![]() |
#4171 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Cytat:
![]() |
#4172 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4173 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kina kurs tańca to bardzo fajna rzecz, sama o tym myślałam ale nie jestem tak do końca przekonana czy to pomoże. W końcu wujkowie tańczą tak jak umieją, jak sie tańczyło za ich czasów. Nie chodzi o to, że oni znają wszystkie tańce a ja nie tylko o to, że mamy zupełnie inne rozumienie tańca. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4175 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4176 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki, czy świadkowa też musi mieć bukiet?
#4177 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4179 |
Wtajemniczenie
|
Zazwyczaj ma, chociaż chyba nie ma takiej konieczności.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4180 |
Zadomowienie
|
Acha, czyli jednak jest możliwość, żeby zrobić bukiet z frezji pod koniec sierpnia... jak to dobrze
![]() ![]()
#4181 |
Raczkowanie
|
Wg mnie świadkowa trzyma bukiet, który później młodzi składają na ołtarzu w ofierze Maryi ale żeby miała własny? wydaje mi się to niepotrzebne. U nas przynajmniej się tego nie praktykuje
To umysł kreuje świat wokół nas i nawet gdybyśmy stanęli tuż obok siebie na tej samej łące moje oczy nigdy nie ujrzą tego co widzą twoje - G. Gissing http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008061400300330.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4182 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4183 |
Raczkowanie
|
cześć Dziewczyny
![]() sukienkę już zamówiłam, będzie na początku czerwca, nauki rozpoczeliśmy ale teraz będziemy zamawiać zaproszenia i po świętach zaczynamy zapraszać gości. Mamy dylemat też z obrączkami bo mi się bardzo podobają klasyczne ale ostatnio znalazłam też takie diamentowane śliczne....i teraz dylemat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4184 |
Zakorzenienie
|
Zielonadaglezja witaj na forum!
![]() My też niedługo będziemy rozglądać się za zaproszeniami, wczoraj wymęczyłam partnera oglądaniem ich na necie na prawie wszystkich oferujących je serwisach, a obrączki wybraliśmy standardowe z żółtego złota, półokrągłe, uważam, że takie są najlepsze. ![]()
![]() |
#4185 |
Wtajemniczenie
|
Obrączki obrączki, kolejny dylemat
![]() ![]() Marta zazdroszcze Ci, że sie wujków nie boisz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4186 |
Raczkowanie
|
haha z wujkami to może być niezły ubaw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4187 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4188 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Oczywiście, ze głownie chcemy poćwiczyć tańczenie ze sobą, ale na swoim weselu nie ma się wielu okazji do tańczenia ze swym mężem. Na kursie tańca (w programie większości szkół) jest disco samba. to brzmi tylko tak, wbrew pozorom to prosty krok, który nadaje się do większości piosenek, to oznacza, ze jak macie wujka średniego tancerza to dacie radę tańczyć używając tego kroku. Oczywiście nie piszę tu o skrajnych przypadkach wujka który jest "wstawiony" i myśli, ze jest królem parkietu i wywija obertasy do piosenki disco. Większość jednak gości (wujków, kolegów, znajomych) to ludzie którzy albo dobrze tańczą, albo czuja rytm, albo potrafią zatańczyć jakiś prosty krok i tutaj disco samba się wam przyda. No pewnie, że nie musi, tyle, ze zwyczajowo tak jest i to ładnie wygląda, dlatego to twoja decyzja. pytanie z jakich przyczyn sie nad tym zastanawiać. jeśli świadkowa nie chce mieć bukietu to nie, ale jeśli ty nie chcesz to lepiej pogadaj ze swiadkową Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-02-26 o 14:37 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4189 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4190 |
Zakorzenienie
|
tiffi u mnie świadkowa nie miała bukietu
![]() Widzę że kilka dziwczyn tez wybrało klasyczne obrączki ![]() Apropo ząbków to ja osobiście polecam paski wybielające ( kupiłam miesiąc przed ślubem na allegro za 60zł) używałam dwa lub tydzień przed ( okurcze nie pamiętam dokładnie ...to było wieki temu ![]() ![]() ![]() Aha niezbyt wygodne jest ich stosowanie bo nie trzymają sie dobrze zębów i ślina się zbiera o nieprzyjemnym smaku tych pasków ale czego nie robi się dla urody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4191 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4192 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi własnie o wybielanie zębów to co myślicie o białej perle,bo jedni mówią że zeby staja sie wrażliwe inni ze nie i ze wybiela zeby tak sobie.Może ktoś z was stosował?
http://www.przewodnikmp.pl/img-251220060401.png http://www.przewodnikmp.pl/img-300820080063.png ![]() "Kocha się naprawdę i do końca tylko wówczas gdy kocha się zawsze w radości i smutku bez względu na dobry czy zły los." Jan Paweł II |
![]() ![]() |
![]() |
#4193 |
Raczkowanie
|
Kodeina a pamiętasz może nazwę tych pasków?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4194 |
Raczkowanie
|
Co do ząbków to ja jestem na etapie chodzenia do stomatologa, który stopniowo będzie mi wybielał je. Na trójki będę musiała mieć założone licówki, albo!!! włożóne implanty!!!!!!! Bo moje trójki są wciąż mleczne
![]() ![]() Obrączki klasyczne górą!!!!!!!! Muszę zacząć rozgladać się za zaproszeniami ![]() Zasiałyście ziarnko niepokoju ![]() ![]() Które z Was dziewczyny idą do ołtarza z narzeczonym, a które prowadzi tatuś? ![]() ![]() ![]() Co myślicie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4195 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja stosowłam ten żel. Teraz przerwałam <z lenistwa> ;p. Na poczatku rzeczywiscie dziąsła troszke bolały i stały sie wrażliwe ale z czasem wszystko wróciło do normy. A efekt... ja juz po pierwszym uzyciu zauwazylam roznice, z czasem ząbki były coraz bielsze. Minusem jest to, ze jak skonczyłam go stosowac prawie odrazu powrocily do normalnego koloru, wiec zeby efekt byl trzeba stale stosowac. Smak tez nie jest zbyt przyjemny <gorzki> ale mozna sie przyzwyczaic, no i te wkladki na poczatku nie moglam sie przyzwyczaic ale juz po kilku uzyciach jak dobrze sie ułozyły było ok. Także ja bardzo polecam ten zel wybielający, jak na cene ok. 50 zł jest bardzo wydajny. Kupiłam go juz z pol roku temu, stosowalam kolo miesiaca i wykorzystałam mniejsze pól jednej tubki, a są dwie. Polecam ![]()
![]() |
#4196 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie bedzie prowadzil tato i nie dlatego, ze z Amerykanskich filmow, tylko, ja cale zycie o tym marzylam. Zawsze chcialam, zeby mnie moj luby zobaczyl przed samym oltarzem. Do tego nie podoba mi sie, blogoslawienstwo w domu i te cale ceregiele z tym zwiazane. Moi rodzice prosili, zeby tego nie bylo, bo oni nie mieli a widzieli, ze to takie modne. Tak samo nie zycza sobie podziekowan w postaci piosenek... W sumie ciesze sie, ze moi rodzice podchodza do slubu jak JA ![]() Wybielanie- to jest tak, ze nie wybieli sie czegos co nie bylo biale na poczatku, kazdy ma inny kolor kosci (od kremowych do zoltych) i wybielic mozna tylko z osadu! Z platkami i innymi cudami jest tak, ze one maja w sobie substancje zrace i sa niebezpieczne dla szkliwa. Mimo, iz to wiem, sama kupilam i powaznie, nie moge ich uzywac. Zeby mnie bola na dlugo po zdjeciu platkow. Obraczki, proste i klasyczne GORA ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4197 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Panny Młode
![]() Ja też wychodzę za mąż w tym roku dokładnie 16.08. 2008 ![]() Na razie mamy zarezerwowaną sale, fotografa i kamerzystę . Chodzimy też już na nauki. Moje pytanko ile wcześniej wysyłać zaproszenia??? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4198 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi sie wydaje, ze 2 miesiace przed w zupelnosci wystarczy. Ja wprawdzie bede rozdawac/wysylac 3 miesiace przed ale to tylko dlatego ze slub we wrzesniu a chce rozdac przed wakacjami, bo w ich trakcie moge nie zastac wielu osob, zreszta blizsza rodzina juz dawno wie wiec to bedzie tylko formalnosc a cala reszta napewno dowie sie tez duzo wczesniej "pocztą panatoflową ' ![]()
![]() |
#4199 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale rozumiem o co Wam chodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4200 |
Zakorzenienie
|
ja chyba jednak postawie na bukiet tylko u Panny Młodej czyli dla mnie
![]() ja chcę iść do ołtarza z Narzeczonym, jakoś inaczej mi się nie widzi
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.