![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Pierwszy raz cos takiego widzę? Bardzo ciekawe. Niestety nie pomogę za bardzo, bo nie mam pojęcia gdzie się zajmują wyrobem czegoś takiego. I obawiam się, że ro średnio trwałe.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Zakorzenienie
|
Ksylwia - wspolczuje...
![]() Jak to wszystko przeczytalam to sie poryczalam... I wlasnie dlatego nikomu nie ufam... Czasem nawet ciezko mi zaufac TZtowi ![]() ![]() Az sie boje z kimkolwiek wiazac zeby nigdy nie cierpiec... a slub za 11 miesiecy... A wczoraj rozmawialam z Tztem ze musze sie zmienic ze musze zaczac ufac... Ale jak po tych postach... Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2007-10-30 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2193 | |
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2008
Cytat:
![]() ![]() ksylwia bardzo mi przykro z tego powodu co Cie spotkalo ja to bym chyba drania udusila jak mozna cos takiego zrobic po tylu latach zwiazku. On nie byl ciebie wart przez te wszystkie lata ![]() Zobaczysz jeszcze spotkasz takiego faceta w swoim zyciu ze to Ty bedziesz dla niego najwazniejsz. A teraz trzymaj sie zycze powodzenia ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-10-18 o 20:46 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2194 |
Rozeznanie
|
Ksylwio:
Trzymaj się! Co do takiej biżuterii mam wątpliwość co do tulipana, to co na zdjęciu to calla, a tulipan klapnie jak nic,albo zacznie sie rozwijać jak będzie ciepło. Dziewczyny jadę na tygodniowy urlop, muszę odpocząć u mnie w pracy prawdziwa corrida. Jak wrócę nadrobię zaległości. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ksylwio, przytulam mocno. Bardzo Ci współczuję. Postaraj się jakoś przetrwać ten najgorszy okres zaraz po zerwaniu - z każdym dniem będzie ciut lepiej i w końcu staniesz na nogi i rozwiniesz skrzydła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Raczkowanie
|
witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2198 |
Zakorzenienie
|
AAA, nie wiem jakim cudem nie zauważyłam tego zdania.
poszukaj jakichś firm produkujących dodatki do ubrań, nietypową biżuterię czy coś. Powinnaś w necie coś znaleźć.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Zakorzenienie
|
przykre, że rozstania w tak drastycznych okolicznościach w ogóle mają miejsce,
przykre że większość facetów szuka nie wiadomo czego nie wiadomo gdzie, podczas, gdy tuż obok mają skarb. Przykre, że większość zauważa to za późno... Ksylwia, zobacz, jesteśmy z Tobą, też kiedyś doświadczone. Ból musi minąć, ale trzeba czasu, żeby pogodzić się z utratą najbliższej bądź co bądź osoby... ale jestem dobrej myśli i choć na razie sama w to pewnie nie wierzysz, całe życie przed Tobą i mam nadzieję, że Twoja Miłość Życia przyjdzie szybciej niż się spodziewasz... teraz najważniejsza jesteś Ty sama, pamiętaj o tym i staraj się jak najmniej zadręczać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Pozdrawiam wszystkie przyszle Panny Mlode |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, moja data ślubu to 9.08.2008
![]() nasi rodzice sie jeszcze nie znają, jest jeszcze trochę czasu na to. |
![]() ![]() |
![]() |
#2202 |
Zakorzenienie
|
Asiuk - dziekuje
![]() Co do przygotowan - kurcze, czas leci a my sie nie mozemy zebrac do Ksiedza zaklepac godziny.... ![]() ![]() Jutro ide na wesele brata TZta -jestem druhna ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś będzie miał ślub 29 marca 2008 roku?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Zakorzenienie
|
Zajrzyj w mój podpis
![]()
![]() |
#2205 |
Raczkowanie
|
Ksylwia nie przejmuj się i pamiętaj że życie ma swój własny scenariusz!!!lepiej właśnie teraz niż dowiedziałabyś się po ślubie i nie daj Boże byłyby dzieci!!!jesteś młoda, piękna i spotkasz tego jedynego!!!dziewczyny dobrze mówią zrób coś dla siebie i staraj się zapomnieć o draniu, który nie jest wart Twych łez.będzie ciężko bo nie łatwo zapomnieć o krzywdzie najbliższej osoby!!tylko nie zatrać siebie abyś nigdy nie miała pretensji do siebie!!!z czasem ból zelży i napełnisz się znowu miłością i wiarą i może nawet ktoś pozwoli Ci zabliźnić rany!!!nie poddawaj się i pamiętaj że zawsze możesz liczyć
![]() ja nie rozumiem jak w ogóle można zdradzić kogoś, będąc w związku. jest to dla mnie niehonorowe, brak szacunku dla drugiej strony i bardzo nieszczere!!!nie potrafiłabym zaufać takiej osobie!!!mnie można by zdradzić raz i nie zapomniałabym o tym do końca życia!!!! ciekawy pomysł z tym kwiatem na szyi ![]() ![]() ![]() ![]() Witam serdecznie nowe Wizażystki i powiększa się nasza lista na przyszły rok ![]() ![]() ![]() ale się rozczuliłam i dzięki Wam za to że jesteście ![]() ![]() zapomniałabym o najważniejszym ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Nienawidze takich typow, usypialabym takich, zeby oczyscic srodowisko i zeby inni przez nich nie cierpieli... a teraz troszke slow do Ciebie:jestes super babka, mialas okazje ale uwierz nic straconego, wychodz do ludzi, spotykaj sie, nie siedz w domu i nie rozpaczaj bo tu nikogo nie poznasz...Skonczylas dwa kierunki, pracujesz, jestesmasdra, wyuksztalcona i niczego nie zaluj.Ja tez spotykalam sie 4 lata z typem ktory doprowadzil mnie do nerwicy i mysli o ktorych pisac nie chce.W koncu udalo mi sie od niego uwolnic i odnalazlam prawdziwa milosc w chlopaku(mojej milosci z podstawowki)za ktorego wychodze w maju za maz.To jest przeznaczenie, wiec i na ciebie czeka ksiaze, tylko musisz go znalezc, nie siedz w domu daj wam szanse, a zobaczysz ze znowu poprosisz o wpisanie na liste slubów.Uszy do gory ![]() ![]() ![]() buziaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak samo bardzo się cieszę,że trafiłam tutaj ponad rok temu całkiem przypadkowo. Szukałam info o zaręczynach, pierścionkach i los chciał, że trafiłam m in tutaj. Miło być całkiem niewinnie, kilka postów... nigdy się nie przywiązywałam do jakiegokolwiek forum, a tu proszę co ze mnie zrobiono ![]() Pozdrawiam Was serdecznie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Raczkowanie
|
Witam Was Wszystkie
![]() Nasza data to 6.09.2008r. ![]() Jak narazie załatwiona sala, orkiestra i fotograf ![]() Do księdza prawdopodobnie idziemy dopiero po Nowym Roku, biorę ślub w niedużej miejscowości, więc nie powinno być żadnych problemów z datą i godziną ![]() m.a.r.t.a poproszę o dopisanie do listy ![]() Edytowane przez Miska82 Czas edycji: 2007-10-22 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2209 |
Zakorzenienie
|
ja nie mam orkiesestry i fotografa
![]() zaczynam miec stany lękowe
#2210 |
Raczkowanie
|
Spkojnie elianka z tego co widze masz jeszcze trochę czasu napewno sobie coś fajnego wybierzecie
![]() My odebraliśmy w sobotę obrączki!zrobie im zdjątka i wrzucę! |
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Zadomowienie
|
Elianka spokojnie, ja DJ's dopiero 2 tygodnie temu załatwiłam a ślub mam w czerwcu. Zdążysz wszystko spokojnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Zakorzenienie
|
Jutro o 18.00 mamy spotkanie z kamerzystką (w końcu
![]()
![]() |
#2213 |
Przyczajenie
|
Witam Dziewczyny!
![]() Jestem tu nowa. Ślub bierzemy 19.04.2008 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2214 |
Przyczajenie
|
Przykro mi ksylwio że tak się stało,ale lepiej teraz niż po ślubie.Teraz to będzie trudny okres dla ciebie wiem bo sama to kiedyś przezyłam,wszystko będzie ci o nim przypominało i łzy same będą się cisły do oczui masz prawo do tych łez nie chowaj ich ,musisz się wypłakać, ale postaw sobie
warunek że płaczesz tylko tydzień a po tygodniu przestań bo niewarto tak płakać za tym draniem .Zobaczysz poznasz kogoś wartościowego wnajmniej oczekiwanym miejscu i czasie i uśmiechnij się bo to jest najlepsze lekaestwo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Zadomowienie
|
W dniu ślubu bedzie pieknie
![]() ![]()
#2216 |
Rozeznanie
|
![]()
hej dziewczyny, planujemy slub na 23 sierpnia 2008, i zastanawiam sie kiedy isc zaklepac kosciol??? wstepnie mamy zarezerwowany lokal i orkiestre
![]()
#2217 |
Raczkowanie
|
Jeśli ustaliliście sobie datę to możecie iść już.Nas ksiądz wpisał na ostatniej stronie w starym kalendarzu a po nowym roku przepisze do nowego
|
![]() ![]() |
![]() |
#2218 |
Przyczajenie
|
A ja dziś odebrłam obrączki. O ja Cie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Zakorzenienie
|
Khem Khem
![]() ![]()
![]() |
#2220 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.