Panny Młode 2008 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-27, 20:35   #3541
malutka_24
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2008

Biricchina
Gratuluję dzidziusia i że udało Wam się w tak szybkim czasie wszystko poprzekładać ze ślubem
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-27, 20:38   #3542
nysiunia
Raczkowanie

Biricchina serdeczne gratulacje! życze żeby maluszek rósł zdrowo! i oczywiście żeby wszystko udało się przełożyć a 19 kwiecień będzie szczęśliwy dla nas obu bo ja też w ten dzień ślubuje, więc życze nam ładnej pogody
nysiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-27, 20:48   #3543
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
Raaany Gratuluje
Alez ja tez bym tak chcialaaa
A za rowne 8 miesiecy o tej porze bede szalala na weselichu ze swoim Mezusiem
Kakusia wszystko przed Tobą hihihi a w dniu Waszego Ślubu będą moje 26te urodziny i wg jednej ze stron w necie mój termin porodu

m.a.r.t.a dziękuję za gratulacje i za zmianę w kalendarzu

malutka_24 - dzięki na razie załatwiliśmy tylko restauracje, jutro kościół a pojutrze jedziemy zamówić już zaproszenia, bo trzeba będzie już powoli rozwozić.Najważniejszy był termin w restauracji, o to najbardziej się martwiłam, ale udało się.

nysiunia - to będzie piękny dzień, oby tylko pogoda dopisała a dlaczgo akurat 19 kwietnia?

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

[aniolek1]28390[/aniolek1]
Biricchina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-27, 21:40   #3544
tiffi1
Rozeznanie

Biricchina gratulacje wielkie, i miejcie się zdrowo.

Sport
ja jestem trochę anty sportowa i tak naprawdę niewile rzeczy lubie. Bardzo lubię taniec i on mi sprawia przyjemność. Mogłabym chodzić na aqua aerobic, ale u mnie odpadają wszsytkie regularne zajecia, taka mam pracę

Buty
ja szukam ecru z okrągłymi czubkami
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-27, 22:47   #3545
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Chciałam powklejać swoje typy butów, ale ciężko było znaleźć coś ładnego i z odkrytą piętą. Szukałam po polskich jak i zagranicznych sklepach z obuwiem ślubnym, no i lipa.
W każdym bądź razie na pewno będą to białe buty, ze szpiczastymi czubkami. Podoba mi się wykończenie (materiał) taki jak na fotce nr 1, nr. 2, nr 3, nr. 4
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (69,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0452a.jpg (31,6 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT4032-011.jpg (37,0 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (60,5 KB, 27 załadowań)
Stary 2008-01-27, 23:11   #3546
gosiunia22
Zadomowienie

Biricchina, gratulacje! Fajnie, ze udało się z zamianą terminu.
Co do cwiczeń - też planuję się zapisac na aerobic, bo - niestety - okropnie mi się przytyło A co do butów to zdecydowanie preferuję z zaokrąglonymi noskami - czuby nigdy mi się nie podobały. Pamiętam, że kilka lat temu był "szał" na czuby - i takie właśnie buty nosiły dziewczyny - delikatnie mówiąc - tandetne: lateksik, solarka, platynka Oczywiście to tylko moje skojarzenia... bo np. buty wklejone przez M.a.r.t.ę są ładne, tyle że nie mogę się wyzbyc uprzedzeń.
Z rozmiarem butów może byc mały problem - noszę rozmiar 35, a stopę mam tak wąską, że w ogóle odpada jakikolwiek model bez zapięcia dookoła kostki Ponadto jestem niska, nie noszę obcasów, więc z jakimkolwiek może byc problem. No ale coś tam już mi w oko wpadło, jak upoluję, to dam znac

Andre Lhote

Nina, Nina, Nina...
gosiunia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-28, 00:25   #3547
Sandrunia Niepoń
Zadomowienie

GG do Sandrunia Niepoń Send a message via Skype™ to Sandrunia Niepoń

Marta buty jakich szukasz znajdziesz w HUMANICU.Ja takie wlasnie butki jak szukasz kupilam wlasnie tam.Nie wiem czy jest w Polsce,ale podobno Humanic jest w Warszawie.
Chetnie odstapilabym swoje,ale niestety moja mlodsza suka zjadla je na wylot(tez podobaly jej sie czubki)

Przyszedł na świat 2009.01.06

Sandrunia Niepoń jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-28, 08:58   #3548
Mbu83
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Mbu83

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Chciałam powklejać swoje typy butów, ale ciężko było znaleźć coś ładnego i z odkrytą piętą. Szukałam po polskich jak i zagranicznych sklepach z obuwiem ślubnym, no i lipa.
W każdym bądź razie na pewno będą to białe buty, ze szpiczastymi czubkami. Podoba mi się wykończenie (materiał) taki jak na fotce nr 1, nr. 2, nr 3, nr. 4
Marta daj znać jak już gdzieś w sklepie znajdziesz takie jak na zdjęciach bo mi sie też strasznie podobają i też takich poszukuje
Chociaż te też mają coś w sobie:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 350x220_1844.jpg (4,5 KB, 38 załadowań)
Stary 2008-01-28, 09:05   #3549
silesianna
Zakorzenienie

o rany dziewczyny - 2 tygodnie mnie nie było, a wy tyle napisałyście... z trudem przebrnęłam

najpierw komentarze:

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
mam pytanie do warszawianek: gdzie w stolicy sa jakies sklepy jubilerskie z ciekawymi i ladnymi obraczkami?
to zależy, co masz na myśli, mówiąc "ciekawe i łądne" jeśli chodzi o niecodzienne, nietypowe i z najbardziej niesamowitą obsługą i oprawą na świecie - artogeia bryoni. ręcznie robione, niepowtarzalne (bo ręcznie nie da się zrobić dwóch identycznych par), "klasyczne kolekcje" w całkiem przystępnych cenach (na pewno taniej niż np. w red rubin itp)
my tam kupiliśmy nasze, jestem nimi zachwycona, obsługą i aurą również.

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość

Udało się wkleić większe zdjęcie
Tiffi, sukienka przepiękna! gratuluję rewelacyjnego wyboru

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
Biricchina gratulacje wielkie, i miejcie się zdrowo.

Sport
ja jestem trochę anty sportowa i tak naprawdę niewile rzeczy lubie. Bardzo lubię taniec i on mi sprawia przyjemność. Mogłabym chodzić na aqua aerobic, ale u mnie odpadają wszsytkie regularne zajecia, taka mam pracę

Buty
ja szukam ecru z okrągłymi czubkami
Biricchinie też życzę wszystkiego najlepszego i gratuluję

Tiffi, buty ecru z okrągłymi noskami - od lutego/marca powinni mieć już spoko nowe kolekcje na bazarze różyckiego - jak byłam tam rok temu w sezonie to mieli taaaaaaki wybór butów... czuby, półczuby, okrągłe, prostokątne, z piętą, bez pięty, jakie chcesz. ta też kupiłam tam swoje, złote ecru, z zaokrąglonym noskiem, ale w taki mini szpic. jak zrobię zdjęcie i wrzucę na kompa to wkleję.
aceny butków - od 70 do 110 zł chyba były, często skórzane, także przystępnie, jak na buty na 1 raz.

dobra, a teraz co u mnie (postaram się krótko )

- w sobotę TŻ wyjeżdża do stanów na 6 tygodni także zostaję sama, teraz na gwałt staramy sie załatwić jak najwięcej, bo po jego powrocie może już być za późno (zostanie 2.5 miesiąca do ślubu)

- w związku z tym zrobiliśmy projekty kotylionów (10 wzorów) i zawieszek (3 wzory) - będę miała zajęcie na długie, samotne wieczory, i projekt wkładki do zaproszeń "zamiast kwiatów". też będę sama robić.

a chcecie zobaczyć te kotyliony i zawieszki? ;> muszę tylko jeszcze dokupić kilka rzeczy, bo nie mam kolorowych papierów, i chyba satynowych obrączek nam zabraknie, ale to już drobiazg

- kupiliśmy obrączki - są cudowne dokładnie takie, jakie sobie wymarzyliśmy i uwaga - są z żółtego złota. w zależności od rodzaju i natężenia światła wyglądają na białe złoto, lub na bardzo delikatnie żółte, z kolei w ostrym słońcu - na pięknie jasno złote. magia normalnie

no i (nie pamiętam, czy już się chwaliłam) obydwoje skończyliśmy wreszcie studia (w odstępie 4 tygodni). obydwoje z takim samym wynikiem - 5 ze studiów, 5 z pracy mgr, 5 z obrony (jesteśmy genialni )

a poniżej nasze obrączki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00829 - kopia.jpg (102,6 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00831 - kopia.jpg (97,6 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00834 - kopia.jpg (84,8 KB, 67 załadowań)
silesianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-28, 10:06   #3550
malutka_24
Wtajemniczenie

silesianna
gratuluję zdania studiów pani mgr

trzymaj się i coś na osłodę tych tygodni w samotności
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-28, 10:27   #3551
calva
Raczkowanie

GG do calva

Biricchina gratuluję bambino!!!!

mam welonik i też poszukuję bucików, biżuterii, i coś na włoski do fryzurki

w tym tyg. mamy poszukać trociku moja mamusia przyjeżdża w następnym tygodniu i będą nasi rodzice uzgadniać szczególiki takie wstępnepokarzę mamci nasze mieszkanko i może nam cosik doradzi co do remontu

calva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-28, 10:49   #3552
niuniuniau
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mbu83 Pokaż wiadomość
Marta daj znać jak już gdzieś w sklepie znajdziesz takie jak na zdjęciach bo mi sie też strasznie podobają i też takich poszukuje
Mbu83 gdzie znalazłaś te buty których zdjęcie wkleiłaś? Normalnie się zakochałam. Daj namiary do sklepu albo na stronkę jeśli mogę o to poprosić
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-28, 10:58   #3553
biedronka19876
Rozeznanie

Biricchina ja również gratuluję dzidzi
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-28, 12:38   #3554
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biricchina Pokaż wiadomość
Kakusia wszystko przed Tobą hihihi a w dniu Waszego Ślubu będą moje 26te urodziny i wg jednej ze stron w necie mój termin porodu
hehe mam nadzieje ze w niedalekiej przyszlosci
Czyli 27 wrzesnia obie bedziemy swietowac

Co do bucikow, bardzo mi sie podobaja te ze szpicami, na niewielkiem obcasiku (cos a'la nr 2 ktore M.a.r.t.a wkleila), ale niestety moje stopki w takich butach wygladaja bardzo dluuuugoooo (numer nogi 38-39 + ten szpic to noga jak 40stka) i to juz ladnie nie wyglada
Poza tym wszyscy na weselu wydeptaja mi tego szpica heheh
Dlatego najprawdopodobniej bede miala zaokraglone, ale poprzymierzam szpiczaste moze akurat
Dziewczyny... Wy tu juz obraczki macie, buty kupujecie, niektore sukienki w domu maja... a Moj TZ wczoraj powiedzial, ze dla Niego slub to jeszcze daleka przyszlosc, ze On jeszcze o tym nie mysli! przypomne ze slub za 8 miesiecy bez 1 dnia Udany co
Silesiana - gratuluje Wam obrony !

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-28, 12:42   #3555
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny... Wy tu juz obraczki macie, buty kupujecie, niektore sukienki w domu maja... a Moj TZ wczoraj powiedzial, ze dla Niego slub to jeszcze daleka przyszlosc, ze On jeszcze o tym nie mysli! przypomne ze slub za 8 miesiecy bez 1 dnia Udany co
Silesiana - gratuluje Wam obrony !
nie martw sie u mnie to samo dekoracja nie zalatwiona, po suknie to pewnie w marcu bede miala czas dopiero isc. z obraczkami itp tez czekamy. dzis mielismy isc zapisac sie do poradni ale pewnie znow to odlozymy.
mamy czas

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-28, 12:56   #3556
biedronka19876
Rozeznanie

Cytat:
ładne buty, mnie sie bardz podobaja. MBu83 gdzie je znalazłas?
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-28, 14:15   #3557
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

a o to buty jakie ja dzis kupilam przy okazji wybralam suknie slubna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zakopane 081.jpg (120,8 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zakopane 082.jpg (86,5 KB, 36 załadowań)
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-28, 14:20   #3558
Mbu83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Mbu83 gdzie znalazłaś te buty których zdjęcie wkleiłaś? Normalnie się zakochałam. Daj namiary do sklepu albo na stronkę jeśli mogę o to poprosić
Buciki znalazłam na www.butyslubne.com.pl
Firma Arturo Vicci
Ze strony wynika ze kosztują 130 zł wiec chyba nie tak źle
Stary 2008-01-28, 15:13   #3559
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sandrunia Niepoń Pokaż wiadomość
Marta buty jakich szukasz znajdziesz w HUMANICU.Ja takie wlasnie butki jak szukasz kupilam wlasnie tam.Nie wiem czy jest w Polsce,ale podobno Humanic jest w Warszawie.
Chetnie odstapilabym swoje,ale niestety moja mlodsza suka zjadla je na wylot(tez podobaly jej sie czubki)
Hehe

Z tego co wiem Humanic ma siedzibie też w Poznaniu. Byłam na stronce, ale nie mogłam tam znaleźć typowo ślubnych butów.

Dziękuje za podpowiedź.

Cytat:
Buty nr 3 widziałam na Bielanach w ModzieA4 koszt około 200 zł.
Ale jak znajdę coś innego dam znać.

Cytat:
h

Co do bucikow, bardzo mi sie podobaja te ze szpicami, na niewielkiem obcasiku (cos a'la nr 2 ktore M.a.r.t.a wkleila), ale niestety moje stopki w takich butach wygladaja bardzo dluuuugoooo (numer nogi 38-39 + ten szpic to noga jak 40stka) i to juz ladnie nie wyglada
Ja mam nr buta 38, ale wybierając buta będę się starała kupić o jak najkrótszym szpicu, bo niektóre modele jak sama przyznałaś potrafią porządnie wydłużyć stopę i rzeczywiście nieładnie to wygląda.

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
Też siebie widzę w takim obcasie. Na co dzień chodzę w butach 4-5 cm, więc będę się czuła całkiem wygodnie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-28, 15:33   #3560
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
Ślicznie prezentują sie na nodze Ale niestety jak dla mnie mają za wysoki obcas

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Też siebie widzę w takim obcasie. Na co dzień chodzę w butach 4-5 cm, więc będę się czuła całkiem wygodnie.
Zazdroszczę. Ja nie chodzę na obcasach wcale - strasznie bolą mnie stopy praktycznie w każdym rodzaju takich butów. Nawet na 3 - 4 cm obcasie, choć pewnie na takie będę musiała sie zdecydować na ślub - mam 158 cm wzrostu

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-28, 15:34   #3561
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez silesianna Pokaż wiadomość

Tiffi, sukienka przepiękna! gratuluję rewelacyjnego wyboru

Tiffi, buty ecru z okrągłymi noskami - od lutego/marca powinni mieć już spoko nowe kolekcje na bazarze różyckiego - jak byłam tam rok temu w sezonie to mieli taaaaaaki wybór butów... czuby, półczuby, okrągłe, prostokątne, z piętą, bez pięty, jakie chcesz. ta też kupiłam tam swoje, złote ecru, z zaokrąglonym noskiem, ale w taki mini szpic. jak zrobię zdjęcie i wrzucę na kompa to wkleję.
aceny butków - od 70 do 110 zł chyba były, często skórzane, także przystępnie, jak na buty na 1 raz.

dobra, a teraz co u mnie (postaram się krótko )

- w sobotę TŻ wyjeżdża do stanów na 6 tygodni także zostaję sama, teraz na gwałt staramy sie załatwić jak najwięcej, bo po jego powrocie może już być za późno (zostanie 2.5 miesiąca do ślubu)

- w związku z tym zrobiliśmy projekty kotylionów (10 wzorów) i zawieszek (3 wzory) - będę miała zajęcie na długie, samotne wieczory, i projekt wkładki do zaproszeń "zamiast kwiatów". też będę sama robić.

a chcecie zobaczyć te kotyliony i zawieszki? ;> muszę tylko jeszcze dokupić kilka rzeczy, bo nie mam kolorowych papierów, i chyba satynowych obrączek nam zabraknie, ale to już drobiazg

- kupiliśmy obrączki - są cudowne dokładnie takie, jakie sobie wymarzyliśmy i uwaga - są z żółtego złota. w zależności od rodzaju i natężenia światła wyglądają na białe złoto, lub na bardzo delikatnie żółte, z kolei w ostrym słońcu - na pięknie jasno złote. magia normalnie

no i (nie pamiętam, czy już się chwaliłam) obydwoje skończyliśmy wreszcie studia (w odstępie 4 tygodni). obydwoje z takim samym wynikiem - 5 ze studiów, 5 z pracy mgr, 5 z obrony (jesteśmy genialni )

a poniżej nasze obrączki
Dzięki bardzo za miłe słowa no i za radę odnośnie kupna butów. Może jakoś uda mi sie tam wybrać to moze coś znajdę.
Wklejaj koniecznie te projekty.
No i wielkie gratulacje Pani MGR
Stary 2008-01-28, 15:55   #3562
robaczek-85
Rozeznanie

Biricchina gratuluję tych dwóch "magicznych" kreseczek na teście i zdrówka dla Ciebie i Dzidzi życzę

Silesianna świetnę obrączki, na palcach prezentują sie o wiele lepiej niż w pudełeczku gratuluję obrony i zakończenia studiów na tak pozytywne oceny dla Ciebie i TZ'a

dziś zaliczyłam kolejne zakupy przedślubne a dokładnie kupiłam bieliznę

niedawno byłam na Tandecie w Krakowie i zaopatrzyłam się w buty firmy mark shoes http://www.butyslubne.com.pl/buty_slubne-k-2-pl.jsp
do szpica będą na ślub i wesele(jak moje nogi wytrzymają) a z okrągłym czubkiem w kolorze ecri na poprawiny ale gdyby moje nogi na weselu nie wytrzymały to założę te poprawinowe)
w sumie za obie pary zapłaciłam 220 zł

Wczoraj zaczęliśmy już prosić gości, na pierwszy ogień poszli moi chrzestni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 41-22b.jpg (21,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f.jpg (45,5 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 025.jpg (70,3 KB, 47 załadowań)

1.11.2012

Kingusia 18.06.2014
Moje rękodzieło

Kuchennie
robaczek-85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-28, 19:22   #3563
nysiunia
Raczkowanie

Cytat:

nysiunia - to będzie piękny dzień, oby tylko pogoda dopisała a dlaczgo akurat 19 kwietnia?
nie mam pojęcia - sami ostatnio się nad tym zastanawialiśmy - po prostu tak wyszło. Ja chciałam ślub jesienią, ale ze względu na naszą ówczesną sytuację nie mogłaby to być jesień 2007r a jesień 2008r to było za późno, latem nie chciałam, więc wyszła wiosna

A tak w ogóle to zapowiada się fajny rok - można planować sobie wycieczki w prawie każdą sobotę w roku - no bo przecież wszystkie będziemy mieć ładną pogodę w dzień ślubu!!!!! ;D
nysiunia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-28, 21:45   #3564
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez robaczek-85 Pokaż wiadomość
Biricchina gratuluję tych dwóch "magicznych" kreseczek na teście i zdrówka dla Ciebie i Dzidzi życzę

Silesianna świetnę obrączki, na palcach prezentują sie o wiele lepiej niż w pudełeczku gratuluję obrony i zakończenia studiów na tak pozytywne oceny dla Ciebie i TZ'a

dziś zaliczyłam kolejne zakupy przedślubne a dokładnie kupiłam bieliznę

niedawno byłam na Tandecie w Krakowie i zaopatrzyłam się w buty firmy mark shoes http://www.butyslubne.com.pl/buty_slubne-k-2-pl.jsp
do szpica będą na ślub i wesele(jak moje nogi wytrzymają) a z okrągłym czubkiem w kolorze ecri na poprawiny ale gdyby moje nogi na weselu nie wytrzymały to założę te poprawinowe)

Wczoraj zaczęliśmy już prosić gości, na pierwszy ogień poszli moi chrzestni
Ładne te buty ecru, włąsnie coś takiego bym chciała, no i cena całkiem fajna., Szkoda, ze w Krakowie.
Za 2 tygodnie będę miała luźniejszy tydzień to pospaceruję za tymi butami
Stary 2008-01-28, 22:09   #3565
kasiuleks
Rozeznanie

Biricchina gratulujei wszystkiego dobrego zycze
kasiuleks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 04:16   #3566
Kakusia
Zakorzenienie

Trzymajcie kciuki... mam dzis 2 wazne examiny...

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 06:59   #3567
kodeina
Zakorzenienie

robaczek napisała:

Ja miałam te drugie buty ( z zaokrąglonym czubkiem) na własnym ślubie i weselu na nogach od 13 w południe do 5 rano. Wytrzymałam w nich bez zmiany i ściągania Są bardzo wygodne ale radzę pochodzić w nich kilka godzin w domu..moje początkowo okazały się za ciasne na szerokość, szewc rozciągnął mi je o pół rozmiaru i były idealne Buty Mark Shoes są w przystępnej cenie co też ma znaczenie
kodeina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 07:30   #3568
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Hej, nie mam siły pisać raz jeszcze, więc przekleje z innego wątku:

Mnie wczoraj w pracy zaczął pobolewać brzuszek, zwolniłam się i pojechałam do ginekologa pierwszego jaki tylko miał wolny termin (mam z pracy bezpłatną opiekę medeyczną). Przed wejściem do gabinetu poszłam do łazienki i zobaczyłam krew. Wpadłam do gabinetu tak strasznie roztrzęsiona i on robił mi badanie, wysłał też na badanie krwi czy jest obecny ten hormon ciążowy, ale wiem, że i tak nic nie wyjdzie. To podobno poronienie biochemiczne...
Do tego w tym całym zdenerwowaniu zgubiłam pierścionek zaręczynowy, na szczęście w domku narzeczony mnie doprowadził do "stanu normalności". Już się z tym wszystkim pogodziłam, porozmawialiśmy, przytułał mnie dużo, powiedział, że kupi mi jeszcze ładniejszy pierścionek i że z tak wczesną ciążą to czasem tak bywa. Na drugi raz jak okres będzie się spoźniał to zrobię pierwszy test chyba po 1,5 tyg. ten zrobiłam 3 dnia.
Już byłam spokojna, ale rano zobaczyłam we krwi tak skrzep... nigdy takiego nie widziałam i wiem, że to był mój dzidziuś. Muszę ochłonać.
Jeśli chodzi o starania to zaczniemy dopiero po ślubie, wraca Nasza stara data 7 czerwca 2008

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

[aniolek1]28390[/aniolek1]
Biricchina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 07:54   #3569
Mbu83
Raczkowanie

Cytat:

Mnie wczoraj w pracy zaczął pobolewać brzuszek, zwolniłam się i pojechałam do ginekologa pierwszego jaki tylko miał wolny termin (mam z pracy bezpłatną opiekę medeyczną). Przed wejściem do gabinetu poszłam do łazienki i zobaczyłam krew. Wpadłam do gabinetu tak strasznie roztrzęsiona i on robił mi badanie, wysłał też na badanie krwi czy jest obecny ten hormon ciążowy, ale wiem, że i tak nic nie wyjdzie. To podobno poronienie biochemiczne...
Do tego w tym całym zdenerwowaniu zgubiłam pierścionek zaręczynowy, na szczęście w domku narzeczony mnie doprowadził do "stanu normalności". Już się z tym wszystkim pogodziłam, porozmawialiśmy, przytułał mnie dużo, powiedział, że kupi mi jeszcze ładniejszy pierścionek i że z tak wczesną ciążą to czasem tak bywa. Na drugi raz jak okres będzie się spoźniał to zrobię pierwszy test chyba po 1,5 tyg. ten zrobiłam 3 dnia.
Już byłam spokojna, ale rano zobaczyłam we krwi tak skrzep... nigdy takiego nie widziałam i wiem, że to był mój dzidziuś. Muszę ochłonać.
Jeśli chodzi o starania to zaczniemy dopiero po ślubie, wraca Nasza stara data 7 czerwca 2008

Tak musiało być - dokładnie.
Ale coś sie dzieje - moje dwie kuzynki też już poroniły, jedna w pierwszym miesiącu a druga w trzecim
To straszne że tak sie dzieje.
Aż się boję jak sama zacznę się starać o dzidzię.
Trzeba być naprawde silnym...
Stary 2008-01-29, 09:43   #3570
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:

Bardzo mi przykro z powodu tego co się stało. Ale neistety to plaga naszych czasów. W zeszłym roku trzy moje koleżanki poorniły - niesttey to często sie zdarza.
Trzymaj się ciepło
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości