![]() |
#901 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jak spędzacie czas z TŻ?:)
-Chodzimy na spacery, do kina, do pizzeri czy kawiarni.
-Gramy w gry komputerowe. -On gra na gitarze, ja śpiewam ![]() -Oglądamy filmy lub jakieś głupie filmiki w internecie. -Czasem po prostu siedzimy, patrzymy sobie w oczy i mówimy sobie ile dla siebie znaczymy, jak bardzo się kochamy. -Uwielbiamy ze sobą rozmawiać, robimy to czasem godzinami. Czasem też wspominamy początki naszej znajomości, związku, albo gadamy o jakichś głupotach i śmiejemy się do łez ![]() ![]() -Śpimy, często w dzień, albo po prostu przekomarzamy się w łóżku, całując, tuląc, łaskocząc, pieszcząc ![]() -Robimy sobie zdjęcia, albo oglądamy stare i wspominamy. -Spacerujemy z psami. -Pijemy piwo lub wino. ogólnie, nigdy nam się nie nudzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
Raczkowanie
|
Przede wszystkim dużo rozmawiamy. Na początku znajomości potrafiliśmy siedzieć w kawiarni 10 godzin i rozmawiać o naszych zainteresowaniach. Oglądamy też dużo filmów - w tym dokumentalnych, które oboje bardzo lubimy. Czasami gotujemy, pijemy wino, słuchamy muzyki, uczymy się języków obcych, chodzimy na długie spacery... Kąpiemy się razem, śpimy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
Dream13Number
|
Oboje jesteśmy dosyć domownikami, więc często spędzamy czas u niego lub u mnie, dużo wtedy rozmawiamy lub oglądamy jakiś film
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
BAN stały
|
Dot.: jak spędzacie czas z ukochanym!?!?!
laskotanie i i dluuugie rozmowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Raczkowanie
|
tak czytam wasze wpisy i mam pewne pytanie... macie może jakiś sposób na zimową rutynę w związku? gdy jest ciepło, nie ma problemu z wyjściami, jednak w trakcie zimy opcje są ograniczone. może macie jakiś pomysł?
![]()
![]() |
![]() |
#907 |
Konto usunięte
|
Idźcie się poślizgać na reklamówkach i ulepić bałwana ;p my dzisiaj idziemy ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Raczkowanie
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;39216030]Idźcie się poślizgać na reklamówkach i ulepić bałwana ;p my dzisiaj idziemy ;p[/QUOTE]
chętnie, ale niestety, u mnie prawie nie ma śniegu... ;c
![]() |
![]() |
#909 |
Wtajemniczenie
|
- chodzimy na spacery
- gotujemy, robimy sałatki - jemy - wygłupiamy się, łaskoczemy, itp - chodzimy do kościoła - lezymy na łózku, przytulamy się, całujemy i pieścimy - oglądamy filmy - chodzimy po galerii - zwiedzamy miasto - rozmawiamy - imprezujemy Edytowane przez skrywana_fantazja Czas edycji: 2013-02-13 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak spędzacie czas z ukochanym!?!?!
- oglądamy filmy
- pijemy herbatę, albo coś mocniejszego ![]() - raz układaliśmy puzzle i była niezła zabawa - gramy w gry planszowe - oglądamy filmiki na youtube - dużo rozmawiamy - 'podglądamy' sąsiadów ![]() Jednak częściej spędzamy czas poza domem, spacerujemy, idziemy do restauracji a gdy ciepło to wylegujemy się na kocyku itd. itd. co nam tylko do głowy wpadnie. ![]() Edytowane przez Icannotfly Czas edycji: 2013-02-19 o 23:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#911 |
Zadomowienie
|
chodzimy na spacery
robimy razem zakupy gramy na komputerze oglądamy tv i jemy chipsy chodzimy na pizze jeździmy na dyskoteki robimy wypady do innych miast jeździmy bez celu samochodem przedrzeźniamy sie, bijemy poduszkami, łaskoczemy jeździmy do kina urządzamy sobie nocne rozmowy w aucie opowiadamy wieczorami jak spędziliśmy dzień
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 |
Rozeznanie
|
-duuuuużo rozmawiamy
-czasem chodzimy sobie na miasto coś zjeść albo ''na sklepy'' ![]() -oglądamy filmy -robimy sobie zdjęcia, oglądamy stare zdjęcia -planujemy przyszłość <3 <3 <3 -bawimy się z jego kotkiem (prezent ode mnie ![]() -latem/wiosną sporo czasu spędzamy w plenerze, jeździmy do mnie na działkę nad jezioro itp -śpimy!!!!!!!!! -aktualnie sporo jeździmy samochodem bo ja zrobiłam prawko i się 'uczę' :P -czasem sobie gotujemy iiii takie tam... ![]()
![]() |
#913 |
Wtajemniczenie
|
- chodzimy na spacery
-rozmawiamy -śmiejemy się -oglądamy telewizję/film/serial -jedziemy coś zjeść/do kina/na zakupy/na łowy do lumpa -przytulamy,leżymy, całujemy, kochamy ![]() -wymyślamy różne głupie rzeczy -tż mnie wkurza, ja wkurzam tżta ![]() -kłócimy się -godzimy -jemy w łóżku -chodzimy na spacer z moim psem -grzebiemy w internecie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Raczkowanie
|
a też się dopiszę
![]() więc: -rozmawiamy. o wszystkim. to podstawa w związku (tak myślę ![]() -on wymyśla na poczekaniu jakieś historie i mi opowiada, a ja się śmieję jak wariatka (a on uważa, że nikt inny by się z tego nie śmiał - cóż, jesteśmy tak samo walnięci ![]() -słuchamy metalu. głośno (biedni sąsiedzi ![]() -pijemy browara (albo winko - zależy od humoru) i dłubiemy słonecznik przed tv ![]() -obmyślamy skąd wziąć kasę na większe i własne mieszkanie (wynajmujemy kawalerkę ![]() ![]() -chodzimy do kina/knajpy/na kręgle/potańczyć (to głównie w soboty)/do znajomych/do naszych rodziców na niedzielne obiadki -spędzamy czas z córką TŻ-ta -spacerujemy -"okazujemy sobie uczucia" ![]() -kiedy jesteśmy osobno tęsknimy i gadamy godzinami przez telefon (a bywa tak kilka razy w roku, ponieważ on pracuje za granicą i często wyjeżdża ![]() a najlepsze w tym wszystkim jest to, że zachowujemy sie jak para nastolatków, tymaczem ja mam 28 lat, on - 36 ![]() Edytowane przez waisuga Czas edycji: 2013-02-26 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Raczkowanie
|
![]()
Głównie... śpimy, bo nie ma czasu na nic innego w ciągu dnia niestety:/
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 | |
Raczkowanie
|
hmm
![]() ja z moim Tżtem robiliśmy kiedyś dużo, a teraz głównie śpimy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- ja ostatnio dużo śpię z Tż. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
idealnie, zazdroszczę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Witam proszę zerknać na ta stronke z poradami dla kobiety Pomoc na różne tematy , porady Na pewno wam sie spodoba http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/?Porady_seks_uroda http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/?Porady_seks_uroda ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- witam bardzo bym prosiła o kliknięcie w link to zajmie 2-3sek jeżeli osoby klikaja mam udogodnienia w grze http://g2.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/index.php?ref=15188 http://g2.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/index.php?ref=15188 Pomóżcie zebrać 500 kliknięć ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Raczkowanie
|
chodzimy po lumpeksach : )
pieczemy ciasta gotujemy jeździmy bez celu autem chodzimy na siłownie palimy oglądamy seriale/filmy/gags leżymy bez celu w łóżku robimy zdjęcia szperamy w internecie rozmawiamy ze sobą lub rodzicami przez internet jezdzimy do rodziny i ogólnie stopiędziesiat rzeczy ![]() nigdy nam się nie nudzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Zadomowienie
|
Tak czytam i zazdroszczę. Ja ze swoim byłym od niedawna nie robiłam nic. Dosłownie nic. On siedział przy swoim komputerze czytając coś bądź oglądając filmy, seriale, a nawet grając w gry internetowe. Ja w tym czasie nie miałam co robić tak więc siedziałam przy swoim komputerze, oglądałam tv. Nie wychodziliśmy razem nigdzie. Bardzo rzadko na imprezy, czy spotkania ze znajomymi. Częściej do sklepu po zakupy koniecznie. Ja jak się bawiłam na mieście to tylko z koleżankami. Nie rozmawialiśmy ze sobą, nie leżeliśmy obok siebie, nie przytulaliśmy. To chyba nie było normalne? Strasznie tęskniłam za byciem razem naprawdę. Aż w końcu odsunęliśmy się od siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
Wtajemniczenie
|
Różnie
![]() -rozmawiamy -chodzimy na spacery ![]() -chodzimy po sklepach -leżymy po prostu nic nie robiąc patrząc się sobie w oczy ![]() -ja często robię coś w kuchni a on mi towarzyszy ( często przeszkadzając ) -siedzimy z moimi rodzicami -chodzimy do kina -oglądamy filmy czy inne pierdułki ![]() -przytulamy się itp ![]() ![]() -gramy w Wormsy ! :P -wychodzimy ze znajomymi gdzieś na piwo czy pizzę -NUDZIMY SIĘ RAZEM - ALE TO NIE JEST ZWYKŁA NUDA ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#921 |
Raczkowanie
|
Z moim ukochanym nie lubimy się nudzić,
staramy się wykorzystać wolny czas tak, by ani chwili się nie nudzić. Chyba, że obydwoje padamy na twarz ze zmęczenia. W sumie przy mojej małej córeczce nie można się nudzić ![]() więc, gdy maleństwo nie śpi spędzamy czas na zabawie z nią. Uczymy ją mówić, chodzić ![]() ![]() Kiedy maleństwo zasypia wspólnie z moim ukochanym przeglądamy mieszkania. Ja planuje jak udekoruje nasze wspólne mieszkanko, a Leszek wybiera kolor farby ![]() Czytamy, gotujemy, gramy w np. Monopoly ![]() Kiedy mamy czas tylko dla siebie, bo moją córeczkę skradła mi stęskniona babcia ![]() wybieramy się za miasto i jeździmy konno, w sezonie zimowym wybieramy łyżwy, chodzimy do supermarketów na zakupy ![]() Mamy dużo wspólnych zainteresowań ![]()
14.02.13 ![]() Edytowane przez _Mala_Czarna_ Czas edycji: 2013-03-07 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Zadomowienie
|
chodzimy do kina (ja jestem maniakiem, on się dostosowuje)
przesiadujemy przy piwku w knajpie i rozmawiamy chodzimy na pierogi albo pizze do ulubionych lokali spacerujemy spotykamy się ze znajomymi (raz jego, raz moimi) on gra na gitarze, ja się pożądliwie gapię gramy w napisane przez niego gierki oglądamy "Przyjaciół" oglądamy filmy na laptopie łaskoczemy się przytulamy się, całujemy, miziamy, pieścimy, kochamy dużo rozmawiamy puszczamy sobie wzajemnie ulubione utwory i wytykamy bezguście ![]() ja piję kawę (to ważna czynność, rytualna), a on podpija bezczelnie pijemy wino, grzańca lub miód pitny znamy się dopiero 5 miesięcy, myślę, że na wiosnę więcej będzie spacerów, jakieś wypady w góry, pewnie jakaś woda... ja się nie nudzę nawet jak siedzimy i gapimy się sobie w ślepia ![]()
![]() |
![]() |
#923 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#924 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
uuuuuuu, nie fajnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Zadomowienie
|
Lol
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#926 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a mój brat zapalony informatyk tylko siedzi w pokoju i nigdzie nie wychodzi ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
Raczkowanie
|
Przytulamy się, całujemy, miziamy, głaszczemy, patrzymy sobie w oczy, kochamy się (chyba zbyt często
![]()
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
my wlasnie zdecydowanie popadlismy w rutyne: jemy, ogladamy film, pieszczoty. ciazgle to samo, mam wrazenie ze zapelniamy czas filmem, ostatnio poczulam znudzenie w naszym zwiazku, nie chce mi sie spotykac z chlopakiem, za malo gadamy, odkladam spotaknia na kolejne dni, a kiedys nie moglam sie doczekac odliczalam dni do spotkania. myslicie ze to moze byc powod? jesli zaczniemy spedzac inaczej czas jest szansa na to ze moje "znudzenie, zmeczenie zwiazkiem" minie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Raczkowanie
|
Ja z moim TŻ widzę się rzadko (raz na miesiąc albo rzadziej
![]() - przekomarzamy się (to nasza ulubiona zabawa ![]() - dużo rozmawiamy o rzeczach ważnych i o pierdołach - opowiadamy jakie głupoty nam się śniły (głównie ja opowiadam, a on się śmieje) - wymieniamy za co się kochamy - wspominamy jak się poznaliśmy (będzie co opowiadać dzieciom ![]() - robimy sobie nawzajem śniadanie do łóżka - gotujemy (a raczej ja gotuję, on udaje, że mu smakuje ![]() - dużo seksu ![]() - wychodzimy na kolacje - robimy sobie romantyczne wieczorki (kąpiel, szampan i truskawki ![]() - oglądamy filmy i seriale - wychodzimy na imprezy ze znajomymi - spacerujemy - on opowiada wymyślone bajki, w których oczywiście jesteśmy głównymi bohaterami, bajki te mają mnóstwo dziwnych wątków i jeszcze więcej dziwnych bohaterów, a ja się śmieję z tych głupot (TŻ ma smykałkę komediową, prowadził kilka wieczorków kabaretowych ![]() - śpiewa wymyślone na poczekaniu piosenki, a ja się śmieję z jego nikłego talentu wokalnego - jestem jego kibicem, kiedy gra mecz - jeździmy na mecze jego ulubionej drużyny albo oglądamy je w barze, jeśli nie grają u siebie - chodzimy na zakupy - pijemy alkohol, palimy - porównujemy różne zwyczaje z naszych krajów albo pokazujemy sobie nawzajem tradycyjne potrawy ![]() - wymyślamy własne słowa, którymi się później nawzajem nazywamy ![]() - uczymy się nawzajem swoich języków - leżymy i droczymy się, kto jest bardziej leniwy - i oczywiście: godzinami prowadzimy dziwne, bezsensowne rozmowy o niczym, które dla obcego człowieka zabrzmiałyby jak rozmowa dwóch przedszkolaków, ale dla nas są bardzo interesujące ![]() ![]()
Edytowane przez Snoutie Czas edycji: 2013-03-18 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.