![]() |
#3211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Cytat:
![]() Qrde zbieramy się do wybrania kamerzysty i wciąż nam nie wychodzi - ciągle jakoś czasu nie ma ![]() Przygotowania stanęły w miejscu ![]()
![]() |
#3212 |
Zakorzenienie
|
kodeina już niedługo będziesz żonką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3213 |
Przyczajenie
|
Witam,
chciałam się zapytać ile przed weselem wysyłacie zaproszenia ? zostało mi 3,5 miesiąca i całkowicie o nich zapomniałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3214 |
Raczkowanie
|
no już chyba pora
![]() ![]() Ja już marudze mojej mamci żeby w końcu porozdawała bo ja mieszkam na drugim końcu Polski i nie mam mozliwości. U mnie ślub w maju, chociaż u mnie w rodzinie i tak już każdy wie, kwestia informacji o godzinie i miejscu. Z tym że ja mam w piątek więc wypadało wcześniej poinformować żeby goście już urlop i bilety szykowali (duża liczba osób mieszka teraz w Anglii i Irlandii) |
![]() ![]() |
![]() |
#3215 |
Zakorzenienie
|
my mamy ślub w czerwcu, zaproszenia będziemy rozdawać i wysyłać w drugiej połowie marca, czyli 3 miesiące wczesniej
także już powinnaś je rozdawać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3216 |
Zakorzenienie
|
Kaleź raptem za 2 dni będę żonką
![]() Zaproszenia wystarczy wysłać 2 miesiące wcześniej ale jeśli termin macie w wakacje to lepiej wcześniej poinformować o tym rodzinię ( niekoniecznie papierkiem) tak aby mogła ustawić sobie wakację. Bo później niektórzy mają urlop zaplanowany, opłacone wczasy... |
![]() ![]() |
![]() |
#3217 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak samo było, kiedy moja teściowa była na mega weselu syna takiego dość znanego biznesmena warszawskiego. Wesele odbywało się w ...... Zamku Królewskim w Warszawie i ze względu na ilośc gości stoliki również były ponumerowane a przed wejściem wisiały listy gości z przydzielonymi stolikami. Ważne jest aby wisiało kilka takich list, aby każdy mógł swobodnie na nie zerknąć. Nt winietek są różne zdania jeśli ktoś się decyduje na winietki to powinien przemyśleć sposób usadzenia gości lub po prostu podpytać jesli nie zna na tyle dobrze relacji rodzinnych. U nas będą winietki chociazby z tego względu, że część rodziny nie przepada za sobą i lepiej żeby blisko siebie nie siedziała, będą także goście anglojęzyczni więc trzeba ich usadzić obok ludzi, którzy znają język Szekspira; osoby starsze należy usadzić dalej od głośników itd itd ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3218 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3220 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
emi22 napisałam, że są różne zdania co nie znaczy, że jeśli ktoś ma inne należy od razu je krytykować ......proponuję kurs czytania ze zrozumieniem.....poza tym każdy zrobi jak uważa i jak mu będzie wygodniej w czym problem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3221 |
Raczkowanie
|
Mam pytanko ile wczesniej zamawia sie fryzjera?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3222 |
Zakorzenienie
|
czekoladka całkowicie się z Tobą zgadzam
![]() ![]() Moim zdaniem jeśli para młoda wie jak usadzić gości to winetki są doskonałym pomysłem...oczywiście wszystkich w 100% się nie zadowoli ale nie ma rozwiazania które zadowoli wszystkich Dziewczyny dzisiaj odebrałam sukienke..wisi w sypialni u rodziców..mam nadzieję że Tż nie będzie tam zaglądał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3223 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mato jak ja Ci zazdroszczę tej sukni już wiszącej w sypialni u rodziców ...... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3224 |
Zakorzenienie
|
nie jest zbyt efektowna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3225 |
Zadomowienie
|
No przestań, ja właśnie o takiej marzę, jest bossssska. Piękna klasyka i elegancja
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3226 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3227 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a tak zupełnie off top to czy wy też tak macie przed "trudnymi" dniami, że śledzie w sosie tatarskim zagryzacie wafelkami orzechowymi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie będzie czesała kuzynka fryzjerka, pójdę do niej zagadać 1-2 miesiąc przed ślubem i zarezerwuje sobie dzień na próbną fryzurę ![]() Możesz podskoczyć do fryzjera i się spytać bezpośrednio, kiedy najlepiej zaklepać sobie termin. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3229 |
Wtajemniczenie
|
Kodeina przy twoje szczyplej sylwetce bedziesz na pewno doskonale wygladac.Powiem ci , ze sukienka musi być dobrana do osoby zatem jesli w takiej dobrze sie czujesz to superowo.
Dla Niego i tak bedziesz najpiękniejsza.Coraz mniej czasu masz panienko...hehe do slubu tak niewiele... |
![]() ![]() |
![]() |
#3230 |
Zakorzenienie
|
izazusia wiem że ta sukna nie wygląda na typowo ślubną ale w takim kroju czułam się najlepiej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3231 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3232 |
Zadomowienie
|
Kodeina, suknię masz przepiękną! Delikatna, bardzo kobieca i koronki, które uwielbiam...
![]()
#3233 |
Zadomowienie
|
Kodeina suknia bardzo ładna,a Ty też ładna dziewczyna jesteś,więc będzie bosko
![]()
![]() |
#3234 |
Wtajemniczenie
|
Im wcześniej tym lepiej. Jak tylko znałam datę ślubu od razu zapisałam się do fryzjera, na paznokcie itd. Teraz mam już wszystko z głowy. Moja koleżanka zapisywała się do mojej fryzjerki jakiś miesiąc po mnie to już miała problem, wcisnęła ją na sam koniec (ślub jest 5 lipca)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3235 |
Raczkowanie
|
dzieki dziewczynki za odpowiedz!chyba musze odwiedzic mojego fryzjera i sie zapisac zeby potem nie zostac bez fryzury!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3236 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3237 |
Zakorzenienie
|
a nam 5 miesięcy 1 tydzień i 5 dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3238 |
Zadomowienie
|
a u mnie w sobote 26.01 nastapi pierwsze spotkanie rodzicow moich i mojego kochanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3239 |
Zakorzenienie
|
nie masz się czy martwić - rodzice na pewno sami znajdą tematy do rozmów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3240 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.