![]() |
#541 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak spędzacie czas z TŻ?:)
Oglądamy filmy, chodzimy do pubu, na spacer, do znajomych, leżymy i nic nie robimy, gramy w karty, w eurobiznes, jeździmy na rolkach, rzadziej na rowerze.
![]() |
#542 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() - tv - ognisko -spacery - śpiewamy razem - całujemy, dotykamy, przytulamy - słodzimyy ![]() - bawimy się z jego młodszym bratem ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Raczkowanie
|
No to ja również się pochwalę
![]() - gramy w państwa i miasta - idziemy na spacer z psiakiem - rozmawiamy o wspólnej przyszłości, remontowaniu naszego mieszkania - gramy w literaki na kurniku - robimy sobie seans filmowy lub oglądamy wspólne seriale - jedziemy na wycieczkę rowerową - gramy w karty lub pokera przez internet na pieniążki ![]() - jedziemy razem na ryby, on łowi, ja siedzę na leżaczku z gazetą - pijemy winko lub piwko - spotykamy się ze znajomymi - robimy grilla - wychodzimy do pubu - jedziemy na wycieczkę samochodową przed siebie, ostatnio o 12 w nocy ![]() - robimy masaż, a raczej on mi - sprzątamy nasz samochód - jedziemy na zakupy, określamy budżet i każdy idzie coś kupić dla drugiej osoby. Może to być mała kwota, tym większa radość wtedy ![]() - piszemy "list miłosny" do siebie. Może być 1 kartka. Wspaniała pamiątka. Trzeba je przechowywać ![]() - gramy w kalambury lub milionerów - zajmujemy się naszą papużką(oswojoną), która strasznie broi ![]() - w soboty zawsze razem sprzątamy i później mamy wolny weekend - no i ... ![]()
![]() |
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
My ostatnio pasjami spuszczamy sobie nawzajem na głowy bomby w Wormsach
![]()
![]() |
#545 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Raczkowanie
|
Bardzo się cieszę, że mogłam pomóc
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#547 |
Raczkowanie
|
Ja z TŻ spędzam czas na sprzeczaniu się, ciągłych przepychankach słownych i droczeniach się. To cudownie zbliża do siebie, bo nie ma w tym zadnej agresji i złośliwości, czysta sympatia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Przyczajenie
|
My ostatnio ciągle planujemy jak będzie wyglądał nasz wspólny dom przy tym leżymy w łóżku pijemy wino i zajadamy się popcornem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
Tez sobie chyba cos wykorzystam!
![]() ja to chyba mogłabym póki co leżeć i usypiać w ramionach ukochanego.. i by mi wystarczyło ![]()
![]() |
![]() |
#550 |
Konto usunięte
|
Ostatnio naszym ulubionym zajęciem jest granie w SingStara i popijanie winka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Raczkowanie
|
![]()
No tak... Wszystko Wypisałyscie.... noo ale hm... to są już doswiadczone zwiazki:P ale czasem jak jest tak od poczatku to idzie sie zanudzic
![]() ![]() I wtedy to Mnie zaczyna nudzic.... siedzenie przed TV:| moze i jestem okropna:P
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 |
Przyczajenie
|
- oglądamy filmy
- chodzimy do kina - gotujemy razem - spotykamy się ze wspólnymi znajomymi - jeździmy nad jeziorko - chodzimy na spacerki - wygłupiamy się - całujemy się i przytulamy ![]() - chodzimy na spacerki - rozmawiamy o naszej przyszłości - wieczorami siedzimy w moim ogródku, tzn leżymy pod gołym niebem i rozmawiamy, albo po prostu nic nie mowimy , hehe narazie tyle póki co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
w sumie wszystko to, co każde z osobna
![]()
![]() |
#554 |
Raczkowanie
|
Kurcze,ja nawet wspólne nudzenie się z nim uwielbiam!
![]() A Wam polecam jeszcze grę w tabu!
![]() |
#555 |
Konto usunięte
|
my ostatnio polubiliśmy krzyżówki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Konto usunięte
|
http://znam.to/recenzje/2752/Tabu-Gra-Towarzyska
przy Tabu jest zawsze kupa śmiechu, też polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Wtajemniczenie
|
no to czas na mnie!
![]() -duuużo rozmawiamy, o pierdołach i tak na poważnie -oglądamy rozmowy w toku ![]() ![]() -oboje uwielbiamy filmy dokumentalne -wspólne sense filmowe -chodzimy do kina -jeździmy na zakupy, zazwyczaj gdy jedziemy kupić coś dla mnie wychodzimy z głównie jego rzeczami, i na odwrót ![]() -jeździmy na rowerach -teraz, gdy jest lato, jeździmy nad wodę, on pływa a ja się opalam -czytamy książki: on swoją, ja swoją, a potem sobie opowiadamy ![]() -przeszukujemy allegro -obgadujemy ![]() -chodzimy na spacery -pijemy piwko -spędzamy czas z jego rodziną -jeździmy do mojej rodziny -wychodzimy do znajomych, na grille, rzadziej na imprezy -wyjeżdżamy wspólnie na wakacje -planujemy co zjemy, a potem idziemy na zakupy, robimy to i wcinamy ![]() -wychodzimy pograć w bilarda, rzadziej w kręgle -przytulamy, całujemy, leżymy ot tak -czasem śpimy popołudniami ![]() -rozmawiamy o seksie, a potem to wcielamy w życie ![]() i mój ulubiony punkt - planujemy podbój świata! ![]() i duuużo innych ![]()
![]() |
![]() |
#559 |
Raczkowanie
|
Sorki, że tak późno odpisuję!
![]() Tutaj kilka słów o Tabu i o Kubbie - też polecam ![]() http://www.fajnygift.pl/77/zagrajmy/ W Tabu chodzi o to, aby wytłumaczyć hasło np. nogi bez używania wyrazów ciało, ręka, człowiek. Na karcie masz hasło + wyrazy których nie możesz użyć, druga osoba próbuje odgadnąć hasło, naprawdę jest kupa śmiechu :P
![]() |
#560 |
Przyczajenie
|
jak ja Wam wszystkim zazdroszczę ! ;(
![]() |
#561 |
Raczkowanie
|
Cukierka, anciam87 - już kojarzę tą grę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Raczkowanie
|
- jeździmy do znajomych
- całujemy się - siedzimy w aucie bez celu ![]() - spacerujemy - oglądamy tv
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
chodzimy na spacery
chodzimy do kina gotujemy idziemy na zakupy łaskoczemy się przytulamy, miziamy, całujemy itp. rozmawiamy, baaaardzo dużo rozmawiamy oglądamy filmy jemy pyszne rzeczy, pijemy winko poświęcamy się naszemu wspólnemu hobby (motoryzacja) spotykamy się ze znajomymi odwiedzamy rodzinkę: moją, jego śpimy ![]() ![]() śmiejemy się, opowiadamy sobie różne historie jeździmy na rowerach czytamy książki słuchamy muzyki chodzimy na imprezy |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 |
Przyczajenie
|
chodzimy na spacery,
jeździmy na rowerach, jeździmy do kina na zakupy, oglądamy filmy, czytamy jakieś pierdoły w internecie, słuchamy wspólnie muzyki, rozmawiamy o pierdołach i tych ważniejszych pierdołach, obijamy się w łóżku ;p pijemy razem herbatkę jadamy razem kolacje i na obecną chwilę nic więcej mi nie przychodzi do głowy ;p
![]() |
![]() |
#565 |
Przyczajenie
|
Oprócz tych najmilszych rzeczy....
- grillujemy - jeżdzimy na rowerach - spacerujemy - oglądamy filmy - jemy pizzę - tańczymy - strzelamy z łuku - gramy w siatkę - gramy w "nogę" - opalamy się - masujemy się - jeździmy na rolkach - robimy zdjęcia - spędzamy wieczór przy lampce wina - rozkoszujemy się sobą i przyrodą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Zadomowienie
|
~ kłócimy się
![]()
![]() |
#567 |
Raczkowanie
|
- spacerujemy
- planujemy podróże i podróżujemy - gramy w chińczyka - gotujemy - jeździmy na rowerze - on uczy mnie obsługi auta :P - robimy zakupy ubraniowe dla Niego (ja tylko sama! ![]() - oglądamy filmy - jemy popcorn - próbujemy utrzymać porządek w mieszkaniu - robimy sobie niespodzianki -duuuuużo rozmawiamy - no i oczywiście ![]()
![]() |
![]() |
#568 |
BAN stały
|
v
Edytowane przez boulinka Czas edycji: 2012-01-25 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Rozeznanie
|
To ja też dopiszę
![]() - Oglądamy filmy i seriale (How I met you mother, Miasteczko Twin Peeks, Robin Hood…), latem raczej w domu, kino zostawiamy na sezon od jesieni do wiosny ![]() ![]() - Oboje tańczymy salsę, więc czasem wieczorami wychodzimy na imprezy - Spacerujemy, spacerujemy, spacerujemy i wtedy najlepiej nam się rozmawia - Jeździmy na bliższe i dalsze wycieczki po Polsce, czasem kilkugodzinne, czasem jednodniowe, czasem tygodniowe ![]() - łazimy na różne fajne eventy, jeśli dobrze poszukać, praktycznie ciągle dzieje się coś ciekawego, jeśli nie są to jakieś duże wydarzenia, to nawet pokazy filmów za free w domach kultury lub pod chmurką - robimy zdjęcia, dużo dużo zdjęć! - oglądamy nowości na blogach najlepszych fotografów i ekscytujemy się zdjęciami, to samo przeglądając czasopisma ![]() - gramy w badmintona, a czasem łączymy to z małym piknikiem - czytamy sobie na głos fajne książki i artykuły w gazetach - zimą chodzimy na łyżwy, i zdecydowanie więcej niż latem siedzimy w domu, w kawiarniach, kinach, teatrach, jak to każdy - zdarzało nam się wybrać wspólnie na zajęcia fitness, ale nie jest to moja ulubiona forma spędzania wspólnie czasu - jeździmy samochodem (on uczy mnie) - robimy sobie fantastyczne, olejkowe masaże ![]() - opowiadamy sobie o tym, co przeczytaliśmy, czego się dowiedzieliśmy, co się wydarzyło, kogo spotkaliśmy - pokazujemy sobie wszystko to, co uważamy za bezcenne z zakresu filmów, muzyki, spektakli, książek i w ogóle wszystkich dziedzin życia, tak, żeby żadne nie było stratne ![]() - uwaga, uwaga, jeździmy do Ikei. (Tak, wiem…. :P) - czasem pracujemy, jeśli mamy coś dużego do zrobienia przy komputerach (nauka, praca magisterska, praca), wzajemnie się motywując - oczywiście łazimy czasem coś zjeść na mieście, ale to także przeważnie jesienią, zimą, wiosną - przygotowujemy sobie wzajemnie posiłki i herbaty, bo wtedy lepiej smakują - czasem niestety marnotrawimy cenny czas siedząc wspólnie na YouTube - ostatnio na przykład oglądając dobranocki i filmy z dzieciństwa ![]() - czasem wyprawiamy się na wspólne zakupy ubraniowe, ale od wielkiego dzwonu ![]() Ostatnio zaproponowałam, żebyśmy pograli w Scrabble (bardzo lubię Scrabble!) ale niestety Scrabble zostały odebrane jako zbyt nudne! Jestem zszokowana ![]() ![]() ![]()
![]() |
#570 |
Raczkowanie
|
Strzelacie z łuku ? Należycie do jakiegoś klubu? Pytam bo 4 lata byłam zawodniczką, i Twój post mnie zainteresował ![]() A co do tematu... -rozmawiamy o wszyyystkim ![]() -leżymy,przytulamy się,całujemy, patrzymy na siebie ![]() -wiadomo co ![]() -jeździmy na rowerach -biegamy razem ![]() -chodzimy na basen -latem znajdujemy spokojną łąkę poza miastem i leżymy w trawie wymyślając co przedstawiają chmury -jeździmy gdzieś sobie ( głównie wakacje) -jeździmy do jego i mojej rodzinki -zimą chodzimy na łyżwy -jeździmy na motorze( czyli on prowadzi a ja z tyłu ![]() -spotykamy się ze znajomymi, chodzimy z nimi na piwko -imprezujemy -oglądamy filmy,chodzimy do kina - zbieramy grzyby kiedy wyjeżdżamy na wieś na razie tyle mi przychodzi do głowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.