![]() |
#751 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak spędzacie czas z TŻ?:)
Dużo ciekawych rzeczy robimy
![]() ![]() ![]() ![]() a tak na co dzień jak się nie szwędamy na spacerach to gramy sobie na paystation w ssx ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
spimy
chodzimy na spacery ogladamy namietnie seriale ![]() gotujemy jemy przytulamy sie ![]() chodzimy na basen na rolki klocimy sie, a jak ![]() rozmawiamy gramy na komputerze w rumika w scrabble wyglupiamy sie
![]() |
#753 |
Rozeznanie
|
leżymy
przytulamy się przeglądamy głupkowate strony internetowe chodzimy obserwować gwiazdy jeździmy na rowerze pływamy w basenie chodzimy na dłuuuugie spacery gramy w gry komputerowe wygłupiamy się ![]() układamy puzzle przytulamy się, całujemy i takie tam szalejemy na łyżwach ( w sezonie) planujemy wspólne wyjazdy zwiedzamy różnie miejsca bijemy się na poduszki...;D dużo rzeczy robimy razem, tu wypisałam tylko część, bo za długa odpowiedź do wątku by wyszła, a komu chce się to czytać... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#754 |
Konto usunięte
|
oglądamy filmy, gramy na komputerze, xboxie albo telefonie, bijemy się, przeglądamy kwejka, przytulamy (mmm), opowiadamy sobie przeróżne rzeczy, siedzimy ze znajomymi bądź rodziną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Monaaaa
|
Ja z moim jestem od niedawna ale uwielbiam wspólne spędzanie czasu.
-rozmawiamy na poważne tematy, ale też na luzie -droczymy się, obrażamy na 2 min, głównie to ja ![]() -opowiadamy sobie dowcipy czy śmieszne historie z naszego życia -oglądamy filmy -chodzimy na długie spacer, parzymy w gwiazdy -Przytulamy się, całujemy, dotykamy.. -chodzimy na imprezy -przeglądamy różne filmiki na yt -tańczymy -dużo się śmiejemy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Przyczajenie
|
oprócz czysto klasycznych (
![]() - chodzimy do kina, na wystawy, - oglądamy multum filmów w domu - gramy w scrabble - planujemy tripy i wyjeżdżamy na nie ![]() - chodzimy po górach - chodzimy na siłownię (w myśl zasady, że najlepsze motywowanie to druga osoba ![]() aktualnie Nasz wspólny czas koncetruje się wokół trzech, jakże absorbującyh obszarów ![]() 1. planowanie ślubu 2. zgłębianie tematu: kredyt hipoteczny 3. szukanie mieszkania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Przyczajenie
|
Smutne, że nie czytacie książek.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#758 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A puste i jalowe to są takie prowokacje ![]() My z moim Mężczyzną: - robimy sobie wycieczki rowerowe, - biegamy, - spacerujemy, - robimy zakupy, - chodzimy do kina, - oglądamy tv, - pomagamy sobie w sprawach edukacyjno - zawodowych ![]() - rozmawiamy, - gramy np na tablecie, - wyjeżdżamy na wspólne wycieczki, - wisimy na telefonie ![]() - wygłupiamy się, - motywujemy się wzajemnie, - kłócimy się ![]() - gotujemy, - gramy w planszówki ![]() - no i oczywiście sex, pocałunki, przytulanie sie itp ![]() - |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: jak spędzacie czas z TŻ?:)
oglądamy filmy rozmawiamy,plotkujemy, sprzątamy, gramy w gry planszowe wygłupiamy się, chodzimy na spacery, pomaga mi w tworzeniu biżuterii, chodzimy na basen czy do kina, czytam mu na głos książki, bo TŻ nie lubi czytać, ale lubi słuchać i inne takie
![]()
wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=766668 ![]() ![]() Myślę o Tobie tylko wtedy, gdy mi się przypomnisz. Nie zdarza się to jednak często bo jakieś 50 razy na godzinę. To wcale nie jest tak często. ![]() 13.09.2013 <3 Edytowane przez am0510 Czas edycji: 2012-04-10 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Przyczajenie
|
Dot.: jak spędzacie czas z TŻ?:)
Raczej nic nowego nie napiszę niż to co tu panie wymieniły
![]() Kino, spacery, ogólne spędzanie czasu razem w domu całymi dniami, dużo rozmawiamy, kłótnie też się zdarzą ale no nieraz tak bywa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#761 |
Przyczajenie
|
Raczej nic nowego nie napiszę
![]() Kino, spacery, ogólne spędzanie czasu razem całymi dniami, kłótnie niestety też się zdarzają ale no niestety.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#762 |
Raczkowanie
|
To ja może napiszę o tym jak ja z moim spędzamy czas. Ostatnio bardzo rzadko razem, bo on zawsze ma cos do zrobienia. Chodzi 8 godzin dziennie do pracy a jak wraca to...ma dużo pracy, ciągle cos ktos od niego chce, telefon sie urywa. Wiecznie naprawia telefony i wszelkie elektroniczne rzeczy. Siedzi albo w warsztacie albo w pokoju w ktorym ma narzędzia. Wieczory zazwyczaj on spędza tam. Czasem obiecuje , że juz bedzie ludziom odmawiał zeby wiecej czasu spedzic ze mna ale zazwyczaj sie to nie udaje. Tak więc, praca (pracoholizm?) zabiera ok. 90% naszego wspolnego czasu.
Zazdroszcze Wam wspolnych spacerów, rozmow, zabaw itp.
![]() |
#763 |
Raczkowanie
|
mamy dla siebie mało czasu...
![]() oglądamy coś (głównie filmy animowane), chodzimy na spacery, chodzimy sobie na jakieś piwo czy bilard ze znajomymi, teraz w końcu przywiozę rower to będziemy jeździć na wycieczki, uczymy się czegoś (a w zasadzie on uczy mnie :P), oglądamy różne głupoty na zupie i w tej chwili nic więcej nie przychodzi mi do głowy; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Przyczajenie
|
Dot.: jak spędzacie czas z ukochanym!?!?!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Przyczajenie
|
A Mam takie pytanko.
Chce zabrac moja hmm przyjaciółkę, może kogoś więcej. Na coś w stylu spacer + dach lub coś wysoko lub w fajnym miejscu i picie wina. Tak po prostu. Oczywiscie w nocy... Pytanie, może zły temat, ale daje tutaj... Jakie chciałybyście wino? Jakie najbardziej by Wam odpowiadało. Zakładam, że czerwone, ale jakie? Pomożecie <3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Raczkowanie
|
Jeżeli nie jesteś pewien, jakie lubi, to najbezpieczniejsze jest różowe. Np. Carlo Rossi. Nie spotkałam się jeszcze z tym, żeby nie smakowało ono dziewczynie
![]()
![]() |
![]() |
#767 |
Przyczajenie
|
![]()
Ojjj...tyle tych rzeczy...
![]() ![]() ![]() ![]() Tak btw, dziwie się, kiedy koleżanki opowiadają jak to ze swoimi facetami jeżdżą w kółko do kina, siedzą popołudniami w domu i oglądają filmy, a czasem poprostu nie mają pomysłu co ze sobą robić...jest tyle ciekawych rzeczy! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Chyba wymieniłyście już☠absolutnie wszystko, co się dało :P
najważniejsze, aby facet był waszym najlepszym przyjacielem, i ulubioną osobą do spędzania wspólnie czasu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#769 | |
BAN stały
|
Cytat:
Niekulturalnie raczej by było, gdybym czytała książkę, a on siedział wpatrzony we mnie i czekał kiedy skończę. Skoro jesteśmy razem to się rozumie samo przez się... Edytowane przez Kasiuncia23 Czas edycji: 2012-05-20 o 17:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Raczkowanie
|
my chodzimy czesto na ryby, ale ja jestem nienormalna ponoc lekko bo nie znamy innej kobety ktora to lubi..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Przyczajenie
|
jemy
pijemy wydalamy spimy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
Raczkowanie
|
oglądamy filmy
siedzimy na necie (besty i inne kwejki) całujemy się macamy się rozmawiamy on mnie próbuje łaskotać, a ja próbujęsię nie dać (łaskotać, gwoli ścisłości ![]() Hmm, ale jakoś tak mało czasu spędzmay ze sobą. A może tylko mi się tak wydaje, bo pary, które znam spędzają ze sobą kilka godzin dziennie i non stop wiszą na telefonie? O, a moze by tutaj dołączyć oprócz tego JAK spędzacie czas, to ILE czasu? Bo mnie to ciekawi. Ja np ze swoim się widzę 2-3 razy w tygodniu czasem 3, czasem 6 godzin (tu już dosyć różnie) no i nie wiem, co o tym mysleć ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#775 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
rozmawiamy, całujemy się, przytulamy, czasem nawet kłócimy się (wiadomo) jemy, pijemy (piwko i nie tylko ![]() śpimy, wygłupiamy się, i trochę jeszcze mogłabym tego wymienić. W tygodniu piszemy ze sobą. Wydaje mi się, że nie powinnaś się martwić, bo nawet nie masz o co. Jest dużo takich par, co widują się raz na tydzień czy na miesiąc i jakoś ze sobą są. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Raczkowanie
|
Nieno, nie chodzi mi tutaj o codzienne widywanie się/wiszenie na telefonie, bo bym zwariowała chyba
![]() Taka mnie tylko refleksja naszła, nie wiedzieć czemu ![]()
![]() |
![]() |
#777 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Raczkowanie
|
Aga, w takiej sytuacji to jest jak najbardziej zrozumiałe i (wg mnie przynajmniej) to by było lekką przesadą, jakbyście do siebie latali na łeb na szyję, bo właśnie od tego są weekendy
![]() No a cóż, mój TŻ (hmm, w moim przypadku to niekoniecznie trafne określenie, no ale niech będzie) ani się nie uczy, ani nie pracuje (jak ja na ten moment) no ale najwyraźniej mu się już znudziłąm, lub pogrywa w jakieś gierki damsko-męskie, które jak dla mnie nie mają sensu, no ale pożyjemy - zobaczymy ![]() uff, ale OT ![]()
![]() |
![]() |
#779 |
Raczkowanie
|
jeździmy na rowerach, chodzimy na basen,do kina. Ostatnio odkryliśmy naszą wspólną pasję gotowanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Raczkowanie
|
rozmawiamy
spacery oglądanie tv, kino lub coś na kompie bilard spotkania ze znajomymi jazda na rowerze bierzemy koc i się gdzieś rozkładamy basen przytulanie , wygłupianie ,całowanie i to co każda para ![]() gramy w jakieś gry wyjazdy na parę dni do innego miasta leżymy łyżwy uczyliśmy się razem bardzo miło spędzamy czas ![]()
'Można zmarnować życie, wytyczając granice, albo przeżyć życie, przekraczając je. Ale są pewne granice, których przekraczanie jest zbyt niebezpieczne. Wiem jedno, jeśli człowiek jest gotów zaryzykować, widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.