![]() |
#1081 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jak spędzacie czas z TŻ?:)
Ja i mój TŻ nie robimy nic szczególnego, co można by wypunktować, a jednocześnie nigdy się nie nudzimy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1082 |
BAN stały
|
Duzo tego
![]() - ogladamy filmy - gramy na kinekcie (nie wiem jak sie to pisze ![]() - chodzimy do kina/teatru - grzejemy sie w saunie (oboje kochamy saune ![]() - pijemy wino/wodke, on gotuje, potem jemy - kochamy sie - gadamy o pracy - przepytuje mnie przed egzaminami - planujemy wesele - robimy zakupy - klocimy sie o polityke ![]() - robimy zdjecia - odwiedzamy znajomych - imprezujemy - podrozujemy Normalnie wszystko ![]() Edytowane przez applekiss Czas edycji: 2014-02-17 o 02:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1083 |
Raczkowanie
|
Po tylu latach w związku: on, najczęściej leży na kanapie i coś tam ogląda w tv, a ja siedzę i... klikam. Ha, ha, ha...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1084 |
Raczkowanie
|
My bardzo lubimy spędzać czas leniwie: oglądamy filmy, gotujemy (ok, ja gotuję - on wykonuje polecenia typu "pokrój to w kostkę"
![]() poza tym staramy się chociaż raz w miesiącu wyjść do kina, na imprezę do klubu, do restauracji. często spotykamy się ze znajomymi na piwo/wino i pogaduchy. Często spotykamy się też z jego rodzicami i siostrami (ja nie mam rodziny w mieście, w którym mieszkamy). Dużo rozmawiamy o wszystkim, nie mamy właściwie żadnych tematów, których nie moglibyśmy poruszyć, nawet jeśli dyskusja przeradza się w sprzeczkę (zwykle z mojej winy, bo biorę wszystko bardzo emocjonalnie). Lubimy też po prostu leżeć sobie w ciszy i się przytulać, chyba oboje czerpiemy z tej bliskości jakąś siłę. Myślę, że wiosną przyjdzie czas na więcej fizycznej aktywności - mam na myśli np. wspólne bieganie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1085 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
IvoryRose podoba mi się Twoja wypowiedź, tak powinno być w każdym związku. Drobne sprzeczki też muszą być, żeby nie było zbyt cukierkowo. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Konto usunięte
|
Gramy w chińczyka (gra planszowa) za to z warcabami się nie lubimy
![]() Ostatnio pocinamy w statki (trafiony!zatopiony!) no i stare, poczciwe karty ![]() ![]() Ciach i jakaś dobra herbatka też u nas bywają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1087 |
Raczkowanie
|
jejku, większość już ze swoim TŻ robiłam, sam jest w wymyślaniu atrakcji bardzo kreatywny: gokarty, kino, siłownia, spacery, basen, offroad etc. Ale ja też muszę czasem pogłówkować, bo strasznie jest małomówny -,- staż mamy już całkiem, całkiem, na początku myślałam, że się może rozkręci ale gdzie tam ! Ja monolog, a on: 'ooo nie wiem/tak/nie.' Ale kochana bestia z niego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1088 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiosna idzie i jest coraz cieplej, dlatego mam nadzieję, że wprowadzę w nasze wspólne spędzanie czasu jeszcze spacery. Problem tylko w tym, że mój TŻ nie lubi chodzić "bez celu". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
Raczkowanie
|
Więc tak:
-Chodzimy na spacery (uwielbiam ![]() -Oglądamy filmy -Chodzimy do kina, na imprezy, kolacje w restauracji -Rozmawiamy ( i to dużo ![]() -Wygłupiamy się razem -Uczymy się (a raczej On uczy mnie ![]() -Bawimy się w zabawy typu: pokazujesz jakąś sytuacje a on musi ją zgadnąć ![]() -Słuchamy muzyki -Chodzimy na basen/jezioro -Czasem nawet kąpiemy się razem ![]() -Przygotowujemy wspólnie posiłki -Kłócimy się (jak każdy, ale rzadko ![]() -Całujemy, przytulamy, chodzimy za rękę, kochamy -Robimy zakupy -Oglądamy serial (mamy taki jeden wspólny ![]() -Zęby też razem myjemy ![]() Chyba wszystko robimy razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio czesto bujamy sie samochodzikiem po miescie bez celu
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1091 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też nie, nawet na spacer z psem, to idę z przymusu, ale dobrze, że ją mam... bo pewnie nie wychodziłabym z domu... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1092 |
Raczkowanie
|
A ja właśnie lubię chodzić na spacery tak bez celu, ale sama nie, bo leniem jestem, dlatego próbuję wyciągać mojego chłopaka. Ale to ciężka praca jest...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1093 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1094 |
Zadomowienie
|
My chodzimy razem na silownie i na zmiane robimy serie na miesnie :p basen, rowery, tv, kino, zakupy, solarium, robimy w ogrodzie, na podworku, sprzatamy piwnice, pomagam naprawiac auto i przy remoncie, ktory niedlugo bedzie, chce nauczyc sie malowac sciany
![]()
![]() |
#1095 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czemu piszecie TŻ, a nie po prostu mąż. Co oznacza ten skrót?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TZ to Towarzysz Życia, wiec to uniwersalne określenie ![]()
![]() |
![]() |
#1097 |
Raczkowanie
|
I bardzo ładne, sugeruje mnóstwo fajnych rzeczy
![]() ![]() Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
Prezentuje raczej nietypowe poglady na zycie . Z gory przepraszam jezeli kogokolwiek przypadkiem zranie. Zadnego ciekawego cytatu nie potrafie sobie w chwili obecnej przypomniec bo czytam tylko i wylacznie brukowce i to z wielkim trudem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1098 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1099 |
Przyczajenie
|
np:
kłócimy się kochamy się gramy na konsoli buszujemy w necie oglądamy filmy i seriale coś naprawiamy coś remontujemy chodzimy na zakupy jeździmy na wycieczki chodzimy do kina chodzimy na niezdrowe jedzenie gotujemy rozmawiamy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1100 |
BAN stały
|
u nas to różnie, czasami wyjedziemy gdzieś za miasto. Często chodzimy na spacery. Oglądamy filmy albo seriale. Gramy w gry. Gotujemy razem. Cóż, praktycznie nic specjalnego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1101 |
she-wolf
|
oj, dużo by tu wymieniać
![]() - rozmawiamy o wszystkim (dosłownie ![]() - podróżujemy, - lubimy szwendać się na łonie przyrody, takie długie spacerki w lesie itp. ![]() - oglądamy filmy, - dzielimy się doświadczeniami z pracy/uczelni, - gramy na konsoli ![]() - uwaga: on rządzi w kuchni (mi to niespecjalnie przeszkadza ![]() ![]() - wspólnie sprzątamy, - śpiiimy ![]() - od czasu do czasu wyjście do znajomych, imprezy, - wypady pt. spontan (czasem się boję jak gdzieś mnie wywozi ![]() ![]() - nawet wyjście do sklepu może być ciekawe ![]() - kina, nie kina, łyżwy, wspólne zarażanie się naszymi zainteresowaniami sportowymi ![]() jak się dłuższy czas nie widzimy to po prostu nie wiemy co ze sobą zrobić ![]()
![]() Edytowane przez faeria Czas edycji: 2014-03-07 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1102 |
Przyczajenie
|
U nas goszczą ostatnio nocne wyprawy do lasu , picie browarka w plenerze, ekstremalna jazda konna po terenach , wizyty w kosciele ( przyznaje ze po moim poprzednim zwiazku sprzed kilku lat mialam awersje do tej instytucji ) z rodziną, degustacja najróżnistrzego piwa, granie w statki , ogladanie gwiazd i wymyslanie nowych, zabawnych teorii astronomicznych a także nagrywamy siebie na dyktafonie - robimy ze sobą głupawe wywiady. Dołącze jeszcze do listy łaskotanie bo to jest jedna z głównych czynności jakie robimy. Lenistwo też nam wychodzi bardzo ładnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1103 | |
she-wolf
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1104 |
Raczkowanie
|
Ja w sumie na początku chciałabym powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona z mojego związku i bardzo w nim szczęśliwa. Jesteśmy razem od 1,5 roku i tak to szybko zleciało...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1105 |
Raczkowanie
|
O właśnie, to jest coś, co i ja lubię w moim związku: umiemy być razem, ale sobie nie przeszkadzać. I czerpiemy radość z tego, że jesteśmy obok siebie, w jednym pokoju, nawet kiedy każde z nas zajmuje się swoimi sprawami: np. TŻ przegląda "internety", a ja leżę i czytam.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1106 | |
she-wolf
|
Cytat:
![]() ![]() co do bycia najlepszym przyjacielem - o to, to ![]() ![]() ![]() ![]() kiedyś mój TŻ wyznał mi, że jestem jego dziewczyną, kumpelą, kochanką, najlepszą przyjaciółką - coś pięknego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
(... już nie powiem jak to wygląda, ale liczy się gest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1108 | |
she-wolf
|
Cytat:
![]() tak na poważnie, to oby więcej takich facetów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1109 |
Raczkowanie
|
Hehe, taki mam zamiar w przyszłości...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
Raczkowanie
|
A my każdy wieczór przed telewizorem.. coż nie mamy możliwości wyjścia do kina czy na impreze. Codziennie od rana do późnego wieczora jestem tylko z córeczką.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.