|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
ja pierwsze słyszę o zawiszy czarnym
, ale w necie znalazłam to:http://www.toya.net.pl/~fixxxer/Wasze/zawisza.htm http://www.hipernet24.pl/prodinfo.ph...o_id=&char_id= http://www.belvedere.pl/index.php?id...JwMTE1MQ%3D%3D http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,37...2,0,forum.html ja to sie kompletnie na wódce nie znam - nigdy jej nie piłam dlatego tą sprawą zajmą się panowie moim zadaniem będzie wybór 2-3 dobrych win na wesele, żeby panie, które wódki nie piją tez mogły coś skosztować |
|
|
|
#3272 |
|
Raczkowanie
|
carmen wspolczuje. Ale ja mysle ze bedzie wszystko ok z czasem i stanie sie tak jak pisala jedna z dziewczyn nie wiadomo kiedy jak nie bedziesz miala ochoty z nikim sie widywac to pryzjdzie samo.
Zycze siec narazie cieplego koca, cieplej filizanki herbaty, przyjaciolki do wygadania sie i odwiedzaj nas czasem.
|
#3273 |
|
Raczkowanie
|
:przytu: Carmen b. mi przykro i trzymaj się dzielnie!!!!!
NAJ...DLA PIEWRSZEJ TEGOROCZNEJ PANNY RADOŚCI I SZCZĘŚCIA NA NOWEJ DRODZE![]() wczoraj odebrałam zaproszonka
|
|
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, jestem panną młodą z 2009, ale was podczytuje co jakiś czas i widzę, że jutro pierwsza dziewczyna z tego wątku stanie na ślubnym kobiercu.
Kodeino życzę pięknego ślubu, żeby wszystko było tak jak sobie wymarzysz i przede wszystkim szczęścia i ciągłej miłości do męża ![]() |
|
|
|
#3275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za sprostowanie Więc i dla Bernadeci i dla Kodeiny wszystkiego naj
|
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
Skorzystałam z małej ściągawki
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=127037
|
|
#3278 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny,
Na początku współczuję Carmen - niestety czasem zdarzy się jakiś dupek i nie mamy na to żadnego wpływu, że się nim okaże dopiero po jakimś czasie znajomości. U mnie pewnie kroki poczynione. mam już wstępnie wybraną sukienkę, prosta klasyczna i w ogóle jak to pewnie niektórzy powiedzą ascetyczna ;-) Spróbuję wkleić zdjęcie. Wklejam też obrączki, ale nie wiem czy się na nie zdecydujemy. jak dla mnie są za drogie 1700zł. po rabacie, oczywiście męska, beż żadnych kamieni. |
|
|
|
#3279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam zamiar wybrać się na wstępne rozeznanie sukienek po sesji ![]() Cóż, obrączki faktycznie tanie nie są. Poszukaj jeszcze w innych salonach, coraz więcej firm ma duży wybór białego złota Poszukaj też w takich "niefirmowych". Tam z reguły są niższe ceny, niż w tych znanych salonach.
|
|
|
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mam zamiar rozgladac sie po sesji
chociaz kusi mnie zeby juz gdzies jechac cos przymierzyc![]() Dzisiaj ide na Bal Inzyniera i wlasnie wrocilam od fryzjera - robie sobie przy okazji fryzury probne na wlasne weseleWkleje jutro zdjatka
|
|
|
|
#3281 |
|
Raczkowanie
|
Gartuluje pannie mezatce i przyszlej, szczescia na nowej drodze zycia
Pieknej pogody i cudownych wspomnien. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3282 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
mam nadzieje ze znajdziesz takiego faceta który bedzie cie kochał i szanowal i przede wszystkim był ci wierny z caego serduszka |
||
|
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
baja dziękuję za żuczenia
![]() Dziewczyny odezwę się jak będe po Jutro moje urodziny...ślub i wesele dwa dni Idę się spakować..wykąpać i wyspać.
|
|
|
|
#3284 |
|
Wtajemniczenie
|
kodeina marsz do spania! Sen najlepszym przyjacielem kobiecej urody
![]() Trzymamy kciuki by wszystko poszlo zgodnie z planem.By byly to niezapomniane urodziny heh mamy nadzieje ze jak juz bedzie po nie zostawisz nas całkowicie na rzecz forum mężatek![]() Dziewczyny kodeina juz "spalona" Juz nie Panna tylko pani ![]() Tyle dni przygotowań,tyle wyobrażen juz dziś sie urzeczywistniło ![]() Ciekawe jak szaleje? Ps.Pamietajcie o zyczeniach slubnych i urodzinowych
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-20 o 23:46 Powód: post pod postem |
|
|
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja rowniez zycze Kodeinie duzo radosci na Nowej Drodze Zycia, duzo Szczescia tak potrzebnego w zyciu i spelnienia tych najskrytszych marzen A moja kolej za 8 miesiecy i 8 dni |
|
|
|
|
#3286 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3287 |
|
Zadomowienie
|
Kodeina wszystkiego NAJLEPSZEGO z okazji urodzin,a przede wszystkim na nowej drodze życia
|
#3288 |
|
Rozeznanie
|
Kodeina wszystkiego naj!!!
No to co pomożecie mi wybrać kwiaty?? |
|
|
|
#3289 |
|
Zadomowienie
|
kodeina wszystkiwgo najlepszego w urodzinki no i na nowej drodze zycia!!
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3290 |
|
Raczkowanie
|
i ja również dołaczam się do życzeń
Wszystkiego najlepszego dla Kodeiny
|
#3291 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkiego naj z okazji urodzin i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
dla kodeiny
|
#3292 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Na tym forum jestem stosunkowo nowa bo zwykle siedze na gazecie ![]() Ale postanowiłam także tu zagladac, bo widzę że warto. Informacje mam dwie: biore ślub 30.08.2008 ![]() Kilka tygodnie temu wpadłam na pewien pomysł, który podchwyciły juz poznańskie panny młode na gazecie - będę organizowała wspólną sesję ślubna panien młodych 2008. Sesja jest planowana na koniec września / początek października tego roku. Tak by jak najwięcej z nas mogło wziąc udział ![]() Póxniejszy termin jest uzależniony od pogody ![]() Na razie zgłaszają się do mnie na mail Panny Młode, które chciałyby w sesji uczestniczyć (aczkowiek będzie konieczny dojazd w okolice lub "do" Poznania) Zgłaszają sie także fotografowie, ktorzy chca nam tę sesję zrobić bezpłatnie w ramach reklamy i swoistego prezentu ![]() Bedzie więc pewnie koniecznośc zrobienia małego rankingu foto/video ![]() Jeśli ktoraś z Was jest zinteresowana pomysłem to przygotowuję listę. Prosze o imie, nazwisko- niekoniecznie jeśli toraś bardzo nie chce podawać, miasto, date ślubu oraz jakis nr kontaktowy ![]() pozdrowionka i gratulacje dla dwóch mężatek
|
|
|
|
#3293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
nie byłam na forum, dlatego dziś ja również składam dla kodeiny (świeżo upieczonej żonki
) najlepsze życzenia urodzinowe i oczywiście życzę również wszystkiego naj naj naj....!!!! na nowej drodze życia
|
|
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.Chyba mogę już się do WAS dołączyć... Choć tak nie śmiało (odpukać w niemalowane
) Zaręczyliśmy się z moim ukochanym 3tyg. temu.. Ślub planujemy na 30.08.2008 roku... ![]() Mamy już najważniejsze elementy załatwione...Teraz tylko szczegóły i oczekiwanie...
|
#3296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja w końcu dzisiaj zaklepałam sobie mszę ślubną w kościele
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udało nam się z nia bo to oblegany kościól
|
|
#3298 |
|
Rozeznanie
|
wszystkiego naj najlpszego dla KODEINY
witajcie dziewczyny widze ze na 30.08.2008 jest nas coraz wiecej pozdrawiam
|
|
|
|
#3299 |
|
Raczkowanie
|
KODEINA wszystkiego najlepszego!!!!!!!!
|
|
|
|
#3300 |
|
Raczkowanie
|
Juz jedna mniej Panienka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.

, ale w necie znalazłam to:
RADOŚCI I SZCZĘŚCIA NA NOWEJ DRODZE

i wlasnie wrocilam od fryzjera - robie sobie przy okazji fryzury probne na wlasne wesele

zazwyczaj unikam takich sformułowań i przepraszam wszystkich, których uraziłam. Naprawdę! Generalnie chodziło mi o to że straszny chaos się zrobił. Wiem że to nie problem przestawić krzesła, ale byłam świadkiem sceny: Państwo Młodzi mają swoje wielkie wejście (przenosiny przez próg, powitanie chlebem i solą), a w tym czasie goście się kłócą o to gdzie kto ma siedzieć, wielkie przesadzanie i przestawianie krzeseł i nikt nie zwraca uwagi na Parę Młodą. Troszke brak kultury (w mojej poprzedniej wypowiedzi również - za co jeszcze raz bardzo przepraszam i mam nadzieje że mi wybaczycie)