|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: napad na (paskudne) Demeter Fragrance Library - sierpień
Olu, jeśli by miał 30 ml. Pinacolady, to wezmę.
A jak nie będzie to 30 ml. Mango Pineapple Salsa. |
|
|
|
#242 | |
|
never say no to panda
|
lady_poison - Pinacolada w wersji 30ml jest dostępna
a teraz uwaga! ostateczne ustalenia: Cytat:
tak czy siak - wychodzimy na plus! zaraz porozliczam wszystkich ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- ufffff, ostatecznie wychodzi tak: butla 120ml - 30,25$ butla 30ml - 16,35$ set 4 x 15ml - 20,14$ i to są już ceny flachonika z dzielonymi kosztami przesyłki ponieważ ten jeden jedyny tańszy flachonik z naszego zamówienia to podobno mój Gingerbread, więc żeby się już nie cackać w wyliczenia i różnice policzyłam 22 x 24,95 + 1 x 20,95 i to to wsjo podzieliłam na 23 szt flachonów 120ml oczywiście potem jeszcze trza odjąć 10% discountu i na koniec dodać dzielone przez mililitraż ogólny i mnożone przez mililitraż brany koszty przesyłki + opłat paypalowych w razie czego, służę dokładnym wyjaśnieniem
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-09-04 o 17:10 |
|
|
|
|
#243 |
|
Konto usunięte
|
Olu, a wpłacamy jak będziesz wiedzieć dokładnie po jakim kursie ściągnęli Ci złocisze? czy już wpłacamy, zakładając ok. 3,10 za dolara
wg mojego banku tak wyszło...
|
|
|
|
#244 |
|
never say no to panda
|
już, bo aż takiej kasiory nie będę miała z czego wyłożyć
a części Dziewczyn (które zrezygnowały) jeszcze trza piniondze pooddawaćwłaśnie szykuję rozliczenie - proszę o dłuższą chwilę cierpliwości szczerze wątpię w to 3,1zł, bo dziś klikałam Rosewood z ibeja dla Anniki i PayPal zablokował mi kasiorę po kursie 3,14zł (niecałe, dokładnie 3,1357...), ale ostatecznie się będę mogła w poniedziałek wypowiadać, po ściągnięciu ![]() na razie liczę dolca po 3,2zł i trzymam kciuki, że kurs do poniedziałku utrzymał się na obecnym poziomie, ewentualnie nieco spadł
|
|
#245 |
|
Konto usunięte
|
ok, to leję po 3,20 czyli 52,32zł zaraz poleci.
aaa chwila, a przesyłka od Ciebie do nas to już by wypadało też przelać, prawda? to ja Ci 60zł przeleję coby na wszystko wystarczyło, ok? czy nie robić burdlu i lać tylko te dolce? ło matko alem lewa w tej rozbiórce, nic nie wiem ![]() edit: a widzę, że coś liczysz to poczekam ![]() Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2010-09-04 o 18:24 |
|
|
|
#246 |
|
never say no to panda
|
czekać grzecznie na rozliczenie
|
|
#247 |
|
never say no to panda
|
a więc ostateczne rozliczenie --> załącznik
na zielono - to, co ja mam dla Was do zwrotu (osoby, które biorą coś od gościa z ibeja, na razie nie dostan zwrotu nadpłaty na wypadek ewentualnego cła <tfu tfu> rozliczymy się, jak paczucha przybędzie) na czerwono - to, co mi wisicie ![]() *edit - UWAGA! poprawka dla Florens (bo Reijel wzięła 10ml z Twojej flachy przed chwilką) - wpłacasz 79,03zl aha, Reijel wpłaca 27,33 rena63, Asiuuuuula, Goldlight, wankaw - wysłane 25.09 reszta współzakupujących (poza kasienkie) - wysłane 27.09
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-12-07 o 23:07 |
|
|
|
#249 |
|
never say no to panda
|
no jak widać
![]() chyba, że będzie vat :/ wtedy ogólnie może być kruchutko, ale jestem dobrej myśli
|
|
#250 |
|
Konto usunięte
|
aleś ładną tabelkę zrobiła
![]() to ja idę lać edit: ło matko ale zabrzmiało... pieniądze przelewać w sensie... edit: poszło na inteligo Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2010-09-04 o 19:51 |
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Poszło na Inteligo
|
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
OMG ! Mam więcej dopłaty niż poprzedniej wpłaty
, alem zachłanna . W pon. pieniążki będą na Twoim koncie |
|
|
|
#253 |
|
gamma Orionis
|
Ja z kolei - jak dobrze pójdzie - załapię się na zwrot. Będzie na waciki ;]
|
|
#254 |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Olu już robię przelew
Powiedz mi tylko Mahogany jest ?
|
#255 |
|
never say no to panda
|
nosz... nie zapeszaj
Dominko - wszystkie flachony są w chcianych przez nas pojemnościach, poza Pineapple, którego nie było w wersji 4oz, ale leci do nas jako 1oz
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-09-04 o 21:06 |
|
|
|
#256 |
|
|
Super
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
No to trzymamy
|
|
|
|
#258 |
|
Rozeznanie
|
Pieniążek przelany na mBankowe
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Poszło na Inteligo.
|
|
|
|
#261 |
|
gamma Orionis
|
<Otrzepuje wątek z pajęczyn>
Czyżbym zapeszyła? ;] Cbrro, jakie wieści z frontu?
|
|
#262 |
|
never say no to panda
|
że czekamy na skompletowanie zamówienia - brakuje jednej 30tki Mahogany
ostałam propozycję, że Sprzedawca dośle w późniejszym terminie, a na razie wyśle to, co ma i powiadomi mnie, jak już paczucha wyjdzie (njusy z wczoraj rana - znaczy środy rana) teraz czekam na znak, że wysłał *edit - ja chyba nieskładnie piszę - w razie czego, wyjaśnię jutro rano, bo dziś świętuje zabranie tego zakichanego krzyża sprzed pałacu
|
|
#264 |
|
never say no to panda
|
no tak się z nim zgadałam, bo była opcja, że całe zamówienie czeka na Mahogany, które ma dojść w najbliższym (nieokreślonym) czasie albo wszystko idzie już teraz, zaraz do nas, a Mahogany dośle później (za free, bez żadnych dopłat) no to potwierdziłam, że tak może być (w sensie, żeby słał tę większość już teraz - se porozlewam na spokojnie przynajmniej)
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Aha.
![]() Nie no to luz, bo myślałam, że za drugą przesyłkę tego pojedynczego flachonu też będziemy płacić.
|
|
|
|
#266 |
|
never say no to panda
|
mam dobre wieści, ale streszczę Wam cała historię, bo dziś chyba Dzień Paczkonosza u mnie na osiedlu:
położyłam się spać ok. 03:40 bo kolega wpadł i jakoś tak się chlańsko rozkręciło (a potem panowie dosiedli jeszcze do kompa i po pijaku próbowali zainstalować nawigację na nasze tru-lansiarkie-fony, więc jakoś wieczór upłynął błyskawicznie) 07:11 rano, telefon - wyciszyłam, nie odebrałam, stwierdziłam, że o tak pogańskiej godzinie nikt nie ma prawa do mnie wydzwaniać 07:20 domofon - więc już swoje zwłoki z wyrka podnieść musiałam - kurier z ATOMKAMI 07:25 zapłaciłam kurierowi i położyłam się do wyrka z mocny postanowieniem snu 08:05 domofon - i znowu (bałdzo zła) musiałam ruszyć dupsko do drzwi - kurier z dwiema dużymi paczkami - DEMETERKI przyszły (zostały nadane w 2 paczkach, stąd te horrendalne koszty wysyłki, ale wierzę, że inaczej się nie dało... Lucky przecież też ma jakieśtam limity) 08:10 ponownie zanurkowałam w ciepłej pościeli 11:55 znowu domofon - z wyrka prawie zleciałam, bo mnie ten domofon nagle z jakiegoś fajnego snu wyrwał, ale czym prędzej popędziłam otworzyć - mój! mój najmójszy listonosz (bo ostatnio było niepełnosprytne zastępstwo ) z 3 paczuszkami dla mnie: Storerowym Winter Star, Asiuuuuulinym Sonoma SS Winter Woods i Indiescentowy pakuneczek z zamówionymi próbasami w liczbie sztuk 9 (oj, będzie niedługo nalot, będzie)zaraz zwlekam rzyć, pakuję się w mój czerwony wóz strażacki i jadę po odbiór osobisty zakupionych na allegro Ciocollato Mon Amour Ciemną i Jasną za śmieszne pieniądze (39zł/szt) - dziś zweryfikuję i oryginalność, i istnienie firmy (żeby nie było, że firma-krzak) --> KLIK!
|
|
#267 |
|
|
Może dzięki temu że dwie paki to ominął nas VAT
|
#268 |
|
Wtajemniczenie
|
O jak miło
Będę mogła spokojnie zrobić rozliczenie Będą jakieś dopłaty z tytułu wysyłki od Ciebie do nas?
|
|
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja też kupiłam Cioccolatto Mon Amour jasną i ciemną tylko po 50 ml za 45 zł za szt. , dziś dzwoniła do mnie pani z tej firmy, bo nie wiedziała jaka forma przesyłki (a przeoczyła maila z prośbą o wysłanie za pobraniem ) i dziś mają mi wysłać, czyli ktoś tam pracuje i coś się dzieje .
|
|
|
|
|
#270 |
|
never say no to panda
|
ja to wszystko dziś wyliczę, bo przyznam, że czekałam dzielnie na znak o wysyłce i nawet nie patrzyłam, czy już kasiorę ściągnięto z konta i po jakim kursie poszło ostatecznie
na razie spożywam spóźnione śniadanko i lecę załatwić parę spraw ze studiami (wpisy, wpisy, wpisy i wniosek o przedłużenie sesji, bo się wpisami nie wyrobię ), potem po czekolady i dopiero będę dostępna w domu - czyli, podejrzewam, ok. 15-16
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.

wg mojego banku tak wyszło...
a części Dziewczyn (które zrezygnowały) jeszcze trza piniondze pooddawać

) z 3 paczuszkami dla mnie: Storerowym Winter Star, Asiuuuuulinym Sonoma SS Winter Woods i Indiescentowy pakuneczek z zamówionymi próbasami w liczbie sztuk 9 (oj, będzie niedługo nalot, będzie)