|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 |
Rozeznanie
|
Dot.: kto od dzis codziennie ze mna cwiczy ?...
Jesli masz ochote to zapraszamy
![]() Ja melduje ze wykonalam plan na dzis ![]() milego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Couver de Neige witamy ![]() a ja dzisiaj 30 min biegu plus brzuszek i boczki ![]() milego wieczorku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Przyczajenie
|
hej babeczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#364 |
Raczkowanie
|
Dziś pierwszy raz biegałam i było nieźle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witam Nową Osóbkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Rozeznanie
|
Hejka
![]() Ja juz jestem po bieganiu, obudzilo mnie to troche ![]() ![]() W ogole dziewczyny stwierdzam ze duzo cwiczycie ![]() milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Rozeznanie
|
Godzina Dance Latino. Spadam do lozka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Rozeznanie
|
Lawinia2007 a gdzie sie wybierasz?
![]() Ja dzisiaj zaliczylam 35 min biegu... wciaglo mnie to ![]() ![]() milego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Moge dołączyć? Już od tygodnia stram sie codziennie ćwiczyć. I przyznam że idzie mi calkiem nieźle i sprawia mi to radość. Dziś zaliczyłam 45 minut rowerka i 2 godzinny spacer ![]() Miłego wieczoru ![]()
"Znalazłam szczęście, mocno otuliłam i ogrzałam serduszkiem..." ![]() ![]() ![]() wymiana ciuszków : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=396723 wymiana książek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379247 Poszukuję wszelkich przewodników i książki do anatomii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Rozeznanie
|
po malej przerwie(2 dni)bez cwiczen.. dzisiaj nadrobilam zaleglosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Rozeznanie
|
Sunniva jaasne! zapraszamy
![]() karoola0 dokladnie... zeby nie gapil sie na inne laski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Zadomowienie
|
ja dziś zaliczyłam 20 minut rowerku , 20 minut hh , 1000 skakanki
![]() ![]() ![]() Witam nowe osoby w wątku ![]()
![]() |
![]() |
#372 |
Przyczajenie
|
czesc
![]() ![]() ![]()
![]() |
#373 |
Raczkowanie
|
Czesć! Wczoraj duzo nie ćwiczyłam, bo zajęłam się projektem i zeszło mi do 3 w nocy i dopiero o tej porze mogłam zrobić A6W, ćwiczenia na pośladki, motylek + jakieś skakanie i w sumie zajęło mi to cała godzine, ale w nocy jest inaczej...
Dzis na pewno czeka mnie bieganko (i projekt ![]() Milego popoludnia, trzymajcie sie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Raczkowanie
|
Dzis znowu biegałam i było bardzo fajnie, tylko, ze mam zakwasy po poniedzialku, ale niewazne
![]() ![]() A Wy gdzie się podziałyście wszystkie?? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Przyczajenie
|
my??ja tu jestem heheh
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
Zadomowienie
|
Efiątko podziwiam , ja bym sie już chyba nie zdobyła na ćwiczenie o 3 w nocy
![]()
![]() |
![]() |
#377 |
Rozeznanie
|
Efiątko też chyba zaczne biegać, już tak planuje planuje i nie umiem sie zabrać. Może od soboty , narazie coś mnie nóżka boli i mam malutkie zakwasy. Dziś tradycyjnie godzinka na rowerku i ćwiczenia na brzuch (5 ćwiczeń po 30 powtórzeń każde). Pozdrawiam
![]()
"Znalazłam szczęście, mocno otuliłam i ogrzałam serduszkiem..." ![]() ![]() ![]() wymiana ciuszków : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=396723 wymiana książek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379247 Poszukuję wszelkich przewodników i książki do anatomii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Rozeznanie
|
elo
![]() dzisiaj pierwszy dzien bez biegania.. jakos dziwnie sie czuje, weszlo mi to juz w krew i chyba jestem uzalezniona ![]() ![]() milej nocki, pozdrawiam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
Oj nie było mnie tu kilka dni i cwiczenia moje nie były tak intensywne jak zawsze,ale dzisiaj to nadrobiłam
![]() Dostałam od wizażowej koleżanki płytkę z ćwiczeniami Cindy Crawford Nowy Wymiar i zamierzam wprowadzić ją do moich codziennych ćwiczeń. Kiedyś słyszałam,że są skuteczne. A Wy dziewczyny słyszałyście coś na ten temat?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 |
Przyczajenie
|
ja sie biore za siebie,wiosna nadeszla,do weekendu majowego niedaleko,trzeba sie ogarnac,zapisalam sie na aquaareobic i biegam juz po 10min na razie zobaczymy,powodzenia!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Zadomowienie
|
hej! muszę pochwalić się moim genialnym fartem, otóż nadwerężyłam sobie mięsień
![]()
![]() |
#382 |
Rozeznanie
|
hej
![]() latysia ![]() ![]() kociulek tez mam ta plytke ale szczerze mowiac to nie cwiczylam wiec sie nie wypowiem ![]() eufemia26 rowniez powodzenia ![]() ![]() ja dzisiaj przeszlam sama siebie ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj przeszłam część A i B Cindy. Niby takie proste ćwiczenia a o dziwo dziś mam zakwasy
![]() ![]() Znalazłam jeszcze coś fajnego,a mianowicie Callanetics ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczynki
![]() ![]() Kateanna podziwiam! 40 min biegu!!! Jesteś niesamowita!!! ciekawe czy ja dojde kiedyś do takiej formy... Latysia biedactwo...tule mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Rozeznanie
|
no wlasnie co z tym callaneticsem? bo mi sie to kojarzy z takimi babciami z lat 50-tych
![]() Efiątko na bank dojdziesz! zaczelam biegac 2 tyg temu i to jeszcze tak ze raz bieglam a raz szlam. Wydaje mi sie ze trzeba miec dobry dzien, zaloze sie ze jutro bym juz tyle nie przebiegla ![]() A wlasnie, przy ktorym dniu a6w jestescie? ja najdalej doszlam do 6 dnia i dalam se siana ![]() ![]() wiecie co mnie przeraza?? zblizajace sie swieta ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
Kateanna,co do callanetics to ja znalazłam cos takiego
![]() http://www.wizaz.pl/callanetics/index.php a jak i czy działa,to się okaże ![]()
![]() |
![]() |
#387 |
Raczkowanie
|
Dzis ma 17 dzień A6W! Brzuch faktycznie jest silniejszy, ale zastanawiam sie czy gdybym robiła "moje" ćwiczenia, kt wczesniej wykonywałam czy mięśnie byłyby tak samo silne
![]() ![]() Kateanna mam nadzieje,ze uda mi sie biegac tyle minut ez przerwy!! Na szczescie jestem uparta, wiec czas pokaze ![]() co do świąt to tak samo mnie przeraza wizja siedzenia z rodzinka przy stole i dokładania sobie co chwila czegos na talerz! Fajnie było jak byłam dzieciakiem! wtedy zjadało sie cokolwiek i szybko na dwór bawic sie z innymi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Rozeznanie
|
Ja mialam wczoraj TBC, a dzis wyjezdzam na weekend, wiec raczej sobie nie potrenuje. Ale spokojnie... nadrobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny,
nie bylo mnie tu pare dni ale mam zepsuty komputer ![]() Oczywiscie cwiczylam ale zamienilam bieganie na rower i steper ![]() milego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Rozeznanie
|
ok, skoro tyle tu luuuuudzi dzisiaj to ja sie moze tak troche wypowiem
![]() Efiątko wydaje mi sie ze jakbys robila "swoje" brzuszki to efekt bylby podobny ![]() ![]() kociulekja chyba zostane przy silowych jednak, ale dzieki za linka ![]() blackmagicone milego wyjazdu ![]() Lawinia2007 wspolczuje zepsutego kompa, ale i tak jest ladna pogoda wiec pewnie nie siedzialabys calymi dniami ![]() a ja dzisiaj biegalam tylko 20 min bo wiatr wial i mnie to wkurzalo ![]() ![]() pozdrawiam wszystkich i nie przekrzykujcie sie tak! nie jestem wstanie wszystkiego naraz przeczytac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.