Diablo - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zabawa > Gry

Notka

Gry Forum gry, to przestrzeń do zabawy grami słownymi, internetowymi, łamigłówkami i wszystkim, co pozwala zabić nudę. Dołącz i baw się dobrze.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-02-01, 07:12   #211
Immolation
Zakorzenienie

GG do Immolation
Dot.: Diablo

Ale jestescie obeznane Musimy razem zagrac! Widac ze takie same z was maniaczki jak ze mnie Normalnie was kocham
Immolation jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-01, 12:06   #212
Jezebeth
Wtajemniczenie

no właśnie nie rozwinęłam tej ostatniej bo jakoś mi nie przypadła do gustu.mam tą przedostatnią
Stary 2008-02-02, 05:39   #213
DonCycone
Przyczajenie

GG do DonCycone

Cytat:
Napisane przez Immolation Pokaż wiadomość
Ale jestescie obeznane Musimy razem zagrac! Widac ze takie same z was maniaczki jak ze mnie Normalnie was kocham

a mnie a mnie??

dawno mnie nie bylo tu ale kurde sasiad w holandii chyba kabel zwinol normalnie przestalem lapac neta bede teraz tydzien w domu to co tam popisze
jak tam Madziu zrobilas cos z ta badziewna wersja gry przez 2 tygodnie czy nic??
DonCycone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-02, 09:30   #214
Immolation
Zakorzenienie

GG do Immolation

Sam jesteś badziewny :P Nic nie zrobilam i dopoki jej nie przejde to nic nie ebde robic Nie chce mi sie juz nic na sile kombinowac
Stary 2008-02-04, 06:00   #215
Immolation
Zakorzenienie

GG do Immolation

Up Odświeżam wątek
Stary 2008-02-04, 14:39   #216
DonCycone
Przyczajenie

GG do DonCycone

tak tak po prostu chcesz po spamowac tylko sie nie przyznajesz :P juz ja cie znam
Stary 2008-02-04, 16:55   #217
Immolation
Zakorzenienie

GG do Immolation

Ej mam problema :P Chce sobie nabic doswiadczenia ale u tej Wysokiej Rady wcale sie ono jakos specjalnie nie nabija
Gdzie jeszcze warto pojsc zeby sobie je nabic?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-04, 19:19   #218
Jezebeth
Wtajemniczenie

najwięcej doświadczenia nabijesz sobie u bossów.warto do nich czasem pówrócić-masz gwarancję na jakiś fajny przedmiot przy okazji
Stary 2008-02-04, 19:24   #219
Jezebeth
Wtajemniczenie

aha,jeszcze jedno. Immolation,dobre miejsce na nabicie dosw. a jednoczesnie na mala rozrywkę,to Fary MU MU wtajemniczeni wiedzą o co chodzi ale to dopiero jak przejdziesz cala grę
Stary 2008-02-04, 19:34   #220
diamencik18
Gość

ja też zabiłam DIABLO hihi ale ja zawsze gram barbarzyńcą
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-04, 23:21   #221
Immolation
Zakorzenienie

GG do Immolation

Noale ja wlasnie chce nabic doswiadczenia przed pojsciem do Diablo Zeby nie zginac 20 razy
Stary 2008-02-05, 12:03   #222
DonCycone
Przyczajenie

GG do DonCycone

o ile stukniecie kilku bossow to nienajgorszy pomysl moze nia na exp jakis szczegolny ale na przedmioty jakies to krowi lvl po przejsciu gry nadaje sie tylko zeby posluchac jak krofffki robia muuuuuu tam exp najlepij leci od lvl 20 do 25 potem szkoda czasu na to miejsce.
ogolnie sytuacja wyglada tak ze do 14 lvl exp najlepiej leci w tristram od 15 do 20 wyrusza sie na tomby czyli grobowce na pustyni 20 do 24 na krowach 25 dostaje sie za zabicie starych czyli tych barbarzyncow na gorze a potem do 40 leci sie na balrunach i tak wyglada normal.
koszmar i hell to poprostu szybki tax do balrunow
kosz do 70 lvl potem juz na hell
tak to wyglada w skrocie na bn ale samemu tez dziala tyle ze samemu sobie trodno taxa zrobic bez loadera i jakiejs innej dobrej postaci
pozatym w tej grze jak niemasz sprzetu trzeba nadrabiac lvl`em bo dobrze uzbrojona postac nawet na niskim lvl da sobie rade z kazdym bosem wystarczy miec odpowiedni sprzet, dobrze rozdzielone sklie no i myslec co sie robi podczas walki kozystac z mocnych stron swojej postaci.
np taki barbarzynca to nic many troche zrecznosci troche sily i zycia do bulu do tego def ile wlezie typowy czolg mastery na bron ktora uzywasz troche resa na ogien i blysk
okrzyk do defa i hp jakies wysysanie zycia w broni czy czymkolwiek pelny pasek czerwonych butelek i poprostu podbiegasz stoisz i spuszczasz lomot czym tylko potrafisz zaden diablo tego nie przezyje ale bez sprzetu to niestey dlugo sie nie postoi 1 blyskawica i lezysz

uuuuuuuf sie rozpisalem a jeszcze pewnie czesci nie zrozumiesz jak cos wiesz gdzie mnie szukac gg zawsze wlaczone
Stary 2008-02-05, 12:52   #223
Immolation
Zakorzenienie

GG do Immolation

Ty zawsze napiszesz tym swoim "językiem" :P
Stary 2008-02-05, 14:27   #224
DonCycone
Przyczajenie

GG do DonCycone

czasem jak mam zajete rece to zdazylo sie cos napisac broda nosem lokciem czy nawet noga ale jezykiem jeszcze nie pisalem
Stary 2008-02-05, 22:28   #225
Immolation
Zakorzenienie

GG do Immolation

Żartowniś
Stary 2008-02-06, 16:25   #226
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DonCycone Pokaż wiadomość
czasem jak mam zajete rece to zdazylo sie cos napisac broda nosem lokciem czy nawet noga ale jezykiem jeszcze nie pisalem
MAm takie pytanko.
Gdzie nabic sobie expose przed Diablo jesli jestem czara level 25.
Dodam ze bosow w Travincal i u Mefista odwiedzilam i ani 1 poziom sobie nie nabilam.
WIec gdzie isc?

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-06, 17:27   #227
Immolation
Zakorzenienie

GG do Immolation

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
MAm takie pytanko.
Gdzie nabic sobie expose przed Diablo jesli jestem czara level 25.
Dodam ze bosow w Travincal i u Mefista odwiedzilam i ani 1 poziom sobie nie nabilam.
WIec gdzie isc?
Ja mam takie same pytanie.
Jestem barbarzyńcą na 28 poziomie. Bylam juz u Wysokiej Rady, walczylam z Izaelem czyli juz najwyższi no i w ogole mi nie skoczyl poziom. Co robic?
Stary 2008-02-06, 17:34   #228
Immolation
Zakorzenienie

GG do Immolation

zabicie starych czyli tych barbarzyncow na gorze a potem do 40 leci sie na balrunach i tak wyglada normal. - o jakich barbarzyńcach na jakiej gorze mowisz? bo nie czaje?
i jakich balrunach?
Stary 2008-02-06, 18:31   #229
ilo16na
Zakorzenienie

Zabilam Diablo.
Lekko nie bylo- z 20 razy zabil mi najemnika i mnie 2 razy.
Ale mialam portal zawsze postawiony i wracalam
Ale nic fajnego nie dal- a stracilam na nim 130 tys.
A zarobilam na jego rzeczach 20

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-06, 21:09   #230
zabkaa
Raczkowanie

Ilona i tak sobie nieźle poradziłas bo czarką samemu nie jest łatwo Ja mam dopiero 17lvl no ale od wczoraj gram barbarzyńcą a posiekam pewnie jeszcze troche chociaz samemu to nie taka frajda
zabkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-06, 23:09   #231
Immolation
Zakorzenienie

GG do Immolation

Barbarzynca jest najlepszy Te czarodziejki, Amazonki i w ogole to nie sa juz tak silne

Wiec ponawiam pytanie: gdzie nabic poziom?
Stary 2008-02-07, 14:59   #232
Jezebeth
Wtajemniczenie

Immolation,w diablo żadna postać nie jest najlepsza tylko jednym osobą gra się lepiej druidem a innej osobie nekromantą...trzeba wyczuć czy wolisz grać postacią magiczną czy osobą co odrazu przechodzi do sklepania potworków własnymi siłami. mój chłopak grał pare lat temu druidem i prawie przeszedł całą grę(miał gdzieś 80lv) ale jakoś mu się odechciało grać dalej dla niego druid jest najlepszy a dla mnie najlepiej gra się zabójczynią(choć ciężko było mi się do niej przyzwyczaić). na samym początku grałam nekromantą(doszłam do 37lv i doszłam do wniosku,że źle rozwinęłam postać),później grałam amazonką(doszłam do 28lv ale też jakoś mi ta postać nie przypasowała),znów próbowałam grać inną postacią i wybór padł na czarodziejkę-szybko doszłam do wniosku,że nudzi mi się za bardzo no i ostateczny wybór padł na moją zabójczyni.gram nią na koszmarze i myślę że nie zamieniłabym jej na zadna inna postac
Stary 2008-02-07, 20:36   #233
DonCycone
Przyczajenie

GG do DonCycone

no coz Madziu ;] jezebeth ma po czesci racje kazdy gra taka postacia jaka lubi a ja z doswiadczenia moge ci powiedziec ze barbarzynca to tak naprawde jedna z najslabszych postaci. a to z tego wzgledu ze na pojednki z innymi graczami moze byc nienajgorszy ale na singlu lejesz tylko stworki a z tym ma problemy na helu ze wzgledu na male obrazenia.
kiedys byl bardzo przydatny na baalrunach ze wzgledu ze mial ta fajna umijetnosc podnoszenia oktrzykiem skila zycia many i obrony ale od patcha 1.10 kiedy wprowadzono nowe slowo runiczne call to arms ktore dodawalo do umiejetnosci postaci te okrzyki, barbarzyncy praktycznie wyszli z uzycia na serwerach, robiono ich tylko na duele.
a co do wyboru postaci jak juz mamy np takiego paladynka to trzeba mu wybrac profesje najlepiej myslac o tym zeby dal sobie rade na hellu i wbijac te skile ktore mu w tym pomoga np pal na mlotki popularnie zwany hammer 20 do mlotkow 20 w wigor bo dodaje sily mlotkom 20 do blogoslawiona celnosc chyba tak sie to nazywa w polskiej wersji bo tez dodaje sily mlotkom 20 do concentracji jako aury uzywanej i zwiekszajacej znacznie obrazenia od mlotkow reszte w swieta tarcze i skile ktore trezba kliknac po jednym po drodze do wyzej wymienionych.
i taki oto palek dobrze ubrany w najlepszy sprzet jest prawie niezniszczalny nawt na hellu a obrazenia bez wiekszych problemow siegaja 11.000
a jak dasz po kilka punktow we wszystko to gwarantuje ci ze nie przejdziesz nawet koszmaru

ehh i znowu sie rozpisalem na dodatek nie na temat
co do zbierania expa na tym lvl nie znajdziesz go zaduzo w 4 akcie a juz napewno nie w 3 pozatym jesli nie masz sprzetu a skila sa zle rozdane to 2 czy 3 lvl wiecej nic ci niepomoga. pozatym liczy sie tez styl gry i dobre wykorzystanie tego co sie ma
Stary 2008-02-08, 23:27   #234
Immolation
Zakorzenienie

GG do Immolation

Up
Stary 2008-02-09, 14:41   #235
Ines-ka
Zakorzenienie

E tam granie Palladynem - popularnym hammerem. Nuuuuuuuda.
Robię sobie super-hiper postać wg poradnika i tyle przyjemności z gry.
Szybkie taxi norm-kosz-hell, a jak już postać będzie dobra to porobię sobie questy. Nie dla mnie.

Pamiętam ile adrenaliny było przy zabijaniu bossów, kiedy zaczynałam grać w podstawówce. Teraz jakoś już niet, ale gra i tak mi się podoba.
Ines-ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-09, 14:48   #236
Jezebeth
Wtajemniczenie

Immolation,co do nabijania lev. to proponuje mimo wszytsko dalsze przechodzenie gry za rozwiazywanie niektorych zadan dostaje dosw. niektore przedmioty dodaja ci umiejetnosci. jak dla mnie cofanie sie do poprzednich misji jest za nudne
Stary 2008-02-10, 16:55   #237
zabkaa
Raczkowanie

Immolation a na jakie umiejętności dajesz barbarzyńcy Ja jakos nie moge sie przekonac do mocy berserkera
zabkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-10, 23:05   #238
Immolation
Zakorzenienie

GG do Immolation

Jezebeth no tak, ja wiem ze trzeba isc dalej... ale ja juz jestem na samym koncu gry i mam zabic Diablo wiec nie mam za bardzo jak teraz nabic tego doswiadczenia... Musialabym sie cofnac jednak gdzies, gdzie mozna nabic level.

zabkaa ja stawiam na cios przede wszystkim bo bardzo sie on przydaje - dodaje bardzo duzo mocy. Okrzyk odstraszający wrogow tez jest bardzo przydatny. Bo jak np. sa sytuacje ze zwali sie wokolo z 10 potworow i wszyscy zaczynaja napierac to mozna szybko zginac, a uzywajac okrzyku oni uciekaja i wtedy jest czas zeby po kolei ich wybijac
Stary 2008-02-11, 06:27   #239
DonCycone
Przyczajenie

GG do DonCycone

omg lol xD Madzia jak juz walczysz to 2 bronie w lapy i umiejetnosc ktora pozwala tym walczyc co prawdaa ta umiejetnosc ma mniejsze obrazenia ale bije duzo szybciej bo mloci obyydwoma rekami :P normalnie macha tymi rekami jak by plynol a jak juz musisz uzywac tego pierwszego badziewia to 2 reczny mlot do reki i to o naprawde duzym dmg zeby ich trzaskac na strzala.

a tak wogole napraw to swoje badziewne diablo to ci pomoge i pokaze jak sie to robi :P

aha i jeszcze jedno nie jestes na koncu gry noooo moze tak ze 70% :P
Stary 2008-02-11, 06:47   #240
Immolation
Zakorzenienie

GG do Immolation

No mialam juz zadanie "Znajdź siedzibe Diablo" wiec bylam bardzo blisko

Chyba źle rozwinelam postac bo nie rozwinelam w ogole tej umiejetnosci zeby mogl bić dwoma rękoma...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Gry

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości