|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zapachy Demeter
Ja oczywiście zacieram łapki na Cinnamon Toast (
) mam nadzieję, że się nie rozczaruję... Poza tym najbardziej ciekawi mnie Always Sexy ( ).
|
|
|
#242 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Cytat:
Burn, rozumiem Ja np (z tych nieperfumeryjnych zapachów) lubię zapach benzyny i samochodowo-motocyklowego garażu Myszko, też zwróciłam uwagę na Always Sexy
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-02-06 o 22:07 Powód: lit. |
||
|
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To i ja się przyznam - do Demeter mnie nie ciągnie wcale a wcale...
|
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Uwielbi am benzynę,aceton,paloną gumę,naftalinę,farbę olejną,pastę do butów i masę innych dziwnych zapachów.![]() Tak czy siak mleko skondensowane demeterowskie biorę na pewno |
|
|
|
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapomniałam dodać, że jeszcze Almond mnie intryguje
|
|
|
|
#246 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ja jestem mleczną ekstremistką. Lubie po prostu wszystko, co koło mleka stało. ![]() Cytat:
No i nie ma piętnastek splash, a w ciemno raczej nie kupię więcej.
|
|
|
#247 |
|
Wtajemniczenie
|
Wzięłam właśnie 15tkę z Allegro - Cannabis Flower
![]() Hmm.. jestem bardzo ciekawa, ale raczej na jednym poprzestanę I tak trochę dręczy mnie sumienie... no po co mi takie pierdoły - tak to podsumowała przyjaciółka gdy zapytałam czy jej nie wziąć jakiegoś.. |
|
|
|
|
#248 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Napisz proszę parę słów, kiedy dotrze - zastanawiałam się nad nim poważnie - gdyby to był zapach liści - brałabym bez zastanowienia. Odstraszył mnie ten "Flower". Jeśli się okaże, że to bardziej Cannabis niż Flower - chyba sama pogryzę się ze złości.
|
|
|
#249 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
asiu ale tam tyle SKÓR do wyboru
|
|
|
|
|
#251 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jako demetero -maniaczka nie rozumiem jak może nie ciągnąć do demeter więc proszę o nie wypisywanie tutaj takich herezji
W następnej turze zamawiam: earl grey pina colada sex on the beach vanilla ice cream choc. cookie croquembouche meyer lemon papaya almond ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Poważnie? ![]() Czytałam tylko Wasze opisy dot. Burzy, Deszczu, Śniegu, dżdżownic , bagien, staroolejowych ciastek , że jakoś nawet na stronę Demeter nie wlazłam.No, ale skoro skóra też jest...to wejdę na tę stronę.
|
|
#253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kriss, powinni Ci za reklamę dać jakąś darmową flaszkę co ja mówię powinni nam dać wszystkim jakiś rabat tak jak jest przy przejazdach grupowych np. powyżej 10 osób jest tańszy bilet, tak przy zakupach powyżej np. 30 flaszek jakiś upust Kriss, jeszcze sprawisz że Sasia się skusi
|
||
|
|
|
|
#254 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Przypomniałaś mi ![]() Cytat:
W ogole tak jakoś mi się miód obrzydził - jednego razu za dużo na raz pożarłam Hehehe Yola, a wąchałaś Body Shopowe Konopie? Mają pomadki do ust i chyba balsam do ciała o tym zapachu ![]() O ile lubi się ten zapach to jest fajny Mi się podoba ___ Kriss, wszystkiego najlepszego w dniu imienin !
|
|
|
#255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam zapach siarki na pudełku od zapałek, ale w Demeter chyba tego jeszcze nie mają
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do wody Demeter byłby w sam raz ![]() Edit hahah siarka z zapałek, pasta do butów...dorzucę jeszcze gotowane jajka |
|
|
|
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Z tą siarką to świetny pomysł-powinni zrobić taki zapach.I jeszcze zapach prostowanych/suszonych włosów albo prasowania.Bossskie ![]() Oooo i koniecznie zapach kotka,takiego dopiero po obudzeniu z drzemki na świeżej pościeli ![]() Co do konopi z TBS to miałam balsam do ust,świetnie pachniał. Właśnie popijam herbatkę z rumianka i zastanawiam sie czy to właśnie ten wspaniały,kojący aromat ma zapach Demeter pod ta nazwa.... |
|
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Jeden z najgorszych zapachów "naturalnych"które miałam okazje wdychać przypadkiem to zapach włosów tłustych palącej osoby oraz zapach palących się paznokci.
ObrzydliweMarzę o zapachu Maciejki kwiatków rozkwitających wieczorem oraz o zapachu cieplego wiatru w słońcu.
|
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też lubię ! Zapach pasty do butów, świeżej farby, benzyny ! ![]() Cytat:
) nie lubię ani go jeść ani nie ujmuje mnie swoim aromatem w różnych kompozycjach zapachowych, ale kuszą mnie te perfumy (Always Sexy) ponieważ mają w składzie wanilię i przyprawy (co ja sobie to automatycznie przekładam na cynamon ), poza tym opis i nazwa po części działają na wyobraźnię, więc dlatego tak chciałabym je poznać
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo zapach dymu z gasnącej świeczki zapach benzyny też jest fajny obrzydliwy jest zapach palących się włosów.
|
|
|
#265 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Taaaa, Takuśna - ja akurat doskonale o tym wiem. Z buraczkiem. Cytat:
Zapach dymiącego knota ze świeczki - rzeczywiście obłędny. Benzyna mnie mdli, podobnie jak spaliny, czy palące się włosy. Albo przypalana skóra. Brrr... Lubię zapach farby drukarskiej, zapach wody utlenionej (taki słony jest), zapach rozgrzanej cyny, atramentu, utrwalacza fotograficznego kiedy zdjęcia schną na maskownicy, schnących w stanie rozwieszonym posolonych firan i, oczywiście, palonej gumy. Oraz pewnie mnóstwo innych.
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
eeeee ale o ssso chodzi?
dziękuję za życzenia ale ja mam imieniny 16.04. |
|
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z kolei uwielbiam zapach tego bocznego brązowego paska na pudełku ![]() Wiecie, jaki zapach przyprawia mnie o mdłości?- świeżego prania Nie żebym była fanką brudnej pościeli, ale autentycznie, to jest taki świeżo- słodkawy zapach, strasznie dla mnie mdlący i powodujący odruch wymiotny.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
a ja lubię zapach mojego malucha po kąpieli i jak baby powder mnie zawiedzie to się potnę...
lubię zapach kawy, którą parzy mój mąż <patrz powyżej tylko wstaw "espresso"> szkoda, że nie ma zapachu domu ale nie domu pogrzebowego ![]() i....po co ja do ciężkiej cholery zamówiłam te zielone pomidory
|
|
|
|
|
#269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby coś takiego wyprodukowali - rzucam się szczupakiem. Cytat:
![]() Sabbacie, przyznasz się, co sobie zamówiłaś? ![]() Ja dziś rano przesłałam przelew do Angel, a przed chwilą przyuważyłam zapach Gingerbread i ojej... (Może ktoś z naszego rzutu zamawia i wymieni się ze mną próbkowo...? ) A tak w ogóle to przytupuję z niecierpliwości, jak pachną Holy Water i Suntan Lotion.
|
|
|
#270 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Siarka z zapałek mi "wyszła" na zasadzie skojarzenia. Cytat:
A zapach swojego syna uwielbiam zawsze i wszędzie. Mogłabym go wąchać godzinami. na szczęście to wzajemne - moje Szczęście uwielbia wwąchiwać się we mnie i wedle jego diagnozy nie pachnąc niczym pachnę "mleczkiem z miodkiem i troszkę orzeszkami". Normalnie wzruszyła mnie ta diagnoza (szczególnie, że moje Słonko uwielbia i mleko, i miód, i wszelkie orzechy). A proszę bardzo. ![]() Celery Condensed Milk Fireplace Fresh Ginger Fresh Hay Lava Rock Macadamia Nut New Zealand Rain Saw Dust Tomato Vanilla Ice Cream (Angel nie wierzy, że to na życzenie mojego synka i chyba trochę racji ma... )I jak? Jak lista? Podoba Ci się? Cytat:
Tyle jeszcze bym chciała!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

) mam nadzieję, że się nie rozczaruję... Poza tym najbardziej ciekawi mnie Always Sexy (
).

ale normalnie nie dam rady tego nosić. Najgorzej jest przez pierwsze piętnaście minut. Później zapachy się trochę uspokajają ale dalej czuć tą mdlącą nutę.

Ja np (z tych nieperfumeryjnych zapachów) lubię zapach benzyny i samochodowo-motocyklowego garażu 

.Uwielbi am benzynę,aceton,paloną gumę,naftalinę,farbę olejną,pastę do butów i masę innych dziwnych zapachów.

W ogole tak jakoś mi się miód obrzydził - jednego razu za dużo na raz pożarłam 
) nie lubię ani go jeść ani nie ujmuje mnie swoim aromatem w różnych kompozycjach zapachowych, ale kuszą mnie te perfumy (Always Sexy) ponieważ mają w składzie wanilię i przyprawy (co ja sobie to automatycznie przekładam na cynamon
dziękuję za życzenia ale ja mam imieniny 16.04.