![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: DERMACOL - odcienie
Mam pytanko do uzywajacych dermacolu
to faktycznie taka rewelacja jak mowia???? szukam podkladu ktory ladnie wygladzi skore ale nie mam jakis chrostek rzeczy do krycia wiec nie szukam typowej maski bardziej by odswieczyc twarz
![]() |
#302 |
Raczkowanie
|
Na całą twarz to w zasadzie nie polecam, bo dermacol na prawdę mocno kryje, no chyba że na jakieś większe okazje. Stosowany punktowo - sprawdza się, ale całą twarz to może trochę wysuszać, no i maska raczej nie unikniona.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
mhh..czyli np jako korektor bardziej
ja mam ogolnie skore kora chce odswierzyc jedyny mankamen to to ze mma lekkie since pod oczami i szukam cos zeby to zatuszowac do tego sie nadaje?
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
ja teraz nad odcieniem myślę, bo mam dość śniadą cerę i ciemne worki pod oczami a jak wezmę najjaśniejszy odcień to będzie dziwnie wyglądać z jasnymi cieniami i z ciemną twarzą;/
![]() |
![]() |
#305 |
Raczkowanie
|
Możecie się śmiać, ale mam problem.. kupiłam korektor dermacol... i nie wiem jak go otworzyć, czy mogłabymi jakaś dziewczyna pomóc?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() 1) otwierasz kartonik, wyjmujesz tubkę 2)odkręcasz zakrętkę z tubki 3)w miejscu, gdzie jest otwór znajduje się folia, w celu jej przebicia wciskamy zakrętkę odwrotną stroną w otwór tubki i voila, pyszne danie knor gotowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym spróbować tego Dermacolu. Opłaca się? Gdzie mogę go kupić w W-wie i ile mniej więcej kosztuje?
W jakiej formule najlepiej go kupić? Co sądzicie o tym: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
chyba w aptece i kosztuje chyba od 10 do 15 zł .?
![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
Aptece?
![]() Aralko znowu się widzimy, a zatem: w Warszawie znajdziesz go podobno w którymś ze sklepików w centrum- podziemia metra albo podziemia przy centralnym. Wiem tylko z opowiadań, sama nie szukałam. Jeśli masz czas i interesuje Cię wschodnia W-wa to w Ząbkach albo w Markach. Ale drogeriach, nie aptekach ![]()
![]() |
#310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
O, ja będę w piątek w Ząbkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
Oj nie, w aptekach auf keinem fall! Dermatol owszem, jest w aptekach, ale to zasypka lecznicza
![]() W Ząbkach? Co za licho Cię niesie do stolicy wampirów, pijaków i przystojnych studentów farmacji? (no i wariatów, tak oficjalnie)? jeśli wiesz gdzie jest bazarek (jeśli nie to musisz poczekać aż miejsce.info zadziała i kliknij wówczas w moja stronę www z profilu ![]()
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
Wiem, gdzie jest bazarek
![]() Właśnie tam będę. No to fajnie ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Przyczajenie
|
hej ja mam odcien 211 i bardzo polecam - mam jasna skore i za wszelka cene unikam w podkladach pigmentu rozowego brrr najlepiej gdy maja odcien brzoskwiniowy, ten jest jasniutki i sprawdeza sie swietnie - omiatam pozniej twarz pudrem brazujacym i rozem, ale ! biore dermacolu zaledwie dotkniecie palcem tubki i na wierzchu dloni mieszam go z kremem nawilzajacym by uzyskac jednolita mase - efekt swietny, musze poprobowac z roznymi kremami bo sprawdzilam tylko nivea soft, tak samo uzywam go jako korektora pod oczy i na naczynka na nosie - pod oczy trzeba nalozyc i przesuwac palcem w dol a nie ruch dookola bo wtedy kazda zmarszczke widac nawet jak jej nie ma
![]() http://allegro.pl/item371910957_derm...yprzedaz_.html http://allegro.pl/item371997978_derm...era_sucha.html http://allegro.pl/item371911736_saty...yprzedaz_.html http://allegro.pl/item371908559_derm...yprzedaz_.html uzywalyscie ktoregos z tych produktow ? chodzi mi o efekt nawilzenia, moze te nowe podklady beda lepsze? a baza? puder w kamieniu ? wiecie cos o tych produktach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
Ja mam jasna, rozowawa cere i nie wiem jaki kolor dobrac.. 212? Nie jestem jakas porcelanowa, ale tez nie opalona, taka ot normalna.
BTW. Ktos uzywal tego? http://www.allegro.pl/item425660133_..._30_tanio.html
28.05 - dokument do odbioru ![]() Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2008-08-30 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, który odcień najlepiej pasowałby do fluidu Revlona o odcieniu Buff?
![]()
![]() |
#317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nakładam najpierw krem pod oczy, a następnie punktowo dermacol. Polecam ![]()
![]() |
![]() |
#318 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny ja tez chce kupic dermacol na cienie pod oczami i jak sadzicie-kupic podklad czy korektor??? wiem ze jesli chodzi o korektor to zdaje sie sa tylko 2 odcienie chyba (?) a podkład cięzko mi bedzie dobrać na podstawie zdjęć bo kupuje przez net. Dodam, że nie mam jasnej twarzy, raczej opaloną ale z umiarem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Rozeznanie
|
a masz bladą cerę (taką już prawie białą), czy normalną jasną?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
ja mam od dwoch dni 215
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
Cery nie mam białej, ale bardzo jasną, jestem zdecydowanie bladolica.
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
a mi dermacol mało tuszuje cienie, mimo że są dość niewielkie.
A mam dwa odcienie i ciemniejszy jest lepszy (mimo że cerę mam jaśniejszą), mieszane i jaśniejszy sprawują się gorzej. Chociaż może to wina lekkiej opuchlizny pod oczami, że dalej jest wrażenie cieni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ps. Gdzie go kupiłaś? Edytowane przez imitate Czas edycji: 2008-11-01 o 13:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#325 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Rozeznanie
|
ehhh w końcu zdecydowałam się na to cudo....niestety mimo tego ze Pani w drogerii miala paletke kolorów nie trafiłam pod swój kolor cery
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Rozeznanie
|
Wypróbowałam dzisiaj 212 i jest dla mnie za jasny.. Muszę dobrać odpowiedni podkład.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki odcien Dermacolu???
Ja mam odcień 213 i jestem z niego bardzo zadowolona, taki brzoskwiniowy, ani za jasny, ani za ciemny, wg mnie nie ma w tym kolorze różu, a w swój deracol kupiłam w KATOWICACH w centrum w drogeri sonia,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Rozeznanie
|
miracle niestety ja mam odcień skóry bardziej beżowy lub raczej oliwkowy i na mojej buzce niestety bardzo sie odznacza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.