![]() |
#1051 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jak spędzacie czas z TŻ?:)
my jesteśmy zaawansowanymi graczami
gramy na xboxie one ![]() playstation 4 kłocimy się wygłupiamy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
Przyczajenie
|
Przede wszystkim to rozmowa. Rozmowa urozmaicona kawą, wygodną kanapą. Czasem dobry film. Szczerze mówiąc, jestem w 6 letnim związku i NIGDY się jeszcze z nim nie nudziłam, a muszę przyznać, że jestem osobą, która ma skłonności do szybkiej rezygnacji i w konsekwencji dużo i często się nudzę. Wszystko zależy od indywidualnych potrzeb. Jesteśmy różni, różne mamy pomysły i 'ochoty' na życie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1053 |
Przyczajenie
|
Oglądamy meczyki, filmy, sprzątamy, robimy zakupy. gotujemy, śpimy <3, uprawiamy namiętny seks , pijemy alkohol, dotykamy się ;pp a i jeszcze rozmawiamy;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
Przyczajenie
|
![]()
Zwyczajna proza życia, oglądamy filmy, gotujemy, sprzątamy.
____________________ No i co? ? wejdź na tą stronę No i co? ? wejdź na tą stronę serwis maszyn volvo oferta Cię powali! Edytowane przez IERA89 Czas edycji: 2014-02-12 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Konto usunięte
|
Gramy na xboxie, pijemy wino/piwo, ogladamy tv - w tym durne seriale, bawimy sie z nasza kotałka, jezdzimy na przejazdzki autem/motocyklem, robimy wspolnie kolacyjki, wychodzimy na pizze i piwko, odwiedzamy rodzicow,tak sobie zyjemy.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1056 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój Tż też tak miał, to zaczęłam go siłą wyciągać i mu się spodobało (poza tym to zawsze nowe miejsca do tego, co Twój lubi najbardziej). Co do tematu to bardzo często wozimy się razem autem po okolicznych miejscowościach. Choć raz na spontanie pojechaliśmy ponad 200km nad jeziorko posiedzieć.
BUTY https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=819293 KSIĄŻKI+FILMY https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=819295 KOSMETYKI BIŻUTERIA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=819309 DOMOWE RÓŻNOŚCI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=819311 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od siebie dodałbym jeszcze: - pichcimy - żartujemy z wielu rzeczy - czasami w nocy leżymy i wymyślamy przekręcone nazwy (leków, rzeczy z reklam, imion i ostatnio nasze ulubione- przydomki króli np. Zgryźlisław Znerwiały, wogóle takie zajawki mamy że szkoda gadać ![]() ![]() - chodzimy na spacery - jeździmy do kina, na basen, za niedługo pewnie też na łyżwy, - robimy zakupy - objadamy się słodyczami :p - jeździmy do lasu pooddychać świeżym powietrzem albo na poziomki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- A i był taki czas że w gry planszowe też graliśmy, ale już wszystkie przerobiliśmy jakie mieliśmy i nam się znudziły. Może trzeba zainwestować w nowe ![]() W ogóle to trzeba zaznaczyć że dobraliśmy się idealnie bo na codzień, na zewnątrz (zazwyczaj ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 01:49 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ---------- Oczywiście programy tv, filmy, seriale i kreskówki ![]() ![]() Nawet w internetach siedzimy często razem i zacieszamy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
BAN stały
|
Maratony sa najlepsza rzecza ever
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
BAN stały
|
U nas tylko TZ pozera slodycze
![]() Ale ja za to mam pretekst ze musze modelowac sylwetke i dbac o kondycje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1061 |
Raczkowanie
|
Ja ze swoim TŻ robię masę rzeczy, nigdy się nie nudzimy
![]() W wolnych chwilach: -rozmawiamy dosłownie o wszystkim (lubimy czasem o kimś poplotkować ![]() - wychodzimy na spacery/zakupy -oglądamy jakieś filmy/seriale w tv - buszujemy po allegro w poszukiwaniu idealnego auta dla nas - odwiedzamy znajomych/moich rodziców/jego mamę - leżymy w łóżku i leniuchujemy... - sprzątamy - gramy w Monopol, gta V na xboxie
![]() |
#1062 |
Zadomowienie
|
Mamy stosunkowo mało czasu na takie czyste leniuchowanie.
Przynajmniej ostatnio ciągle jest dużo do zrobienia. Ze względu na nowe mieszkanie,mamy dużo obowiązków, które staramy się jakoś ogarnąć wspólnie. Ale kiedy mamy czas tylko dla siebie to robimy to, co uwielbiamy robić... czyli: wspólnie gotujemy, jemy pyszne kolacje, siadamy w salonie i rozmawiamy, przytulamy się popijając coś dobrego, idziemy razem na siłownię, żartujemy, śmiejemy, kochamy się ![]() W sumie jesteśmy razem już 7 lat i nie przypominam sobie, żebyśmy się razem nudzili ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Rozeznanie
|
- gotujemy (TŻ jest z wykształcenia kucharzem więc ja zazwyczaj jestem pomocą kuchenną;, jednak to co on potrafi wyczarować to nie mam słów, pycha 😍
![]() - uczę go angielskiego (chcemy wyjechać za granicę a on jedynie umie niemiecki, ja w ramach powtórzenia do egzaminu też na tym korzystam 😋 ![]() - oglądamy filmy (jestem kinomaniaczką, nie ma opcji) - słuchamy i dyskutujemy o muzyce (połączył nas jeden gatunek, ale inne gusta, dlatego często mamy zażarte dyskusje 😋 ![]() - przekopujemy allegro, tablicę w poszukiwaniu płyt - jeździmy samochodem (dopiero co zdałam prawko i razem z nim ćwiczę już normalną, samodzielną jazdę) - zapasy na niby 😋 oczywiście prowadzące do czegoś więcej 😋 - gramy razem w gry przeglądarkowe dlatego minimum godzinę rozprawiamy o zdobytych lochach, pokonanych przeciwnikach etc. - czasami pogramy w PES-a, rzadziej w Fifę, czasami oglądamy nawzajem swoje gry w Football Managerze - oglądamy mecze (chociaż ostatnio to źle znoszę bo non stop zasypiam ze zmęczenia)
![]() |
#1064 |
Raczkowanie
|
- wspinamy się w górach
- robimy pikniki na łonie natury - obserwujemy ptaki przez lornetkę - jeździmy samochodem przed siebie po okolicy - śpimy w namiocie, żeby pogapić się na gwiazdy - narty, sanki - biegamy - namiętnie siedzimy przy ogniskach z gitarą i harmonijką - jeździmy na rowerach na wycieczki - chodzimy na długie spacery z psem - wspólnie gotujemy, próbujemy nowych potraw - pieczemy ciasta ![]() - oglądamy filmy - oglądamy różne zdjęcia w internecie - planujemy podróże, gapimy się na mapę - aktualizujemy swoje marzenia - gramy w gry planszowe - totalnie się wydurniamy, robimy sobie żarty - czytamy książki na kanapie - duuużo dyskutujemy przez kominkiem przy herbacie - uczymy się wspólnie języków obcych nawzajem (podstawy podstaw), teraz fascynujemy się językiem migowym, węgierskim i fińskim - medytujemy - ciągle urządzamy dom - odwiedzamy przyjaciół i rodzinę - uczymy siebie nawzajem różnych rzeczy, lubię z TŻ siedzieć w garażu, np. TŻ teraz uczy mnie rzeźbić w drewnie - dużo, dużo seksu i śmiechu ![]() i dużo, dużo innych rzeczy, nie potrafimy usiedzieć nigdy w miejscu, zawsze coś się znajdzie do roboty i coś interesującego do nauczenia!
![]() |
![]() |
#1065 |
Raczkowanie
|
Ja ze swoim facetem niestety widuję się najczęściej w weekendy bo studiuje dziennie i mieszkam w akademiku a dla niego specjalnie co tydzień wracam
![]() Więc jak go widzę to chce się nim nacieszyć ile tylko się da ![]() Ale ogólnie co robimy jak mamy więcej czasu to tak : - oglądamy filmy ![]() - jeździmy do McDonalda haha albo gdzie indziej coś zjeść ![]() - jeździmy do znajomych, albo do niego do domu itp ![]() - wygłupiamy się na łóżku ile wlezie ![]() - jeździmy na zakupy po jedzonko ![]() - kiedyś nawet w ciociu babkę się bawiliśmy haha :d Ogólnie chce z nim spędzać jak najwięcej czasu sam na sam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1066 |
zielony stworek
|
Ostatnio dość często czytamy razem wątki na wizażu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Zadomowienie
|
Staramy się jak najwięcej czasu spedzać we trójkę - gry, spacery, wspolne oglądanie też.
A jak mamy czas tylko dla nas dwojga to zwykle stawiamy na te bardziej romantyczne rozrywki plus kino teatr od święta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
Raczkowanie
|
Widzimy się rzadko, ale jeśli już, to najczęściej rozmawiamy i siedzimy gdzieś razem- cieszymy się sobą
![]() Gdy się nie widzimy, to gadamy przez telefon całymi dniami ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
Raczkowanie
|
Robimy ze sobą dosłownie wszystko
Czasami mamy tak,że cały dzień spędzimy w łóżku. Oglądamy filmy, chodzimy na spacery,do kina. Wygłupiamy się, czasami napijemy się wina czy piwka ![]() Idziemy na miasto coś zjeść,chodzimy po sklepach,wyjeżdżamy na wspólne weekendy. Czasami również się kłócimy. Ale i tak się bardzo kochamy i nie nudzimy się nigdy ze sobą ![]()
![]() |
#1070 |
Przyczajenie
|
![]()
My oglądamy filmy, chodzimy na spacery, wyjeżdżamy na wycieczki.<br />
<br /> ____________________ To nie sen, to rzeczywistość http://punktmody.blog.interia.pl/ warto odzwiedzić! Edytowane przez Tanesha72 Czas edycji: 2014-12-29 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1071 |
Zadomowienie
|
Ostatnio nam się pozmieniało trochę i prawie nie wychodzimy ze względów pogodowych i finasowych. Za to:
- oglądamy Sherlock'a ![]() - on mnie uczy CSS'a - gramy w jenge - gotujemy - chodzimy na siłownię (on wchodzi za darmo na mój karnet w weekandy)
![]() |
![]() |
#1072 |
Raczkowanie
|
Ja to mogę całymi godzinami leżeć i na niego patrzeć, nawet nic nie mówić tylko tak patrzeć - ale tak się nie da :P no cóż: oglądamy filmy, pijemy dobre wino, czasem razem pracujemy pomagając sobie wzajemnie, chodzimy na spacery.. Ot takie proste sprawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
CABIN CREW
|
- oglądamy filmy
-chodzimy do kina -gotujemy -chodzimy do knajp/restauracji/pubów - degustujemy alkohole w domu -chodzimy do klubów -basen/sauna -dużo spacerujemy - uczymy się( tzn. ja robię coś na uczelnię a TŻ w tym czasie czyta albo mi pomaga) - ogarniamy sprawy związane z pracą TŻ - chodzimy na zakupy - jeździmy na wycieczki ( bliższe i dalsze) - jesienią - chodzimy na grzyby - wygłupiamy się - bardzo dużo rozmawiamy - spotykamy się ze znajomymi - śpimy/ odpoczywamy/ przytulamy/ kochamy -jeździmy na pokazy lotnicze - jeździmy na rowerze -poprawiamy nasz angielski -sprzątamy - no i czasami ( ale to rzadko)- sprzeczamy ![]() A w sumie to można by było wymieniać i wymieniać..... ![]()
![]() |
![]() |
#1074 |
Przyczajenie
|
Wiele wspaniałych rzeczy
![]() ![]() ![]() Ale jeśli wolimy trochę poleniuchować niż aktywnie spędzać czas to albo leżymy i oglądamy jakieś programy w tv (Niestety oglądanie filmów z moim tż jest dosyć koszmarne. Nie lubi tego, tłumacząc że ma dosyć oglądania filmów w pracy, ponieważ pracuje w kinie. Ja tam mu zazdroszczę). Po za tym po prostu leżymy przytuleni, śpimy, nic nie mówimy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1075 |
Przyczajenie
|
![]()
Przede wszystkim rozmawiamy.
____________________ Idziemy naprzód to widać http://salon-medella.pl/salon-kosmetyczny/ no i co ty na to! Edytowane przez Joanie73 Czas edycji: 2014-03-17 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1076 |
BAN stały
|
A my dzisiaj cały wieczór spędzimy w domu
![]() Za oknem u mnie -17 stopni ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Rozeznanie
|
Mieszkamy razem więc w sumie prawie wszystko ale ostatnio wymyśliliśmy coś nowego polączylismy nasze treningi i ćwiczymy wspólnie. Wcześniej albo robiliśmy je w innych porach albo każde w swoim koncie naszej prowizorycznej siłowni w piwnicy. Naprawdę jest cały wachlarz fajnych ćwiczeń do robienia w parze. Mój TZ mówi ze jestem dla niego idealnym obciążeniem do robienia pompek ;-)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1078 |
Przyczajenie
|
Rozmawiamy na wszelkie tematy, zarówno te filozoficzne jak i te całkiem przyziemne. Razem gotujemy śmiejemy się i żartujemy. Znajdujemy czas na łaskotki, przytulanki i inne przyjemności. Wieczorami oglądamy seriale.
![]()
![]() |
#1079 |
Raczkowanie
|
Ojeeej, my z moim TŻ mamy mnóstwo, naprawde mnóstwo pomysłów na spędzanie wolnego czasu razem, a najlepsze jest to, że każdą chwilą razem spędzoną bardzo się cieszymy
![]() Ale do rzeczy.. ![]() Chodzimy do kina tak czesto, że bywało że oglądaliśmy w kinie 2 razy ten sam film, bo reszte juz widzieliśmy ![]() Gotujemy, robimy sobie jakieś romantyczne kolacje, dania.. Wygłupiamy się razem, dużo dużo rozmawiamy, oglądamy coś w TV albo na laptopie, chodzimy na basen, siłownie, saune\ łaźnie, ale naszym ulubionym sposobem na wolny czas jest wyjazd do luksusowego hotelu, na jakieś przynajmniej 2 dni, tam odpoczywamy, zabawiamy się, dużo rozmawiamy, chodzimy razem na zakupy... My, to sie naprawde nie nudzimy... jest tyle rzeczy do robienia, nie? ;-) A mam pytanie, własnie założyłam konto, ale wczesniej juz czytalam wątki i moje pytanie to.. skąd się wziął skrót ''TŻ'' ? ![]() Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
Przyczajenie
|
![]()
My robimy wszystko razem.
____________________ xxx Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2017-05-30 o 09:58 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.