|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Pierwszy raz cos takiego widzę? Bardzo ciekawe. Niestety nie pomogę za bardzo, bo nie mam pojęcia gdzie się zajmują wyrobem czegoś takiego. I obawiam się, że ro średnio trwałe.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Ksylwia - wspolczuje...
![]() Jak to wszystko przeczytalam to sie poryczalam... I wlasnie dlatego nikomu nie ufam... Czasem nawet ciezko mi zaufac TZtowi (nie ufam dziewczynom, nie ufam alkoholowi, nie ufam Jego kolegom - znajdzie sie w jednym z tych otoczen - nie ufam juz Jemu ).Az sie boje z kimkolwiek wiazac zeby nigdy nie cierpiec... a slub za 11 miesiecy... A wczoraj rozmawialam z Tztem ze musze sie zmienic ze musze zaczac ufac... Ale jak po tych postach... Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2007-10-30 o 19:12 |
|
|
|
#2193 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2008
Cytat:
![]() ksylwia bardzo mi przykro z tego powodu co Cie spotkalo ja to bym chyba drania udusila jak mozna cos takiego zrobic po tylu latach zwiazku. On nie byl ciebie wart przez te wszystkie lata Zobaczysz jeszcze spotkasz takiego faceta w swoim zyciu ze to Ty bedziesz dla niego najwazniejsz. A teraz trzymaj sie zycze powodzenia
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-10-18 o 21:46 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#2194 |
|
Rozeznanie
|
Ksylwio:
Trzymaj się! Co do takiej biżuterii mam wątpliwość co do tulipana, to co na zdjęciu to calla, a tulipan klapnie jak nic,albo zacznie sie rozwijać jak będzie ciepło. Dziewczyny jadę na tygodniowy urlop, muszę odpocząć u mnie w pracy prawdziwa corrida. Jak wrócę nadrobię zaległości. Pozdrawiam |
|
|
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ksylwio, przytulam mocno. Bardzo Ci współczuję. Postaraj się jakoś przetrwać ten najgorszy okres zaraz po zerwaniu - z każdym dniem będzie ciut lepiej i w końcu staniesz na nogi i rozwiniesz skrzydła. |
|
|
|
|
#2196 |
|
Raczkowanie
|
witam
ja wychodze za mąż 28 czerwca 2008 juz prawie wszystko mam zamowione...teraz trzeba tak szybko wszytsko zamawiac.....pozdrawiam
|
|
|
|
#2197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
AAA, nie wiem jakim cudem nie zauważyłam tego zdania.
poszukaj jakichś firm produkujących dodatki do ubrań, nietypową biżuterię czy coś. Powinnaś w necie coś znaleźć.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
przykre, że rozstania w tak drastycznych okolicznościach w ogóle mają miejsce,
przykre że większość facetów szuka nie wiadomo czego nie wiadomo gdzie, podczas, gdy tuż obok mają skarb. Przykre, że większość zauważa to za późno... Ksylwia, zobacz, jesteśmy z Tobą, też kiedyś doświadczone. Ból musi minąć, ale trzeba czasu, żeby pogodzić się z utratą najbliższej bądź co bądź osoby... ale jestem dobrej myśli i choć na razie sama w to pewnie nie wierzysz, całe życie przed Tobą i mam nadzieję, że Twoja Miłość Życia przyjdzie szybciej niż się spodziewasz... teraz najważniejsza jesteś Ty sama, pamiętaj o tym i staraj się jak najmniej zadręczać. |
|
|
|
#2200 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Pozdrawiam wszystkie przyszle Panny Mlode |
|
|
|
|
#2201 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, moja data ślubu to 9.08.2008
![]() nasi rodzice sie jeszcze nie znają, jest jeszcze trochę czasu na to. |
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuk - dziekuje
Co do przygotowan - kurcze, czas leci a my sie nie mozemy zebrac do Ksiedza zaklepac godziny.... Obawiam sie ze nasza upragniona 14.00 bedzie juz zajeta - wtedy rezygnujemy z tradycji i idziemy do innego Kosciolka![]() Jutro ide na wesele brata TZta -jestem druhna Pogoda Nam nie dopisze niestety - u nas dzisiaj deszcz ze sniegiem A ja jutro zaszaleje w szpilkach i z suknia do ziemii do tego zakiet i zimowy plaszcz - rewelacja, niech jeszcze deszcz zacznie padac to humor na wstepie zepsuty. No coz, pogody sobie nie uprosili![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#2203 |
|
Przyczajenie
|
Czy ktoś będzie miał ślub 29 marca 2008 roku?
|
|
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
Zajrzyj w mój podpis
|
|
#2205 |
|
Raczkowanie
|
Ksylwia nie przejmuj się i pamiętaj że życie ma swój własny scenariusz!!!lepiej właśnie teraz niż dowiedziałabyś się po ślubie i nie daj Boże byłyby dzieci!!!jesteś młoda, piękna i spotkasz tego jedynego!!!dziewczyny dobrze mówią zrób coś dla siebie i staraj się zapomnieć o draniu, który nie jest wart Twych łez.będzie ciężko bo nie łatwo zapomnieć o krzywdzie najbliższej osoby!!tylko nie zatrać siebie abyś nigdy nie miała pretensji do siebie!!!z czasem ból zelży i napełnisz się znowu miłością i wiarą i może nawet ktoś pozwoli Ci zabliźnić rany!!!nie poddawaj się i pamiętaj że zawsze możesz liczyć
na nasze wsparcieja nie rozumiem jak w ogóle można zdradzić kogoś, będąc w związku. jest to dla mnie niehonorowe, brak szacunku dla drugiej strony i bardzo nieszczere!!!nie potrafiłabym zaufać takiej osobie!!!mnie można by zdradzić raz i nie zapomniałabym o tym do końca życia!!!! ciekawy pomysł z tym kwiatem na szyi chociaż mi się bardzo spodobała biżuteria jednej z Wizażystek co otrzymała od narzeczonego z Francji śliczna i będę szukać czegoś podobnego chociaż najpierw suknia![]() Witam serdecznie nowe Wizażystki i powiększa się nasza lista na przyszły rok bardzo się cieszę ze znalazłam to forum i możemy wzajemnie czerpać korzyści informacyjne i tak ważne wsparcie od osób z jednej strony obcych a z drugiej tak bliskich i szczerych oby tak było zawsze![]() ale się rozczuliłam i dzięki Wam za to że jesteście ![]() zapomniałabym o najważniejszym życzę dzisiejszym Pannom Młodym cudownej pogody i niezapomnianych wrażeń w tak pięknym dniu czekam na relację i zdjęcia oraz porady na co zwracać uwagę aby wszystko udało się znakomicie
|
|
|
|
#2206 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nienawidze takich typow, usypialabym takich, zeby oczyscic srodowisko i zeby inni przez nich nie cierpieli... a teraz troszke slow do Ciebie:jestes super babka, mialas okazje ale uwierz nic straconego, wychodz do ludzi, spotykaj sie, nie siedz w domu i nie rozpaczaj bo tu nikogo nie poznasz...Skonczylas dwa kierunki, pracujesz, jestesmasdra, wyuksztalcona i niczego nie zaluj.Ja tez spotykalam sie 4 lata z typem ktory doprowadzil mnie do nerwicy i mysli o ktorych pisac nie chce.W koncu udalo mi sie od niego uwolnic i odnalazlam prawdziwa milosc w chlopaku(mojej milosci z podstawowki)za ktorego wychodze w maju za maz.To jest przeznaczenie, wiec i na ciebie czeka ksiaze, tylko musisz go znalezc, nie siedz w domu daj wam szanse, a zobaczysz ze znowu poprosisz o wpisanie na liste slubów.Uszy do gory buziaki |
|
|
|
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak samo bardzo się cieszę,że trafiłam tutaj ponad rok temu całkiem przypadkowo. Szukałam info o zaręczynach, pierścionkach i los chciał, że trafiłam m in tutaj. Miło być całkiem niewinnie, kilka postów... nigdy się nie przywiązywałam do jakiegokolwiek forum, a tu proszę co ze mnie zrobiono Pozdrawiam Was serdecznie
|
|
|
#2208 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was Wszystkie
![]() Nasza data to 6.09.2008r. ![]() Jak narazie załatwiona sala, orkiestra i fotograf Do księdza prawdopodobnie idziemy dopiero po Nowym Roku, biorę ślub w niedużej miejscowości, więc nie powinno być żadnych problemów z datą i godziną .m.a.r.t.a poproszę o dopisanie do listy
Edytowane przez Miska82 Czas edycji: 2007-10-22 o 10:16 |
|
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam orkiesestry i fotografa
zaczynam miec stany lękowe
|
#2210 |
|
Raczkowanie
|
Spkojnie elianka z tego co widze masz jeszcze trochę czasu napewno sobie coś fajnego wybierzecie
![]() My odebraliśmy w sobotę obrączki!zrobie im zdjątka i wrzucę! |
|
|
|
#2211 |
|
Zadomowienie
|
Elianka spokojnie, ja DJ's dopiero 2 tygodnie temu załatwiłam a ślub mam w czerwcu. Zdążysz wszystko spokojnie
|
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro o 18.00 mamy spotkanie z kamerzystką (w końcu
) podobno ma jakieś namiary na fotografów to też spróbujemy się z nimi skontaktować.
|
|
#2213 |
|
Przyczajenie
|
Witam Dziewczyny!
![]() Jestem tu nowa. Ślub bierzemy 19.04.2008 Nie wiem, czy to jeszcze dużo czasu. Nam się wuydaje, że sporo i dopiero teraz zaczęlismy wszystko zaklepywać I tu porażka, bo wszystko zajęte. Największy problem był z kamerzysta Nie ma to, jak dreszczyk emocji. Własnie dziś przeglądam wątki i szukam piosenki na 1 taniec. Ah! I się wzruszam... Co to będzie w dniu ślubu...
|
|
|
|
#2214 |
|
Przyczajenie
|
Przykro mi ksylwio że tak się stało,ale lepiej teraz niż po ślubie.Teraz to będzie trudny okres dla ciebie wiem bo sama to kiedyś przezyłam,wszystko będzie ci o nim przypominało i łzy same będą się cisły do oczui masz prawo do tych łez nie chowaj ich ,musisz się wypłakać, ale postaw sobie
warunek że płaczesz tylko tydzień a po tygodniu przestań bo niewarto tak płakać za tym draniem .Zobaczysz poznasz kogoś wartościowego wnajmniej oczekiwanym miejscu i czasie i uśmiechnij się bo to jest najlepsze lekaestwo A co do rodziców czasami możesz się zdziewić ich reakcją bo wkońcu jesteś ich córką i nieżyczą tobie źle |
|
|
|
#2215 |
|
Zadomowienie
|
W dniu ślubu bedzie pieknie
fajnie Wam, ze macie to jeszcze przed soba
|
#2216 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny, planujemy slub na 23 sierpnia 2008, i zastanawiam sie kiedy isc zaklepac kosciol??? wstepnie mamy zarezerwowany lokal i orkiestre
|
#2217 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli ustaliliście sobie datę to możecie iść już.Nas ksiądz wpisał na ostatniej stronie w starym kalendarzu a po nowym roku przepisze do nowego
|
|
|
|
#2218 |
|
Przyczajenie
|
A ja dziś odebrłam obrączki. O ja Cie
Ale się wzruszyłam....
|
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
Khem Khem
Dziewczyny: gosiunia22, calva, emi22, Cannabis84, Berivan, biedronka19876 równo za 10 miesięcy jest nasz ślub
|
|
#2220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.

).

ja wychodze za mąż 28 czerwca 2008

Obawiam sie ze nasza upragniona 14.00 bedzie juz zajeta - wtedy rezygnujemy z tradycji i idziemy do innego Kosciolka

na nasze wsparcie