![]() |
#2731 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Cytat:
![]()
![]() |
#2732 |
Raczkowanie
|
jakos przekonana nie jetsem do kapelusza, widziałam 1 panne młoda w kapeluszu, ładnie to wyglądalo,ale jak póxniej do tańca zdjęla to włosy miała troche przyklepane, nie bardzo mi sie to podobało.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2733 |
Zakorzenienie
|
A ja w ogóle nie myślę ani o welonie, ani o kapeluszu
![]() Oczywiście, jeśli do sukienki będzie welon pasował, to wezmę taką opcję pod uwagę. Być może zrobię sobie jedynie jakieś gładki, skromny kok (bez udziwnień) i wepnę sztuczne kwiaty lub/i perełki. Bardzo cieszę się z tego, że w Gliwicach, w salonie Anna, są teraz suknie Linea Raffaelli ![]() ![]() Nie jest to jeszcze TA jedyna, bo jej nie przymierzałam, ale wstępnie mogłaby być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2734 |
Zakorzenienie
|
kapelusik to dość oryginalne rozwiązanie, ale ma w sobie wiele uroku
sama się kiedyś zastanawiałam nad tym, ale zwyciężyła tradycyjna wersja koka z welonem dla zainteresowanych polecam wątek ze zdjęciami panien młodych w kapeluszach https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=115682 |
![]() ![]() |
![]() |
#2735 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny,
Ja z powodu mojej pracy nie śledzę na bieżąco tego wątku,ale kiedy wracam nadrabiam zaległości i odpowiadam na pytania. Silesianno Dziękuję za chęć pomocy. Wyjaśniam tez czego szukam. szukam prostej tzn sukienki bez ramiączek, z trenem podpinanym w kształcie tzw. "dzwonka" czyli nie takie A ale też nie w kształcie rybki. bez zbędnych falban i koronek. Przymierzałam też taką prostą bez trenu taką zupełnie prosta i jednak wyglądałam w niej tak jakoś mizernie, dlatego ten tren, więc musi być raczej ślubna. Niestety w salonach tego za wiele nie ma. Zmijunia To bardzo trudna sytuacja. Ja byłam takze w bardzo trudnej sytuacji. Moja mam zmarła 9nie mielismy ustalonej jeszcze daty) poprosiłam narzeczonego zebysmy poczekali - potrzebowalam czasu dla siebie. Poczekalismy, potem zaczelismy myslec o slubie ( nie ustalilismy daty) zmarl moj tata. Wiem ze to wszystko brzmi okropnie, ale tak bylo. Znow potrzebowalam czasu - teraz planujemy nasz slub. Jedyne co ci moge poradzic to: # miej nadzieje (nadzieja umiera ostatnia) # wspieraj narzeczonego pokaz ze jestes z nim w kazdej decyzji # porozmawiaj z nim na temat tej sytuacji zachecam do tego bo to wazne dla osoby bliskiej, tzn. byc moze twoj mezczyzna chce by w razie smierci przelozyc slub, wesele, a moze wlasnie nie. To wazne zebys wspierala narzeczonego w jego decyzji. Bo czasem jest tak ze ktos potrzebuje czasu na przemyslenia. Pisze tutaj troche na wyrost ale sama bylamw takiej sytuacji i kiedy moja mama lezala w szpitalu (tez miala raka) myslalam o tym. # ale jeszcze raz podkreslam NADZIEJA jest zawsze Targi Wybieram sie na targi bo chcialabym znalezc moze jakas firme od zaproszen, oze obraczki, a najbardziej znalezc suknie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=149811
![]() ![]() |
![]() |
#2737 |
Przyczajenie
|
My też się wybieramy na targi w torwarze, myślę, że będzie nas duuzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2738 |
Zakorzenienie
|
Jeśli mogłabym doradzić to wejdz na ich stronkę!!! My bralismy od nich zaproszenia sama wybierasz kolor i papier i teksty tez mozesz dac swoje ale maja duży wybór . Cena jest powiem ci że nie za wysoka jak za takie zaproszenia!!!! Kochana nasze zaproszenia zrobiły poprostu furrorę, naprawdę ludzie mówili że jeszcze takich nie widzieli, z tymi niebieskimi kwiatkami mieliśmy!!! Mam zdjęcia jak cos
![]() |
#2739 |
Przyczajenie
|
No to dołączam do grona..ja wychodzę za mąż 16 sierpnia 2008 roku. Ślub mamy o godz 13, sala zarezerwowana, orkiestra również jak i fotograf...kamerzysty na razie nie planujemy...wszędzie po wpłacane mamy zaliczki
#2740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2741 |
Wtajemniczenie
|
borynka witam w gronie panien ślubujących 16 sierpnia 2008 roku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2742 |
Raczkowanie
|
madziwnia a na jaka stronke mamy wejsc bo nic nei napisalas?
tez zameirzam zabrac sie za zaproszenia |
![]() ![]() |
![]() |
#2743 |
Przyczajenie
|
Ja za zaproszenia zabiorę się dopiero coś koło marca...mam nadzieję, że wystarczy, pod koniec kwietnia mamy zamiar porozwozić zaproszenia
#2744 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
PS. Ślicznie wyglądaja te złote opbrączki bo to realne zdjęcie. Powodzenia w wybieraniu i szykowaniu zaproszen ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2745 |
Przyczajenie
|
Panny Młode 2008
ok, już idę oglądać
![]() ![]() właśnie oglądam te zaproszenia i są boskie !!! wow już się nawet zdecydowałam jakie bym chciała :P
"Od Aniołka mam skrzydełka, kecz charakter od Diabełka" "http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008081601001030.png" Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-12-01 o 17:22 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2746 |
Raczkowanie
|
oj dawno nie wcodziłam tutaj i widzę że dużo się działo...nadrabiam zaległości i trochę się nazbierało.nie mam czasu ostatnio na sledzenie forum i brakuje mi tego
![]() mam juz SUKNIE ![]() Witam wszystkich nowych ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2747 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2748 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Ja za 8 miesięcy biorę slub ![]() ![]()
#2749 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, niestety jestesmy już po pogrzebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odezwij się czasem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2751 |
Przyczajenie
|
bardzo mi przykro...trzymajcie się cieplutko
![]()
#2752 |
Zadomowienie
|
Będzie dobrze... Jak to się mówi - czas leczy rany. Ściskam mocno.
#2753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() ![]() |
![]() |
#2754 |
Raczkowanie
|
Bardzo mi przykro z powodu tej tragedii
![]() suknia jest ecri, jednoczęściowa z odkrytymi ramionami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2755 |
Zakorzenienie
|
Calva nie mogę się doczekać
![]()
![]() |
#2756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłaś gdzieś w promocji- opisz, co się stało, że tak szybko się zdecydowałaś ![]()
![]() |
#2757 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2758 |
Raczkowanie
|
zmijunia bardzo mi przykro...ściskam mocno,trzymajcie sie oboje dużo siły wam życze
|
![]() ![]() |
![]() |
#2759 |
Rozeznanie
|
Zmijunia
Bardzo przykro mi, ale jak sam piszesz, najwazniejsze ze sie wspieracie i skoro zdecydowaliscie, ze nie bedzie wesela, to wasza decyzja napewno jest wlasciwa. Dzięki za info o zaproszeniach. Popatrzę sobie. dziewczyny byłam na targach no i.... średnio ejstem zadowolona. Sukienki w znacznej mierze bezowo, abazurowe lub psozarpane przez psa - takie były na pokazie. Nic mnie nie zachwyciło i znów maraton po salonach |
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Raczkowanie
|
sluchajcie mam pytanko do dziewczyn ktore byly na targach slubnych w ten weekend w Warszawie: czy ta promocja ktora mial salon Schubert na obraczki jest jeszcze wazna w salonach przez ten tydzien z kuponem z targow? bardzo licze na wasza odpowiedzbo juz nie wiem czy cos mi sie pomieszalo czy tak mowili
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.