![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Diablo
Ale jestescie obeznane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Wtajemniczenie
|
no właśnie nie rozwinęłam tej ostatniej bo jakoś mi nie przypadła do gustu.mam tą przedostatnią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
a mnie a mnie?? ![]() dawno mnie nie bylo tu ale kurde sasiad w holandii chyba kabel zwinol ![]() ![]() ![]() jak tam Madziu zrobilas cos z ta badziewna wersja gry przez 2 tygodnie czy nic?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Sam jesteś badziewny :P Nic nie zrobilam i dopoki jej nie przejde to nic nie ebde robic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Up
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Przyczajenie
|
tak tak po prostu chcesz po spamowac tylko sie nie przyznajesz :P juz ja cie znam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Ej mam problema :P Chce sobie nabic doswiadczenia ale u tej Wysokiej Rady wcale sie ono jakos specjalnie nie nabija
![]() Gdzie jeszcze warto pojsc zeby sobie je nabic? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Wtajemniczenie
|
najwięcej doświadczenia nabijesz sobie u bossów.warto do nich czasem pówrócić-masz gwarancję na jakiś fajny przedmiot przy okazji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Wtajemniczenie
|
aha,jeszcze jedno. Immolation,dobre miejsce na nabicie dosw. a jednoczesnie na mala rozrywkę,to Fary MU MU
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Gość
|
ja też zabiłam DIABLO
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
Noale ja wlasnie chce nabic doswiadczenia przed pojsciem do Diablo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Przyczajenie
|
o ile stukniecie kilku bossow to nienajgorszy pomysl moze nia na exp jakis szczegolny ale na przedmioty jakies to krowi lvl po przejsciu gry nadaje sie tylko zeby posluchac jak krofffki robia muuuuuu
![]() ogolnie sytuacja wyglada tak ze do 14 lvl exp najlepiej leci w tristram od 15 do 20 wyrusza sie na tomby czyli grobowce na pustyni 20 do 24 na krowach 25 dostaje sie za zabicie starych czyli tych barbarzyncow na gorze a potem do 40 leci sie na balrunach i tak wyglada normal. koszmar i hell to poprostu szybki tax do balrunow kosz do 70 lvl potem juz na hell tak to wyglada w skrocie na bn ale samemu tez dziala tyle ze samemu sobie trodno taxa zrobic bez loadera i jakiejs innej dobrej postaci ![]() pozatym w tej grze jak niemasz sprzetu trzeba nadrabiac lvl`em bo dobrze uzbrojona postac nawet na niskim lvl da sobie rade z kazdym bosem wystarczy miec odpowiedni sprzet, dobrze rozdzielone sklie no i myslec co sie robi podczas walki kozystac z mocnych stron swojej postaci. np taki barbarzynca to nic many troche zrecznosci troche sily i zycia do bulu do tego def ile wlezie typowy czolg ![]() okrzyk do defa i hp jakies wysysanie zycia w broni czy czymkolwiek pelny pasek czerwonych butelek i poprostu podbiegasz stoisz i spuszczasz lomot czym tylko potrafisz ![]() ![]() ![]() uuuuuuuf sie rozpisalem a jeszcze pewnie czesci nie zrozumiesz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
Ty zawsze napiszesz tym swoim "językiem" :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Przyczajenie
|
czasem jak mam zajete rece to zdazylo sie cos napisac broda nosem lokciem czy nawet noga ale jezykiem jeszcze nie pisalem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Żartowniś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie nabic sobie expose przed Diablo jesli jestem czara level 25. Dodam ze bosow w Travincal i u Mefista odwiedzilam i ani 1 poziom sobie nie nabilam. WIec gdzie isc?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem barbarzyńcą na 28 poziomie. Bylam juz u Wysokiej Rady, walczylam z Izaelem czyli juz najwyższi no i w ogole mi nie skoczyl poziom. Co robic? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
zabicie starych czyli tych barbarzyncow na gorze a potem do 40 leci sie na balrunach i tak wyglada normal. - o jakich barbarzyńcach na jakiej gorze mowisz? bo nie czaje?
i jakich balrunach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Zabilam Diablo.
Lekko nie bylo- z 20 razy zabil mi najemnika i mnie 2 razy. Ale mialam portal zawsze postawiony i wracalam ![]() Ale nic fajnego nie dal- a stracilam na nim 130 tys. ![]() A zarobilam na jego rzeczach 20 ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Raczkowanie
|
Ilona i tak sobie nieźle poradziłas bo czarką samemu nie jest łatwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Barbarzynca jest najlepszy
![]() ![]() Wiec ponawiam pytanie: gdzie nabic poziom? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Wtajemniczenie
|
Immolation,w diablo żadna postać nie jest najlepsza
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Przyczajenie
|
no coz Madziu ;] jezebeth ma po czesci racje kazdy gra taka postacia jaka lubi a ja z doswiadczenia moge ci powiedziec ze barbarzynca to tak naprawde jedna z najslabszych postaci. a to z tego wzgledu ze na pojednki z innymi graczami moze byc nienajgorszy ale na singlu lejesz tylko stworki a z tym ma problemy na helu ze wzgledu na male obrazenia.
kiedys byl bardzo przydatny na baalrunach ze wzgledu ze mial ta fajna umijetnosc podnoszenia oktrzykiem skila zycia many i obrony ale od patcha 1.10 kiedy wprowadzono nowe slowo runiczne call to arms ktore dodawalo do umiejetnosci postaci te okrzyki, barbarzyncy praktycznie wyszli z uzycia na serwerach, robiono ich tylko na duele. a co do wyboru postaci jak juz mamy np takiego paladynka to trzeba mu wybrac profesje najlepiej myslac o tym zeby dal sobie rade na hellu i wbijac te skile ktore mu w tym pomoga np pal na mlotki popularnie zwany hammer 20 do mlotkow 20 w wigor bo dodaje sily mlotkom 20 do blogoslawiona celnosc chyba tak sie to nazywa w polskiej wersji bo tez dodaje sily mlotkom 20 do concentracji jako aury uzywanej i zwiekszajacej znacznie obrazenia od mlotkow reszte w swieta tarcze i skile ktore trezba kliknac po jednym po drodze do wyzej wymienionych. i taki oto palek dobrze ubrany w najlepszy sprzet jest prawie niezniszczalny nawt na hellu a obrazenia bez wiekszych problemow siegaja 11.000 a jak dasz po kilka punktow we wszystko to gwarantuje ci ze nie przejdziesz nawet koszmaru ![]() ehh i znowu sie rozpisalem na dodatek nie na temat ![]() co do zbierania expa na tym lvl nie znajdziesz go zaduzo w 4 akcie a juz napewno nie w 3 pozatym jesli nie masz sprzetu a skila sa zle rozdane to 2 czy 3 lvl wiecej nic ci niepomoga. pozatym liczy sie tez styl gry i dobre wykorzystanie tego co sie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
E tam granie Palladynem - popularnym hammerem. Nuuuuuuuda.
![]() Robię sobie super-hiper postać wg poradnika i tyle przyjemności z gry. Szybkie taxi norm-kosz-hell, a jak już postać będzie dobra to porobię sobie questy. Nie dla mnie. ![]() Pamiętam ile adrenaliny było przy zabijaniu bossów, kiedy zaczynałam grać w podstawówce. ![]()
![]() |
#236 |
Wtajemniczenie
|
Immolation,co do nabijania lev. to proponuje mimo wszytsko dalsze przechodzenie gry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
Immolation a na jakie umiejętności dajesz barbarzyńcy Ja jakos nie moge sie przekonac do mocy berserkera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Jezebeth no tak, ja wiem ze trzeba isc dalej... ale ja juz jestem na samym koncu gry i mam zabic Diablo wiec nie mam za bardzo jak teraz nabic tego doswiadczenia... Musialabym sie cofnac jednak gdzies, gdzie mozna nabic level.
zabkaa ja stawiam na cios przede wszystkim bo bardzo sie on przydaje - dodaje bardzo duzo mocy. Okrzyk odstraszający wrogow tez jest bardzo przydatny. Bo jak np. sa sytuacje ze zwali sie wokolo z 10 potworow i wszyscy zaczynaja napierac to mozna szybko zginac, a uzywajac okrzyku oni uciekaja i wtedy jest czas zeby po kolei ich wybijac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Przyczajenie
|
omg lol xD Madzia jak juz walczysz to 2 bronie w lapy i umiejetnosc ktora pozwala tym walczyc
![]() ![]() a tak wogole napraw to swoje badziewne diablo to ci pomoge i pokaze jak sie to robi :P aha i jeszcze jedno nie jestes na koncu gry noooo moze tak ze 70% :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
No mialam juz zadanie "Znajdź siedzibe Diablo" wiec bylam bardzo blisko
![]() Chyba źle rozwinelam postac bo nie rozwinelam w ogole tej umiejetnosci zeby mogl bić dwoma rękoma... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.