|  2010-08-31, 21:04 | #151 | 
| skacze bryka i wiruje ... Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: 3miasto 
				 | 

Dot.: napad na (paskudne) Demeter Fragrance Library - sierpień

Ale lipa   Może rzeczywiście FB użyć  ? 
				__________________ Czy ty nigdy nie miewasz takich dni, kiedy nie chcesz spotykać nikogo miłego? Żebyś nie musiał się zachowywać jak cywilizowany człowiek? (R. Russo "Prawy człowiek") elska flickr Moment Uchwycony | 
|     | 
|  2010-08-31, 21:10 | #152 | 
| never say no to panda | 

obadajcie wpisy na fb - kilka osób o coś pytało i głucha cisza ze strony firmy :/ 
				__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | 
|     | 
|  2010-08-31, 21:13 | #153 | 
				 | 

Może oni jak Włosi, nie pracują w sierpniu   Swoja drogą współczuję Ci, bo to frustrujące z deka   
				__________________ Czy ty nigdy nie miewasz takich dni, kiedy nie chcesz spotykać nikogo miłego? Żebyś nie musiał się zachowywać jak cywilizowany człowiek? (R. Russo "Prawy człowiek") elska flickr Moment Uchwycony | 
|     | 
|  2010-08-31, 21:22 | #154 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 
				 | 

nawet po chińsku im coś napisali   Cbr nie stresuj się, jakoś to z nimi będzie... albo i nie będzie  szkoda, że o klientów nie dbają :P nawet z tak dużżżym przecież zamówieniem   | 
|     | 
|  2010-08-31, 21:46 | #155 | 

Ludziska, ważne info!! Ponieważ w kościach czuję, że nasze zamówienie pójdzie w pi...du, bo demeter jakoś nie kwapi się nam sprzedać zamówionych flachonów, więc wychodzę z pewną inicjatywą - może przedwcześnie, ale nie zaszkodzi spróbować, otóż: zerknijcie tutaj -->http://kosmetyki-perfumy.shop.ebay.p...=p3286.c0.m282 gośc ma full Demeterów (wiadomo, nie wszystkie, które chcieliśmy, ale za to sporo taniej i nie robi człowieka w wuja :/) chciałabym, żeby osoby, które uczestniczą w obecnym zamówieniu, przejrzały asortyment tego gościa i wybrały sobie ewentualne "zamienniki" dla wcześniej zamówionych przez siebie flachonów (oczywiście nie jest to obligatoryjne i w przypadku wyrażenia chęci zwrotu całej kasiory bądź jej części, przeleję wsjo) to jest jeszcze fajne - I have the whole Demeter Line available, if you don't see it please ask. więc można zamówić praktycznie każdy zapach, tylko nie wiem, jak z pojemnościami 15ml - podejrzewam, że raczej tylko 30tki i 120tki są dostępne jeśli Demeter nic nie zrobi z zamówieniem do końca tego tygodnia, klikam zamówienie u sprzedawcy z ibeja aha, nie rozlewam innych flachonów, poza własnymi: Cinnamon Bun (jedyna nierozlewalna) Fraser Fir Apple Pie Gingerbread Mulled Cider Humidor Gingerale i (jeśli będą dostępne): Ginger Cookie Saddle Fresh Hay gdyby ktoś sobie życzy odlewencję - pisać, bo wychodzi niedrogo, a 15tki uświadczyć chyba nie da rady *edit - podkreślam, że powyższe to tylko hipo(po)tetycznie, bo na razie czekamy na reakcję Demeter   
				__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-08-31 o 21:47 | 
|     | 
|  2010-08-31, 21:55 | #156 | 
				 | 

Ja jestem za. Kupowałam u niego Thunderstorm i wszystko było ok   Tylko że nie ma Mahogany  Jak zakupy u niego dojdą do skutku to poproszę o dużą flachę Salt Air (4 oz.), no chyba ze będzie miał Mahogany   
|     | 
|  2010-08-31, 22:00 | #157 | 

to ja robię wstępną listę, żeby potem od razu pojechać z zamówieniem i nie obcyndalać się dłużej z tymi przeklętymi Demeterami: cbr 
 Dominkab 
 Asiuuuuula 
 lady_poison 
 Rywka 
 le illjah 
 mirela76 
 Jakkolwiek 
 Bellatrix 
 skarbiatko 
 rena63 
 shachownica 
 wankaw 
 mettemarit 
 Goldlight 
 Regina Phalange 
 zwrot kasiory 

__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-09-04 o 17:36 | 
|     | 
|  2010-08-31, 22:04 | #158 | 
				 | 

też jestem za.. i wezmę Freesia 1oz/30ml lub Cappuccinko te co chciałam to ma... tylko w większej pojemności  edit. wstępnie wpisz mi Freesię tylko 1 oz. /30ml Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2010-08-31 o 22:06 Powód: zmiana | 
|     | 
|  2010-08-31, 22:17 | #159 | 
				 | 

Olu jak będzie mahogany to poproszę Salt Air i Mahogany po 1 oz., a jeśli Mahogany nie będzie to samo Salt Air ale za to 4 oz.    
|     | 
|  2010-08-31, 22:31 | #160 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: Blachownia/Warszawa 
				 | 

Jeśli zakupy ze strony Demeter nie wypalą, to ja zamiast mojego splasha chętnie wezmę z Twoich flaszek: Fraser Fir 5 ml Apple Pie 10 ml Ginger Cookie 5 ml Fresh Hay 5 m | 
|     | 
|  2010-08-31, 22:34 | #161 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

To ja jakby Demeterowe zakupy nie wypaliły to z ebaya poproszę: Hersheys Kisses Mulled Cider Ginger Cookie Blueberry Muffin 4 PC mini Hersheys Collection Tylko ciekawe jak on za przesyłkę policzy bo np. za te 4 piętnastki to jest prawie 50 zł  . Chyba poda jakąś rozsządną cenę za wszytskie razem, co? Nie znam sie bo na ebayu nie kupuję  . | 
|     | 
|  2010-08-31, 22:42 | #162 | 

wysłalam maila z zapytaniem o koszty przesyłki ok. 50-60 flachonów do PL - czekam, co odpowie tak czy siak, flachony wychodzą taniej, niż demeter, więc zamortyzuje trochę koszty przesyłki, jeśli wyjdą wyższe Asiulko - ale jakie pojemności? 
|     | 
|  2010-08-31, 22:44 | #163 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: B-awaria ;) 
				 | 

Olu, jesli zakupy ze strony D. nie wypala, rezygnuje i prosze o zwrot na konto, z ktorego przelew przyszedl.   | 
|     | 
|  2010-08-31, 22:50 | #164 | 

ja będę Was prosiła o nr kont na pw, bo teraz nie dam rady odszukać konkretnych przelewów pośród całego majdanu :/

|     | 
|  2010-08-31, 22:51 | #165 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-08-31, 22:52 | #166 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-08-31, 22:59 | #167 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 Lokalizacja: Mszczonów/Warszawa 
				 | 

Olu, a czy mogła byś ewentualnie do niego skrobnąć też o Pumpin Pie, czy by miał 120ml.? Bo puściłam resztę swojego splash'a w świat, będąc pewna, że będę cieszyć się flachą.  Jak nie będę mieć jesienią dyniowego ciasta to kulka sobie w łeb  Na niczym mi tak nie zależy jak na tym zapachu  Mogłoby to Demeter ruszyć dupę i odpisać. Niech mnie nie wkur...   | 
|     | 
|  2010-08-31, 23:00 | #168 | 

na odpisanie to ja nie liczę   chciałabym, żeby mi nawet bez słowa ściagnęli kasiorę z konta i wysłali tę cholerną paczkę :/ 
|     | 
|  2010-08-31, 23:05 | #169 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-07 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

zaraz przejrzę asortyment pana z ebaya. póki co chciałabym zaklepać sobie po 2,5ml (można tak mało?): Fraser Fir, Mulled Cider, Humidor, Saddle i Fresh Hay.

| 
|     | 
|  2010-08-31, 23:10 | #170 | 

ponieważ demeterki są taniuchne, wolałabym większe pojemności   dobra, spadam w kimę, branocka   
				__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-08-31 o 23:11 | 
|     | 
|  2010-08-31, 23:13 | #171 | 
				 | 

To ja od Pana z e-baya brałabym Pumpkin Pie 120ml. gdyby miał (bo w spisie nie widzę...). A resztę przejrzę i się zastanowię jutro na spokojnie, bo dziś jestem już padnięta.   EDIT : Aha i 20 ml Mulled Cider z twoje puli Pando poproszę. Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2010-08-31 o 23:15 | 
|     | 
|  2010-08-31, 23:14 | #173 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-12 Lokalizacja: Frankenstein 
				 | 

Ja alternatywnie z eBaya proszę: Cinnamon Toast 120 ml albo 30 ml (jeśli dużej nie będzie) i z Twoich flach Olu: Gingerbread 10 ml Mulled Cider 10 ml   Edytowane przez Rywka Czas edycji: 2010-08-31 o 23:16 | 
|     | 
|  2010-08-31, 23:23 | #174 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-07 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Cytat: 
 EDIT: przejrzałam zasoby pana z ebaya i poproszę Hot Toddy zamiast Fireplace. Edytowane przez le illjah Czas edycji: 2010-09-01 o 00:09 | |
|     | 
|  2010-08-31, 23:35 | #175 | 
				 | 

No dobra, nie mogłam zasnąć   , więc to moje ewentualne zamówienie z e-Baya: Pumkpkin Pie 4 oz 120ml. (nie ma na liście e-bay-owej...  ) Jelly Belly Mango Pineapple Salsa 4 oz 120ml. Popcorn 1 oz 30ml. Sushi 1 oz 30ml. Jelly Belly Blueberry Muffin 1 oz 30ml. plus 20ml Mulled Cider   | 
|     | 
|  2010-09-01, 08:11 | #176 | 
| Rozeznanie | 

Jeśli można: Holy smoke - całą flachę Mahogany (jak by było) - całą flachę Humidor - jak można z Twojej flaszki  . 
				__________________ "Modlić się - to prosić o to, by prawa natury zostały na pewien czas zawieszone w interesie osobnika wnoszącego o modły , który jak sam przyznaje, nie jest tego godzien" Ambrose Bierce | 
|     | 
|  2010-09-01, 08:57 | #177 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

W takim razie ja proszę o Peony i Wet Garden w pojemności 4oz, chyba coś będę musiała dopłacić. Będę rozbierać.

Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2010-09-01 o 10:07 | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-09-01, 09:06 | #178 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Dziweczyny, kupowałam swoje Mulled Cider u tego właśnie Pana  Wszystko miło i sprawnie  Na przesyłkę czekałam ok 2 tyg. Powodzenia    
				__________________ Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę   www.facebook.com/FigarroScentStories https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam  Wymieniam się    | 
|     | 
|  2010-09-01, 09:31 | #179 | 
				 | 

a jakby podesłać tak temu Panu całe nasze zamówienie takie jak poszło do Demeter? może sprowadziłby wszystko, wystawił na jednej aukcji dla Cbr ... ona by miała mniej roboty z tym klikaniem i dla niego chyba też byłby mniejszy "kłopot"  tak tylko luźno myślę   | 
|     | 
|  2010-09-01, 10:45 | #180 | 
| gamma Orionis Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Z jednej strony jestem gorąco za olaniem Demeter i zakupami u tego sprzedawcy; z drugiej - nie ma u niego lipy. Jeżeli uprosi się go o flachę 120ml Linden, to zostaję w zamówieniu bez zmian; jeżeli nie będzie miał, to niestety zrezygnuję, bo nic innego mnie w zasadzie nie kusi...   
				__________________ Then, methought, the air grew denser, perfumed from an unseen censer  Swung by Seraphim whose foot-falls tinkled on the tufted floor... avatar: Edward Okuń "Noc" | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:44.

5269
 5269