|
|
#902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja w tym sklepie wprawdzie nie zamawiałam, ale na allegro można - ta sprzedająca to chyba ten własnie sklep (ta sama miejscowośc - Luboszyce), i ceny identyczne: http://www.allegro.pl/item543501421_..._zapachow.html Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2009-09-11 o 19:10 |
|
|
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zapachy Demeter
Cytat:
dzięki,ja zamawiamz tuberozy.pl i za ta sama cene mam przesyłkę gratis ![]() a ze strony demeterfragnace.com za przesyłke 40$ to sie nie opłaca,no sama nie weim
|
|
|
|
|
|
#904 |
|
Zadomowienie
|
Faktycznie ...nie zauważyłam , ze kupując w Tuberozy.pl jest przesyłka gratis. To ja też chyba ze sklepu zamówię
|
|
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
dzis wpłaciłam pieniadze na poczcie
i oczekuje na lolipopo watermelon,czy jakos tak iza 70zł mam 30 ml chciaąłm jeszcze spróbowac snow 15 ml za 30zł ale juz nie ma zamowie nastepnym razm jak uzupełnia magazynek. jaki zapach podoba Wam z demeter najbardziej? Bo chciałabym kupic jeszcze kilka ale tak w ciemno to sama nie weim... jaki byscie poleciły tak zupełnie w ciemno ??
wróciłam do perfum sprzedam lub wymiana perfumy niszowe - tu Edytowane przez Basiek93 Czas edycji: 2009-02-02 o 21:14 Powód: bląd |
|
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Ale z jakich zapachów, lekkich, jadalnych, pikantnych?
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
lubię dość słodkie albo bardziej wchodzące w owoce... kwiatwe tez.
lubie perfumy typu Chloe karla Lagerfelda, kadzidlanych na razie nie używam... i ogólnie jestem otwarta na propozycje Ocean Słońce, sól i piasek - zapach ten jest po prostu "tchnieniem morza". Orange Cream Pop Orange Cream Pop to kompozycja będąca intrygującą kombinacją świeżej pomarańczy i waniliowych lodów. Pycha! Świetne na lato Chocolate Chip Cookie "Ciastko z kawałkami czekolady" to kombinacja aromatu jasnej i ciemnej czekolady, oraz świeżo upieczonego ciasta. 100% zapachu i zero kalorii Pina Colada Zapach ten jest mieszaniną aromatu mleczka kokosowego, świeżego ananasa i lekkiego rumu. Poświęcony jest drinkowi wynalezionemu w połowie XX wieku w Puerto Rico przez niejakiego Ramona Marrer Russian Leather Jest to piękny, głęboki i lekko słodki zapach starej skóry przywodzący na myśl zabytkowy skórzany fotel ![]() Condensed Milk Condensed Milk to jedno z najbardziej oryginalnych dzieł Demeter. Po prostu zapach skondensowanego mleka... Słodki, ciepły, aksamitny ![]() ![]() Sex on the Beach ![]() snow rain mozna sfixowac |
|
|
|
|
#908 |
|
Przyczajenie
|
Dzis przyszly do mnie 2Demeterki z perfumeri Tuberozy. No wiec:
Basil - zadna bazylia,okropienstwo i nawet nie wiem z czym to skojarzyc.Niestety trwala ![]() Holy Smoke-akurat tutaj nazwa w pelni oddaje zapach. Stary spalony kosciol.Spalone drewno ktore wymieszlalo sie ze swietym kadzidlem Trzyma sie blisko skory i szybko wietrzeje
|
|
|
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak chcesz to może sie wymienimy?do tematu: Ja zamowiłam tydz temu z tuberozy własnie arbuzowy lizak jeszcze nie dosżło,czekam z niecierpliwoscia
|
|
|
|
|
|
#910 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja zamówiłam 4 flaszki z Tuberozy, doszły bardzo szybko zamówiłam:
- Caramel - Mulled Cider - Black Russian - Apple Pie poprosiłam również o dwie kropelki zapachów waffle cone, hawaian vanilla, orange cream pop, blueberry muffin. Jestem bardzo zadowolona z całości transakcji także polecam tuberozę Lecą również do mnie inne zapachy, cały set virtual cookie jar czyli zapachy brownie, sugar cookie, graham cracker, flaszka white russian, blueberry muffin, hot fudge sundae Jeszcze nie zdążyłam zbytnio nacieszyć się flaszkami także zapachy opiszę później
|
|
#911 |
|
Konto usunięte
|
Nevadko - własnie zastanawiłam się nad zakupami na Tuberozach, tylko ze bardzo zalezało mi na zapachach bananowych, nawet na tej ich ankiecie kliknełam ale nie sądze zeby moj jeden klik sprawił ze to cudo sprowadzą
![]() napisz mi prosze u kogo kupowałaś na ebayu? |
|
|
|
|
#912 |
|
Rozeznanie
|
A konwaliowy Lilly of The Valley? B.proszę o opinie - zależy mi na czystym, delikatnym zapachu konwalii...
Edytowane przez alcatella Czas edycji: 2009-06-10 o 19:21 |
|
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
dziś zamówiłam:baby powder,cotton candy i heart breaker
Już się nie mogę doczekać ))))
|
|
|
|
|
#915 |
|
Konto usunięte
|
z wszystkich Demeter dla mnie najcudniejsze było pranie
, violet i czarny pieprz...najgorsze karmel i..... THUNDERSTORM , ale cieszę się, że mogłam poznać ten zapach ... teraz wiem jakie zapachu najbardziej nie znoszę
|
|
|
|
|
#916 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W każdym razie facet ma sporo negatywów, ale też sporo pozytywów, troszkę ryzykowałam, mam nadzieję ,że wszystko dojdzie tak jak trzeba i nic nie pomyli ![]() A więc miałam pisać o zapachach, jeszcze ich dogłębnie nie przetestowałam, już dużo w wątku było o większości z nich.... moim zdaniem: mulled cider - nie pachnie ciastem szarlotką tylko z początku sokiem ze świeżego jabłka okraszonego cynamonem (identyczny zapach wydobywa się z garnka jak chcę uprażyć świeże soczyste jabłka z cynamonem ,które potem przekładam na ciasto) ,z czasem zapach jest co raz bardziej przyprawowy, jak suchy cynamon z torebki... aby to była szarlotka musiałby mieć więcej wanilii, której ja tutaj za bardzo nie wyczuwam ![]() apple pie - hmm dla mnie to też nie szarlotka, bynajmniej nie taka jaką ja piekę ![]() Znowu świeże zielone jabłko z nutą ciasta, ale przed przyrządzeniem, takie ciasto, które jeszcze się miesza, białe, lepkie, z paczki, nie domowej roboty ![]() caramel - po prostu karmel, w czystej postaci, bez żadnych dodatków... black russian - słodki, kawowy, zgadzam się z wcześniejszymi opiniami
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
musze sie tym z Wami podzielic
Mam je![]() przez cała poczte nie mogłam powstrzymac sie z radochy Przypominaja mi autentyczna gume arbuza orbit ale wiecie co mnie martwi, nie ma w ogole nr seryjnych Wy tez tak macie??
|
|
|
|
|
#918 |
|
Raczkowanie
|
Witam!ja z kolei skusiłam się na zapach "pure soap" i ...zawiodłam się sromotnie!Jest to zapach płaski,męczący, banalny, "tani", jakby żywcen z kiosku Ruchu!Zalatuje kiczowatym bzem, konwalią i czymś jeszcze.Spodziewałam się zapachu "dobrego", francuskiego mydła, bogatego w białe piżmo, podobnego raczej do dove, niż mydełka fa.Bynajmniej nie tego oczekiwałam...
|
|
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
Ja posiadam Demeter Blueberry Muffin
Bardzo trwały śliczny zapach.Polecam Posiadałam również Fig Leaf ,ale niestety figa bardzo mnie męczyła więc się jej pozbyłam ![]() Jestem ciekawa jeszcze Mulled Cider i Cinnamon Bun,ale te dwa zapachy już niedługo poznam
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
a co z zamowieniem beedzie jakies organizowane?
|
|
#921 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Sprawdź w wątku o wspólnych zakupach - Demeter. Ten jest o zapachach.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#922 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Tuberozy zostały zawieszone. Podobno z powodu cen dolara. Resztki są wyprzedawane na allegro.
|
|
|
|
|
#924 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Póki co, na allegro jest chyba wszystko, co było w sklepie. Na jednej aukcji razem wszystkie zapachy do wyboru.
Edytowane przez rawita Czas edycji: 2009-04-01 o 17:31 |
|
|
|
|
#926 |
|
Zadomowienie
|
Zna któraś z Was Sandalwood i mogłaby po krótce coś o nim napisać ? Czy rzeczywiście jest lekko dymny i kadzidlany, czy to zwykły sandał jest ?
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę o małą podpowiedź
![]() Czy cynamon w Apple Pie i Mulled Cider jest podobny i równie intensywny? I czy jest to ten sam rodzaj cynamonu co w Cinamon Bun? Taki właśnie nieco ostry? Dziękuję ![]()
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-04-05 o 18:05 |
|
|
|
|
#928 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Drzewny, przymilny zapach. Wygrzany w słońcu kawał suchego sandałowca. Nie przypominam sobie, abym wyniuchała dymno-kadzidłaną nutę Deterowego sandałowca, ale próbkę miałam jakiś czas temu.
|
|
|
#929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) wlasnie go sobie polalam po rece, zeby jeszcze raz sprawdzic, na mnie nie jest wysuszony tylko lekko zwilzony sandalowy kloc bardzo fajny---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------
|
|
|
#930 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
cynamon z mc i ap zupełnie go nie przypomina....
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

to sie nie opłaca,no sama nie weim

jak chcesz to może sie wymienimy?

ale wiecie co mnie martwi, nie ma w ogole nr seryjnych