|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak i czym nakładać Dermacol...
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję za odpowiedzi
Mam nadzięję, że gdzieś jednak będzie w sprzedaży. Pozdrawiam.
|
|
#94 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieję, że coś pomoże... bo jak nie, to ostro się wnerwię... ile można czekac na ładną buzię???!!! do tej pory w sumie spore sumy były wywalane w błoto, bo nic nie pomagało... i ciągle tylko jakieś drogie śmierdzące żeliki i kremiki dostawałam, które nawet nie działały... chyba sobie kupię ten dermacol... ale będę używała tylko punktowo i żeby zamaskowac podpuchnięte oczka
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli mozna wiedziec pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jeśli można wiedziec... czemu pytasz? ![]() a do jasnej buzi z pewnością będzie pasował jasny odcień hehe [ale zaszpanowałam] z tego co pamiętam to najjaśniejsze kolorki to chyba 211 i 217, ale ręki nie dam sobie uciąc pozdro
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no własnie ![]() wiem skarbie ze jasny ale nie wiem ktory kolor dermacnol jest jasny bo go nie miałam nigdy ![]() a dlatego pytam czy masz 16 lat bo jesli ktos mnie o cos pyta i rozmowa sie klei potem patrze panel uzytkow. i sie okazuje ze ta wizazanke ma 16 lat nie wiem czy moj nick joanna 16 tak przyciaga bo mysla ze mam 16 lat czy co :haha: a tu zonk stara jestem hhih 21 w lutym 22
|
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na początku owszem - Twój nick mnie zmylił, ale sprawdziłam panel użytkownika i też właśnie byłam zaskoczona jak dobrze się dogadałam z osobą, która okazała się o prawie 5 lat starsza ![]() ![]() hehew jakimś innym wątku o dermacolu widziałam całą paletę odcieni, ale niestety nie pamiętam gdzie to było... może któraś z Was może załączyc fotkę tej palety? na dzisiaj już znikam, pozdrawiam Cię Joasiu ![]() przeglądnęłam właśnie ten wątek i zauważyłam, że na stronie nr 2 jest ta paleta... ale ja zakręcona jestem
|
|
|
#99 |
|
Przyczajenie
|
ja tez uzywam dermacolu.i wiesz jak go nakladam:rozcieram go na dloniach,potem zmaczam rece woda i mokrymi dlonmi rozprowadzam na twarzy .super metoda
|
|
|
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
hey
mam cere jasna ale bardziej wpadajaca w zolty odcien niz rozowy lepiej wybrac kolor 217 czy ktorys z tych jasnych, porcelanowy np? ;] pozdrawiam
|
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Myslę, że 217 będzie ok. On jest dla ciepłej bużki właśnie (żółty odcień). Mam akurat 217 i jest on naprawdę jasny- nie sądzę, żebyś potrzebowała jeszcze coś jaśniejszego. Zresztą sama zobacz- wkleję zdjęcie- może niezbyt widoczny jest dermacol (na nadgarstku) ale zobaczysz jakaą ja mam jaśniutką cere.
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
wizyta u dermatologa była żałosna. lekarka przepisała mi tylko beznadziejny żel Davercin i kazała kupic serię Biodermy. żałosne. jestem wkurzona maksymalnie. pozdr.
|
|
#104 |
|
Rozeznanie
|
Nidava ja wlasnie zauwazylam na swoim przykladzie, ze w dzisiejszych czasach znalesc dobrego dermatologa, ktory bedzie umial pomoc, to naprawde jest wyczyn.. eh.. takie zycie..
A ja wlasnie przed chwila zakupiłam sobie Dermacol. Znalazlam go w pierwszym sklepie do ktorego weszłam. I pani miala specjalnie przygotowane probki tak ze moglam sobie wybrac i wybralam kolorek 213. Jutro wyprobuje i mam nadzieje ze bedzie mi pasowal A nakladac goi zamierzam punktowo takim malutkim, cienkim pedzelkiem Zobaczymy co z tego wyjdzie ;P
|
|
#105 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiec jednak zdecyduje sie na 217, maja w przyszlym tygodniu dowiesc;]pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo nie sztuką jest polecenie serii Biodermy... moim zdaniem to olewanie problemów pacjentów. lekarz nie powinien tak się zachowywac! to bezczelne. poczułam się chamsko... chyba najwyższa pora zmienic dermatologa, bo mam już tego dosyc.
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojej ciekawe co mi powie
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Przyczajenie
|
A czy ktos może wie gdzie można kupić Dermacol w Gdyni?
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#110 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=7928 |
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mam taka nadzieje DZIECZYNY MOZE KTÓRĄS Z WAS MA NA POZBYCIU DERMACOL NIE MOGE GO NIEGDZIE KUPIC ;( |
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a tymczasem ja uciekam, pozdr.
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
No i tak się napaliłam na ten dermacol a tu nic z tego, bo nigdzie o nie moge znaleźć... Co prawda założyłam wątek na ten temat jednak nikt mi nie odpowiedział, więc może tu ktoś bedzie wiedział...gdzie znajde dermacol w RZESZOWIE?Bardzo proszę
![]() ![]()
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
ja wlasnie dzis zamowilam na allegro i nie moge sie doczekac kiedy przyjdzie
![]() pozdrawiam cieplutko |
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
w piątek wybieram się do Wrocka, więc sobie poszukam Dermacolu przy okazji
|
|
#118 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie wróciłam z zakupów. Otóż kupiłam w takiej malutkiej drogerii na bazarku w centrum miasta(niestety nie wiem jaka to ulica). Kosztował 9,50zł i wszytskie odcienie do wyboru
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
wróciłam z Wrocka, ale Dermacolu nie mam niestety, bo jakoś czasu mi zabrakło, żeby go szukać
Joasiu, byłaś już u dermatologa?
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojej ja dalej niee mam koszmar nigdzie go nie ma ![]() do dermatologa ide 26 czerwca |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.

Jaki jest efekt po dermacolu oprócz krycia oczywiście??Matowi w jakimś stopniu czy wręcz odwrotnie??Czytałam wiele wątków na ten temat, ale nadal nie wiem, ponieważ są rózne opinie...

mam nadzieję, że coś pomoże... bo jak nie, to ostro się wnerwię... ile można czekac na ładną buzię???!!! do tej pory w sumie spore sumy były wywalane w błoto, bo nic nie pomagało... i ciągle tylko jakieś drogie śmierdzące żeliki i kremiki dostawałam, które nawet nie działały...
jesli mozna wiedziec 

bo nie sztuką jest polecenie serii Biodermy... moim zdaniem to olewanie problemów pacjentów. lekarz nie powinien tak się zachowywac! to bezczelne. poczułam się chamsko... chyba najwyższa pora zmienic dermatologa, bo mam już tego dosyc.