,,Resztkowo-odpadkowe ,,szaleństwa damurka,,. - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Notka

Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-03-14, 07:53   #421
madziczek
Zadomowienie

Dot.: ,,Resztkowo-odpadkowe ,,szaleństwa,,.

Cytat:
Napisane przez damurek Pokaż wiadomość
Betty rameczki do moich obrazków przycina mi mąż - to najtrudniejsze bo listewki muszą idealnie pasować. Listwy wykorzystuję różne. Jeżeli do haftu (robię sporadycznie) to kupuję specjalne z rowkiem (na szybkę) - wychodzi tanio (do 10 zł za listwę a mam 2 ramki - zależy od obrazka). Ta niebieska jest bez rowka i szybki (przypodłogowa) z tyłu nalepiona tekturka więc nie widać co i jak. Hafcik jest podklejony fizeliną i naklejony na tekturkę na to przyklejona ramka (sprawdza się przy małych obrazeczkach - chyba fachowo obrazki haftowane lepiej wkładać w ramki z szybką).
Wiem, że ramki zamawiane są bardzo drogie dlatego od xx lat omijam zakłady szklarskie z daleka. Czasem w sklepach,,po 4 zł,,można kupić drewniane ramki z szybką nawet za 2 zł. Ostatnio w Plusie (i w Tesco) była wyprzedaż ramek - 3 szt. za 3.99.
Chwilowo mam zapas ramek ale jak będę robiła coś z przypodłogowych to zrobię zdjęcia jak robię obrazek. Pozdrawiam .
Mimo, że to nie do mnie skierowane to też dziękuję za super instrukcje. Uwielbiam rameczki i ostatnio bardzo mnie te Twoje zaintrygowały.
Z niecierpliwością czekam na instrukcję wykonania.

A jak robisz "plecki" rameczek z szybką, żeby się to wszystko razem trzymało?
Pozdrawiam i gratuluję zdoloności
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-14, 09:04   #422
GLINKA121
Zakorzenienie

GG do GLINKA121 Send a message via Skype™ to GLINKA121

Cytat:
Napisane przez aga267 Pokaż wiadomość
http://www.amazon.de/dp/3772430724?t...YRD8GK08JPEWP& moze zmienić trochę tematy damurku bo robisz te same ramki.Są ładne ale już monotematyczne. Może teraz coś innego. wszystkie twe prace podziwiam.

Aga267 jeszcze nie widziałam żadnej Twojej pracy, a może też jest monotematyczna?
Myślę, że aby oceniać kogoś należy pochwalić się swoimi pracami, wtedy my będziemy oceniać monotematycznie.
Jednym słowem zachowałaś się bardzo nieładnie.
GLINKA121 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-14, 09:14   #423
lukreti
Wtajemniczenie

GG do lukreti

Dziewczyny nie przesadzajmy aga nie miała chyba złych intencji .Zresztą niech autorka tych'' kontrowersyjnych ''słów sama wypowie się na ten temat.
Jeżeli okaże się,że była to czysta złośliwość z jej strony to dopiero wtedy .
Pozatym każdy ma prawo nie tylko chwalić nasze prace,ale też i skrytykować.Pamiętajmy o tym.
MÓJ BLOG

Edytowane przez lukreti
Czas edycji: 2007-03-14 o 10:57
lukreti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-14, 09:49   #424
GLINKA121
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny polecam wam kilka stronek plastycznych. Wprawdzie są w jezyku niemieckim bo po takich sie dodatkowo poruszam ale idzie zrozumiec po obrazkach. Są TAM RZECZY Z NICZEGO ODPADKOWE KLIKAJAC PO LEWEJ STRONIE KOLEJNO OTWIERAJą SIę POSZCZEGóLNE DZIAłY. mYSLE ZE DAMURKA TO ZADOWOLI ZWłASZCZA.....http://www.recyclingbasteln.de/
Cytat:
http://www.kleinkind-online.de/seite...deen/index.htm NASTEPNA Z MOICH NIEMIECKICH STRON (KTóRE I TAK NIE PRZEBIJą WASZYCH POMYSłóW KOCHANE WIZAZANKI/WIZAZANIE) ALE GODNA BY Ją POLECIć. pOD SPODEM MACIE RóZNE NIEMIECKIE NAZWY W RZADKACH KLIKAJąC NA KOLEJNE POJAWIA SIę RYSUNKI I RóZNE TEMATY,JAKBY KTO MIAł PROBLEM Z NAZWAMI POLECAM SIę MOJE gg 6811181
Cytat:
http://www.amazon.de/dp/3772430724?t...YRD8GK08JPEWP& moze zmienić trochę tematy damurku bo robisz te same ramki.Są ładne ale już monotematyczne. Może teraz coś innego. wszystkie twe prace podziwiam.
Cytat:
buuu nie chcą mi sięzdjecia załadować spróbuję popołudniu

Stary 2007-03-14, 16:12   #425
damurek
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj Aga267 . Bardzo mi miło, że odwiedziłaś mój,,resztkowo-odpadkowy,,wątek. Dziękujemy za stronki. Aga Ty chyba nie czytasz postów - wyrażnie napisałam, że te ramki kupiłam na wyprzedaży. Pokazuję co można w te ramki,,włożyć,,a że mam zamówienia na takie obrazki to je robię i wklejam jako przykład. A jeżeli coś robię to staram się żeby nie było takie same - moje wyroby różnią się chociaż drobnymi szczegółami. Przekonaj się sama. Zapraszam Cię do,,Mojej Robótkolandii,,.
Chętnie obejrzę też Twoje prace ale nie masz wątku (a nie mam czasu szukać Twoich dzieł) - załóż i chwal się nimi.
Mam teraz,,okres ramkowy,, (to jest przerywnik między koralami) dlatego wklejam kolejne obrazki - ,,po szerokości,, (ramek z Tesco mam coraz mniej - szkoda).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg new_PICT0543.jpg (111,3 KB, 95 załadowań)
Stary 2007-03-14, 18:27   #426
bewix
Zakorzenienie

GG do bewix

Damurku śliczne hmm chyba sie pokusze na takie cudo, tylko dopiero po wielkanocy...
biżu

galeria
bewix jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-14, 19:33   #427
GLINKA121
Zakorzenienie

Damurku piękne, ale dla mnie poproszę herbacianą - lubię takie róże

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-15, 07:57   #428
Tygrysek333
Zadomowienie

GG do Tygrysek333

Cytat:
Napisane przez GLINKA121 Pokaż wiadomość
Damurku piękne, ale dla mnie poproszę herbacianą - lubię takie róże
Dla mnie też!!!

TYGRYSKOLANDIA

Tygrysek333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-15, 08:09   #429
sagap
Zakorzenienie

GG do sagap

Damurku przepiekne
sagap jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-15, 08:20   #430
Tygrysek333
Zadomowienie

GG do Tygrysek333

A propo odpadkowych szaleństw- przed chwila w domowym przedszkolu pokazywano co mozna zrobić z drewnianych łyzek: smoka, krolewne, pastuszka i smoka oraz baranka. To nie jest trudne a efekt uroczy.

TYGRYSKOLANDIA

Stary 2007-03-15, 08:39   #431
aga267
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez damurek Pokaż wiadomość
Witaj Aga267 . Bardzo mi miło, że odwiedziłaś mój,,resztkowo-odpadkowy,,wątek. Dziękujemy za stronki. Aga Ty chyba nie czytasz postów - wyrażnie napisałam, że te ramki kupiłam na wyprzedaży. Pokazuję co można w te ramki,,włożyć,,a że mam zamówienia na takie obrazki to je robię i wklejam jako przykład. A jeżeli coś robię to staram się żeby nie było takie same - moje wyroby różnią się chociaż drobnymi szczegółami. Przekonaj się sama. Zapraszam Cię do,,Mojej Robótkolandii,,.
Chętnie obejrzę też Twoje prace ale nie masz wątku (a nie mam czasu szukać Twoich dzieł) - załóż i chwal się nimi.
Mam teraz,,okres ramkowy,, (to jest przerywnik między koralami) dlatego wklejam kolejne obrazki - ,,po szerokości,, (ramek z Tesco mam coraz mniej - szkoda).
WIDżę żE TU MOżNA TTYLKO CHWALIć JAKIEKOLWIEK ZACHECENIE DO DALSZYCH PRAC JEST ODBIERANE JAKO ATAK.pRZECIEż NAPISAłAM ZE WSZYSTKIE TWOJE PRACE DAMURKU PODZIWIAM .wIDOCZNIE TY NIE ODCZYTUJESZ DO KOńCA MOICH POSTóW. a CO DO MNIE PRAC MAM MNóSTWO ALE BRAK MI APARATU... pRZYKRO MI ZE ODEBRAłAś TO JAKO OBELGę. cZY POWIEDZENIE KOMUś ZE JEGO PRACE Są MONOTEMATYCZNE I DO DZIEłA A POTEM DODANIE żE SIę WSZYSTKIE JEGO PRACE PODZIWIA TO JEST OBRAZA???dZIEWCZYNY ZWłASZCZA GLINKA DAJCIE SOBIE LUZ.

LUKRETI KOCHANIE DZIęKUJę ZA BEZSTRONNOść.
nIE BEDę SIę JUż WYPOWIADAć. pOZA TYM NIE TRAKTUJCIE JEDNEJ OSOBY JAK BóSTWO.... WSZYSCY JESTEśMY ZDOLNI...A DAMURKU WIECEJ łAGODNEGO SPOJRZENIA ZYCZę ,GLINKO NIE UNOś SIę TAK HONOREM.....PA
aga267 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-15, 08:43   #432
aga267
Rozeznanie

Stary 2007-03-15, 08:48   #433
aga267
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lukreti Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie przesadzajmy aga nie miała chyba złych intencji .Zresztą niech autorka tych'' kontrowersyjnych ''słów sama wypowie się na ten temat.
Jeżeli okaże się,że była to czysta złośliwość z jej strony to dopiero wtedy .
Pozatym każdy ma prawo nie tylko chwalić nasze prace,ale też i skrytykować.Pamiętajmy o tym.
LUKRETI MYśLę ZE MI TERAZ BARDZIEJ PRZYKRO NIż DAMURKOWI. cZYLI TO FORUM SłUżY TYLKO DO CHWALENIA? CZY JA UZYłAM BRZYDKICH SłóW? POWIEDZIAłAM ZE PRACE Są OHYDNE? POCZYTAJCIE MOJE POSTY W CAłYM WATKU I INNNYCH .zAWSZE CHWALę LUB ZACHęCAM. sTARAM SIę DAWAć DUżO LINKóW SKORO NIE MOGę DAć ZDJęć WłASNYCH PRAC.NAWET KILKA DNI SKANOWAłAM W PRACY KSIążKę Z KWIATAMI Z BIBUłY I ZADAłAM SOBIE TRUD WRZUCENIA JEJ W FOTOSIK A W PRACY BYłO TO RYZYKOWNE. WIęC Aż TAK MNIE CHYBA G L I N K O NIE ZNASZ żEBY OCENIAć KIM JESTEM.
Stary 2007-03-15, 09:44   #434
damurek
Zakorzenienie

Oj Aga, Aga i po co ten krzyk (to ciągłe używanie dużych liter). I po co tyle postów jeden za drugim jeżeli całą treść można zmieścić w jednym.
Nie potrzebuję zachęcania do robienia dalszych prac bo robię to co lubię i kiedy mam na to ochotę. Nie wklejam też moich prac żeby były wychwalane i podziwiane. I nie pokazuję ich również żeby być uważana za naj. Totalne nieporozumienie. Twoich słów nie odebrałam jako krytykę (obelgę?????), po prostu chciało mi się śmiać z monotematyczności. Rozbawiłaś mnie do łez. Masz rację nie znam Ciebie i Twoich prac. I zauważ, że piszę spokojnie, bez emocji i bez złośliwości wobec Ciebie (za,,stara,, jestem na takie numery). Na tym ucinam niepotrzebną (a może potrzebną?) dyskusję. Wiesz czego się nauczyłam tym razem - nie wsadzać kija w mrowisko bo.........nie warto. I inni mogą być pokąsani niepotrzebnie.
Życzę Ci powodzenia.
Stary 2007-03-15, 10:13   #435
GLINKA121
Zakorzenienie

Cytat: wczoraj 7:35
Chcę wam pokazać lalę jaką zrobiłam na 40 urodziny koleżanki na czwartek, tzn. jeszcze muszę ją wykończyć nie ma nózek i rączek ale pokazuję ten etap pracy. Lala jest zrobiona z rajstop i waty, a włosy ma ze sprutego swetra.U mnie wszystko się przyda!!! zdjecia na fotosiku bo mnie paint nie lubi i nie umiem zmniejszać ;.(((

Cytat: wczoraj 8:24
"buuu nie chcą mi sięzdjecia załadować spróbuję popołudniu'
Cytat: dzisiaj 9:39
"CO DO MNIE PRAC MAM MNóSTWO ALE BRAK MI APARATU"
Cytat :dzisiaj 9:56
Aga267 Moje Skromne Prace

Zakładam watek!!!Hip hip hurra mam aparat!!!Kupiliśmy z mężem w promocji więc w końcu popstrykam moje różne różności. Na jednym wątku mnie opierniczono że mam krytyczne uwagi bo powiedziałam: prace sa monotematyczne ostatnio ale wszystkie twe dzieła podziwiam..."wiec ja się nie boje krytyki proszę bardzo jak brzydkie mówcie, jak ładne chwalcie, jak monotematyczne powiedźcie. WITAM WSZYSTKICH!!!!!!

Cytat: wczoraj
Napisane przez aga267
haha ale zes walnela!!!mase mozna papierowa robic w domu!!byl nawet taki watek oszukana masa papierowa.WYSZUKIWARKANIE GRYZIE ZANIM ZLE DORADZISZ POMYSL

przepraszam ago ale uwazam ze twoja odpowiedz byla niegrzeczna. na przyszlosc postaraj sie pisac w "przyjemniejszy" sposob.

dalszy ciąg cytatów:
.......... dZIEWCZYNY ZWłASZCZA GLINKA DAJCIE SOBIE LUZ.
..................... GLINKO NIE UNOś SIę TAK HONOREM.....
........... MNIE CHYBA G L I N K O NIE ZNASZ żEBY OCENIAć KIM JESTEM.
Na luz to ja sobie wrzuciłam dawno - bo inaczej by mnie tu nie było
O honorze nie mam ochoty z Tobą dyskutować /przejrzyj cytaty u góry a się zorjentujesz dlaczego/.
Nie znam, ale poznałam kilka Twoich wypowiedzi i dla mnie wystarczy.

Za linki które wklejasz wielkie Ci dzięki ale nie narzucaj nikomu Swojej woli - zrób to albo tamto, a jeśli Ci się coś nie podoba to mu to powiedz - a nie mów zrób to albo tamto /powtórka, ale tak bywa/ - bo Ty tak chcesz!
Czekam, /aby nie za długo/ na Twoje prace, w Twoim wątku.

Na koniec przepraszam Wszystkich za te dygresjie i za zaśmiecanie wątku.
Stary 2007-03-15, 10:28   #436
aga267
Rozeznanie

bez sensu to wy jesteście złosliwe.Glinko popłakałaś się kiedyś na wizażu czytając posty? Nie? a ja tak przez was .Dzięki
Stary 2007-03-15, 10:38   #437
aga267
Rozeznanie

Cytat:
Cytat: wczoraj 7:35
Chcę wam pokazać lalę jaką zrobiłam na 40 urodziny koleżanki na czwartek, tzn. jeszcze muszę ją wykończyć nie ma nózek i rączek ale pokazuję ten etap pracy. Lala jest zrobiona z rajstop i waty, a włosy ma ze sprutego swetra.U mnie wszystko się przyda!!! zdjecia na fotosiku bo mnie paint nie lubi i nie umiem zmniejszać ;.(((

Cytat: wczoraj 8:24
"buuu nie chcą mi sięzdjecia załadować spróbuję popołudniu'
Cytat: dzisiaj 9:39
"CO DO MNIE PRAC MAM MNóSTWO ALE BRAK MI APARATU"
Cytat :dzisiaj 9:56
Aga267 Moje Skromne Prace

Zakładam watek!!!Hip hip hurra mam aparat!!!Kupiliśmy z mężem w promocji więc w końcu popstrykam moje różne różności. Na jednym wątku mnie opierniczono że mam krytyczne uwagi bo powiedziałam: prace sa monotematyczne ostatnio ale wszystkie twe dzieła podziwiam..."wiec ja się nie boje krytyki proszę bardzo jak brzydkie mówcie, jak ładne chwalcie, jak monotematyczne powiedźcie. WITAM WSZYSTKICH!!!!!!

Cytat: wczoraj
Napisane przez aga267
haha ale zes walnela!!!mase mozna papierowa robic w domu!!byl nawet taki watek oszukana masa papierowa.WYSZUKIWARKANIE GRYZIE ZANIM ZLE DORADZISZ POMYSL

przepraszam ago ale uwazam ze twoja odpowiedz byla niegrzeczna. na przyszlosc postaraj sie pisac w "przyjemniejszy" sposob.

dalszy ciąg cytatów:
.......... dZIEWCZYNY ZWłASZCZA GLINKA DAJCIE SOBIE LUZ.
..................... GLINKO NIE UNOś SIę TAK HONOREM.....
........... MNIE CHYBA G L I N K O NIE ZNASZ żEBY OCENIAć KIM JESTEM.
Na luz to ja sobie wrzuciłam dawno - bo inaczej by mnie tu nie było
O honorze nie mam ochoty z Tobą dyskutować /przejrzyj cytaty u góry a się zorjentujesz dlaczego/.
Nie znam, ale poznałam kilka Twoich wypowiedzi i dla mnie wystarczy.

Za linki które wklejasz wielkie Ci dzięki ale nie narzucaj nikomu Swojej woli - zrób to albo tamto, a jeśli Ci się coś nie podoba to mu to powiedz - a nie mów zrób to albo tamto /powtórka, ale tak bywa/ - bo Ty tak chcesz!
Czekam, /aby nie za długo/ na Twoje prace, w Twoim wątku.

Na koniec przepraszam Wszystkich za te dygresjie i za zaśmiecanie wątku.
nie musisz czekac na moje prace.Lubisz ponizać glinko.Przez to jedno słowo do damurka zresztą nie chciałam jej przecież urazić co już tłumaczyłam-to ty mi teraz tak wygarniasz.

DAMURKU!!to już bez znaczenia twój watek super i naprawdę nie miałam nic złego na myśli i jest mi naprawdę bardzo przykro ze tak mnie potraktowałyscie za jedną wypowiedź.Ja nie odszukuję specjalnie wypowiedzi glinki by je kopiować ipoczuć suię ponad kimś.Naprawdę ajkie masz prawo glinko???Poza tym myslę ze damurek ucieła dyskusję a zdjae się ze ty chcesz być JEJ kuratorem. A co do krzyku damurku lubię pisać capslockiem to nie było zamierzone jako krzyk. Kiedyś poznajdowałam fajne strony do róznych ramek, podobne do Twoich jak mi żal przejdzie to może wrócę podrzucić. Buźka dla damurka. ....glinko nawet nie wiesz jak mi przykro
Stary 2007-03-15, 12:10   #438
GLINKA121
Zakorzenienie

Cytat:
Aga267 jeszcze nie widziałam żadnej Twojej pracy, a może też jest monotematyczna?
Myślę, że aby oceniać kogoś należy pochwalić się swoimi pracami, wtedy my będziemy oceniać monotematycznie.
Jednym słowem zachowałaś się bardzo nieładnie.
Cytat:
To był cały mój komentarz na Twoją wypowiedź.
Później nastąpiły Twoje wywody na temat wrzuć na luz - honor
i otrzymałaś odpowiedź odnośnie honoru i zamiast Ty wrzucić na luz to prowokujesz do dalszych wypowiedzi

Cytat:
nie musisz czekac na moje prace.Lubisz ponizać glinko.Przez to jedno słowo do damurka zresztą nie chciałam jej przecież urazić co już tłumaczyłam-to ty mi teraz tak wygarniasz.

DAMURKU!!to już bez znaczenia twój watek super i naprawdę nie miałam nic złego na myśli i jest mi naprawdę bardzo przykro ze tak mnie potraktowałyscie za jedną wypowiedź.Ja nie odszukuję specjalnie wypowiedzi glinki by je kopiować ipoczuć suię ponad kimś.Naprawdę ajkie masz prawo glinko???Poza tym myslę ze damurek ucieła dyskusję a zdjae się ze ty chcesz być JEJ kuratorem. A co do krzyku damurku lubię pisać capslockiem to nie było zamierzone jako krzyk. Kiedyś poznajdowałam fajne strony do róznych ramek, podobne do Twoich jak mi żal przejdzie to może wrócę podrzucić. Buźka dla damurka. ....glinko nawet nie wiesz jak mi przykro
Nikt Cię nie poniża /zacytuj jedno słowo obrazy/
Twoich wypowiedzi nie trzeba szukać są jedna po drugiej.
Przykro Ci to dobrze - może da Ci to coś do myślenia.
Kuratorem nie jestem najwyżej jak Damurek zechce mogę stanąć w jej obronie /ale Ona jest na tyle duża, że sama sobie poradzi/.
A moje wypowiedzi późniesze miały na celu obronę mego honoru.
Stary 2007-03-15, 12:29   #439
aga267
Rozeznanie

Cytat:
To był cały mój komentarz na Twoją wypowiedź.
Później nastąpiły Twoje wywody na temat wrzuć na luz - honor
i otrzymałaś odpowiedź odnośnie honoru i zamiast Ty wrzucić na luz to prowokujesz do dalszych wypowiedzi

Nikt Cię nie poniża /zacytuj jedno słowo obrazy/
Twoich wypowiedzi nie trzeba szukać są jedna po drugiej.
Przykro Ci to dobrze - może da Ci to coś do myślenia.
Kuratorem nie jestem najwyżej jak Damurek zechce mogę stanąć w jej obronie /ale Ona jest na tyle duża, że sama sobie poradzi/.
A moje wypowiedzi późniesze miały na celu obronę mego honoru.
PHI
moje odpowiedzi nie były jedna po drugiej.Wyszukałaś w róznych watkach. Dobrze ze mi przykro???hmmmm haha narazie pa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-15, 12:31   #440
aga267
Rozeznanie

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post3921641 i tyle....
Stary 2007-03-15, 12:39   #441
arizoona
Zakorzenienie

Damurku Piękne obrazki
arizoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-15, 14:24   #442
GLINKA121
Zakorzenienie

Cytat:
PHI
moje odpowiedzi nie były jedna po drugiej.Wyszukałaś w róznych watkach. Dobrze ze mi przykro???hmmmm haha narazie pa
Cytat:
Aga267 cacy cacy
Glinka beeee
Stary 2007-03-15, 14:29   #443
lukreti
Wtajemniczenie

GG do lukreti

Cytat:
Glinka beeee
Glinka ja cię lubię i wcale nie jesteś bee
MÓJ BLOG
Stary 2007-03-15, 14:57   #444
GLINKA121
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lukreti Pokaż wiadomość
Glinka ja cię lubię i wcale nie jesteś bee

Wiem ja też.

Zamykam się.
Stary 2007-03-15, 15:22   #445
aga267
Rozeznanie

Smile Dot.: ,,Resztkowo-odpadkowe ,,szaleństwa,,.

lukreti a ja lubię ciebie ;.)))) i strasznie dziękuję ci za wszystko dzisiaj!!!!!! za komentarze i ciepło dzięki......
Stary 2007-03-15, 17:04   #446
lukreti
Wtajemniczenie

GG do lukreti

Och ! aga aż się zarumieniłam.
Dzięki jest mi bardzo miło
MÓJ BLOG
Stary 2007-03-15, 18:12   #447
Tygrysek333
Zadomowienie

GG do Tygrysek333

Tym razem będę bezstronna.
To ma byc miły watek a nie debata!!!!
Zapraszam na plotkowy- tam sobie można pofolgowac. hihihi

A na serio- Dziewczyny zaczynam was sie obawiać. Chyba wrzucam na luz....
Idzie wiosna- czekamy Damurku na prace zainspirowane budzacym sie zyciem do.... miłości.

TYGRYSKOLANDIA

Stary 2007-03-15, 18:33   #448
damurek
Zakorzenienie

Dziewczyny jeżeli ta szarpanina nerwów wynikła z jednego niepotrzebnego słowa - monotematyczność na mój temat to BARDZO WSZTSTKICH czytających PRZEPRASZAM .
Aga jesteś zdolna dziewczyna. Nie psuj swojego wizerunku nieprzemyślanymi słowami. Urazić można bardzo łatwo ale naprawić przykrą sytuację trudniej.
Glinka bardzo Cię lubię .
Stary 2007-03-15, 22:01   #449
bewix
Zakorzenienie

GG do bewix

Dziewczyny proponuje rozejm
Damurku a myslałas o takim obrazku na komunie?
biżu

galeria
bewix jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-16, 06:58   #450
aga267
Rozeznanie

damurku proponujesz przestać ale po co mówisz mi jestes fajna dziewczyna ale....To bez sensu i nie psuj wizerunku itd. wcale nie zepsułam.Popieram przez jedno słowo o które się obraziłaś ze jesteś monotematyczna.....o tylko jedno słowo,które wcale obrazić nie miało....a co do wątku i tak uwazam ze jest świetny. Co do ciebie nie znam cię lecz cenię i lubię.Natomiast co do glinki...bez komentarza...jest młodsza od ciebie i już wolę Twoje besztania i komentarze.
Damurku do dzieła!!!!! Zawsze zagladałm w ten watek i będę zagladać duzym kołem omijając wtrącającą nos w nie swoje sprawy glinkę! Damurku wrzucę dziś swoją lelę z niczego czyli z rajstop jeśli mogę? Poczekam na zgodę. I (wyjatkowo capslock) BARDZO CIę PRZEPRASZAM JA NAPRAWDę NIE MIAłAM NIC ZłEGO NA MYSLI
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości