Panny Młode 2008 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-18, 15:00   #2191
Madlen__18
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008

Pierwszy raz cos takiego widzę? Bardzo ciekawe. Niestety nie pomogę za bardzo, bo nie mam pojęcia gdzie się zajmują wyrobem czegoś takiego. I obawiam się, że ro średnio trwałe.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-18, 15:07   #2192
Kakusia
Zakorzenienie

Ksylwia - wspolczuje...
Jak to wszystko przeczytalam to sie poryczalam... I wlasnie dlatego nikomu nie ufam... Czasem nawet ciezko mi zaufac TZtowi (nie ufam dziewczynom, nie ufam alkoholowi, nie ufam Jego kolegom - znajdzie sie w jednym z tych otoczen - nie ufam juz Jemu).
Az sie boje z kimkolwiek wiazac zeby nigdy nie cierpiec... a slub za 11 miesiecy... A wczoraj rozmawialam z Tztem ze musze sie zmienic ze musze zaczac ufac... Ale jak po tych postach...

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka

Edytowane przez Kakusia
Czas edycji: 2007-10-30 o 18:12
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-18, 15:16   #2193
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia
Panny Młode 2008

Cytat:
Napisane przez castilia Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie dotyczące bizuterii ślubnej.
Otóż wymarzyłam sobie, że chciałabym mieć na szyi tulipana, tak aby łodyga była wokół szyi a kwiat na dekolcie. Widziałam coś takiego z prawdziwych kwiatów, ale obawiam się, że nie wytrzyma to tylu godzin zabaw i pląsów. Chciałabym coś podobnego w tkaniny z dodatkiem pereł czy koralików. Nie orientujecie się czy istnieje miejsce gdzie można coś takiego zrobić na zamówienie???

Załączam zdjęcie takiego naszyjnika z żywych kwiatów, aby wam pokazać o co mi chodzi.
Dziwne to jeszcze nigdy czegoś takiego nie widziałam Ja to chyba bym takiego nie chciala to raczej nie jest zbyt trwale ale decyzja nalezy do ciebie...

ksylwia bardzo mi przykro z tego powodu co Cie spotkalo ja to bym chyba drania udusila jak mozna cos takiego zrobic po tylu latach zwiazku. On nie byl ciebie wart przez te wszystkie lata
Zobaczysz jeszcze spotkasz takiego faceta w swoim zyciu ze to Ty bedziesz dla niego najwazniejsz. A teraz trzymaj sie zycze powodzenia

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-10-18 o 20:46 Powód: post pod postem
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-18, 15:52   #2194
tiffi1
Rozeznanie

Ksylwio:
Trzymaj się!

Co do takiej biżuterii mam wątpliwość co do tulipana, to co na zdjęciu to calla, a tulipan klapnie jak nic,albo zacznie sie rozwijać jak będzie ciepło.

Dziewczyny jadę na tygodniowy urlop, muszę odpocząć u mnie w pracy prawdziwa corrida. Jak wrócę nadrobię zaległości.
Pozdrawiam
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-18, 16:10   #2195
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
Druga sprawa - przerazam sama siebie... Mowicie ze jak facet raz zdradzi to juz zawsze bedzie zdradzal... Ja swego czasu zdradzalam... kazdego swojego chlopaka... (zanim poznalam Tzta) Bylam wredna...Ale mialam wtedy nascie lat bylam mloda i niedojrzala emocjonalnie. Ale przez ostatni rok poznalam dwoch facetow przez ktorych mialam metlik w glowie. Z ich strony byla proba pocalunku, bylo przytulenie, ale nie szlam do lozka! Wpore oprzytomnialam i wybralam to co dla mnie najwazniejsze - przyszla rodzina z TZtem... Ale jak sobie przypomne tamte incydenty to az sciska mnie serce ze moglam tyle zepsuc, do tej pory nie moge sobie tego wybaczyc I skoro faceci tacy sa pod wzgledem zdrad, to znaczy ze ja tez taka bede????? Tzn ze sie nie zmienilam i nie mam szans na zmiane? Czasem mysle ze powinnam byc sama zeby nie unieszczesliwiac innych osob...
Przepraszam za zasmiecanie i smety...
Skądś to znam... Bez wdrażania się w szczegóły. Bądź dobrej myśli, bo cóż innego Ci pozostaje? Też staram się myśleć pozytywnie, choć przecież nigdy nie przewidzi się przyszłości...

Ksylwio, przytulam mocno. Bardzo Ci współczuję. Postaraj się jakoś przetrwać ten najgorszy okres zaraz po zerwaniu - z każdym dniem będzie ciut lepiej i w końcu staniesz na nogi i rozwiniesz skrzydła.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-18, 18:06   #2196
dzina
Raczkowanie

GG do dzina

witam ja wychodze za mąż 28 czerwca 2008 juz prawie wszystko mam zamowione...teraz trzeba tak szybko wszytsko zamawiac.....pozdrawiam
dzina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-18, 19:07   #2197
castilia
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do castilia

Cytat:
Napisane przez castilia Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie dotyczące bizuterii ślubnej.
Otóż wymarzyłam sobie, że chciałabym mieć na szyi tulipana, tak aby łodyga była wokół szyi a kwiat na dekolcie. Widziałam coś takiego z prawdziwych kwiatów, ale obawiam się, że nie wytrzyma to tylu godzin zabaw i pląsów. Chciałabym coś podobnego w tkaniny z dodatkiem pereł czy koralików. Nie orientujecie się czy istnieje miejsce gdzie można coś takiego zrobić na zamówienie???

Załączam zdjęcie takiego naszyjnika z żywych kwiatów, aby wam pokazać o co mi chodzi.
Dziewczyny żadna z was nie czyta dokladnie tego co napisałam. Napisałam właśnie że nie chcę żywego kwiatka bo mi zwiędnie jak nic. Pytam się czy wiecie gdzie coś podobnego z tkaniny zrobić z dodatkiem pereł. Coś jak z bibuły się kwiatki robi tylko, że to był był tulipan z materiału. Łodyżka może owinięta złotą nitką żeby się ładnie komponowało z suknią.
castilia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-18, 19:11   #2198
Madlen__18
Zakorzenienie

AAA, nie wiem jakim cudem nie zauważyłam tego zdania.
poszukaj jakichś firm produkujących dodatki do ubrań, nietypową biżuterię czy coś. Powinnaś w necie coś znaleźć.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-18, 20:51   #2199
Taverney
Zakorzenienie

przykre, że rozstania w tak drastycznych okolicznościach w ogóle mają miejsce,
przykre że większość facetów szuka nie wiadomo czego nie wiadomo gdzie, podczas, gdy tuż obok mają skarb. Przykre, że większość zauważa to za późno...
Ksylwia, zobacz, jesteśmy z Tobą, też kiedyś doświadczone. Ból musi minąć, ale trzeba czasu, żeby pogodzić się z utratą najbliższej bądź co bądź osoby...
ale jestem dobrej myśli i choć na razie sama w to pewnie nie wierzysz, całe życie przed Tobą i mam nadzieję, że Twoja Miłość Życia przyjdzie szybciej niż się spodziewasz...
teraz najważniejsza jesteś Ty sama, pamiętaj o tym i staraj się jak najmniej zadręczać.
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-18, 21:09   #2200
Aniolekk86
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez olcia_17 Pokaż wiadomość
moj pierwszy watek jesli juz byl taki to z gory przepraszam
chcialabym wiedziec czy ktos jeszcze procz mnie zamierza wychodzic za maz w 2008 roku. jesli tak to chcialabym wiedziec czy juz cos zaczynacie robic w tym kierunku chodzi mi o to czy juz macie jakies plany czy juz zaczynacie z przygotowania, jesli tak to jakie.
Pozdrawiam goraco
Hejo nio ja juz mam zaplanowany slub na 30.08.2008r ....sala zamowiona..zespol..fotogr af..jeszcze tylko kamerzysta...ajjjj pieknieee
Pozdrawiam wszystkie przyszle Panny Mlode
Aniolekk86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 12:28   #2201
jagosiak
Raczkowanie

Cześć dziewczyny, moja data ślubu to 9.08.2008
nasi rodzice sie jeszcze nie znają, jest jeszcze trochę czasu na to.
jagosiak jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-19, 14:38   #2202
Kakusia
Zakorzenienie

Asiuk - dziekuje Jestem dobrej mysli.

Co do przygotowan - kurcze, czas leci a my sie nie mozemy zebrac do Ksiedza zaklepac godziny.... Obawiam sie ze nasza upragniona 14.00 bedzie juz zajeta - wtedy rezygnujemy z tradycji i idziemy do innego Kosciolka
Jutro ide na wesele brata TZta -jestem druhna Pogoda Nam nie dopisze niestety - u nas dzisiaj deszcz ze sniegiem A ja jutro zaszaleje w szpilkach i z suknia do ziemii do tego zakiet i zimowy plaszcz - rewelacja, niech jeszcze deszcz zacznie padac to humor na wstepie zepsuty. No coz, pogody sobie nie uprosili
Pozdrawiam

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 18:56   #2203
grazynka1
Przyczajenie

GG do grazynka1

Czy ktoś będzie miał ślub 29 marca 2008 roku?
grazynka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 22:35   #2204
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Zajrzyj w mój podpis
Stary 2007-10-20, 09:39   #2205
calva
Raczkowanie

GG do calva

Ksylwia nie przejmuj się i pamiętaj że życie ma swój własny scenariusz!!!lepiej właśnie teraz niż dowiedziałabyś się po ślubie i nie daj Boże byłyby dzieci!!!jesteś młoda, piękna i spotkasz tego jedynego!!!dziewczyny dobrze mówią zrób coś dla siebie i staraj się zapomnieć o draniu, który nie jest wart Twych łez.będzie ciężko bo nie łatwo zapomnieć o krzywdzie najbliższej osoby!!tylko nie zatrać siebie abyś nigdy nie miała pretensji do siebie!!!z czasem ból zelży i napełnisz się znowu miłością i wiarą i może nawet ktoś pozwoli Ci zabliźnić rany!!!nie poddawaj się i pamiętaj że zawsze możesz liczyć na nasze wsparcie

ja nie rozumiem jak w ogóle można zdradzić kogoś, będąc w związku. jest to dla mnie niehonorowe, brak szacunku dla drugiej strony i bardzo nieszczere!!!nie potrafiłabym zaufać takiej osobie!!!mnie można by zdradzić raz i nie zapomniałabym o tym do końca życia!!!!

ciekawy pomysł z tym kwiatem na szyichociaż mi się bardzo spodobała biżuteria jednej z Wizażystek co otrzymała od narzeczonego z Francjiśliczna i będę szukać czegoś podobnegochociaż najpierw suknia

Witam serdecznie nowe Wizażystki i powiększa się nasza lista na przyszły rokbardzo się cieszę ze znalazłam to forum i możemy wzajemnie czerpać korzyści informacyjne i tak ważne wsparcie od osób z jednej strony obcych a z drugiej tak bliskich i szczerychoby tak było zawsze
ale się rozczuliłam i dzięki Wam za to że jesteście

zapomniałabym o najważniejszymżyczę dzisiejszym Pannom Młodym cudownej pogody i niezapomnianych wrażeń w tak pięknym dniu czekam na relację i zdjęcia oraz porady na co zwracać uwagę aby wszystko udało się znakomicie

calva jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-20, 23:40   #2206
Gosiaczek 82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ksylwia Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam - jesteście kochane! Wstyd mi wyjśc jakoś do ludzi i powiedzieć o tym otwarcie.

Najgorsze jest to, ze nie wiem jak powiedzieć rodzicom - od początku byli sceptycznie nastawieni (niby nigdy nie powiedzieli nic do końca, ale...). Dzisiaj jeszcze usłyszałam tekst od mamy o moim bracie - stracił pracę z własnej winy i od 2 miesięcy nie może nic znaleźć i mamcia powiedziała, że dobrze WAM tak - w sensie mi i bratu. Po czymś takim nie potrafię się przyznać do zerwania zaręczyn - musiałabym się chyba wyprowadzić z domu, żeby nie słuchać tego wszystkiego.
Wstydzę się przyznać, że ktoś mnie zdradzał.... powtarzam sobie, że to nie moja wina... więc czemu tak trudno???
KSYLWIA przede wszystkim to uwazam ze w rodzicach powinnas miec wsparcie i powinnas im powiedziec i tak tego nie ukryjesz, a odnosnie ludzi olewaj co mowia, zawsze gadaja(zwykle zle)wiec nic nowego.To on powinin sie wstydzic tego jakim jest niedoroslym,niedojrzalym draniem...(normalnie asie wkurzylam!!!)tak bym mu na wsadzala ze zbladlby chlopaczyna.A odnosnie jego rodzicow(jaki ojciec taki syn)skoro nawet nie bylo ich stac na zadne slowo nawet w stosunku do tego dupka!!!.Jedyne co ich tlumaczy to moze tylko to ze byli w szoku bo nie wiedzielio ze takiego padalca wychowali, ktory z jedna dziewczyna spotykajac sie od 7 lat planowal malzenstwo a z druga K.... zdradzal!!
Nienawidze takich typow, usypialabym takich, zeby oczyscic srodowisko i zeby inni przez nich nie cierpieli...
a teraz troszke slow do Ciebie:jestes super babka, mialas okazje ale uwierz nic straconego, wychodz do ludzi, spotykaj sie, nie siedz w domu i nie rozpaczaj bo tu nikogo nie poznasz...Skonczylas dwa kierunki, pracujesz, jestesmasdra, wyuksztalcona i niczego nie zaluj.Ja tez spotykalam sie 4 lata z typem ktory doprowadzil mnie do nerwicy i mysli o ktorych pisac nie chce.W koncu udalo mi sie od niego uwolnic i odnalazlam prawdziwa milosc w chlopaku(mojej milosci z podstawowki)za ktorego wychodze w maju za maz.To jest przeznaczenie, wiec i na ciebie czeka ksiaze, tylko musisz go znalezc, nie siedz w domu daj wam szanse, a zobaczysz ze znowu poprosisz o wpisanie na liste slubów.Uszy do gorya na niego
buziaki
Gosiaczek 82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-20, 23:49   #2207
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calva Pokaż wiadomość
Witam serdecznie nowe Wizażystki i powiększa się nasza lista na przyszły rokbardzo się cieszę ze znalazłam to forum i możemy wzajemnie czerpać korzyści informacyjne i tak ważne wsparcie od osób z jednej strony obcych a z drugiej tak bliskich i szczerychoby tak było zawsze
ale się rozczuliłam i dzięki Wam za to że jesteście
Wizażanki

Ja tak samo bardzo się cieszę,że trafiłam tutaj ponad rok temu całkiem przypadkowo. Szukałam info o zaręczynach, pierścionkach i los chciał, że trafiłam m in tutaj. Miło być całkiem niewinnie, kilka postów... nigdy się nie przywiązywałam do jakiegokolwiek forum, a tu proszę co ze mnie zrobiono

Pozdrawiam Was serdecznie
Stary 2007-10-22, 07:45   #2208
Miska82
Raczkowanie

Witam Was Wszystkie

Nasza data to 6.09.2008r.

Jak narazie załatwiona sala, orkiestra i fotograf
Do księdza prawdopodobnie idziemy dopiero po Nowym Roku, biorę ślub w niedużej miejscowości, więc nie powinno być żadnych problemów z datą i godziną .

m.a.r.t.a poproszę o dopisanie do listy

Edytowane przez Miska82
Czas edycji: 2007-10-22 o 09:16
Miska82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 17:39   #2209
elianka
Zakorzenienie

ja nie mam orkiesestry i fotografa

zaczynam miec stany lękowe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-22, 18:36   #2210
aniatr
Raczkowanie

Spkojnie elianka z tego co widze masz jeszcze trochę czasu napewno sobie coś fajnego wybierzecie

My odebraliśmy w sobotę obrączki!zrobie im zdjątka i wrzucę!
aniatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 20:10   #2211
castilia
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do castilia

Elianka spokojnie, ja DJ's dopiero 2 tygodnie temu załatwiłam a ślub mam w czerwcu. Zdążysz wszystko spokojnie Nic się nie stresuj.
castilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 20:13   #2212
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Jutro o 18.00 mamy spotkanie z kamerzystką (w końcu ) podobno ma jakieś namiary na fotografów to też spróbujemy się z nimi skontaktować.
Stary 2007-10-22, 20:33   #2213
magdilenka
Przyczajenie

Witam Dziewczyny!
Jestem tu nowa. Ślub bierzemy 19.04.2008 Nie wiem, czy to jeszcze dużo czasu. Nam się wuydaje, że sporo i dopiero teraz zaczęlismy wszystko zaklepywać I tu porażka, bo wszystko zajęte. Największy problem był z kamerzysta Nie ma to, jak dreszczyk emocji. Własnie dziś przeglądam wątki i szukam piosenki na 1 taniec. Ah! I się wzruszam... Co to będzie w dniu ślubu...
magdilenka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-22, 21:37   #2214
turtuc
Przyczajenie

Przykro mi ksylwio że tak się stało,ale lepiej teraz niż po ślubie.Teraz to będzie trudny okres dla ciebie wiem bo sama to kiedyś przezyłam,wszystko będzie ci o nim przypominało i łzy same będą się cisły do oczui masz prawo do tych łez nie chowaj ich ,musisz się wypłakać, ale postaw sobie
warunek że płaczesz tylko tydzień a po tygodniu przestań bo niewarto tak płakać za tym draniem .Zobaczysz poznasz kogoś wartościowego wnajmniej oczekiwanym miejscu i czasie i uśmiechnij się bo to jest najlepsze lekaestwo A co do rodziców czasami możesz się zdziewić ich reakcją bo wkońcu jesteś ich córką i nieżyczą tobie źle
turtuc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 07:56   #2215
Bunny_82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdilenka Pokaż wiadomość
[...] Ah! I się wzruszam... Co to będzie w dniu ślubu...
W dniu ślubu bedzie pieknie fajnie Wam, ze macie to jeszcze przed soba

31.10.2008

Aniołek [*] 12.10.2011 - 16 tc

Bunny_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 09:08   #2216
biedronka19876
Rozeznanie

Arrow Dot.: Panny Młode 2008

hej dziewczyny, planujemy slub na 23 sierpnia 2008, i zastanawiam sie kiedy isc zaklepac kosciol??? wstepnie mamy zarezerwowany lokal i orkiestre
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 10:52   #2217
aniatr
Raczkowanie

Jeśli ustaliliście sobie datę to możecie iść już.Nas ksiądz wpisał na ostatniej stronie w starym kalendarzu a po nowym roku przepisze do nowego
aniatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 11:11   #2218
magdilenka
Przyczajenie

A ja dziś odebrłam obrączki. O ja Cie Ale się wzruszyłam.... Muszę mieć baaardzo wodoodporny makijaż na ten dzień
magdilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 11:34   #2219
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Khem Khem Dziewczyny: gosiunia22, calva, emi22, Cannabis84, Berivan, biedronka19876 równo za 10 miesięcy jest nasz ślub
Stary 2007-10-23, 11:37   #2220
Bunny_82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Khem Khem Dziewczyny: gosiunia22, calva, emi22, Cannabis84, Berivan, biedronka19876 równo za 10 miesięcy jest nasz ślub
Dziewczyny szybko Wam minal te miesiące i nie obejrzycie się a juz bedziecie Mężatkami

31.10.2008

Aniołek [*] 12.10.2011 - 16 tc

Bunny_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości