![]() |
#3541 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Biricchina
Gratuluję dzidziusia i że udało Wam się w tak szybkim czasie wszystko poprzekładać ze ślubem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3542 |
Raczkowanie
|
Biricchina serdeczne gratulacje! życze żeby maluszek rósł zdrowo! i oczywiście żeby wszystko udało się przełożyć
![]() ![]()
#3543 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() m.a.r.t.a dziękuję za gratulacje i za zmianę w kalendarzu ![]() malutka_24 - dzięki ![]() nysiunia - ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3544 |
Rozeznanie
|
Biricchina gratulacje wielkie, i miejcie się zdrowo.
Sport ja jestem trochę anty sportowa i tak naprawdę niewile rzeczy lubie. Bardzo lubię taniec i on mi sprawia przyjemność. Mogłabym chodzić na aqua aerobic, ale u mnie odpadają wszsytkie regularne zajecia, taka mam pracę Buty ja szukam ecru z okrągłymi czubkami |
![]() ![]() |
![]() |
#3545 |
Zakorzenienie
|
Chciałam powklejać swoje typy butów, ale ciężko było znaleźć coś ładnego i z odkrytą piętą. Szukałam po polskich jak i zagranicznych sklepach z obuwiem ślubnym, no i lipa.
![]() W każdym bądź razie na pewno będą to białe buty, ze szpiczastymi czubkami. Podoba mi się wykończenie (materiał) taki jak na fotce nr 1, nr. 2, nr 3, nr. 4
![]() |
#3546 |
Zadomowienie
|
Biricchina, gratulacje! Fajnie, ze udało się z zamianą terminu.
Co do cwiczeń - też planuję się zapisac na aerobic, bo - niestety - okropnie mi się przytyło ![]() ![]() ![]() Z rozmiarem butów może byc mały problem - noszę rozmiar 35, a stopę mam tak wąską, że w ogóle odpada jakikolwiek model bez zapięcia dookoła kostki ![]() ![]()
#3547 |
Zadomowienie
|
Marta buty jakich szukasz znajdziesz w HUMANICU.Ja takie wlasnie butki jak szukasz kupilam wlasnie tam.Nie wiem czy jest w Polsce,ale podobno Humanic jest w Warszawie.
Chetnie odstapilabym swoje,ale niestety moja mlodsza suka zjadla je na wylot(tez podobaly jej sie czubki ![]()
#3548 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Chociaż te też mają coś w sobie: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3549 | ||
Zakorzenienie
|
o rany dziewczyny - 2 tygodnie mnie nie było, a wy tyle napisałyście... z trudem przebrnęłam
![]() najpierw komentarze: Cytat:
![]() my tam kupiliśmy nasze, jestem nimi zachwycona, obsługą i aurą również. Tiffi, sukienka przepiękna! gratuluję rewelacyjnego wyboru ![]() Cytat:
![]() Tiffi, buty ecru z okrągłymi noskami - od lutego/marca powinni mieć już spoko nowe kolekcje na bazarze różyckiego - jak byłam tam rok temu w sezonie to mieli taaaaaaki wybór butów... czuby, półczuby, okrągłe, prostokątne, z piętą, bez pięty, jakie chcesz. ta też kupiłam tam swoje, złote ecru, z zaokrąglonym noskiem, ale w taki mini szpic. jak zrobię zdjęcie i wrzucę na kompa to wkleję. aceny butków - od 70 do 110 zł chyba były, często skórzane, także przystępnie, jak na buty na 1 raz. dobra, a teraz co u mnie (postaram się krótko ![]() - w sobotę TŻ wyjeżdża do stanów na 6 tygodni ![]() - w związku z tym zrobiliśmy projekty kotylionów (10 wzorów) i zawieszek (3 wzory) - będę miała zajęcie na długie, samotne wieczory, i projekt wkładki do zaproszeń "zamiast kwiatów". też będę sama robić. a chcecie zobaczyć te kotyliony i zawieszki? ;> muszę tylko jeszcze dokupić kilka rzeczy, bo nie mam kolorowych papierów, i chyba satynowych obrączek nam zabraknie, ale to już drobiazg ![]() - kupiliśmy obrączki - są cudowne ![]() ![]() ![]() no i (nie pamiętam, czy już się chwaliłam) obydwoje skończyliśmy wreszcie studia (w odstępie 4 tygodni). obydwoje z takim samym wynikiem - 5 ze studiów, 5 z pracy mgr, 5 z obrony (jesteśmy genialni ![]() ![]() a poniżej nasze obrączki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3550 |
Wtajemniczenie
|
silesianna
gratuluję zdania studiów pani mgr ![]() trzymaj się i coś na osłodę tych tygodni w samotności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Raczkowanie
|
Biricchina gratuluję bambino
![]() mam welonik i też poszukuję bucików, biżuterii, i coś na włoski do fryzurki ![]() w tym tyg. mamy poszukać trociku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3552 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Rozeznanie
|
Biricchina ja również gratuluję dzidzi
![]()
#3554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli 27 wrzesnia obie bedziemy swietowac ![]() Co do bucikow, bardzo mi sie podobaja te ze szpicami, na niewielkiem obcasiku (cos a'la nr 2 ktore M.a.r.t.a wkleila), ale niestety moje stopki w takich butach wygladaja bardzo dluuuugoooo ![]() ![]() ![]() Poza tym wszyscy na weselu wydeptaja mi tego szpica heheh ![]() Dlatego najprawdopodobniej bede miala zaokraglone, ale poprzymierzam szpiczaste moze akurat ![]() Dziewczyny... Wy tu juz obraczki macie, buty kupujecie, niektore sukienki w domu maja... a Moj TZ wczoraj powiedzial, ze dla Niego slub to jeszcze daleka przyszlosc, ze On jeszcze o tym nie mysli! ![]() ![]() ![]() Silesiana - gratuluje Wam obrony ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mamy czas ![]()
![]() |
#3556 |
Rozeznanie
|
ładne buty, mnie sie bardz podobaja. MBu83 gdzie je znalazłas?
#3557 |
Raczkowanie
|
a o to buty jakie ja dzis kupilam przy okazji wybralam suknie slubna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3558 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Firma Arturo Vicci Ze strony wynika ze kosztują 130 zł wiec chyba nie tak źle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3559 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tego co wiem Humanic ma siedzibie też w Poznaniu. Byłam na stronce, ale nie mogłam tam znaleźć typowo ślubnych butów. Dziękuje za podpowiedź. Cytat:
Ale jak znajdę coś innego dam znać. ![]() Cytat:
![]() Też siebie widzę w takim obcasie. Na co dzień chodzę w butach 4-5 cm, więc będę się czuła całkiem wygodnie.
![]() ![]() |
![]() |
#3560 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3561 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wklejaj koniecznie te projekty. No i wielkie gratulacje Pani MGR |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Rozeznanie
|
Biricchina gratuluję tych dwóch "magicznych" kreseczek na teście
![]() ![]() Silesianna świetnę obrączki, na palcach prezentują sie o wiele lepiej niż w pudełeczku ![]() dziś zaliczyłam kolejne zakupy przedślubne a dokładnie kupiłam bieliznę ![]() niedawno byłam na Tandecie w Krakowie i zaopatrzyłam się w buty firmy mark shoes http://www.butyslubne.com.pl/buty_slubne-k-2-pl.jsp do szpica będą na ślub i wesele(jak moje nogi wytrzymają) a z okrągłym czubkiem w kolorze ecri na poprawiny ale gdyby moje nogi na weselu nie wytrzymały to założę te poprawinowe) w sumie za obie pary zapłaciłam 220 zł Wczoraj zaczęliśmy już prosić gości, na pierwszy ogień poszli moi chrzestni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3563 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to zapowiada się fajny rok - można planować sobie wycieczki w prawie każdą sobotę w roku - no bo przecież wszystkie będziemy mieć ładną pogodę w dzień ślubu!!!!! ;D
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3564 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Za 2 tygodnie będę miała luźniejszy tydzień to pospaceruję za tymi butami |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3565 |
Rozeznanie
|
Biricchina gratuluje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Zakorzenienie
|
Trzymajcie kciuki... mam dzis 2 wazne examiny...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3567 |
Zakorzenienie
|
robaczek napisała:
niedawno byłam na Tandecie w Krakowie i zaopatrzyłam się w buty firmy mark shoes http://www.butyslubne.com.pl/buty_slubne-k-2-pl.jsp do szpica będą na ślub i wesele(jak moje nogi wytrzymają) a z okrągłym czubkiem w kolorze ecri na poprawiny ale gdyby moje nogi na weselu nie wytrzymały to założę te poprawinowe) w sumie za obie pary zapłaciłam 220 zł Ja miałam te drugie buty ( z zaokrąglonym czubkiem) na własnym ślubie i weselu na nogach od 13 w południe do 5 rano. Wytrzymałam w nich bez zmiany i ściągania ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3568 |
Zadomowienie
|
Hej, nie mam siły pisać raz jeszcze, więc przekleje z innego wątku:
Mnie wczoraj w pracy zaczął pobolewać brzuszek, zwolniłam się i pojechałam do ginekologa pierwszego jaki tylko miał wolny termin (mam z pracy bezpłatną opiekę medeyczną). Przed wejściem do gabinetu poszłam do łazienki i zobaczyłam krew. Wpadłam do gabinetu tak strasznie roztrzęsiona i on robił mi badanie, wysłał też na badanie krwi czy jest obecny ten hormon ciążowy, ale wiem, że i tak nic nie wyjdzie. To podobno poronienie biochemiczne... Do tego w tym całym zdenerwowaniu zgubiłam pierścionek zaręczynowy, na szczęście w domku narzeczony mnie doprowadził do "stanu normalności". Już się z tym wszystkim pogodziłam, porozmawialiśmy, przytułał mnie dużo, powiedział, że kupi mi jeszcze ładniejszy pierścionek i że z tak wczesną ciążą to czasem tak bywa. Na drugi raz jak okres będzie się spoźniał to zrobię pierwszy test chyba po 1,5 tyg. ten zrobiłam 3 dnia. Już byłam spokojna, ale rano zobaczyłam we krwi tak skrzep... nigdy takiego nie widziałam i wiem, że to był mój dzidziuś. Muszę ochłonać. Jeśli chodzi o starania to zaczniemy dopiero po ślubie, wraca Nasza stara data 7 czerwca 2008 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3569 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak musiało być - dokładnie. Ale coś sie dzieje - moje dwie kuzynki też już poroniły, jedna w pierwszym miesiącu a druga w trzecim ![]() To straszne że tak sie dzieje. Aż się boję jak sama zacznę się starać o dzidzię. Trzeba być naprawde silnym... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3570 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymaj się ciepło |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.