|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]()
byłam w deichmannie i kupiłam sobie takie oto butki
![]() ![]() ![]()
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2006-03-18 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: kupiłam buty i co?
Wg mnie ladnie wygladalyby z fioletowymi ubraniami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A ja na Twoim miejscu bym się tak mocno nie przejmowała
![]() Buty pasują prawie do wszystkiego ![]() Założyłabym dżinsy, jakąś zwykłą np. białą koszulkę, do tego jakieś korale czy spore kolczyczki i po kłopocie ![]() Wydaje mi się że będzie większy "problem" z rodzajem bluzki aniżeli z doborem jej koloru . Koraliki mają różne odcienie więc praktycznie wszystkie kolory moim zdaniem będą pasować ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mam takie kupione sezon temu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
myśle że to nie musi być koniecznie bluzka pod kolor, najlepiej jeansy i bluzka w kolorze który sie nie gryzie z kolorem butów np czarny, różowy, fiolet, biel, brąz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
dziękuję za rady ! miło że zawsze mogę tu na kogoś liczyć
![]() no to teraz myślę raczej nad fasonem bluzeczki ![]() pozdrawiam i dzięki ![]()
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
dzinsy, proste ciuchy. inaczej beda wygladac wiesniacko a nie interesujaco.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ładne butki
![]() jutro jadę do Deichmana, może też coś sobie kupię ![]() nie mieli jakichś klapeczek na lato ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
mam podobne butki i nosze je do wszystkich kolorów
![]() Mysle ze propozycje typu jeansy, top, duze korale sa bardzo trafione ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Myślę, że z luźną bluzeczką w stylu hippie i jeansami. Albo taką spódnicą rozszerzaną. A tak w ogóle to fajowskie te buciki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() dziękuję za rady ![]()
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiałam takie samie ale niebieskie i przyznam ze jakos sie tym niemartwie do czego je załorze
Ty np. do nich mozesz kupic sobie jakis delikatnie różowiutki pasek przypiac kawiataka do bluzki jakas branzolwetka nie musi to bys odrazu różowa bluzka wystarczy mały szczegół. Napewno ładnie beda wygladac z czarnymi spodniami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Ach ten deichmann
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.