![]() |
#4681 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Cytat:
Dobrze, ze masz swoje poglady, ale wydaje mi sie, ze nie ma co az tak ich pokazywac. Kazdy jest inny i dobrze bo inaczej bylo by nudno na ziemi ![]() Ja tez nie wierze w przesady; - Slub mam w lipcu, bez "R" - nie bede wkladac pieniedzy do buta - nie bede miala chyba nic pozyczonego - Nie wolno przymierzac obraczek przed slubem- a jak sprawdzic czy sa dobre ![]() - perelki- nieszczescie ale chyba wlasnie je bede miala, bo pasuja do sukienki itd itd... PS taki perlowy makijaz widzialam u mojej kolezanki- byla swiadkiem, MASAKRA! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4682 |
Zakorzenienie
|
Hmmm a ja już nie wiem. Całkiem matowy makijaż może wyjść zbyt ciemny ( ja chcę w brązach i złocie) i mnie postarzać..musi być trochę perły..
Przy zewnętrznych kącikach oczy oczywiście mat, ale nie wiem jak na całe oko.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4683 |
Rozeznanie
|
eh..zazdroszczę
![]() u nas wszystko w proszku ![]() może wy pomożecie: chce na slub buty do tańca przystosowane jednocześnie do chodzienia po "dworze" ![]() ![]() no i tu moje pytanie - czy znacie jakiś środek/sposób jak ozdobic buty np. fragmentem koronkowej aplikacji lib czyms podobnym aby póxniej można to było usunac z buta bez uszkadzania go? jakieś pomysły? ![]()
![]() |
#4684 |
Wtajemniczenie
|
jak czytam o tych naukach przedmałżenskich co je przechodzicie, to się nie chce wierzyć, że jesteśmy w XXI wieku, ale raczej w jakimś średniowiecznym zaścianku
![]() U nas w parafi ksiądz proboszcz jest naprawdę SUPER człowiekiem, nam "zaliczył" nauki w związku z tym, że przechodziliśmy je w liceum (niemieliśmy żadnych zaświadczeń). Ale jeśli trafimy na wikarego na spowiedzi przed ślubem to biada nam... ![]() ![]() ![]() Oczywiście żadnymi mordercami nie jesteśmy, ale mieszkamy razem przed ślubem... czuły punkt "księdza"!!!
![]() |
#4685 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W stojącym solarium nic nie nakładam na sutki ![]() Cytat:
Przyznaję, że chętnie stosowałabym metody naturalne planowania rodziny, żeby nie truć organizmu, ale jakoś siebie nie widzę mierzącej codziennie temperaturę, w dodatku przy moim trybie życia (cóż, nie zawsze śpę "przepisowe" minimum 3 godziny). Poza tym akurat do alkowy nie mam zamiaru wpuszczać osób trzecich z kodeksem moralnym, co mi wolno robić z mężem a co nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Są też cienie dające satynowy efekt - nie mają zbyt dużo drobinek (jedynie bardzo małe) i wyglądają tak półmatowo, choć w dziennym świetle nieco się błyszczą (nie wiem, jak wychodzą na zdjęciach). Mam np. podwójne cienie Isa Dora i one nie są takie typowo perłowe. Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4686 |
Zakorzenienie
|
Ad pasa do pończoch: chciałam go, ale koleżanki mi odradziły. Jeśli suknia nie jest z kołem to klamerki się odznaczają. No i słyszalam, że strasznie się to to rozpina.
Ale fakt: bardzooo efektowne.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zastanwiam się czy do kosmetyczki można wziąć swoje kosmetyki i poprosić o wykonanie nimi makijażu ślubnego ![]()
![]() |
#4688 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dla mnie po prostu jest to nie do uwierzenia, ze można brać ślub kościelny dla rodziny a nie dla siebie, bo to bez sensu. Dziewczyny fajnie mi się z wami rozmawia dowiaduję się wiele jesteście pomocne, ale nie wymagajcie ode mnie, że nie skomentuje czegos takiego. A co do tego, ze dobrze, ze ludzie są inni to się zgadzam w 1005 i neich tak zostanie Dziewczyny nie jestem pewna co do tych pończoch słyszłąam różne opinie, ze w białych? ecru czasem nogi wygladają jak sine, pzoa tym trochę komunijnie, ze lepiej naturalny kolor. Słyszłąam tez opinie, że naturalne są takie zwykłe. Już sama nie wiem Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-17 o 19:09 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Zakorzenienie
|
Jutro chyba się przejdę do gatty i zobaczę co wybiorę.
Pochwalę się wyborem an forum rzecz jasna.
![]() ![]() |
![]() |
#4690 |
Raczkowanie
|
tiffi1 nie chcialam cie urazic, raczej chodzilo mi o to, ze religia i polityka to niemalze przyczyny wojen
![]() Ja sie zastanawiam nad ponczochami i chyba bede miala biale, chociaz kupie oba kolory i sprawdza jak wygladaja na nodze do sukienki |
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Raczkowanie
|
Sluchajcie, przymierzalam perlowe rajstopy i to jest tragedia!!!! Nogi sa po prostu koloru trupiego. Sine. Ohydne! Albo bede miala cieliste, albo jeszcze zobacze jak biale wygladaja do mojej sukni....
Ale never ever rajstop koloru ecru!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4692 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zgadzam sie, że religia i polityka to dwa drażliwe tematy, wiec to tyle. I jeszcze o tych rajstopach, no właśnie nie chcę by moje nogi wyglądały jak siwo trupie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Zakorzenienie
|
ja chyba będę miała cieliste rajstopki, bo od dzieciństwa mam wpojone że białe strasznie pogrubiają nogi.....
#4694 |
Zakorzenienie
|
Nie wpadłam na to z tymi pończochami...muszę to koniecznie sprawdzić!
![]() ![]() |
![]() |
#4695 |
Rozeznanie
|
Pytałam jeszcze na dwóch forach (jedno ślubne, jedno moda) i zdecydowanie dziewczyny powiedziały, ze cieliste
|
![]() ![]() |
![]() |
#4696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie mam zbyt szczupłych nóg, więc faktycznie się zastanowię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4697 |
Raczkowanie
|
No wlasnie z tymi pogrubieniami ehhh ja mam sportowe nogi, zero smuklych- nimfowatych.
Kiedys zalozylam ponczochy perlowe - swiecace to wygladalam jak na dwoch serdelkach, obiecalam sobie, ze dozywotnio tego bledu nie popelnie, ale w sumie przy takiej dlugiej sukni do ziemi to nie bedzie widac nog w bialych ponczochach... juz sama nie wiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Zakorzenienie
|
Ja mam szczupłe nogi..ale już nie wiem..jak mam trupio wyglądać.. no i jak to sprawdzić..kupić w ciemno?
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4700 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja myślę o pasie do pończoch,ale jeszcze się zobaczy ![]() ![]() ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy zamawianiu sukni pani w salonie pytała mnie, czy chcę mieć stanik. Myślę jednak, że się w jakiś zaopatrzę ![]() A propos zaglądania pod sukienkę. Gdy będziesz miała podwiązkę, to prawdopodobnie pan młody pod kieckę zajrzy, żeby ją ściągnąć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4703 |
Raczkowanie
|
Wlasnie jak to ejst z podwiazka i welonem, ja nie bede miala typowego wesela tylko przyjecie slubne i niewiem jak to zogranizowac.
Dziekuje z gory ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4704 |
Wtajemniczenie
|
to jeśli już ten pan młody pod sukienkę zajrzy to przecież nie będzie oceniał czy te nogi wyglądają "grubiej" niż zwykle
![]() moja siostra nóg modelki nie ma, a miała białe pończoszki i mi się bardzo podobało. Pas do pończoch też miała i była zadowolona. Ja jeszcze nie wiem na co się zdecydować czy rajstopy czy pończochy ![]()
![]() |
#4705 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jeśli chcecie koniecznie mieć białe pończochy, to polecam kabaretki. Wyglądają bosko. Cieliste jakoś takie zwykłe mi się wydawały na ślub
![]()
#4706 |
Raczkowanie
|
ja tam bede miec cieliste rajstopki bo moim zdaniem wygladaja najbardziej naturalnie. beda to cieniutki rajstopy zeby wygladalo to tak jakbym nic nie miala.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4707 |
Raczkowanie
|
Najpierw myslalam, ze rajstopy. Potem przy wybieraniu fotografa, w galeriach wszystkie panny mlode mialy ponczochy (popularne zdjecia z zadarta kiecka na plenerze). No wiec stwierdzilam - kurcze ponczochy! - wygldaja sexy. Ale potem zaczelam sie zastanawiac, bo:
to bedzie sierpien, wiec moze sie zdarzyc, ze jeszcze baedzie naprawde cieplo w dodatku bede miala halke pod suknia i jesli ubiore ponczochy to czy nie bedzie mnie ona "denerwowac"? ![]() ![]() Aha! Czy jesli potrzebuje 62 zaproszen to o ile wiecej powinnam zamowic? (jestem pewna, ze sie pomyle na jakims zaproszeniu :/ albo zdarzy sie tak, ze pare osob odmowi, wiec bede musiala "dopraszac" ![]() Do 70 sztuk? Wiecej? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4708 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() gości których w pierwszej kolejności nie chcesz zaprosić?
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
Przyczajenie
|
witam,wychodzę za maz we wrześniu , nie mam jeszcze zespołu polecono mi okbend z lublina , wiecie coś na jego temat...a i co najważniejsze nie mam jeszcze sukienki mam zamiar ją uszyć wiecie kiedy musze za to się zabrac, myślałam że ok 3 mies przed slubem? Co Wy na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.