![]() |
#1171 |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Dziewczyny, wy będziecie rozwozic zaproszenia?? Bo ja - na pewno roześlę. Tylko tym, których często widuję, osobiście wręczę. Nie bedę się przecież fatygowac do Wrocławia czy Szczecina, żeby wręczyc zaproszenie
![]()
#1172 |
Zakorzenienie
|
wiekszosc rodziny mam niedaleko wiec zawieziemy. bedzie okazja sie spotkac. ale tym ktorzysa daleko: czyli olsztyn i krakow wysle. i zadzwonie zeby powiedziec
#1173 |
Raczkowanie
|
my też najbliższym planujemy rozwieść zaproszenia
![]() i w czasie świąt porozdawać (mówię w moim przypadku wielkanocnych świętach ![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj pokataowałam mojego Pawła różnymi drobiazgami związanymi ze ślubem ![]() ![]() ![]() mi się w każdym razie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Zadomowienie
|
Calva no no rzeczywiście z nas sąsiadki.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Raczkowanie
|
Witajcie
Dawno nie pisalam ...ale Chcialam was poinformowac ze z weselem mamy prawie wszystko zalatwione tzn. Sale Zespol Kamerzyste Fotografa Auto Zakupiona sukienke (musialam wczesniej bo dopiero przyjade tydzien przed) Wybrany prawie bukiet i strojenie samochodu. zakupione zaproszenia,talblice rejestracyjne ,ksiege gosci,etykietki na wodke, Zakupione buty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Zakorzenienie
|
Madlen, ja byłam w zeszłym roku na weselu gdzie Panna Młoda zawinęła się spać koło 2/3 nie pożegnawszy się z nikim. Przez pół godziny wszyscy jej szukali, w końcu PM znalazł ją smacznie śpiącą w ich apartamencie
![]() My dzisiaj idziemy na konfrontację z videofilmowaniem - przeczytałam o nich starszne rzeczy na jakimś forum ślubnym i przestaszyłam się nie na żarty...pijany kamerzysta, nagranie od połowy wesela bez ślubu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1177 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze nei chodziłam za suknią, ale oglądałam stronki na necie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a Wy już oglądacie??albo masz już coś upatrzonego??Twój mężczyzna nie protestuje że wszytsko już teraz kombinujesz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1178 |
Raczkowanie
|
27 wrzesien 2008
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Raczkowanie
|
My mamy slub we wrzesniu 20008 i mysle zeby zaproszenia rozdac na poczatku lipca zanim ktos zaplanuje wakacje a potem zabraknie mu $ na wesele ;p wkoncu miloby bylo gdyby wszyscy goscie dotarli, bo chcialabym zeby cieszyli sie ta chwila tak samo jak my... / Czesc zaproszen rozwieziemy, wreczymy osobiscie, czesc wyslemy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Wtajemniczenie
|
Melodio Mgiel Nocnych!
Pociesze cie, bo ja jestem wieksza od Ciebie o cale 3 cm! I juz wiem, ze na pewno bede musiala miec szyta suknie, bo tak to juz jest, ze szyja suknie na wysokie dziewczyny |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Raczkowanie
|
My zaproszenia bedziemy wreczac tutaj w Niemczech na swieta Bozego Narodzenia a do Polski wysle w styczniu (musze tak to zrobic bo tu w Niemczech zamawiaja w styczniu urlopy i chce zeby wszyscy przyjechali a do Polski tez wysle wczesniej zeby wszyscy sobie zalatwili urlop.
My zakupilismy juz zaproszenia teraz sobie leza i czekaja na wypisanie,,,, Aha mam pytanie Czy zapraszajac na przyjecie weselne (tylko )wpisujecie GODZINEß? |
![]() ![]() |
![]() |
#1182 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() My sobie raczej odpuscimy "ucieczki na zdjecia" itp. w trakcie wesela ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Zadomowienie
|
babeczka1985 to my z moim TŻ byliśmy na weselu gdzie Państwo Młodzi zatanczyli pierwszy taniec (po wielu namowach, bo nie mieli takiego zamiaru) i od razu zniknęli. Wybiła północ czas oczepin a ich dalej nie było. Ok. 1.00 się zjawili zmuszeni przez orkiestrę rzucili czym trzeba i znowu wyparowali. Planowaliśmy być dwa dni, przejechalismy ok. 200km w jedna strone i o 2.00 w nocy w auto i do domu. Różnie to bywa z odpowiedzialnością, a niby mieli więcej niż 24 lata no i rodzice też byli na sali.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1184 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Za suknia tak jak Ty rozglądałam się jedynie w necie - podoba mi się kilka modeli,. ale chciałabym je zobaczyć na sobie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Raczkowanie
|
hehe widzę że podobnie mamy z naszymi mężczyznami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeśli chodzi o świniaka to ja raczej negatywnie jestem nastawiona ale ostatnio miałam przyjemność skosztować we Włoszech i był pyszny.najgorsze jest zobaczyć go w całości;/moja mama i mój Paweł uwielbiają pieczone mięsko ![]() jeśli chodzi o suknię to w tym roku zmiana kolekcji była dopiero ok luty - marzec ale zawsze można wcześniej popatrzeć ![]() ![]() ![]() mamy troszkę czasu więc wspólnie coś będziemy kombinować i wzajemnie się wspierać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1186 |
Zakorzenienie
|
Oglądam powoli sukienki, ale w żadnej się nie widzę
![]() ![]() O zaproszeniach jeszcze nie myślę - zapewne albo gdzieś je załatwię po znajomości w korzystniejszej cenie, albo zamówię na Allegro ![]() Gdzie macie zamiar mieszkać po ślubie? Ja zamieszkam z teściami, ponieważ na razie nie ma innej opcji, ale mam nadzieję, że to będzie tylko tymczasowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
Raczkowanie
|
U nas po slubie sie nic nie zmieni bo jestesmy po slubie cywilnym i mieszkamy 1400 km od rodziny wiec mieszkamy sami .
Ja tez mam 160 cm i sukienke juz zakupilam ....a sukienki zawsze mozna trzymac w salonach z sukniami slubnymi i odebrac je dopiero przed weselem ja tak przynajmniej mam . Rowniez otrzymalam rabat !!na sukienke |
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Zakorzenienie
|
Ja zamieszkam na dobre z TZ za jakiś miesiąc
![]() ![]() Za kilka lat być może weźmiemy się za budowę domu.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
My mieszkamy razem już prawie dwa lata roku, do ślubu będzie prawie trzy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Zakorzenienie
|
my sie zaczniemy rozgladac za mieszkaniem po nowym roku. na razie tz polowe pensji odklada na wesele zeby nie brac kredytu i nie stac by nas bylo na wynajem. chociaz mamy teraz jedno mieszkanko na oku, juz wyremontowane. ale co z nim to bedzie wiadomo pod koniec sierpnia.
a po slubie jak najszybciej kredyt i bierzemy sie za budowe. nie wyobrazam sobie cale zycie w bloku mieszkac. ![]()
#1191 |
Raczkowanie
|
Rodzice mojego mezczyzny wyprowadzaja sie z mieszkania do domu (ktory obecnie jest w budowie), wiec mieszkanie zostaje Rafalowi. No i klops, bo przyznam sie szczerze, ze choc kocham mojego faceta to nie potrafie sobie wyobrazic, ze mieszkam nie-z-rodzina.
a) z rodzina mieszkam w domu na przedmiesciach niemal, jest nas 5! mam brata i siostre, nio i nagle bach trzeba sie przeniesc do bloku na osiedle gdzie sa tylko bloki ![]() b) trudno mi sobie wyobrazic, ze po tylu latach przebywania z czterema osobami i psem nagle mam osiasc w mieszkanku z jedna osoba ![]() generalnie nie miesci mi sie to w glowie, ![]() ![]() ![]() Dziewczyny Wy nie macie takich mysli? ![]() Wyglada na to,ze narzekam niezle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1192 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie szczesciary
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Zadomowienie
|
Calva ja planowałam kupić coś ze starej kolekcji tak ok lutego marca. A może przy jakimś większym dopływie gotówki zdecydowałabym się na nową z 2008
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie przejmuj się, na pewno po jakimś czasie przyzwyczaisz się, a za jakiś czas dorobisz się wspólnie z mężem domku z ogrodem, czego Tobie i sobie życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1195 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A domek z ogrodkiem bedzie byc musial hehe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Raczkowanie
|
aja w chwili obecnej nie wyobrazam sobie mieszkania z rodzicami. wyroslam z tego jakies 3 lata temu. wole mieszkac ze swoim narzeczonym
#1197 |
Raczkowanie
|
widzę że ciekawe tematy zostały poruszone
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() podziwiam Was dziewczyny że tyle przed ślubem kupujecie suknie ![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj byliśmy na pierwszej poradni i normalnie szok ![]() ![]() ![]() dzisiaj starałam się o pracę i nawet nie sądziłam że taka rozmowa jest strasznie męcząca;/ trzymajcie kciuki za mnie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1198 |
Zadomowienie
|
Calva mooocno trzymam kciuki za pracę!!! Nauki mają ważność bezterminową, tak? My pewnie jakimś cudem w zimie je zaliczymy chociaż też nie wiem czy to będzie takie proste bo mój TŻ pracuje na zmiany.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1199 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem szczerze, że nie podoba mi się wizja mieszkania z teściami. Planujemy totalny remont domu, który stoi niedaleko rodziców TŻ, z tym że na razie mieszka tam pewna pani ![]() Tak pokrótce wygląda moja sytuacja ![]() ![]() Co do sukni - ja niekoniecznie chcę kupować teraz. Stwierdziłam jednak, że można by się rozejrzeć w najbliższym czasie. Kolekcje z 2007 roku nie są jeszcze "przebrane", więc można znaleźć wiele ciekawych modeli, a ceny już spadają baaaaaardzo ![]() Jeśli znajdę coś, co mi wyjątkowo przypadnie do gustu, a salon będzie w stanie przetrzymać mi tą suknię jak najdłużej, to czemu nie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.