![]() |
#3182 |
Zadomowienie
|
Panny Młode 2008
Lipcowe Panny Młode wpisujcie się, fajnie będzie pogawędzić o przygotowaniach do tego Ważnego Dnia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3183 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Sale 1,5 roku przed ślubem załatwiałam bo w Raciborzu pozniej dostalabym moze jedynie Raciborska ktora mi sie nie podoba
![]() U ksiedza bylam tuz po zalatwieniu sali to sie zdziwil ze tak szybko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3184 |
Raczkowanie
|
dziewczyny byłam na targach w pałacu Kultury no i jakoś nic ciekawego, ciasno, mniejw ystawców nioz na Torwarze, tylko pokazy w Kongresowej były fajne.
Poza tym prawie mam wybraną sukienkę, pisze prawie, bo umowa jeszcze nie podpisana i narazie walczę z myślami i budżetem. My tez byliśmy na targach w Pałacu Kultury. Zgodzę się z tym, że było ciasno, do niektórych stoisk ciężko było się dostać. Wystawców też wielu nie było, ale generalnie jesteśmy zadowoleni. Szukaliśmy zaproszeń i obrączek i znaleźliśmy ![]() ![]() ![]() a do ślubu zostało nam 7 miesięcy i 17 dni ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3185 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny!!
mam pytanie - czy możecie mi napisac co sie bardziej oplaca na wesele - wynająć sale z kucharką czy wynając sale ze swoim kucharzem?? mozecie mi powiedziec jak bardzo różnią sie ceny?? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3186 |
Raczkowanie
|
fajnie że coraz więcej nas na 23 sierpnia
![]() my już mamy obrączki odebrane ![]() ![]() ![]() czas leci i coraz blizej tego najważniejszego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3187 |
Zakorzenienie
|
po weekendowym weselu wiem jedno: nigdy w zyciu winietek i rozsadzania gosci
#3188 |
Rozeznanie
|
dlaczego?
#3189 |
Zakorzenienie
|
swoich najlepszych znajomych posadzili razem. a reszte rozsadzili jak leci, w ogole nie przemyslane to bylo. pojedyncze pary mieszali ze znajomymi. na dodatek 2 sale-w jednej mlodzi w drugiej starsi.efekt- nie bylo sie do kogo odezwac, z kim pobawic. dziewczyna obok mnie siadla odwrocona do mnie plecami-moglam sobie podziwiac jej krosty na plecach.
bardzo malo osob bylo z tego zadowolonych. ja swoim gosciom tego nie zrobie-niech sobie siadaja jak chca. a ze bedzie przy tym troche zamieszania-trudno ![]()
#3190 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-14 o 13:16 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3191 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja powiem szczerze,że też nie jestem zwolenniczką rozsadzania gości.Jakoś mi się nie widzi narzucanie ludziom tego,gdzie ma usiąść.Raz byłam na takim weselu i właśnie z tego powodu to było najgorsze wesele ja jakim byłam...nie było do kogo się odezwać,siedziałam jak na stypie MASAKRA!! Na moim na pewno nie będzie czegoś takiego!!O NIE!!!
![]() |
#3192 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3193 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3194 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3195 |
Zadomowienie
|
naprawdę dobijają mnie wypowiedzi ludzi,typu"to była wieś"itp...Dla mnie własnie takie stwierdzenia są wyrazem mega wiesniactwa i buractwa,bo ja rozumiem,że mozna mieć inne zdanie,ale żeby zaraz uzywać tego typu epitetów?no cóż...widać taka juz jest "KULTURA"ludzi z miasta
![]()
#3196 |
Zakorzenienie
|
Ja tez nie wyobrazam sobie narzucac swoim gosciom gdzie i kolo kogo maja siedziec
![]() ![]() Oczywiscie w miare mozliwosci postaram sie kazdego poinformowac jak mniej wiecej beda stoly na weselu ustawione, zeby zasugerowac, ze kolo Panstwa Mlodych siedza tylko i wylacznie swiadkowie. Oczywiscie Rodzice - zarowno jedni jak i drudzy - takze beda miec zarezerwowane miejsca - reszta rodzinki niech siada wedlug opodoban ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3197 |
Przyczajenie
|
reśka mój też nie ma głowy do dat nie martw sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3198 |
Zakorzenienie
|
a ja właśnie jestem na etapie robienia winetek. W zasadzie moja rodzina odradza mi ten pomysł ( dla nich to nowość o tego się boją) ale ja byłam w te wakacje na dwóch weselach z wyznaczonymi miejscami i było super
![]() ![]() ![]() Właśnie wróciłam od fryzjera. Z balejażu jestem zadowlona...co do fryzury to nie jestem pewna... |
![]() ![]() |
![]() |
#3199 |
Przyczajenie
|
[quote=kodeina;6276098]rozmontowałam jedno zaproszenie i sprawa ze wstążeczką wygląda tak: kalka + kartka z drukiem są przedziurkowane dwa razy w odstępie około 1 cm. wstążka jest sprytnie przełożona tak że kartki razem się trzymają a nie jest użyty żaden klej
![]() Trochę zawile alllleee jak się za nie zabiorę to pewnie będzie inaczej - pięknie dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3200 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3201 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3202 |
Zakorzenienie
|
ja jednak wole bez winietek. co do miejsc to chyba kazdy widzi gdzie siedza mlodzi, obok tylko dwa miejsca dla swiadkow bo wiem ze rodzice beda woleli siedziec obok cioc i wujkow.
![]() i gadanie ze wiadomo jak kogos posadzic takie dziwne. tu niby tez wiedzieli i co...kazdy siedzial jak kolek, ani sie odezwac ani nic ![]()
#3203 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczynki a co z kotylionami-przypinkami dla gosci?
Ja już sama nie wiem czy wogóle bedą u mnie czy nie. Na każdym weselu jakim byłam zawsze były kokardki ale... . Nie wiem może sama wymysle jakies inne zamiast kokardek albo wogole z nich zrezygnuje. Macie moze jakies pomysły? Chciałabym zaskoczyć swoich gości oryginalnymi przypinkami ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3204 |
Zakorzenienie
|
katia fryzury nie zmieniałam...podciełam tylko końce i zrobiłam balejaż bo od maja już miałam spore odrosty ( których na moich niesfornych włosach nie było aż tak bardzo widać
![]() bbasia ja też zastanawiałam się nad przypinkami dla gości ..czy je wogóle zastosować ale oboje z Tż doszliśmy do wniosku że są zbędne i o ile panom wygodnie jest przypiąc je do marynarki to z kobietami to różnie bywa i w końcu wychodzi na to że połowa gości je ma a połowa je odpieła bo im przeszkadzała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3205 |
Wtajemniczenie
|
Pewnie ze wklej
![]() Ja chcialam takie gipsowe aniolki dac ale potem stwierdzilam ze w sumie sama nie mam sentymentu do kurzołapów. Mysle ze zrobimy jakies zdjecie grupowe i potem rozeslemy wszystkim lacznie z podziekowaniami.Ale to czasu jeszcze dużo. Kodeina czekamy na zdjęcie fryzury ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3206 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3207 |
Raczkowanie
|
![]()
To juz robię fotki i zaraz wkleje. Zdjęcia moga nie byc zbyt wyraźne bo będą z telefonu
![]() Zaproszenia... każde złożone jest na 3 części. Zrobione są na papierze tłoczonym, na każdym jest inna aplikacja (jak widać: kwiatek, serduszko itp), są też różne odcienie wstążeczek, tj. bordowe, odcienie złota, brązu. A co do podziekowan-różyczek narazie to tylko "prototyp" - osobiście napewno dam różyczki innego koloru niz biały, może nawet bedą papierowe a nie atłasowe, zobaczę jeszcze ![]() Jeszcze podziekowanie:
![]() www.slub-wesele.pl/suwaczki/200612310725.png www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080927290113.png Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-01-14 o 21:34 Powód: 3 posty pod sobą - proszę używać opcji EDYTUJ! |
![]() ![]() |
![]() |
#3208 |
Zakorzenienie
|
bbasia suuuper! Podziękowania bardzo orginalne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3209 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kodeina skad jestes i gdzie masz fryzjera... ja juz pisalam, nie znam nikogo w Kaliszu a tam bede miec slub 5 lipca i szukam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chciałam nigdzie dalej bo już o 8 rano muszę być w salonie ![]() Dzisiaj przed pracą zamówiłam kwiatka/y do włosów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.