![]() |
#1501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiesz jaka wojna o ten wyjazd byla . bo TZ oczywiscie ze wolnego nie dostanie, ze kasy nie ma, ze pociagiem... ale jak przyszlo co do czego to i szef bez problemu dal 2 dni urlopu, i pociag jest w stanie przezyc i kasa sie znalazla ( jedziemy za pieniadze za dodatkowa robote wiec oszczednosci nie ruszy). a ja wiem ze gory nas odpreza i na pewno nie bedziemy zalowac ![]() a potem moze nad morze ![]() ![]()
![]() |
#1503 |
Przyczajenie
|
witam.. ja z pytniem do MARIKA.S bo tak czytam sobie o twoich slicznych zaproszeniach. ja tez mam zamiar robic sama pomysł tez juz jest tylko mi jakis fajnej czcionki brakuje...wiec wlasnie ..posaidasz jakis fajne do ewentualnego podzielenia sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W góry jedziemy, ale dopiero za trzy tygodnie - a już bym chciała - przynajmniej razem byśmy byli więcej czasu ![]()
![]() |
#1505 |
Raczkowanie
|
Ja mam termin ślubu na 26.04.2008 i planyjemy kupić obrączki tak jakoćś po Nowym Roku, może w Walentynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Przyczajenie
|
ja planuje kupić obrączki to nowym roku ale wszystko inne załatwiam już teraz ślub mam 06 września 2008 chciałam w sierpniu albo w lipcu ale zadzwoniłam dwa miesiące temu do wokalistki z zespołu, który ma grać na weselu i nie mieli już terminów! więc rok wcześniej to wcale nie tak długo najlepsze lokale czy zespoły mają już zajęte terminy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1507 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Sparawdza sie tu powiedzenie, że "facet jest głową, a kobieta karkiem, ktory kreci tą głowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Raczkowanie
|
hehe Elwirka26.......nio chyba mamy ten sam problem...moj facet to tak jak piszesz na wszystko ma czas...ehh mamy ślub 08.08.08....... i narazie spoczeliśmy na sali hehe i księdzu...co prawda przesłuchaliśmy płyty zespołów i wystarczy tylko się zdecydować i zaklepać termin...ale jak twierdzi a to za dwa dni, a to w przyszłym tygodniu, bo akurat ma tenis....tak samo jest z fotografem....mam nadzieję , że jakoś teraz to ruszę...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale co tam.... dobrze, że mam was i to forum ![]()
![]() |
#1510 |
Przyczajenie
|
Nam zostały jeszcze 4 miesiące ale generalnie ważniejsze sprawy jakoś udało nam sie w ciagu tygodnia załatwić (termin w kosciele, sala, fotograf, kamerzysta, zespoły) , teraz tylko suknia, garnitur i zaproszenia no i drobniejsze sprawy. Mam tylko mały problem bo mój TŻ chociaż z racji zawodu posiada tysiace garniturów, za nich w świecie nie kwapi sie aby jechać na jakieś zakupy;/ nie wiem jak mam Go zaciagnąć do salonu. Mam nadzieje, ze mi sie to uda przed ślubem <lol>
|
![]() ![]() |
![]() |
#1511 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak jakiś czas temu zaczęlam przebąkiwać mojemu T ze sukienke odebrałam od krawcowej juzuszyta to nic nie powiedział, ale mine miał taka że myślalam że cos mu zaszkodzilo ![]() ![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-09-01 o 19:38 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1512 |
Raczkowanie
|
Ja nie mogę złego słowa powiedzieć na mojego kochanego TŻ. Jest cudowny (zresztą jak zawsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ha ha, ja nie wiem ale zawsze raz na miesiąc robię wstępną listę a później co jakiś czas kogoś wykreślę, kogoś dopiszę.Jej ja chyba zwariowałam, przecież mamy jeszcze 11 miesięcy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1515 |
BAN stały
|
witam my mamy datę ślubu ustaloną na 23.03.2008 czyli wielkanoc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też na początku próbowałam sie sugerować listą gości z wesela siostry, ale ślub był w 2003 i dużo się pozmieniało w mojej rodzinie.(urodziły się kolejne dzieci, kuzyn w trakcie rozwodu, mój Tato zmarł, itp). Po za tym przekonałam się, że kilka osób jest niewartych zaproszenia ![]() Pozdrawiam.
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Raczkowanie
|
Moj TZ ostatnio wzial sie ostro za poszukiwania zespolu i kamerzysty
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Raczkowanie
|
Witam wszytskie Panny Młode 2008
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Raczkowanie
|
Witam nowe Wizażystki
![]() my to właśnie zastanawiamy się nad chórkiem na ślub ![]() ![]() my staramy się wspólnie wszytsko załatwia, chociaż jak facet to facet czasmi marudzi że jest duzo czasu;D ale dzięi moim zdolnbościom męczarskim na ten rok tylko dokończy nauki i ustali termin w kościele ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też witam wszystkie nowe Wizażanki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Zakorzenienie
|
Pytanie : Jako, ze mamy brać ślub cywilny zastanawiamy się teraz nad możliwością ślubu poza USCnem (krakowski, nie jest zbyt piękny), bardzo duże problemy robią?
I może jakieś propozycje miejsc?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Raczkowanie
|
to ja chyba moje drogie jestem z innej planety bo wlasnie u mne jest na odwrot.otoz to moj kochany walczyl ze mna ze to juz czas zamowic sale fotografa i te inne sprawy a ja mowilam:,,mamy czas kochanie czas nie goni nas
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Nam sie wizyta u kamerzystki przeciąga, bo teraz Filip zostaje po godzinach, wraca późnym wieczorem. A kiedy przychodzi weekend to znowu babka jest na weselach. Jej jak ja czegoś takiego nie lubie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=m.a.r.t.a;5180340]Proszę
![]() Dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Raczkowanie
|
Witam! ślubuje 02.08.2008 i bardzo proszę o dopisanie mnie do listy.Jestem tu nowa i mam nadzieje ze wspolnie z wami będę mogla odliczać dni do tego wielkiego wydarzenia!Salę,orkiestrę ,kamerzystę,fotografa i kościoł juz załatwiliśmy więc wlaściwie jest już wszystko co najważniejsze teraz same przyjemności obrączki,nasze ubrańka ale na to jest jeszcze czas.Zaproszenia będą naszym własnym dziełem zadecydowaliśmy się na rulonik nie wiem jeszcze jaki tekst znajdzie się w środku...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
Aniatr witamy serdecznie
![]() Miłego wizażowania ![]() P.S Dopisałam Ciebie.
![]() |
#1527 |
Zakorzenienie
|
toverek83 ja nie miałam znajomości, a dostałam pracę w szkole, więc głowa do góry, na pewno się uda. Szczerze, to po pięciu latach mam serdecznie wszystkiego dość. Mam nadzieję, że przez ten rok będę tak zajęta ślubnymi sprawami i nerwami, że nie będę przejmować się pracą. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1528 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() dobrze wiedzieć że w listopadzie wymieniają towar na nowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1529 |
Przyczajenie
|
Wczoraj wybraliśmy obrączki!!!
Oj nie było łatwo, ale w końcu znależliśmy kompromis. będa całe z białego złota (taki też mam pierścionek). Osobiście wolałabym żółte z białym. Na te zgodziłam się tylko dlatego, ż z daleka właśnie na takie wyglądają. Z kolei nasze rozmowy odnośnie ślubu sprowadzją się do tego, iż ja mówię jak to sobie wyobrażam ów dzień a On zgadza się albo też i nie. Ale póki co -to pierwsze ![]()
#1530 |
Raczkowanie
|
![]() Co do nauk przedmałżeńskich: są trzy spotkania "w kościele" i jedno w poradni rodzinnej. Bardzo nam to odpowiada, bo zdążymy przed rozpoczęciem semestru. A najważniejsze jest to, że nie trzeba przynosić świadectw z religii, bo mój TŻ zgubił (kochany ludek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.