![]() |
#3721 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008
O rany, ależ mnie dawno nie było!
![]() Macie piękne te zaproszenia kalkowo-wstążeczkowe. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3722 |
Rozeznanie
|
dziewczyny a robicie winietki, to znaczy bedziecie je miały? A jesli tak to czy kupujecie, czy robicie same. Bo ja się zatsnawiam, czy nie zrobić sama, bo koszt to około 1 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3723 |
Wtajemniczenie
|
U nas winietki będą.Chcemy je zrobić sami- tzn ja wymyślę a częścią roboczą zajmie się mój TŻ.
Jak sie podliczy takie pierdułki małe zamawiane na allegro to kwota wychodzi niebagatelna dlatego nasze winietki nie będą szczególnie wymyślne. Myślę że coś prostego elegenckiego będzie w sam raz |
![]() ![]() |
![]() |
#3724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Złotówka na allegro za jedną winetę to strasznie dużo! Samodzielne zrobienie nie jest ani kosztowne ani czasochłonne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3725 |
Wtajemniczenie
|
Kodeina świetny pomysł!!!!!!Nie pogniewasz się jak ściągnę???
|
![]() ![]() |
![]() |
#3726 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3727 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3728 |
Raczkowanie
|
hip hop candy nie wiem po co wogóle wchodzisz na to forum...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3729 |
Raczkowanie
|
dziewczyny co myslicie o sztucznych ogniach podczas wesela? bo dla mnie to z jednej strony fajne widowisko ale boje sie ze moze byc to potraktowane przez gosci jako przepych i im sie to niespodoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3730 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3731 |
Zakorzenienie
|
Sztuczne ognie tak ale musiałby być to świetny show a takie ognie kosztują bardzo dużo. Dla paru ogni lepiej tego nie organizować.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3732 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie przejmujcie się trollem, teraz każde sklonowane jego konto będzie automatyczne banowane zgodnie z reg uip.
![]()
![]() |
#3733 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-02-05 o 16:00 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3734 |
Raczkowanie
|
o wow ale mnie ominelo
![]() Winetki sa super, ta z czekoldka bomba ![]() Ciesze sie, ze spodobal sie wam efekt mojej ciezkiej pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3735 |
Zakorzenienie
|
widzę że moje winetki się podobają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3736 |
Raczkowanie
|
fajne winetki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3737 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3738 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny my też długo zastanawialiśmy się czy zrobić winetki. Moja najbliższa rodzina była przeciwna..obawiali się że wymieszamy ich tak że nie będą mieli znajomych twarzy obok siebie. Postawiliśmy na swoim i w pt. wieczorem rozłożyliśmy winetki na stołach. Jestem przeciwna mieszaniu rodzin które się nie znają. Staraliśmy się aby każdy siedział koło tych osób koło których by usiadł gdyby nie było wizytówek.Przyznaję iż nie jest to łatwe zadanie ale w 99% ludzie byli zadowoleni
![]() To nie jest tak że bez winetek goście się wymieszają...prawda jest taka że komu się uda to usiądze koło "swoich" a ten kto dotrze później wyląduje sam w towarzystwie którego nie zna. W zeszłym roku byłam na dwóch weselach u znajomych, na obu były winetki, siedziałam wśród ludzi których dobrze znałam i świetnie się bawiłam a resztę gości i tak poznałam wtrakcie wesela ![]() Nie jest to łatwe zadanie...Tydzień usadzaliśmy gości, wyciełam stoły z kartki , zrobiłam nacięcia. Na małych karteczkach wypisałam gości i układaliśmy " karteczkowych- gości" na "krzesłach-nacięciach" ![]() Wierzę że czasami jest to wręcz niemożliwe ale myślę że warto spróbować. |
![]() ![]() |
![]() |
#3739 |
Rozeznanie
|
po pierwsze chciałam się przywitac bo tu mnie jeszcze nie było
![]() co do winietek to myślę podobnie jak kodeina... chociaż moja mama jak się dowiedziała że planujemy rozsadzanie gości to powiedziała KATEGORYCZNIE NIE! ale to było pare miesięcy temu ![]() ![]() ja sama byłam na weselu mojej przyjaciółki gdzie nie było winietek i wszyscy rzucili sie na miejsca jak nie wiem co, nikt nie zwraca wtedy uwagi że np. śpiewany jest toast za młodych! pozatym podeszła do nas jej starsza i powiedziała że młoda chciała byśmy usiedli blisko niej a okazało sie że juz są tam zajęte miejsca więc musieliśmy usiąść dalej...też grupka znajomych musiała się rozdzielić bo nie mieli miejsc... więc wizytówki to dobra sprawa zwłaszcza przy wiekszej liczbie gości, a zrobienie to żaden problem: my na wesele szwagra robilismy w piątek wieczorem- zajeło to nam może z 2h na ponad 100 osób ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3740 |
Zakorzenienie
|
O rany
![]() ![]() ![]() Nie pisalam nic bo generalnie zajelam sie sesja a nie przygotowaniami do slubu ![]() ![]() ![]() podobno tam gdzie chce uszyc sukienke - juz na sierpien sa rezerwacje, wiec najwyzsza pora jechac tam i zaklepywac moj wrzesien!!! Co poza tym?... hmm... musze sie zorientowac gdzie jaki makijaz gdzie jakie paznokcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym TZ pare dni temu dostal umowe na czas nieokreslony wiec ruszamy pelna para z kredytem - w tym tygodniu spotkanie Nas z Naszymi mamami i ostateczne dyskusje co gdzie i jak ![]() ![]() Co poza tym? SESJA ![]() Za 7 miesiecy i 3 tygodnie slub ![]() Pozdrawiam Was goraco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3741 |
Zakorzenienie
|
Kakusia to m.in ja wklejałam zdjęcia moich zaproszeń ze zdjęciem. Nie robiłam ich samodzielnie gdyż koszty prawdopodobnie przekroczyły by cenę za które je nabyłam 1.5zł no i czasu nie mieliśmy bo ślub zaplanowaliśmy zaledwie 4-3 miesiace wcześniej a zależało nam na osobistym wręczeniu zaproszeń znajomym którzy byli u nas na imprezie. ale można je zrobić samodzielnie bez problemu
![]() witaj Katey! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3742 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3743 |
Przyczajenie
|
My mamy już salę. Sukienka wybrana, orkiestra też. Obrączki zamówione. A termin? 30 sierpień. Niby jeszcze trochę czasu, ale gdy byliśmy zamawiać salę w listopadzie 2007 to już były rezerwacje na październik 2009..
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3744 |
Zakorzenienie
|
Ooo no prosze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3746 |
Zakorzenienie
|
widze że zaproszenia i winietki na tapecie
![]() ![]() ![]() wielki plan zaroszeniowy bedzie wyglądał tak, że treść będzie drukowana dla kazdego osobno na domowej drukarce- nie chce żadnych wypełnianych rubryczek ![]() aha- "osoby towarzyszace" tez będa "wydrukowane".. tylko jak zdobyć wszystkie nazwiska przed terminem wysyłania zaproszeń...? aha- ślub mam 20 września- kiedy powinnam zacząć rozdawać zaproszenia?
#3747 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3749 |
Zakorzenienie
|
to dobrze
![]()
#3750 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.