![]() |
#1111 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak spędzacie czas z TŻ?:)
My oboje studiujemy, a do tego jeszcze dorywczo pracujemy, ale i tak udaje nam sie duzo czasu spedzac razem
![]() Czesto spotykamy sie ze znajomymi, ale lubimy tez pobyc w domu, sami ![]() Czesto ogladamy razem filmy (nie chodzimy raczej do kina), jak jest ladnie to chodzimy na dlugie spacery. Uwielbiamy razem gotowac (albo inczej: on mnie uczy gotowac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1112 |
Raczkowanie
|
Ja z moim kochanym też nie mamy czasu na nude
![]() -oglądamy razem filmy -ja czym książki on buszuje po necie -dyskutujemy o wszystkim i o niczym (popijając piwko albo winko) -wygłupiamy się jak dzieci ![]() -odwiedzamy wspólnych znajomych -zwiedzamy samochodem świat ![]() ![]() -jeździmy (zazwyczaj z nudów)na jakies jedzonko -albo po prostu lezymy i nie robimy nic..cieszymy się swoją obecnością ![]()
![]() |
#1113 |
Rozeznanie
|
Na razie widuję się z TŻ raz w tygodniu przez 2 dni, ale mam nadzieję, że we wrześniu już się to zmieni i będziemy więcej rzeczy robić razem.
Obecnie za każdym razem gdy przyjeżdża, podczas praktycznie każdego posiłku nadrabiamy Pierwszą miłość... Wiem, głupi serial, ale nas jakoś tak wciągnął ![]() Oprócz tego gotujemy razem, wychodzimy na miasto (ostatnio na szczęście częściej), leżymy i przytulamy się, kochamy się i inne typowo prozaiczne czynności. Cieszę się najbardziej z tego, że mogę mu dosłownie wszystko powiedzieć. Brak prawdziwej przyjaciółki robi swoje- TŻ musi wysłuchiwać typowo kobiecych tematów ![]()
Walczyć, wierzyć, nie rezygnować! Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-08-10 o 20:36 Powód: Przywrócenie usuniętego posta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1114 |
Raczkowanie
|
Haha! Ja mam dokładnie to samo.
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#1116 |
she-wolf
|
to ja się do Was dołączam z tym stwierdzeniem, dziewczyny
![]()
![]() |
![]() |
#1117 |
Wtajemniczenie
|
I ja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
My się ostatnio ukulturalniamy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1119 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1120 |
she-wolf
|
mój sobie ostatnio nową furę kupił i tylko o niej trajkocze
![]() czekam cierpliwie, aż się nacieszy, bo też chcę nią poszaleć ![]() jego nowe dziecko ![]() i tak go kocham ![]()
![]() |
![]() |
#1121 |
Przyczajenie
|
Zależy od dnia, humoru. Jak zmęczeni to sobie leżymy, rozmawiamy, oglądamy jakiś film
Jak jest ochota to seks. A tak to zawsze sie coś znajdzie, gramy w ping-ponga albo na playstation, siedzimy/leżymy i się drażnimy, wychodzimy gdzieś czasem, kino/basen/siłka(nie jesteśmy jakimiś pakerami, nic z tych rzeczy, dbamy o siebie po prostu), gotujemy czasami XD spacerki |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1122 |
Przyczajenie
|
Wiem, że jestem z odpowiednim facetem - nigdy się nie nudzę, ale też nie męczy mnie nadpobudliwością
![]() U nas przodują gry na playstation, oczywiście ja jestem lepsza i raczej bez problemu mu to przechodzi przez gardło ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Raczkowanie
|
łazimy razem po starych zamkach i bunkrach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Rozeznanie
|
Dużo imprezujemy, spędzamy czas ze znajomymi a czasami leniuchujemy w łóżku oglądając film.
![]() |
#1125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1126 |
Przyczajenie
|
ja ze swoim najczęściej oglądam różne filmy, programy. czasem pójdziemy na jakiś spacer, chodzimy do kina, do knajp na jedzenie, spotykamy się ze znajomymi, chodzimy na koncerty, jeździmy na rozne wycieczki samochodem... roznie to wychodzi
![]()
![]() |
#1127 |
Wtajemniczenie
|
Mój tż chce zabrać mnie na ryby łowienie hahah dla mnie to troszke zabawne bo jestem adehdowiec , i ciężko mi będzie na jednym miejscu. A tak to zwiedzamy miasta różne
![]()
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1128 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1129 |
BAN stały
|
Ja z moim TŻ nigdy się nie nudzimy. Najczęściej wychodzimy gdzieś razem, czy to do restauracji, do pizzerni czy po prostu na spacer po parku. Lubimy spędzać razem dni i razem gotować - o tak, mój TŻ to smakosz wielu przysmaków jednak uwielbia je przygotowywać sam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1130 |
BAN stały
|
Ostatnio bardzo lubimy grać na konsoli:P Uwielbiam go ogrywać hahahah
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1131 |
Raczkowanie
|
My zz TŻ na poczatku strasznie duzo spacerowalismy, teraz siedizmy raczej w domu, lenistwo sie wkradło
![]() Lacza nas zainteresowania wiec mamy co robic: wypady na zajecia sprawnosciowe, obejrzymy czasem film, buszujemy w internecie, gramy na konsoli/kompie, jak mamy chwil i ochote to.. ![]() Gadamy, wypijemy piwko, ugotujemy cos razem. Wszystko i nic, mimo ze nei mieszkamy razem to czasem ja u niego on u mnie zachowuujemy sie jak malzenstwo ![]() ![]()
Matura 2014 : zdane! Cel : studia w poznaniu, zrobic reszte tatuazy. Marzenia: zobaczyc Prypeć i Czarnobyl, podróż koleją transsyberyjska ![]() Edytowane przez MalaPau Czas edycji: 2014-05-16 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Raczkowanie
|
Biegamy
gramy w kosza oglądamy razem filmy albo ja oglądam a on czyta gotujemy wychodzimy do kina, teatru, muzeum rozmawiamy bardzo dużo ale nie tż to nie jest moja przyjaciółka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
Raczkowanie
|
*Gramy w Fifę albo w jakieś gry na Kinect
*Jeździmy na rowerach *Latem co 2/3 dni jeździmy nad jezioro *Oglądamy vlogi na yt, albo jakieś głupie filmiki *I poważniejsze filmy też *Albo seriale |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Zakorzenienie
|
Ah, inspirujecie, inspirujecie ! Przepadłam w wątku
![]() My też się nigdy nie nudzimy, poza różnymi głupotami, jakie robimy, jak np: - wychodzenie na dach i robienie tam pikniku (12 piętro) - jeżdżenie wózkiem z Tesco po podziemnym garażu Lubimy też spędzać 'normalnie' czas, tj: - oglądamy porządne filmy, lubimy dobre, skandynawskie kino, dramaty psychologiczne - chodzimy do kina, na wystawy - 'zaliczamy' nieodkryte jeszcze warszawskie parki, jeździmy poza Warszawę - nudzimy się w mieszkaniu (kreatywnie!) - pijemy duuuuuuuuuużo wina - chodzimy na imprezy - jeździmy bez celu samochodem - randkujemy - kłócimy się, a potem namiętnie godzimy ... jak sobie jeszcze coś przypomnę to dopiszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1135 |
zielony stworek
|
Ostatnio:
wygrzewamy się na tarasie popijając kawkę ![]() jeździmy na rowerach spacerujemy czytamy i piszemy na wizażu (tzn ja piszę,on podpowiada) i tradycyjnie gotujemy razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
Rozeznanie
|
My ostatnio mamy fazę na kręgle. Ja nie umiem grać, on próbuje mnie mnie nauczyć ale nic z tego, za to śmiechu co niemiara
![]()
![]() |
#1137 |
Raczkowanie
|
Jęśli ktoś nie ma pomysłu jak spędzać czas ze swoim TŻ, niech pomyśli o tym co sam lubi robić
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1138 |
Zadomowienie
|
Teraz pogoda dopisuje wiec mozna wiele rzeczy porobic na swiezym powietrzu
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1139 |
Raczkowanie
|
Ostatnio zrobiliśmy sie z Tż strasznie leniwi, trochę też przez pogodę, wiec wolny czas poświecamy na oglądanie filmòw, różnego rodzaju gry (próbowalam go namówić na HP, ale się nie dał
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#1140 |
Konto usunięte
|
-gnijemy w łóżku
-nabijamy się z Trudnych Spraw, Dlaczego ja?, Lekarzy itd. ![]() -"gnębimy się" nawzajem ![]() ![]() -jeździmy na rowerze -spacerujemy [romantycy z nas :P] -objadamy się własnoręcznie zrobioną pizzą/kebabami [zdrowie ponad wszystko ![]() trochę mało tego, gdyż jeszcze nie mieszkamy razem Edytowane przez 201605090940 Czas edycji: 2014-06-24 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.