie farbê gorzk± czekoladê z dodatkiem czerni. To wyjdzie wtedy taki ciemny br±z czy co¶ w tym stylu
Zreszt± od czego s± podk³ady, ¿eby np. nie wygl±daæ zbyt blado
Bo ten kolor co mam,taki mahoniowy z dodatkiem czekolady szybko sie wyp³ukuje, bo mia³am blond w³osy i to dlatego.
Tylko jak dbac o ciemne w³osy, ¿eby byly takie "leiste"? g³adkie i b³yszcz±ce?

Bo czêsto robia sie takie sianowate zauwa¿y³am;p

Dobrze,¿e zrobi³am siê na ciemno bo w blond wygl±da³am na 16 lat;p a mam 19, tak¿e lepiej sie czuje w ciemnym
coolasana jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-01-28, 16:38   #1938
diamentowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w³asnie nastepnym razem jak pójdê do fryzjera, to zrobie sobie farbê gorzk± czekoladê z dodatkiem czerni. To wyjdzie wtedy taki ciemny br±z czy co¶ w tym stylu
Zreszt± od czego s± podk³ady, ¿eby np. nie wygl±daæ zbyt blado
Bo ten kolor co mam,taki mahoniowy z dodatkiem czekolady szybko sie wyp³ukuje, bo mia³am blond w³osy i to dlatego.
Tylko jak dbac o ciemne w³osy, ¿eby byly takie "leiste"? g³adkie i b³yszcz±ce?

Bo czêsto robia sie takie sianowate zauwa¿y³am;p

Dobrze,¿e zrobi³am siê na ciemno bo w blond wygl±da³am na 16 lat;p a mam 19, tak¿e lepiej sie czuje w ciemnym
po pierwsze- jedwab
niezast±piony

no i od czasu do czasu prostownica
Stary 2009-01-29, 09:35   #1939
isKraMc
Raczkowanie

Dzieki dziewczyny Kochane jestescie.
Co do zmiany kolorow ,wlasnie sie do tego przekonuje ,zauwazylam ze pasuja mi calkiem inne kolorki niz kiedy mialam jasne wloski . Np teraz strasznie podobam sie sobie w zieleni ,turkusie w bardzo nasyconych odcieniach...do czerwnieni chyba ciezko mi sie bedzie przekonac ale zobaczymy :P
Wlosy mam zdrowe ale cieniutkie i wbrew temu co widac na zdjeciu(lepszego nie posiadam puki co) to stalo sie ich jakby wiecej po zmienie koloru na ciemny.

Nie potrafie sie tylko przekonac do intensywniejszej pomadki ,jakos sie dziwnie czuje wyrazistymi ustami ...ale mysle ze z czasem sie przelamie :P

Ja osobiscie uzywam serum na koncowki z avonu, jedwab jak kolezanka wyzej napisala jest niezastapiony przy czarnych wlosach czego nie uzywalam przy blondzie bo wlosy wydawaly mi sie wiecznie tluste . Pozatym raz na jakis czas Wax ,olej rycynowy lub nafta to dobrze wplywa na wloski.

Coolasana wiesz ja niewiem czym mi fryzjerka farbowala tak szczerze ale kolor mi wyszedl poprostu swietny ,i tez mialam rozjasniane wlosy. Poprosilam ja jedynie zeby kolor byl czarnyale bron boze nie granatowy i wyszedl mi taki intensywny azjatycki ciemny braz , wyglada jak czern ale jak pada swiatlo to przebija troche brazem ,jestem strasznie zadowolona z tego koloru ,ale nie mam pojecia jakiej farby uzyc zeby go niezabardzo zmienic a jedynie pofarbowac odrosty...Moze ktoras z was moze jakis fajny kolorek polecic ??

Musze ez przyznac ze w tej czerni czuje sie duzo bardziej pewna siebie i taka kobieca juz nie nastolatka tylko kobieta :P

Pozdrawiam was serdecznie !!!
Stary 2009-01-29, 13:37   #1940
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
po pierwsze- jedwab
niezast±piony

no i od czasu do czasu prostownica
ja rowniez polecam jedwab !
Stary 2009-01-29, 14:27   #1941
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 384

Cytat:

moim zdaniem czern pasuje Tobie idealnie

pamietam Twoje fotki w blond, nie pasowaly Ci tak jak ciemne, jestes Zima i powinnas sie trzymac "swoich" barw

gratuluje metamorfozy
truskawkowawiosna jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-01-30, 09:43   #1942
isKraMc
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Poka¿ wiadomo¶æ
moim zdaniem czern pasuje Tobie idealnie

pamietam Twoje fotki w blond, nie pasowaly Ci tak jak ciemne, jestes Zima i powinnas sie trzymac "swoich" barw

gratuluje metamorfozy

Wlasnie moze bys mi podpowiedziala jaki mam typ urody i jak ja podkreslic ??

Dziekuje milo mi slyszec ze ta zmiana jest korzystna

Chodzi o to ze wam sie ta czern podoba i mowicie ze pasuje ale na metamorfozach to dziewczyny tak mie zjechaly ze masakra ,twierdza ze to wogole nie dla mnie noi teraz mam metlik w glowie. Prosze pomozcie

Edytowane przez isKraMc
Czas edycji: 2009-02-02 o 16:47
Stary 2009-02-05, 21:23   #1943
Lola20
Rozeznanie

Cytat:
Dziekuje milo mi slyszec ze ta zmiana jest korzystna

Chodzi o to ze wam sie ta czern podoba i mowicie ze pasuje ale na metamorfozach to dziewczyny tak mie zjechaly ze masakra ,twierdza ze to wogole nie dla mnie noi teraz mam metlik w glowie. Prosze pomozcie
Oczywi¶cie, ¿e czerñ Ci pasuje i to kolor jak najbardziej dla Ciebie. £adnie siê komponuje z Twoim typem urody je¶li kto¶ uwa¿a, ¿e w blondzie by³o Ci lepiej, to jest to tylko jaka¶ subiektywna opinia, natomiast obiektywnie czerñ nale¿y do "Twoich" kolorów.
Mnie bardzo podoba³as siê w blondzie, ale w czerni równiez wygl±dasz fantastycznie. Po prostu kolor w³osów zupe³nie odmieni³ Twój wizerunek -wtedy by³a¶ tak± s³odk± dziewczyn±, a teraz jeste¶ taka drapie¿na kobietka Nic dziwnego, ¿e nowy wizerunek doda³ Ci pewno¶ci siebie - na tak± osobê w³a¶nie teraz wygl±dasz -kobieca i zdecydowana jeste¶ te¿ bardzo ³adna, wiêc spokojnie mo¿esz odwa¿yæ siê na tak± radykaln± zmianê koloru Je¶li bêdziesz mia³a jakie¶ nowe fotki, to zachêcam do podzielenia siê z nami

Teraz mo¿e kilka s³ów o moich do¶wiadczeniach z Feri± L'Oreala Zafarbowa³am "granatow± czerni±" jaki¶ tydzieñ temu, ale z przykro¶ci± muszê przyznaæ, ¿e moje w³osy tak ¶rednio reaguj± na t± farbkê W³osy zaraz po farbowaniu by³y miêkkie i b³yszcz±ce, granatowy po³ysk, choæ bardzo delikatny, to jednak by³. Niestety ju¿ na drugi dzieñ po myciu w³osy zrobi³y siê znacznie bardziej matowe i pl±cz±ce siê. Granatowy po³ysk sie zmy³, jest teraz lekko widoczny tylko w sztucznym ¶wietle. Niestety tak pozosta³o do dzi¶ - w³oski s± lekko przesuszone i trochê siê pl±cz± - zanim zaczne je myæ szamponem, musze na³o¿yæ i wmasowac od¿ywkê. Farbka te¿ do¶æ szybko siê zmywa-kolor straci³ na intensywno¶ci i mam wra¿enie, ¿e miejscami mam ju¿ delikatne prze¶wity poprzedniego koloru. Wszystko oczywi¶cie zale¿y od w³osów, dlatego nie oceniam negatywnie tej farby. Moje w³osy np. zareagowa³y b.dobrze na Schwarzkopf Brillance, która uchodzi za znacznie mniej delikatn± farbê od ferii.

"upolowa³am" ostatnio w drogerii szampon koloryzuj±cy "Multi soft color" z Joanny. Kolor "aksamitna czerñ". To taka zwyk³a czerñ, bez granatu, ale nie wiem czy robi mi to ró¿nicê, skoro w wiêkszo¶ci granatowych czerni, jakie dot±d u¿ywa³am, granat by³ tylko w nazwie Czy która¶ z Was mo¿e farbowa³a ju¿ tym szamponem? Chcia³am siê zorientowaæ, czy nie ma on jakich¶ "ciep³ych" np. czerwonkawych refleksów, albo czy jest to typowa czerñ, a nie np.czerñ naturalna, czyli mocno ciemny br±z
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg b53618bf3d99993d7ffac38652d058d9500x500.jpg (18,9 KB, 33 za³adowañ)
Stary 2009-02-06, 17:50   #1944
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Lola20 Poka¿ wiadomo¶æ
Teraz mo¿e kilka s³ów o moich do¶wiadczeniach z Feri± L'Oreala Zafarbowa³am "granatow± czerni±" jaki¶ tydzieñ temu, ale z przykro¶ci± muszê przyznaæ, ¿e moje w³osy tak ¶rednio reaguj± na t± farbkê W³osy zaraz po farbowaniu by³y miêkkie i b³yszcz±ce, granatowy po³ysk, choæ bardzo delikatny, to jednak by³. Niestety ju¿ na drugi dzieñ po myciu w³osy zrobi³y siê znacznie bardziej matowe i pl±cz±ce siê. Granatowy po³ysk sie zmy³, jest teraz lekko widoczny tylko w sztucznym ¶wietle. Niestety tak pozosta³o do dzi¶ - w³oski s± lekko przesuszone i trochê siê pl±cz± - zanim zaczne je myæ szamponem, musze na³o¿yæ i wmasowac od¿ywkê. Farbka te¿ do¶æ szybko siê zmywa-kolor straci³ na intensywno¶ci i mam wra¿enie, ¿e miejscami mam ju¿ delikatne prze¶wity poprzedniego koloru. Wszystko oczywi¶cie zale¿y od w³osów, dlatego nie oceniam negatywnie tej farby. Moje w³osy np. zareagowa³y b.dobrze na Schwarzkopf Brillance, która uchodzi za znacznie mniej delikatn± farbê od ferii.

"upolowa³am" ostatnio w drogerii szampon koloryzuj±cy "Multi soft color" z Joanny. Kolor "aksamitna czerñ". To taka zwyk³a czerñ, bez granatu, ale nie wiem czy robi mi to ró¿nicê, skoro w wiêkszo¶ci granatowych czerni, jakie dot±d u¿ywa³am, granat by³ tylko w nazwie Czy która¶ z Was mo¿e farbowa³a ju¿ tym szamponem? Chcia³am siê zorientowaæ, czy nie ma on jakich¶ "ciep³ych" np. czerwonkawych refleksów, albo czy jest to typowa czerñ, a nie np.czerñ naturalna, czyli mocno ciemny br±z
hmmm ja bym sie bala farbowac joanna
powodzenia mam nadzieje ze sie uda wszystko
napisz o efekcie
Stary 2009-02-07, 19:45   #1945
Lola20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez strippi Poka¿ wiadomo¶æ
hmmm ja bym sie bala farbowac joanna
powodzenia mam nadzieje ze sie uda wszystko
napisz o efekcie
Ten szampon Joanny ma bardzo dobre recenzje - uchodzi za bardzo delikatny i nie zawiera amoniaku, wiêc postanowi³am zaryzykowaæ Farbowaæ bêdê dopiero za 2-3 tygodnie,ale na pewno po wszystkim powiadomiê o efektach
Stary 2009-02-08, 14:12   #1946
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Ten szampon Joanny ma bardzo dobre recenzje - uchodzi za bardzo delikatny i nie zawiera amoniaku, wiêc postanowi³am zaryzykowaæ Farbowaæ bêdê dopiero za 2-3 tygodnie,ale na pewno po wszystkim powiadomiê o efektach
dobrze bêdê czekaæ na efekt

ja szukam kolejny raz farby dla siebie i chyba wybiorê ponownie Ferie

farbowa³am przed ¶wiêtami i w³osy przyda³oby siê od¶wie¿yæ.
Stary 2009-02-08, 17:41   #1947
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja u¿ywam tego szamponu i jestem bardzo zadowolona ma piêkny odcieñ czerni bez czerwonych refleksów i nie wygl±da sztucznie polecam
Stary 2009-02-08, 20:34   #1948
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Ja u¿ywam tego szamponu i jestem bardzo zadowolona ma piêkny odcieñ czerni bez czerwonych refleksów i nie wygl±da sztucznie polecam
a jak jest z farbami?
Stary 2009-02-08, 23:07   #1949
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez strippi Poka¿ wiadomo¶æ
a jak jest z farbami?

Farby te¿ s± dobre moja mama u¿ywa i jest zadowolona ale ja osobi¶cie wolê szampon bo jest delikatniejszy
Stary 2009-02-08, 23:15   #1950
Lola20
Rozeznanie

Cytat:
Dziêkujê

Strippi, ja równie¿ s³ysza³am, ¿e farby Multi Color Cream z Joanny s± dobre Ale nigdy ich nie u¿ywa³am. Za to u¿ywa³am szamponetek Joanny do 8 myæ Multi color effect i s± naprawdê ¶wietne Chyba najlepsze z szamponetek w saszetkach jakich kiedykolwiek u¿ywa³am. Mo¿e i faktycznie nie nadaj± siê do bardziej radykalnej zmiany koloru, bo po prostu nie "chwytaj±" odpowiednio intensywnie, ale wiadomo, ¿e ¿adna szamponetka cudów nie zdzia³a i nadaje siê g³ównie do od¶wie¿enia i o¿ywienia koloru w³osów

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-11-28 18:27:49

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.