|
|
#1081 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: zapachy Demeter
Cytat:
.Swoją drogą, przez Twojego bloga wzięła mnie chętka na testowanie Demeterków .Łaadnie piszesz. MichailK - a tak, przepraszam, 120 .
|
|
|
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Dziwne są te Demeterki Jedne wyparowują szybciutko [np. Violet], inne potrafią trzymać prawie cały dzień [na mnie Cinnamon Bun,a niektóre jeszcze mają zmienna naturę [jak widać, Poison Ivy. Swoją drogą: mój tż go nie lubi i wyczówa nawet dłuuugo po aplikacji A! I takie Fig Leaf trzyma się świetnie...głównie na wełnie Ze skórą już gorzej
|
|
|
|
|
#1083 |
|
Raczkowanie
|
Hej
. Ja właśnie nie dawno zamówiłam :Pumpkin pie Madelienie Sugar Cane Zastnawiam się nad tymi czy nei domówić : baby powder fruit salad Scottish Shortbread i kondensowane mleko. Wiecie coś o tych zapachach bo ja wątki przeszukuje a znaleźć nie mogę nic o tych zapachach .Intrygują mnie zapachy play dooh i 'kredki' - cryons |
|
|
|
|
#1084 |
|
Raczkowanie
|
Tyle czasu polowałam na Cannabis Flower i... pojawił się! zamówił się! dotarł! i.......
Przyznam się bez bicia, że kliknęłam w ciemno, zasugerowana opiniami, że ładne bardziej/ładne mniej ale adekwatne do nazwy. A dla mnie to niewiele flower i ...jeszcze mniej cannabis. Słodko, duszno, starobabowo (przepraszam za wyrażenie ).Nooo...miałam jakieś bardziej romantyczne wyobrażenie o nim .Pokarało mnie za złamanie zasady, że nazwą sugerować się bez sensu. Za to trzeba im przyznać, że jak na Demeter trwałość niezła. |
|
|
|
|
#1085 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A gdzież się zamówił? O matko, ślęczę tu już ładny kawał czasu: wertuję, przeglądam, czytam. Ucieszyłam się straszliwie na widok linków do polskich stron z perfumami Demeter, a potem okazało się, że już nie istnieją. Smuteczek ;C Poluję na tę markę od dłuższego czasu i nigdzie nie mogę znaleźć witryny, która pozwoli mi na zakup - cholera - tego, czego chcę. Z wolna ogarnia mnie szewska pasja ^^ Edytowane przez floue Czas edycji: 2010-05-12 o 12:00 Powód: literówka |
|
|
|
|
|
#1086 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale chyba nie ma nowości.
|
|
|
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystawia to co mu zostało Chyba jeszcze z czasów jak miał sklep internetowy
|
|
|
#1088 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
proponuje sprawdzac regularnie allegro - ewentualnie zostaje ebay.
|
|
#1089 |
|
Przyczajenie
|
Ani nowości, ani też nic innego ^^
Z tych, które mnie interesują - na allegro same próbki + jeden egzemplarz Angel Food, ale niestety 120 ml. Boję się rzucać od razu na taką, bo opinie są generalnie podzielone i nie mam pojęcia jaka będzie moja. Hm. Bez sensu :P Tak też zamierzam. No nic. Dzięki dziewczyny. Edytowane przez floue Czas edycji: 2010-05-12 o 16:49 |
|
|
|
|
#1090 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez MichailK Czas edycji: 2010-05-12 o 20:42 |
|
|
|
|
|
#1091 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czatuj na allegro na to, co Cię interesuje. Jest trochę próbek, trochę dekantów i czasem coś fajnego, "pełnowymiarowego". W razie czego ja chętnie się pozbędę 30 ml (bez 2 psików) Cannabis Flower .
|
|
|
|
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kcem duuuża flachę Pumpkin Pie!
|
|
|
|
|
|
#1093 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#1094 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wielka flaszka |
|
|
|
|
|
#1095 |
|
Przyczajenie
|
jeśli tylko mogę się wtrącić, bardzo bym chciała upolować Demeter Natural Attraction - Always Sexy. gdyby ktos mial jakies namiary, to prosze o kontakt;-)
|
|
|
|
|
#1096 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Testowałam sporo Demeterków ostatnio i przyznaję, ze zaczynają wychodzić mi bokiem. Z kilkunastu próbek ani jedna nie była tak naprawdę godna zainteresowania. A jeśli nawet było coś fajnego, jak na przykład Chocolate Covered Cherries, to nietrwałe
Jestem już tylko niezmiernie ciekawa Sushi, Stable i Funeral Home i chyba dam sobie spokój. A już jadalne zapachy z wanilią to po prostu koszmar Sztuczność do kwadratu
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie znam jeszcze i chcę poznać Demeter Bonfire
![]() i troszkę Incesne i Holy smoke
|
|
|
|
|
#1098 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
nie spodziewałam się ![]() Nie wiem czy będę miała czym się odwdzięczyć ? Możemy przejsc na PW |
|
|
|
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z kazdym kolejnym zapachem jest gorzej. Syntetycznie na maksa, szczegolnie to widac w tych, ktore mialy byc niby jadalne. Chociaz ktoras z tych szarlotek mi sie kiedys podobala...chyba cider Ale np cynamony to poracha, zachwalany Egg Nog tez, imho. Funeral Home mi sie podobal; konwalie,lilie, kwiatki niewesole. Wet garden tez byl niezly, faktycznie wet. Ale nie ma co sie oszukiwac, z kazdego wylazi syntetyczny syf. Cos podobnego czuje w CdG, tyle ze troche hmmm z wyzszej polki, ze tak to ujme.
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2010-05-20 o 00:59 |
|
|
|
|
|
#1101 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
niektóre oczywiście są do siebie podobne, ale taki Avignon, Kyoto, Palisander, czy CdG2 to arcydzieła normalnie Funeral Home zostaje na liscie do testów Niewesołe kwiatki - to brzmi dobrze A z Demeterków najgorsze ohydy to te "jadalne", ale moi nieliczni ulubiency tej firmy... też należą do tej kategorii. Czasem im się udaje, taki Cinnamon Bun na przykład
||
|
|
|
|
#1102 |
|
Raczkowanie
|
A ja lubie Dirt - blotno-mulisto-wodnisty i troche cementowaty kiedy wysycha
![]() Baby Powder - pachnie dokladnie tak jak puder Johnson'sa Black Russian - na mnie pachnie dziwnie swiezo jak na wodke z kawa Fig Leaf - Moc i intensywnosc figi oczywiscie nie dorownaja nigdy Philosykos, poza tym wysycha na mnie po 30 minutach Grass- piekny, swiezy i troche.... kadzidlano - gotycki New Zealand - rozczarowanie - WC kaczka ![]() Crayons - muchozol
|
|
|
|
|
#1103 |
|
Zadomowienie
|
Wprawdzie zimą kolekcja moich demetrowców wzrosła o bardzo wiele nowych nabytków, ale niestety większość z nich nie spełniła nawet w połowie moich oczekiwań. Zwłaszcza jadalniaki, które tak niecnie kusiły na zdjęciach ze strony oficjalnej, okazały się być banalnymi, syntetycznymi ulepami, na dłuższą metę nie do przeżycia
![]() Ale jest kilka perełek bibliotecznych, które wielbić będe i wierności dochowam im po grób! Mulled Cider, Cinnamon Bun i Thunderstorm, to moja ukochana trójca Oprócz nich, całkiem przyjemne są także Caramel, Hershey's Kisses, Devils Food, Poison Ivy i Strawberry Ice Cream. Egg Nog, pomimo że pachnie moim ukochanym balsamem z Farmony, to jednak potwornie męczy i staje się rzygogenny. A Brownie, choć pachnie cudownie z nakrętki, to na mojej skórze staje się ulepowate
|
|
|
#1104 |
|
Wtajemniczenie
|
wyciągam wątek bo właśnie zakupy trwają a ja się chciałam poradzić. wzięło mnie na zapachy z wyraźną nutą kawy. który z Demeter polecacie jako najbardziej kawowy?
Edytowane przez le illjah Czas edycji: 2010-09-01 o 20:59 |
|
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam Grape Leaf, Grapefruit Tea i ewentualnie jak są jakieś Demetery z mandarynką, bergamotką, rabarbarem, a z kwiatowych z różą, bzem, konwaliami, to też.
https://www.youtube.com/watch?v=u58T0dvpxcs Edytowane przez pozzzziomka Czas edycji: 2010-09-05 o 00:04 |
|
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
niech ktoś mi da znać,albo zarezerwuje miejscejak będą nowe zakupy
Bo mam 'ciśnienie' na parę zapachów
|
|
|
|
|
#1109 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przy płatności pay palem i małym zamówieniu (ja zamawiam po 1 flakonie) zakupy są bezpieczne Aktualnie wysyp fajnych demeterków min Chai Tea,Jelly Belly Blueberry Muffin,Banana Flambee,Fig Leaf,Poison Ivy,Lavender ,Snow,Cinnamon Bark.... były kiedyś Mahogany,Firefly,Cinnamon Bun Warto zaglądać.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

.

.

Jestem już tylko niezmiernie ciekawa Sushi, Stable i Funeral Home i chyba dam sobie spokój. A już jadalne zapachy z wanilią to po prostu koszmar
Sztuczność do kwadratu
Z kazdym kolejnym zapachem jest gorzej. Syntetycznie na maksa, szczegolnie to widac w tych, ktore mialy byc niby jadalne. Chociaz ktoras z tych szarlotek mi sie kiedys podobala...chyba cider 
Bo mam 'ciśnienie' na parę zapachów