![]() |
#871 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jak spędzacie czas z TŻ?:)
Ostatnio gramy razem na PS w Tekkena i rozwiązujemy krzyżówki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
Raczkowanie
|
Uprawiamy seks, siłujemy się na łóżku, oglądamy filmy, gotujemy, sprzatamy, wychodzimy na imprezy, czytamy książki, gramy w jakieś "gry dla debili" w internesie, gramy w statki/państwa,miasta,wieś , rysujemy, pomagamy sobie w nauce, chodzimy na spacery,
![]() |
#873 |
Zadomowienie
|
Ostatnimi czasy zaczęliśmy coraz więcej wychodzić na dwór, chodzić po placach zabaw dla dzieci, po zmroku pałętać się po lasach, polanach (na wsi się mieszka) .. z śniegiem to tak magicznie.
![]() |
#874 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
A my bardzo lubimy chodzić do kina, podróżować, spędzać czas na łonie natury, dyskutować o historii, ewolucji, medycynie czy religii.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Raczkowanie
|
Hej, Hej ;-)
Od lat przeglądam wizaż, ale dopiero teraz postanowiłam założyć konto aby móc aktywnie uczestniczyć w życiu forum ![]() Więc jak jesteśmy w domu z TŻ-em to najczęściej, wspólnie gotujemy bądź coś pieczemy, przeglądamy filmiki na youtubie, oglądamy filmy na lapku ( gdyż teraz mieszkam na stancji) przytulamy się, rozmawiamy na spokojnie itp, itd. Zawsze mamy chęć do zrobienia wielu rzeczy ale brakuje nam na to czasu ![]()
22.10.10 - prawko kat.B ![]() 13.08.11- pierwszy berneńczyk w domu -Moli ![]() 02.03.12- drugi berneńczyk w domu-Amanda ![]() ,, "szalona tle rudych fasolek nad migdałowymi ślepkami, białych jak śnieg skarpetek chociaż nie zawsze białych i pędzelka na ogonku." ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Zakorzenienie
|
Przytulanie, całowanie, wygłupy, oglądanie filmów, rozmowy.
![]() Lubię się z nim "bić" jak małe dziecko i w ogóle lubię jak mnie tak tarmosi, haha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
śpimy
przytulanki, całowanki, itp. oglądamy filmy, seriale i wszystko na co mamy ochotę gramy na PlayStation chodzimy do baru do kina odwiedzamy znajomych, zapraszamy do siebie gotujemy jemy sprzątamy robimy zakupy wspólnie pijemy alko, palimy papierosy ![]() gadamy do późna czasem wybierzemy się do klubu kłócimy się wygłupiamy on robi coś, ja robię coś innego jeździmy w różne miejsca KOCHAMY SIĘ (dosłownie i w przenośni) ![]() na pewno o czymś zapomniałam
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach ![]() Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." Edytowane przez Buzzerka Czas edycji: 2013-01-18 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Przyczajenie
|
To zależy. Jeździmy gdzieś, oglądamy TV, oglądamy filmy, leżakujemy, rozmawiamy, gotujemy, bijemy się xd, wymyślamy różne durne historie ;P
![]() |
#879 |
Zakorzenienie
|
ponieważ oboje dużo pracujemy, to w domu dużo leniuchujemy - tv, jakaś gra na ps3 (tzn. na ogół tż gra w PES a ja patrzę
![]() ![]() jak mamy wolne to sprzątamy dom, robimy zakupy, idziemy na plażę, jakiś rower, czasem wybierzemy się gdzieś do centrum wyspy powędrować po wzniesieniach i pobyć tylko we dwójkę w ślicznych miejscach ![]() jak tż gotuje to ja na ogół patrzę, uwielbiam na niego patrzeć jak gotuje <3 później romantyczna kolacja z białym winem hehe.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Przyczajenie
|
Mnóstwo ze sobą rozmawiamy, o wszystkim
Wychodzimy potańczyć Wychodzimy zjeść ...lub gotujemy w domu Uprawiamy seks ![]() Pijemy wino/piwo Oglądamy filmy/seriale Gramy w scrabble/szachy/karty Gramy w baldura (tzn. On gra, a ja czytam książkę z nudów) Czytamy książki (każde czyta swoje i co lepsze fragmenty - na głos) On śpi, a ja gram Siedzimy na 9gagu Sprzątamy Jak jest ciepło, idziemy na długi spacer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#881 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Zakorzenienie
|
Tulimy się
Oglądamy filmy lub seriale Leżymy sobie i rozmawiamy Jemy słodycze Gotujemy razem lub - ja gotuję on zmywa Chodzimy na zakupy Spacerujemy Kłócimy się (ostatnio wcale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Raczkowanie
|
Rozmawiamy, wygłupiamy się, oglądamy filmy, robimy jakieś głupie zdjęcia, słuchamy muzyki, oglądamy filmiki, bawimy się z moim psem, chodzimy na spacery, gramy w karty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Zakorzenienie
|
- spacery
- rowery - basen - bieganie - imprezowanie = tańczenie - bilard - lubimy oglądać komixxy - oglądać filmy na kompie, w kinie - gotować - robić sobie fotki - seks i czułość - wiadomo ![]() - czasami sobie wypijemy różne trunki - gramy na kompie - przeglądamy youtube - dużo rozmawiamy - chodzimy na zakupy - |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Przyczajenie
|
-rozmawiamy
![]() -śmiejemy się ! ![]() -gotujemy ![]() -oglądamy filmy ![]() -słuchamy muzyki ;D -leżymy ![]() -łaskoczemy się ;D -gramy w różne gry ![]() -chodzimy na spacerki ;D -chodzimy razem na zakupy ![]() -do kina, na pizze, na łyżwy itd. ![]() -chodzimy na imprezy ![]() -wyjeżdżamy gdzieś wspólnie ![]() -droczymy się ze sobą ![]() -tulimy się, całujemy ... <3 -spędzamy także czas wspólnie ze znajomymi ![]() -śpimy razem ![]() -uczymy się ![]() -gramy na komputerze ![]() -pijemy czasem ![]() -chodzimy na sanki ![]() -lepimy bałwany ![]() -chodzimy z psem na spacer ![]() -nagrywamy się kamerką ![]() - jemy !! ![]() -chodzimy na bilard ![]() -zwiedzamy różne ciekawe miejsca ![]() -robimy sobie zdjęcia ![]() -mówimy sobie, jak mocno się kochamy ![]() -on mnie czasem maluje, wychodzi mu to nieźle ![]() - robimy sobie masaże ![]() -wspólne, cudowne wieczory ![]() -gramy w karty intensywnie ![]() - odwiedzamy wspólnie schronisko ![]() i wiele wiele innych, cudnych rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 |
Wtajemniczenie
|
Najczęściej oglądamy filmy i pijemy winko albo herbatkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Raczkowanie
|
Zależy od pory roku
![]() Jak jest ciepło to jakieś spacery, siedzenie na trawie albo w parku, łażenie bez sensu albo wycieczka gdzieś ![]() Tak jak teraz to najczęściej łóżko, film, gry jakieś i wygłupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Raczkowanie
|
-chodzimy po różnych knajpkach, restauracjach itp.
-słuchamy muzyki -spacerujemy -gadamy na przeróżne tematy -on gotuje, ja podjadam ![]() -on mnie łaskocze ja go bije -oboje się łaskoczemy :p -gramy w różne gry planszowe, karciane itp. -gramy na playstation -oglądamy nasze ulubione seriale, filmy, chadzamy do kina -chodzimy na kabarety, mecze itp. -po prostu się tulimy ![]() - jeździmy latem wspólnie na rowerowe wycieczki Pewno jest tego znacznie więcej na razie pamiętam tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Przyczajenie
|
gotujemy
rozmawiamy gramy uczymy się (jak trzeba) oglądamy tv miziamy :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
Przyczajenie
|
Rozmawiamy o wszystkim, dzielimy się ze sobą informacjami o tym co nas wkurza i co śmiesznego się w ciągu dnia wydarzyło
![]() Razem upijamy się, płaczemy, śmiejemy jeździmy samochodem chodzimy na zakupy spotykamy się ze znajomymi całujemy, przytulamy, uprawiamy seks, śpimy razem ![]() spacerujemy oglądamy filmy reperujemy wszystko to co się zepsuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Zakorzenienie
|
Planujemy przyszłość
Rozmawiamy o sprawach bieżących Przytulamy się / całujemy się.. Leżymy na łóżku.. Załatwiamy różne sprawy Uprawiamy sex /rozmawiamy o sexie Jeździmy naszymi samochodami Rozwijamy skrzydła na drodze jesli są warunki (fiat seicento vs bmw ![]() Pijemy kawę na stacji benzynowej Odwiedzamy kawiarnie Wygłupiamy się Śmiejemy się Pomagamy sobie Pijemy czasami wino Pijemy kawę/ palimy papierosy razem :/:/ Spacerujemy Opowiadamy sobie o przeszłości czasami. Wyprowadzamy psa. .. ![]() Edytowane przez czerwonykanarek Czas edycji: 2013-01-20 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Zadomowienie
|
A co kiedy facet po 12h pracy pada na lozko i śpi:/? Co robic zima?
![]() |
#893 |
Raczkowanie
|
My się kłócimy ale spędzamy czas osobno
![]() A jak już to oglądamy dvd wieczorami...
05.02.2013 r. Nowe Życie Czas Zacząć ... A ja tęsknię wciąż za Tobą... Chcę byś był teraz obok... Tak jak gwiazdy pragną nieba Tak mi Ciebie dziś potrzeba... Dziękuję moim przyjaciołom... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#894 |
Raczkowanie
|
Czytamy sobie.
Organizujemy seanse, bardziej lub mniej, poważne (czasem dramaty psychologiczne, czasem maraton "Na wspólnej" ![]() Dyskutujemy przy herbacie. Łaskotamy się. Śpimy razem lub jedno obserwuje śpiącego drugiego. Wszystko dozwolone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Przyczajenie
|
śpimy
wylegujemy się w łóżku oglądamy te mądre i te mniej mądre filmy :P oglądamy mecze jemy !! ![]() chodzimy na spacery lubimy chodzić do kina oglądamy głupie filmiki na youtube KSW, MMA w łóżku!
![]() |
![]() |
#896 |
Zakorzenienie
|
Śpimy
Wydurniamy się na każdy możliwy sposób Czasem się drinkuje kulturalnie przy winku bądź piwku ![]() Oglądamy filmy Czasem z leniem wyjdę na spacer.. Odwiedzi się niektóre strony Tulimy się ![]() Rozmawiamy o wszystkim i o niczym Drażnimy się Lecimy "w plener" -cokolwiek miałoby to znaczyć ![]() ![]()
Synuś ![]() Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Raczkowanie
|
tak czytam i czytam i widzę że chyba nie da się zapobiec tej zimowej rutynie w naszych związkach
![]() ![]() czasem chciałoby się czegoś nowego, żeby się nie nudzić, ale chyba nie ma na to dobrej rady. Przyjdzie wiosna, będzie więcej możliwości, a przede wszystkim chęci, żeby ruszyć cztery litery i wyjść gdzieś, zrobić coś ciekawego. Bo nie wiem jak wy, ale ja jak patrzę przez okno to odechciewa mi się wszystkiego, mam ochotę wleźć pod kołdrę i już spod niej nie wychodzić :P a mój tż? mam wrażenie że też raczej nie zastanawia się nad tym co by tu zrobić żeby trochę ten nasz związek urozmaicić... od czasu do czasu wybierzemy się gdzieś, na jakiś koncert albo potańczyć, cóż, trzeba się cieszyć bliskością i obecnością tej drugiej osoby. Jak to mówią, nie ważne gdzie, ważne z kim. ![]()
![]() |
#898 |
Zakorzenienie
|
- gotujemy, jemy
- tańczymy - przytulamy się/ całujemy i ten tego no... ![]() - wspólne kąpiele ![]() - łaskoczemy, wygłupiamy, gryziemy, "bijemy" ![]() - chodzimy na bilard/imprezy - pijemy winko/piwko - gramy w jakieś gry online/eurobiznes - rozwiązujemy krzyżówki - oglądamy filmy/seriale/jakieś głupoty na yt - przeglądamy kwejka/funiaste - chodzimy na spacery - spotykamy ze znajomymi - śpimy, wylegujemy w łóżku - rozmawiamy ![]() - chodzimy nocą po mieście/lesie - oglądamy mecze - łazimy do Maca ![]() - zakupy - jeździmy gdzieś na wycieczki - planujemy przyszłość i jeszcze by wymieniać i wymieniać ![]() Edytowane przez balletoevs Czas edycji: 2013-02-06 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Raczkowanie
|
po prostu wszystko co nam przyjdzie do głowy
![]() biegamy, ćwiczymy, czytamy, gramy, nudzimy się, rozmawiamy, gotujemy ![]()
![]() |
#900 |
Raczkowanie
|
a my najchetniej planujemy wspolne podroze te male i te duze i pijemy winko przytulajac sie przy tym, ot taka 'rutyna'
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.