Zdjęcia Johnny'ego Deppa - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-08-30, 10:06   #391
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda
Dot.: Zdjęcia Johnny'ego Deppa

czarnulka lubię Cię z innego znanego niektórym tu osobnikom wątku, ale nie musisz psuć nam humoru takimi wypowiedziami

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-30, 10:11   #392
Martusia B.
Wtajemniczenie

Każdy lubi co innego, ale nie trzeba od razu pisać, że się kimś żyga... Przypomniało mi się co ja czasami robię Zazwyczaj mam ustawioną tapetę z Johnnym i jak ma przyjść TŻ to ją zmieniam a jak wychodzi to spowrotem Pewnie TŻ nic by na nią nawet nie powiedział, ale ja tak na wszelki wypadek...

Alutka chyba trochę dużo czasu zajęłoby mi wypróbowanie wszystkich avatarków
Martusia B. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-30, 10:51   #393
kiciulka1985
Zakorzenienie

Martusia ... Ty chyba jestes taka moja bratnia dusza, moim klonem czy cos w tym rodzaju
dokladnie to samo robie
z tym ze czasem juz dzien wczesniej wieczorem zeby nie zapomniec
Stary 2006-08-30, 11:08   #394
kiciulka1985
Zakorzenienie

Zapomnialam dodac - mam bluze Deepa (szkoda ze nie Deppa)
Stary 2006-08-30, 11:21   #395
jessy
Zakorzenienie

Ja z kolei, odkąd moja rodzinka się połapała w mojej manii, jak tylko ktoś przychodzi do pokoju to otwieram jakakolwiek strone i zasłaniam tapetę . Ostatnio sie mnie zapytali - co tak dużo w Googlach szukam, bo ciągle strona startowa otwarta
Stary 2006-08-30, 11:50   #396
kallorinka
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez czarnullka
Och a mi sie Johnny nie podoba i żygam jak go widze
To się na niego nie patrz
kallorinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-30, 11:56   #397
jessy
Zakorzenienie

Czarnullko - nam to na rękę - jedna z głowy.
Stary 2006-08-30, 12:06   #398
kiciulka1985
Zakorzenienie

nom ... dobrze dobrze... mniejsza konkurencja
Stary 2006-08-30, 12:18   #399
Martusia B.
Wtajemniczenie

Czym mniejsza konkurencja tym lepiej, tylko żebyśmy się nie zaczęły nawzajmem eliminować

Kiculka nadal się cieszę, że nie jestem odosobniona
Martusia B. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-30, 12:21   #400
kiciulka1985
Zakorzenienie

bosh ciezkie zycie z zazdrosnym facetem, a juz najciezsze z zazdrosnym o Deppa
Stary 2006-08-30, 19:35   #401
czarnullka
Raczkowanie

GG do czarnullka

Każdy ma prawo do wysłoszenia swojej opinii i niestety nikomu tego nie zabronicie.
Poprostu stwierdzialam fakt, bo mialam na to ochote i koniec, tyle na ten temat.
czarnullka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-08-30, 21:05   #402
kiciulka1985
Zakorzenienie

ale dzis byl piekny dzien
najpierw z rana obejrzalam polowe Piratow 1, a potem calych z ojcem nawet Tz byl przy tej calosci i krzyczal zebym sie nie patrzyla
Stary 2006-08-30, 22:05   #403
aalutka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martusia B.
Każdy lubi co innego, ale nie trzeba od razu pisać, że się kimś żyga... Przypomniało mi się co ja czasami robię Zazwyczaj mam ustawioną tapetę z Johnnym i jak ma przyjść TŻ to ją zmieniam a jak wychodzi to spowrotem Pewnie TŻ nic by na nią nawet nie powiedział, ale ja tak na wszelki wypadek...

Alutka chyba trochę dużo czasu zajęłoby mi wypróbowanie wszystkich avatarków
No to może za każdym razem, kiedy postanowisz wymienić avatarek... to wybierz Johnny'ego... Za parę lat może akurat wszystkie wypróbujesz

aalutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-30, 22:10   #404
aalutka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jessy
Ja z kolei, odkąd moja rodzinka się połapała w mojej manii, jak tylko ktoś przychodzi do pokoju to otwieram jakakolwiek strone i zasłaniam tapetę . Ostatnio sie mnie zapytali - co tak dużo w Googlach szukam, bo ciągle strona startowa otwarta
Moja rodzinka też się połapała, że to już coś więcej niż sympatia wobec jakiegoś tam aktora , więc na złość zmieniają mi tą tapetę... już im od razu przeszkadza... Wcześniej, gdy był to "zwykły aktor", bo nie wiedzieli, że do tak lubię... jakoś tego Johnny'ego nawet nie zauważali na pulpicie... Teraz nawet brat wymyśla mi, że np. w Naj jest jakiś film z Deppem, żebym się od razu napaliła... a tu zonk

Stary 2006-08-31, 09:04   #405
jessy
Zakorzenienie

Dziewczęta - nie orientujecie się może, czy "Rozpustnik" jest już na DVD. Niestety spóźniłam sie do kina, bo gdy go wyświetlali nie bylo mnie w kraju. Nie opanowałam jeszcze greckiego na tyle, by oglądac filmy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-08-31, 09:25   #406
kiciulka1985
Zakorzenienie

ja tam nie wiem, ale jak na moje oko to powinien byc...
Stary 2006-08-31, 15:35   #407
Kaprysia
Raczkowanie

zaraz zamieszcze moje ukochane zdjecia Johnnego Deppa vel Jacka Sparrowa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg trustme.jpg (50,3 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg resistwp.jpg (49,7 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pirateinprisonwp.jpg (64,4 KB, 21 załadowań)
Kaprysia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-31, 18:20   #408
aalutka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jessy
Dziewczęta - nie orientujecie się może, czy "Rozpustnik" jest już na DVD. Niestety spóźniłam sie do kina, bo gdy go wyświetlali nie bylo mnie w kraju. Nie opanowałam jeszcze greckiego na tyle, by oglądac filmy
wg. mnie powinien być, bo ja już ściągnęłam z neta... a zawsze tak jest, dopóki nie ma na DVD to można tylko brzydką wersję kinową ściągnąć.. a mi się ładna ściągnęła

Witam Kaprysię

Stary 2006-08-31, 18:34   #409
kallorinka
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Wiecie co, gdybym spotkała złotą rybkę, miałabym tylko jedno życzenie- zostać ukochaną Johnny'ego Deppa
kallorinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-09-01, 09:03   #410
jessy
Zakorzenienie

aalutka - a skąd ściągałaś
Stary 2006-09-01, 10:26   #411
Kaprysia
Raczkowanie

Patrzcie co znalazłam Myślę, że to dobry pomysł... Mmmm.... taki prezydent
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg vote1.jpg (75,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg button1.jpg (19,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg button2.jpg (26,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg button3.jpg (31,7 KB, 4 załadowań)
Kaprysia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-01, 17:21   #412
aalutka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jessy
aalutka - a skąd ściągałaś
Ja mam taki program eMule... W nim można chyba wszystkie filmy ściągnąć I jeśli będziesz mieć ten program to albo wpisz tam w WYSZUKIWANIU tytuł filmu, albo tu są linki do "Rozpustnika": http://www.osloskop.net/r/22686.html - i te linki też możesz wkleić tam w tym programie w WYSZUKIWANIU

Stary 2006-09-01, 17:39   #413
jessy
Zakorzenienie

aalutka - bardzo dziękuję, zaraz poszukam mojego mulka (gdzies go jeszcze mam )
Stary 2006-09-03, 02:15   #414
Maxflo
Przyczajenie

:p

Edytowane przez Maxflo
Czas edycji: 2006-09-03 o 15:55
Maxflo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-03, 08:48   #415
Kasiula85
Wtajemniczenie

GG do Kasiula85

osz... wy!!!
teraz będę tu siedzieć całymi dniami

Kasiula85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-03, 09:37   #416
jessy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maxflo
Powiem tak: Dziekuje za ta strone poswiecona temu o tu panu....z tego dowieidzalem sie ze jestem ogolnie gownem heh fajnie to brzmi...numero 2 pozdrawiam...wszystko jest ok..ale dziewczyny troche tak glupio sie wypowiadac o kims kogo nawet nie znacie oks fajny facet rozumiem...ale pisac z sie slinicie na jego widok i do tego piszecei ze dobrze moj chlopak nie widz tego co ja tu wypisuje....albo ze nie pogardzilybysce taka osoba...to ja sie pytam to jak ma sie poczuc wasz chlopak?jak smiec to prawidlowa odpowiedz...albo ujelo mnie tez to: kiedy ma przyjsc moj chlopa to zmineam tapete na inna nie z Johnnym a jak sobie idze to znow daje na Johnego to jest chore-udajecie...to nie jest szczere wobec drugiej osoby...moge sie zalozyc ze zdarzylo sie wam powiedzialyscie kiedykolwiek do chlopaka ze jest dla was idealny....klamsto bo Johnny jest idealny..A to boli chlopaka niestety on tez ma jakies uczucia ale on sie nie liczy bo on tego nie widzi-szczerosc wobec drugiej osoby ponad wszystko...ale dajmy zalozmy mozecie byc z Johnnym..to co robicie?kopieice chlopaka w dupe..tego co was kocha i ktorego wy niby kochacie ponad wszystko najbardzej na swiecei strasznie...heh ale to jeste smieszne....ktos moze mi zarzucic ze to tylko gadanie na necie...oks zgadzam sie...ale jak ktos wypisuje takie rzeczy z takim przekonainem i poswiecenie do tego pana to my chlopcy wasi czujemy sie jak gowno..taka jest prawada..nie wypowiadajcie sie tak bo to jednak boli...pieprze juz wiem...milej zabawy wam zycze
Po pierwsze kultura języka . Po drugie ja osobiście nigdy nie pisałam, że mam swojego TŻ-ta, także nie mam żadnych wyrzutów sumienia.
Po trzecie i osttanie - nie życzę sobie, żebyś mnie porównywał do rozhisteryzowanych trzynastoletnich fanek Tokio Hotel, bo mniej więcej tak to zabrzmiało. Doskonale zdaję sobie sprawę (jak każda z nas tutaj - jestem pewna) z tego, że nigdy nawet nie spotkam Johnnego na żywo. To nie znaczy jednak, że nie mogę wejść na ten wątek pośmiać się, pomarzyć z Dziewczynami. Jakoś trzeba odreagowywać stresy dnia codziennego. Następnie - może Ty rónież jesteś Tż - tem kobiety, która bardzo lubi Deppa? Czujesz się przez to niepewnie (wybacz, ale tak wygląda Twoja wypowiedź. Wypowiedź osoby, która czuje się bardzo niepewnie, dla której 'zagrożeniem' jest facet z ekranu. W końcu zarejestrowałes się tylko dla napisania tej wypowiedzi - jak na razie.). Moim zdaniem dojrzały mężczyzna w pełni zrozumie, że Johnny to tylko aktor. A 'Józek' jest tym, z którym dzielimy życie. Dziewczyny tez nie są zazdrosne o film z Angeliną, lub inną. Popatrzy pocieszy się, ale NIGDY nie spotka. Więc co to za zagrożenie.

Jeżeli tak Ci się nie podoba ten wątek - proszę nie wchodż, co się będziesz męczył. I - dziękujemy - napewno będziemy się dobrze bawić .
Temat uważam za zamknięty EOT z mojej strony.

Edytowane przez jessy
Czas edycji: 2006-09-03 o 11:52
jessy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-03, 10:06   #417
madarynka
Zadomowienie

oops, ktorej to TŻ?
tajemnica sie wydala,hahaha

madarynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-03, 11:23   #418
aalutka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jessy
Po pierwsze kultura języka . Po drugie ja osobiście nigdy nie oisałam, że mam swojego TŻ-ta, także nie mam żadnych wyrzutów sumienia.
Po trzecie i osttanie - nie życzę sobie, żebyś mnie porównywał do rozhisteryzowanych trzynastoletnich fanek Tokio Hotel, bo mniej więcej tak to zabrzmiało. Doskonale zdaję sobie sprawę (jak każda z nas tutaj - jestem pewna) z tego, że nigdy nawet nie spotkam Johnnego na żywo. To nie znaczy jednak, że nie mogę wejść na ten wątek pośmiać się, pomarzyć z Dziewczynami. Jakoś trzeba odreagowywać stresy dnia codziennego. Następnie - może Ty rónież jesteś Tż - tem kobiety, która bardzo lubi Deppa? Czujesz się przez to niepewnie (wybacz, ale tak wygląda Twoja wypowiedź. Wypowiedź osoby, która czuje się bardzo niepewnie, dla której 'zagrożeniem' jest facet z ekranu. W końcu zarejestrowałes się tylko dla napisania tej wypowiedzi - jak na razie.). Mlim zdaniem dojrzały mężczyzna w pełni zrozumie, że Johnny to tylko aktor. A 'Józek' jest tym, z którym dzielimy życie. Dziewczyny tez nie są zazdrosne film z Angeliną, lub inną. Popatrzy pocieszy się, ale NIGDY nie spotka. Więc co to za zagrożenie.

Jeżeli tak Ci się nie podoba ten wątek - proszę nie wchodż, co się będziesz męczył. I - dziękujemy - napewno będziemy się dobrze bawić .
Temat uważam za zamknięty EOT z mojej strony.
No zgadzam się w zupełności Nawet nie będę nic dopisywać, bo wypowiedz taka przekonywująca...

Stary 2006-09-03, 14:32   #419
Maxflo
Przyczajenie

:p

Edytowane przez Maxflo
Czas edycji: 2006-09-03 o 16:56
Maxflo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-03, 15:23   #420
jessy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maxflo
Juz wczoraj na ten temat sie wypowiedzialem ale cos sie z stronka stalo ze nic nie ma....Jestem strasznie zadowolony z tej strony tego otoz pana..przynajmniej wiem ze jestem smieciem ,gownem,numero 2
Trochę uwagi, patrzenia z sensem - powtarzasz się. Trzy posty wcześniej jest Twoja wypowiedż - jeszcze raz kultura pisania.

Cytat:
Napisane przez Maxflo
,...Bo ja wszystko rozumiem ale dziewczyny jak widze co tu jest wypisane to kopara opada...piszecei ze slinicie sie na monitor jak go widzicie Johnnego itp itd...ale najbardziej ujely mnie teksty typu: <<kurcze przywiazalam sie do tego watku a chlopak ma zaraz przyjsc...czyli on nie jest tak wazny jak mowicie>>...<<kiedy ma przyjsc moj chlopak zmieniam tapete na inna nie z Johnym a gddy wychdzi daje dalej na Johnego...nie ma to jak byc szczerm i asertywnym
Żadna z nas nie napisała "Mój chłopak nie jest tak wązny jak Johnny.

Cytat:
Napisane przez Maxflo
>>...<<moge sie zalozyc ktores z was zdarzylo sie powieidzec do chlopaka jestes dla mnie idealny...a to klamstwo idealny jest Johny>>...<<albo tekst typu nie pogardzilabym nim - czyli gdyby byl w zaesiegu reki kopnelbyscie chlopaka w dupe>>...wszystko jest wporzadku ale jak ktos tak sie wypowaida o kims kogo nie zna i pisze przy okazji tekst jakby zobaczylby moj chlopak to wkurzylby sie...to przy okazji smiejecie mu sie po kryjomu w twarz...A przede wszystki m nie mozna mowic do kogos ze sie go Kocha ponad wszytko jak sie dsotaje takiej spazmy przed monitorem....i teraz ktos mi moze zarzucic ze dziewczyny tak sobie tutaj pisaly...zgodze sie to tylko net i forum ale sposob wypowiadania sie o Johnnym Deppp jest taki ze chlopaka moze zabolec..chociaz to jest bzdura w teorii... ale jest zaznaczanem robie to skrycie przed chlopakiem itp itd...powiem Asertywnosc ponad wszytsko
Nie dubluj proszę swoich postów. My nie piszemy co trzy posty tego samego. Jeżeli jesteś TŻ - tem którejś z Dziewczyn wypowiadających się w tym watku - wyjaśnij to z nia w cztery oczy. My nie jesteśmy kołem pomocy dla zakompleksionych mężczyzn. Jeżeli tak Cię to boli wejdź na forum Intymnie. Jest to forum gdzie można uzyskać poradę, wyżalić się. Dziewczyny pewnie Cię podniosą na duchu, jezeli powiesz o co Ci, tak naparwde, chodzi.
Nie zamierzam się co trzy posty tłumaczyć, nie widzę takiej potrzeby. Jeszcze raz proszę byś tu nie zaglądał jeżeli tak to Cie boli. Natomiast jeżeli zoabczyłeś tu swoją Dziewczynę - porozmawiaj z nią, a nie czepiaj się nas.
Po raz drugi - mam nadzieję, że ostatni - EOT.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości