![]() |
#3511 |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Co do perfum na ślubie to będzie to Amore Amore Cacharela lub czerwone Cerruti
![]() Jeśli chodzi o podróz poślubną to miała być prawie 3-tygodniowa objazdówka po ukochanej Brazyli zamiast wesela, ale skoro robimy wesele musimy zadowolić się Dubajem ![]() Sukienek narazie nie mierzę, zostawiam to do marca, a teraz zrzucam zbędne kilogramy po nieudanym leczeniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I akurat wczoraj byly zajecia z aqua aerobicu - poogladalam jak sobie cwicza ![]() Ale rowniez polecam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3513 |
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi o podróz poślubną to miała być prawie 3-tygodniowa objazdówka po ukochanej Brazyli zamiast wesela, ale skoro robimy wesele musimy zadowolić się Dubajem
![]() Ładne mi tylko Dubaj ![]() A co do perfum to nie wiem, czy będę kupowała jakieś inne, a póki co używam moja ulubioną Lacostę |
![]() ![]() |
![]() |
#3514 |
Wtajemniczenie
|
Nasza podróż poślubna to polskie góry- moze szklarska,moze Karpacz.
Mamy mało czasu bo ok tydzień wiec narazie tyle.A Norwegia to plany wakacyjne-mamy tam kolezanke ![]() Sukienki jeszcze nie mam tzn jedna mnie olśniła- z allegro ale do W-wy na przymiarkę jechać??Poza tym nie wiem czy da sie ją skrocic -ja mam 172 cm wzrostu a ta suknia jest dla dziewczyny 175-180 spójrzcie: http://allegro.pl/item301909701_suknia_slubna.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3515 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tam gdzie chodzę nie ma jakiejś większej róznicy pomiędzy karnetem na basen a na aqua areobic .... miesięcznie 2x w tygodniu po 45-60 min jedno i drugie wychodzi tak około 100 zł |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3517 |
Zakorzenienie
|
u mnie plywaie odpada. po pierwsze nie umiem i nie che sie nauczyc (panika- topilam sie juz 2 razy).
mnie TZ moblilizuje zebysmy zaczeli od lutego biegac (co lubie) no i moze naciagne go na rower bo uwielbiam kilkugodzinne wycieczki-to powinno wystarczec zeby cialo troche wymodelowac bo chudnac nie wiadomo ile nie chce
#3518 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez nie chce chudnac, ja chce utrzymywac swoja figure i ujedrnic cialko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Raczkowanie
|
ja chodzę na fitness do dynamiki jest bardzo fajnie bardzo a po 8 godzinnym siedzeniu za biurkiem jest to wskazane!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3521 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,
co myślicie o tych butach ? mogą byc ? bo ja już jestem tak tym wszyskim zakręcona tymi przygotowaniami że już sama nie wiem |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3522 |
Raczkowanie
|
![]()
piekne buty i czy ja dobrze widze one sa zlote na koncach???zaraz ja jak mi sie uda wkleje jakie ja bede miala tzn planuje miec bo w poniedzialek mam zamiar kupic jeszcze inne.noi nie udalo mi sie nestety poradzcie mi jak sie wkleja zdjecia bo zielon ajestem
|
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Rozeznanie
|
Dokładnie za 3 miesiące o tej porze będę się bawić na swoim weselu z moim JUŻ mężem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3524 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3525 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Coco Mademoiselle - nie wiem, czy to ma znaczenie, że zapach jest bardzo popularny. Chyba, że chciałabyś specjalnie perfumy kupić, to faktycznie zastanowiłabym się nad tą kwestią. Ja Mademoiselle używam prawie na co dzień (na zmianę z innymi - Chance i Emporio). Czuję się w tym zapachu bardzo seksownie ![]() Cytat:
![]() Moje przygotowania na razie stanęły w miejscu - dziś byliśmy jedynie kupić tapetę do jednego pokoju ![]() Sukienki nie mam, nawet nie byłam jeszcze w żadnym salonie ![]() Nie chciałabym również zbyt dużo pieniędzy wydawać na suknię, poszukam jak najtaniej. Mam zamiar wybrać się na targi w katowickim Spodku - chyba są 10. lutego. Pomyślimy wtedy być może o jakimś ładnym samochodzie na ślub. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3526 |
Zadomowienie
|
A ja właśnie wróciłam z aqua areobicu ....ledwo żyję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3527 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dzięki Ja je kupiłam na allegro są jeszcze biało-srebrne |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, a ogladalyscie boks? Raaany zamiast sie uczyc na sesje to ja nie moglam wzroku odciagnac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3529 |
Zadomowienie
|
Weronika butki straaasznie ładne.Ja mam problem z butami bo po pierwsze musze mieć nieduzy obcas,a po drugie mój Tż nie lubi strasznie tych czubków takich długich,wiec juz sam nie wiem co robic,bo przeciez większosc butów ma własnie takie noski
![]() Robaczku no 3 miesiące to na prawde nie wiele ![]()
#3530 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U mnie też problem z butami - Weronika buciki naprawde ładne, nie widziałam takich. U mnie niestety takie odpadają - nie jestem przyzwyczajona do butów z czubami (owszem - 2-3 h to mogę pochodzić ale nie dłużej bo stopy mnie strasznie bolą) bo nie chodzę za dużo na obcasach. Dlatego muszę kupić buty z okrągłym noskiem. W końcu muszę wytrzymać kilkanaście godzin w tych butach. Dwóch par nie będę kupować bo to strata pieniędzy - musiałabym obie pary rozchodzić. A całkiem płaskich nie mogę mieć bo mój TŻ ma 190 cm wzrostu a ja 162 i przy takiej różnicy wzrostu to mnie już szyja boli od patrzenia w górę i źle się tańczy ![]() ![]()
![]() |
#3531 | |
Raczkowanie
|
Panny Młode 2008
a to sa buty ktorych ja poszukuje na gwalt poniewaz jestem w nich zakochana.znalazlam to zdjecie na necie pomozcie jak mniej wiecej wiecie gdzie sie za nimi rozgladnac
![]() Cytat:
![]() ![]()
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200706034029.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008092701601630.png Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-01-27 o 12:33 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3532 |
Zadomowienie
|
Cześć, dawno nie zaglądałam tutaj. My dzisiaj będziemy załatwiać przełożenie terminu wesela w restauracji na kwiecień, bo w piątek zobaczyłam na teście 2 kreseczki
![]() ![]() ![]() ![]() Życzę Wam miłych przygotowań, moje będą teraz nieco przyśpieszone. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3533 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3534 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3535 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3536 |
Zadomowienie
|
Bardzo Wam dziękuję i oficjalnie chciałabym potwierdzić z radością, że Nasz ślub będzie 19 kwietnia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3537 |
Zakorzenienie
|
[quote=katia0117;6409221]Weronika butki straaasznie ładne.Ja mam problem z butami bo po pierwsze musze mieć nieduzy obcas,a po drugie mój Tż nie lubi strasznie tych czubków takich długich,wiec juz sam nie wiem co robic,bo przeciez większosc butów ma własnie takie noski
![]() Weroniko ja mialam buty na niewysokim, wygodnym obcasie. Pięty i palce zakryte, pasek na kostce zapinany. Noski zaokrąglone. Nie lubię i nie noszę czubów ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3538 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Alez ja tez bym tak chcialaaa ![]() A za rowne 8 miesiecy o tej porze bede szalala na weselichu ze swoim Mezusiem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3540 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jeśli uda mi się zmobilizować to spróbuje tak o dla ruchu nie zaszkodzi. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=127037 Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.