![]() |
#1591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1592 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
- dowód opłaty 84 zł ( zazwyczaj w każdym urzędzie jest kasa) - i wy dwoje osobiście z dowodami osobistymi i tyle ![]() Minimalny czas oczekiwania na uroczystość to miesiąc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1593 |
Raczkowanie
|
Dziś jesteśmy już po 2 naukach. Jeszcze tylko 1 i spotkanie w poradni rodzinnej. Ogólnie jest ok.
Ja chce na świadka poprosić moją koleżankę, która jest z chłopakiem. Mój TŻ poprosi kumpla, który póki co jest sam. Nie widzimy w tym problemu, bo pewnie zaprosi jakąś swoją kolżankę. A jeśli nawet nie, to przecież (dla nas przynajmniej) zadanie świadków to być na ślubie, podpisać się na dokumentach a potem bawić się w najlepsze. Nie muszą bawić się ze sobą. Każde dostaje zaproszenie " z osobą towarzyszącą" i czy z tego skorzysta czy nie to jego sprawa. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1594 |
Raczkowanie
|
hehe no u mne póki co nie ma problemu
![]() ![]() ![]() ![]() właśnie dzisiaj wróciałam z wawy i strasznie cieszę się że jednak mieszkam w Lublinie ![]() ![]() a jutro znowu witaj praco....chociaz ciesze się bo przynajmniej mam kaskę i praca ciekawa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1595 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a poza tym swiadek to ktos zaufany a nie pierwszy lebszy z brzegu, ale ja nie wnikam... pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1596 |
Zakorzenienie
|
moja siostra wychodzi za maz za tydziena a mnie nie ebdzie an slubie
![]() ![]() ![]()
#1597 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1598 |
Raczkowanie
|
A my w weekend zalatwilismy sobie zespol i kamerzyste w koncu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1599 |
Zadomowienie
|
Dobrze, że do ślubku jeszcze praktycznie roczek - mój TŻ wyjechał, a ja z nudów wczoraj pofarbowałam włoski (z mojego naturalnego brązu na koszmarnie ciemny brąz-prawie czarny). Użyłam kremu wella color touch - miejmy nadzieję, że troszkę się zmyje
![]() ![]()
#1600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam problem z fryzurą na ślub. Często zmieniam kolor i kształt uczesania, nie mam oporów, żeby z włosów do ramion pozwolić zrobić sobie krótkie całkiem i zmierzwione ![]() ![]() Czy Wy też przymierzacie się do zapuszczania włosów albo czegoś innego, co będzie wiązało się z zaplanowaniem fryzury znacznie wcześniej? Obecnie mam asymetryczną fryzurę, musiałabym ją wyrównać ![]() ps.: Jak nie zapomnę, to pójdę dziś zaklepać godzinę w kościele, ale to dopiero ok. 18. Troche mi się nie chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1602 |
Zadomowienie
|
Jeszcze miesiąc temu miałam ładne równe włosy za ramiona bez grzywki. Ale jeden wypad do stolicy (byłam w złym humorze) spowodował, że teraz mam grzywkę, włoski są pocieniowane na całej długości i od czubka głowy mierzą ok 10 cm gdzie wcześniej było 48 cm
![]() ![]() ![]()
#1603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1604 |
Raczkowanie
|
Moje wlosy mierza 57cm, zapuszczam du slubu( czyli jeszcze 10 miesiecy i 1 dzien
![]()
#1605 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() ![]() Temat wloskow? ![]() ![]() ![]() ![]() W pazdzierniku ide na wesele, wyapda zrobic jakas fryzurke co sie wiaze z podcieciem koncowek i zrobieniem cos z przodu hmmm ![]() Na wlasnym weselu chce miec spieta gore wlosow a dol rozpuszczony, proste albo pokrecone na lokowce, a z przodu asymetryczna grzywka ![]() ![]() Co do zalatwien - sprawa stoi w miejscu - sala i orkiestra zarezerwowana - jak sie zmotywuje to zaczniemy rozgladac sie za fotografem i kamerzysta, do miesiaca tez zalatwimy samochod i ciasta/tort. W nastepna niedziele zaczynamy nauki w Kosciele ![]() Wczoraj bylam z mama w salonie sukien Cambeline u mnie w miescie i znalazlo sie pare ktore mi sie spodobaly - gladkie skromne wdzieczne ![]() ![]() ale sie rozpisalam... Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1606 |
Zakorzenienie
|
Zapuszczam. Miałam kiedyś długie włosy, potem ścięłam, bardzo fajnie wyglądało, zamieszczałam zdjęcie na wizażu. Potem ścięłam jeszcze raz (z przodu bob, z tyłu zostawiłam dłuższe, bo chciałam, żeby na długośc odrastały...), tak doradził mi fryzjer, miało być ekstrawagancko a wyszło beznadziejnie... Więc teraz zapuszczam cały czas, zaczynają się równać obie warstwy, chcę mieć możliwośc upięcia, ale zostawię też trochę luźnych pasm. Bardzo długie (głuższe niż za łopatki/lub ramiona, nie będą bo jestem szczupła i drobna więc zniknę za taflą włosów.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
Raczkowanie
|
Ja cały czas zapuszczam włosy, bo mój Tygrysek bardzo prosił. Tylko, że zrobiłam sobie grzywkę a to się już mu nie podoba
![]() Moje Kochanie załatwiło już samochód. Na 99% pojedziemy srebrnym Land Cruiser'em. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1608 |
Zadomowienie
|
hej dziewczynki ja mało sie udzielam ale wpadłam sie pochwalic ze mamy ustalona date na 23 sierpnia 2008 roku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jesli chodzi o włosy to ja mam za łopatki gdzies tak ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja teraz też wpadam tylko późnymi wieczorami. Mam tyle roboty, że szkoda gadać, ale jak wszystko minie nadrobię wizażowe "zaległości" (czyt--> pogaduchy) ![]() Pozdrowienia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1610 |
Zadomowienie
|
Zastanawiam się dziewczyny po Waszych postach czy nie zacząć zapuszczać. Najdłuższe kosmyki sięgają mi do łopatek, ale na czubku głowy mam jak pisałam ok 10 cm włoski. Za rok i tak nie odrosną takie jak były przed ścięciem hmmm no i nie wiem jak taka bezkształtna odrastająca fryzurka będzie wyglądała.... właściwie nawet i na moich teraźniejszych włoskach da się coś wykombinować, byłam w sobotę na weselu i nie było może najładniej, ale najgorzej też nie. Za 2 tyg kolejne wesele i kolejny fryzjer - zobaczymy jaką wizję bedzie miała
![]() emi22 gratuluje daty ![]() ![]()
#1611 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny ja tez zapuszczam wlosy choc nie wiem jak wytrzymam. teraz mam tak wycieniowane ze spiac je wszystkie trudno no ale za 10 miesiecy troszke jeszcze podrosna.pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No cóż, najwyżej zetnę w ostatnim momencie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1613 |
Raczkowanie
|
dziewczyny nie boicie sie ze o czyms zapomnicie? ja z jednej strony wiem ze zostalo mi 10 miesiecy wiec sporo czasu ale z drugiej strony boje sie zeby czegos lub kogos nie pominac.chyba juz zaczynam sie denerwowac a juz wole nie myslec co bedzie pozniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1614 |
Rozeznanie
|
Dopisuje sie Panna Młoda z 19 lipca
![]() ![]() jeśli chodzi o zapuszczanie włosków to ja również jestem w trakcie...moje sięgają narazie troche za ramiona ![]()
i can fly but I want his wings... i can love but I need his heart... my angel gabriel http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008071900400430.png ![]() nasz aniołek 22.06.2009[*] ![]() Nasz kochany syneczek 12.12.2011 ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/0d1yyx8dra3yoqgo.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze miałam długie włosy, teraz sięgają mi spokojnie za łopatki i ścinać ich nie będę aż do ślubu, jedynie pozwolę sobie na podcięcie końcówek, tak dla ich "zdrowia". ![]() Zaprzestałam także farbowania. Juz z 1,5 roku nic na nie nie nakładam i udało mi się odzyskać swój naturalny blond kolor, te wstrętne odrosty zniknęły na dobre. (miałam pasemka, nigdy nie farbowałam całej głowy) ![]() Cytat:
Co do księdza możesz już spokojnie teraz się do niego wybrać. Niektóre wizażanki już zaczęły nauki przedmałżeńskie, mają ustaloną pewną godzinę ceremoni. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1616 |
Raczkowanie
|
Panny Młode 2008
HEJKA! Suknia już wisi w szafie i czeka do soboty!!! dziewczęta ale to szybko minęło! Już w tę sobotę stanę na ślubnym kobiercu
![]() załatwiłam kilka atrakcji ![]() mój kumpel ma gołębie i przy wyjsciu z koscioła bedą puszczone białe gołebie,a brat ma kumpli co połykają ogien i przed pólnoca dadza występ ![]() ![]() ![]() by nas zabawiali ,no i zabawiali nas do 6 rana a na koniec jeszcze jeden z nich pomył mi naczynia po imprezie :0 . mÓJ FACET oczywiscie mine miał nie tęga bo mu sie kawal;erskie nie udały a robił je az 2 dni . pierwszego upili sie zbyt szybko z kumplami i juz o 21,30 był w domu pijany.na drugi dzien nie pamiętal jak sie znalazł w domu,a w sobote był o 11.30 i tez poszedł spac ![]() ![]() ![]() traktowali mnie jak księzniczke ,z kwiatkami i wódeczka przyszli ![]() nie wiem co tam za cyferki mi sie napisały! żeby któras nie pomyslała że to numery do nich ![]()
SPIESZMY SIE KOCHAC LUDZI TAK SZYBKO ODCHODZA ![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-09-12 o 18:30 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#1617 |
Raczkowanie
|
kari_82 powodzenia w sobote
![]()
#1618 |
Raczkowanie
|
Slub i wesele 14.06.08...
![]() Idę dzis lub jutro do Kościoła date 'zaklepać'... Dziewczyny jeszcze 9 mcy, a ja już nie mogę. stres mnie zje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1619 |
Raczkowanie
|
jesli boicie się, ze zapomnicie o czyms, mam dobrą radę
ja robie sobie rozne listy np gosci, osob do zawiadomienia, rzeczy do zrobienia i sukcesywnie zapisuje wszystko dobrze tez zaczac jak najwzczesniej przygotowania- czyli zarezerwowac sale i kosciol, zrobic nauki - jesli robicie slub koscielny, zeby na koniec nei denerwowac sie za bardzo my juz mamy i nauki zrobione i kosciol zarezerwowany, dzis sale zalatwiamy sukienki juz przymierzalam i wybralam- zamowie za jakis czas, albo moze uda mi sie kupic uzywana a wesele mam dopiero za 8 meisiecy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1620 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
i can fly but I want his wings... i can love but I need his heart... my angel gabriel http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008071900400430.png ![]() nasz aniołek 22.06.2009[*] ![]() Nasz kochany syneczek 12.12.2011 ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/0d1yyx8dra3yoqgo.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.